Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ανάγκασαν 6χρονο κοριτσάκι να υποστεί σωματικό έλεγχο

Jarett

Recommended Posts

Σάλο έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ ένα βιντεάκι που δείχνει ένα κοριτσάκι μόλις 6 ετών να το αναγκάζουν σε σωματικό έλεγχο στο αεροδρόμιο της Νέας Ορλεάνης. Η μητέρα διαμαρτύρεται όμως η γυναίκα αστυνομικός λεει στο κοριτσάκι να σταθεί ακίνητο και αρχίζει να κάνει σωματικό έλεγχο. Στο τέλος το μικρό παιδί ξεσπάει σε κλάματα. Όπως είπε στους γονείς της νόμιζε πως έκανε κάτι κακό και δεν ήθελε να την πάρουνε οι αστυνομικοί.

VIDEO: Six-year-old frisked at US airport

Η υπηρεσία ασφαλείας του αεροδρομίου όμως λέει πως οι αστυνομικοί έκαναν την δουλειά τους και έπρεπε να ελέγξουν ακόμη και το κοριτσάκι.

Καλά λέω εγώ ότι κάποια στιγμή θα με χώσουν μέσα και θα πετάξουν το κλειδί..............δεν διανοουμαι τι θα γινότανε, έτσι και ήμουνα στη θέση αυτών των γονιών.

Χαρά στην ψυχραιμία τους.

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Διαφημίσεις

Δεν καταλαβαίνω που είναι το περίεργο και εμείς οσες σχεδόν φορές εχουμε ταξιδέψει με την μικρή και πιστέψε με ειναι αρκετές την έχουν ψάξει με τη μονη διαφορά οτι δεν υπάρχει περίπτωση να μην κρατάω το χέρι του παιδιού μου και να στέκομαι πλαί της αλλά πραγματικά υπάρχουν αρκετοί που δεν διστάζουν να κρύψουν απο ναρκωτίκα μεχρι ότι βάζει ο νους του ανθρώπου στα παιδιά τους με την πεποιήθηση οτι εινα παιδιά και κανείς δεν θα τα ελέχξει.Εξάλλου μέχρι και το νερό για να διαπιστώσουν οτι οντως ειναι νερο ζητάνε απο το παιδί να πιεί ή αν υπάρχουν φαγώσιμα στην τσάντα του παιδιού τα ανοιγουν και βάζουν το παιδί να τα δοκιμασει.

Στο τέλος το μικρό παιδί ξεσπάει σε κλάματα. Όπως είπε στους γονείς της νόμιζε πως έκανε κάτι κακό και δεν ήθελε να την πάρουνε οι αστυνομικοί.

Αυτό δηλαδή δεν είναι κακό?

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

επίσης κ εμείς όοοοσες φορές έχουμε ταξιδέψει και είναι πολλές από τη γέννηση της μικρής της έχουν κάνει σωματικό έλεγχο...

ακόμα κ όταν ήταν 2,5 μηνών που πήγαμε στη Ρώμη στο αεροδρόμιο κανονικά την βγάλαμε από το καροτσάκι της κ της έκαναν ένα μικρό έλεγχο..

δε νομίζω ότι είναι μεμπτό...φυσικά κ έχω πάντα το παιδί αγκαλιά και εννοείται ότι πάντα κλαίει όταν την αγγίζουν..αλλά αυτό το θεωρώ απαραίτητο για την ασφάλειά μας...

Αυτό δηλαδή δεν είναι κακό?

φυσικά δεν είναι καλό να νιώθει έτσι το παιδί... αλλά σε ένα παιδάκι 6 ετών είναι πιο εύκολο να έχει προηγηθεί συζήτηση για να ξέρει τι θα γίνει στο αεροδρόμιο κ ότι αυτό δεν έχει σχέση με το παιδί, αλλά με την ασφάλεια όλων..

σε ένα μικρότερο παιδάκι είναι δυσκολότερο να το καταλάβει, αλλά και πάλι...υπάρχουν τοοοοσοι διαστροφικοί άνθρωποι που χρησιμοποιούν τα παιδιά για τις απανθρωπες παρανομίες τους, που δυστυχώς μας φέρνουν στη δυσάρεστη θέση να θεωρούμε απαραίτητες αυτές τις ενέργειες...:cry:

Διαφημίσεις

Δεν καταλαβαίνω που είναι το περίεργο και εμείς οσες σχεδόν φορές εχουμε ταξιδέψει με την μικρή και πιστέψε με ειναι αρκετές την έχουν ψάξει με τη μονη διαφορά οτι δεν υπάρχει περίπτωση να μην κρατάω το χέρι του παιδιού μου και να στέκομαι πλαί της αλλά πραγματικά υπάρχουν αρκετοί που δεν διστάζουν να κρύψουν απο ναρκωτίκα μεχρι ότι βάζει ο νους του ανθρώπου στα παιδιά τους με την πεποιήθηση οτι εινα παιδιά και κανείς δεν θα τα ελέχξει.Εξάλλου μέχρι και το νερό για να διαπιστώσουν οτι οντως ειναι νερο ζητάνε απο το παιδί να πιεί ή αν υπάρχουν φαγώσιμα στην τσάντα του παιδιού τα ανοιγουν και βάζουν το παιδί να τα δοκιμασει.

ακριβως το ιδιο εχουμε ταξιδεψει τουλαχιστον 5 φορες και εχει τυχει να του κανουν ελεγχο αλλα ο μικρος δεν εχει φοβηθει.

τωρα αν υπαρχουν γονεις που φοβιζουν τα παιδια τους με τους αστυνομικους,κακους λυκους κλπ συγνωμη αλλα δε φταιει ο ελεγχος στο αεροδρομιο που στη τελικη ασφαλεια μας παρεχει.

ακριβως το ιδιο εχουμε ταξιδεψει τουλαχιστον 5 φορες και εχει τυχει να του κανουν ελεγχο αλλα ο μικρος δεν εχει φοβηθει.

τωρα αν υπαρχουν γονεις που φοβιζουν τα παιδια τους με τους αστυνομικους,κακους λυκους κλπ συγνωμη αλλα δε φταιει ο ελεγχος στο αεροδρομιο που στη τελικη ασφαλεια μας παρεχει.

Ακριβώς ετσι εξάλλου εμένα η μικρή ποτέ δεν έκλαψε και εννοείτε οτι παντα της εξηγουσαμε τι θα γίνει.Εμάς ακόμα και τα παπουτσια μας εχουν βγάλει και τα εψαχναν και το φορητό γιογιο .

Στο βιντεο παντως ειδα την αστυνομικό να μιλαει ομορφα στο παιδί της ελεγε οτι εχει ομορφα μαλλάκια και δεν είδα το παιδάκι να κλαίει.

Παιδιά δεν έχω ταξιδέψει και δεν ξέρω, αλλά μου φαίνεται αδιανόητο να γίνει έλεγχος στο παιδί μου και αυτό να βάλει τα κλάματα και να νομίζει ότι θα είναι αναγκασμένο να φύγει από τους γονείς του.

Δεν ξέρω ακριβώς τι νομοθεσία επικρατεί επί του θέματος.

Εσείς που το ξέρετε τι γίνεται?

Τα ψάχνουν τα παιδιά παρουσία όλου του κόσμου?

Τους ανοίγουν π.χ το παντελόνι ή τους σηκώνουν το μπουζάκι?

Εμένα η κόρη μου δεν δέχεται να τη κάνει μπάνιο ο πατέρας της.

Πρέπει εγώ να την υποχρεώσω να δεχτεί να της σηκώσει την μπλούζα της ένας άγνωστος?

Μιλάτε εσείς οι "έμπειρες" γιατί μου'ρθε κάπως πρωϊνιατικα.

οκ το δέχομαι ότι κάποιο χρησιμοποιούν τα παιδιά τους για μεταφορές ναρκωτικών κλπ.

Δεν θα έπρεπε όμως να θεσπιστεί κάτι με γνώμονα την ψυχολογία των παιδιών και μετά όλα τα υπόλοιπα?

καλέ δε σηκώνουν τη μπλούζα, ούτε ανοίγουν το παντελόνι...

φοράνε γάντια κ πάνω από τα ρούχα απλά περνάνε τα χέρια τους...ή βάζουν το ειδικό μηχάνημα που χτυπάει ήχος για μεταλλικά αντικείμενα...

δεν είναι κ απάνθρωπη η διαδικασία..εντάξει...

κ η δικιά μου δεν είναι δεκτική σε αγγίγματα από ξένους..αλλά δεν είναι δα κ καμμία τραυματική εμπειρία που χρήζει ψυχολογικής στήριξης...

τυπική διαδικασία διάρκειας 10 δευτερολέπτων είναι...

Παιδιά δεν έχω ταξιδέψει και δεν ξέρω, αλλά μου φαίνεται αδιανόητο να γίνει έλεγχος στο παιδί μου και αυτό να βάλει τα κλάματα και να νομίζει ότι θα είναι αναγκασμένο να φύγει από τους γονείς του.

Δεν ξέρω ακριβώς τι νομοθεσία επικρατεί επί του θέματος.

Ειπαμε κατι τέτοιο δεν ισχύει εκτος αν εχει προηγηθεί λαθος κατεύθυνση απο το σπίτι.

Εσείς που το ξέρετε τι γίνεται?

Τα ψάχνουν τα παιδιά παρουσία όλου του κόσμου?

Τους ανοίγουν π.χ το παντελόνι ή τους σηκώνουν το μπουζάκι?

Δεν νομίζω οτι υπαρχει λογος να σηκώσουν μπλουζάκι η να ανόιξουν παντελόνι εμας τα παπουτσάκια πχ.τα βγάλαμε γιατι ειχαν κατι λουλουδάκι που είχαν κατι σαν ασήμι και ¨σφυρίξαν"στο μηχάνημα.

Εμένα η κόρη μου δεν δέχεται να τη κάνει μπάνιο ο πατέρας της.

Πρέπει εγώ να την υποχρεώσω να δεχτεί να της σηκώσει την μπλούζα της ένας άγνωστος?

Μιλάτε εσείς οι "έμπειρες" γιατί μου'ρθε κάπως πρωϊνιατικα.

οκ το δέχομαι ότι κάποιο χρησιμοποιούν τα παιδιά τους για μεταφορές ναρκωτικών κλπ.

Δεν θα έπρεπε όμως να θεσπιστεί κάτι με γνώμονα την ψυχολογία των παιδιών και μετά όλα τα υπόλοιπα?

Κανονικά θα έπρεπε να χαιρόμαστε που ετσι υποτίθεται οτι θα ειμαστε ασφαλεις στο αεροπλάνο αφου ολα ειναι ελεγμένα.

Διαφημίσεις

Συμφωνώ με όλα τα παραπάνω μέλη, ότι δεν είναι μεμπτό. Πριν ανοίξω το βίντεο, πίστευα ότι θα δώ κάτι ανήκουστο. Ότι έχουν ξεγυμνώσει το παιδί και το έβαλαν με τα χέρια στον τοίχο κλπ... Αλλά τελικά είδα μια άψογη συμπεριφορά απο την αστυνομικό και έναν έλεγχο ρουτίνας. Με όλα όσα συμβαίνουν στη σημερινή εποχή, πάνω απ'όλα η ασφάλεια μας!!! Επίσης, το παιδί δεν φαίνεται να ενοχλείται καθόλου. Οι γονείς είναι αυτοί που προκάλεσαν κατόπιν το πρόβλημα είμαι σίγουρη, όπως είπαν και τα μέλη ΤΙΓΡΑΚΙ και Nefelirene.

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Στο τέλος το μικρό παιδί ξεσπάει σε κλάματα. Όπως είπε στους γονείς της νόμιζε πως έκανε κάτι κακό και δεν ήθελε να την πάρουνε οι αστυνομικοί.

Ok έτσι όπως το εξηγήτε εσείς που έχετε την εμπειρεία του ψαξίματος, έχετε δίκιο.

Απλά ξαναβάζω αυτό που μου τράβηξε την προσοχή σε σχέση με την ψυχολογία του παιδιού.

Όσο ευγενείς και να'ναι ο αστυνομικός και όσο και αν έχουμε εξηγήσει κάποια πράγματα στα παιδιά, δεν παύουν να έχουν τι φοβίες τους.

Αν όντως έγινε έτσι και το παιδάκι το συγκεκριμένο ξέσπασε σε κλάματα και νόμιζε ότι θα το πάρουν από τους γονείς του, φανταστείτε την ψυχολογία του κάθε φορά που θα ταξιδεύει από δω και πέρα.

Εμένα εκεί είναι όλο το θέμα μου............η ψυχολογία του παιδιού σε περίπτωση που αυτή η διαδικασία είναι αρνητική και ψυχοφθόρα γι'αυτό.

Αν όντως έγινε έτσι και το παιδάκι το συγκεκριμένο ξέσπασε σε κλάματα και νόμιζε ότι θα το πάρουν από τους γονείς του, φανταστείτε την ψυχολογία του κάθε φορά που θα ταξιδεύει από δω και πέρα.

Εμένα εκεί είναι όλο το θέμα μου............η ψυχολογία του παιδιού σε περίπτωση που αυτή η διαδικασία είναι αρνητική και ψυχοφθόρα γι'αυτό.

την επομενη φορα που θα ταξιδεψει υπευθυνοι ειναι οι γονεις να το προετοιμασουν και να του θυμησουν οτι ο ελεγχος εγινε και τη προηγουμενη φορα αλλα δε το πηραν και δε προκυτε να το παρουν ποτε.

αν δηλ του πεις οτι ειδες αγαπη μου απλα μας εψαξαν δε μας εκαναν κατι κακο κλπ νομιζω οτι σε ενα 6χρονο παιδι το θεμα ληγει πιο ευκολα γιατι μπορεις να συνενοηθεις.

Ok έτσι όπως το εξηγήτε εσείς που έχετε την εμπειρεία του ψαξίματος, έχετε δίκιο.

Απλά ξαναβάζω αυτό που μου τράβηξε την προσοχή σε σχέση με την ψυχολογία του παιδιού.

Όσο ευγενείς και να'ναι ο αστυνομικός και όσο και αν έχουμε εξηγήσει κάποια πράγματα στα παιδιά, δεν παύουν να έχουν τι φοβίες τους.

Βρε Harlow μου, αυτό μπορεί να συμβεί σε πάρα πολλές περιπτώσεις. Π.χ. όταν αφήνεις το παιδί στον παιδικό ή στην γιαγιά (όσο και να του εξηγήσεις, πάλι μπορεί να έχει το άγχος του αποχωρισμού), στον γιατρό (όσο και να του έχεις μιλήσει εσύ και να το έχεις προετοιμάσει, πάλι θα έχει χάλια ψυχολογία γιατί φοβάται ότι θα πονέσει ή επειδή ο γιατρός είναι ένας ξένος που το αγγίζει και το ξεγυμνώνει) ....... Κατάλαβες πως το λέω? Κάποιες φορές, αυτά τα άγχη και οι φοβίες είναι αναπόφευκτα και δεν μπορούμε να τα αποφύγουμε, είναι μέσα στη ζωή. Εμείς απλά φροντίζουμε να τα κάνουμε όσο πιο ανώδυνα γίνεται για τα παιδιά μας... :D

Δεν ξέρω ρε παιδιά, εγώ έχω major θέμα όταν κάποιος ακουμπάει το παιδί μου. Δηλαδή που πλησιάζουν άγνωστοι και χαϊδεύουν το κεφαλάκι και λένε "αχ! τι καλό παιδάκι" και μερικοί θέλουν να το φιλήσουν κιόλας (καλά εκεί παθαίνω εγκεφαλικό!!!)

Επίσης τα ναρκωτικά θα μπορούσε να τα κρύψει κάποιος π.χ. μέσα στο βρακάκι του παιδιού του (ναι υπάρχουν και τέτοιοι "γονείς").

Δηλαδή τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις?

Θέλω να πω......άντε και το ακουμπήσαν το παιδάκι και ήταν ευγενικοί κλπ κλπ.

Πως διασφαλίζεται εν τέλει ότι αυτή η διαδικασία έχει αποτελέσματα για την ασφάλεια όων των υπολοίπων?

Οπότε τι νόημα έχουν απλώς να ακουμπήσει κάποιος ένα παιδί, αν στο βρακί έχει το ναρκωτικό και στην τελική δεν θα το πάρει χαμπάρι κανείς?

Δεν είναι σαν τους μεγάλους που σου λένε "περάστε μαντάμ στα ενδότερα και γδυθείτε να σας ψάξουμε".

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Harlow είναι δυστυχώς άσχημο να βάζουν τα παιδάκια σε τέτοιες διαδικασίες αλλά συμβαίνουν τόσα πολλά μα τόσα πολλά που ούτε καν τα φαντάζεσαι. Και πάντα τα παιδιά είναι τα θύματα δυστυχώς...για να εξυπηρετούν παράνομα συμφέροντα γονέων!

Δεν ξέρω ρε παιδιά, εγώ έχω major θέμα όταν κάποιος ακουμπάει το παιδί μου. Δηλαδή που πλησιάζουν άγνωστοι και χαϊδεύουν το κεφαλάκι και λένε "αχ! τι καλό παιδάκι" και μερικοί θέλουν να το φιλήσουν κιόλας (καλά εκεί παθαίνω εγκεφαλικό!!!)

Επίσης τα ναρκωτικά θα μπορούσε να τα κρύψει κάποιος π.χ. μέσα στο βρακάκι του παιδιού του (ναι υπάρχουν και τέτοιοι "γονείς").

Δηλαδή τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις?

Θέλω να πω......άντε και το ακουμπήσαν το παιδάκι και ήταν ευγενικοί κλπ κλπ.

Πως διασφαλίζεται εν τέλει ότι αυτή η διαδικασία έχει αποτελέσματα για την ασφάλεια όων των υπολοίπων?

Οπότε τι νόημα έχουν απλώς να ακουμπήσει κάποιος ένα παιδί, αν στο βρακί έχει το ναρκωτικό και στην τελική δεν θα το πάρει χαμπάρι κανείς?

Δεν είναι σαν τους μεγάλους που σου λένε "περάστε μαντάμ στα ενδότερα και γδυθείτε να σας ψάξουμε".

Όπως είδες και στο βίντεο, αν οι αστυνομικοί δεν έχουν ενδείξεις, κάνουν αυτόν τον απλό σωματικό έλεγχο σε όλους. Ενήλικες και παιδιά. Μόνο αν έχουν σοβαρές υποψίες ότι είναι ύποπτος κάποιος θα τον πάρουν στα ενδότερα. Αν φτάναμε στα άκρα, επειδή όλοι έχουμε ακούσει ότι κρύβουν ναρκωτικά μέχρι και μέσα τους κάποιοι, όλους θα μας έπαιρναν για έλεγχο μέσα-έξω. :wink: Αλλά ακριβώς επειδή υπάρχουν νόμοι που προστατεύουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια κλπ δεν γίνεται κάτι τέτοιο αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος. :wink:

Δυστηχως στην Ελλαδα εχουμε λαθος αντιληψη για πολλα πραγματα και ενα ειναι αυτο που αναφερεται πιο πανω.....Σωματικος ελεγχος.....Που ειναι το περιεργο δεν καταλαβαινω......Ο ελεγχος δεν γινεται γιατι εισαι κακος και υποπτος αλλα για την ασφαλεια σου....Τι εννοω? Εσυ που δεν εχεις τιποτα να κρυψεις πρεπει να ζητας τον σωστο ελεγχο απο τους αστυνομικους και ιδιως στα αεροδρομια.....Ετσι εισαι σιγουρος οτι δεν θα περασει τιποτα περιεργο κι απο κανεναν στην πτηση σου.....

Σκεφτητε την αλλη πλευρα...Εισαι κακος και θελεις να περασεις κατι......Θα το εχεις πανω σου ή σε αυτον που ειναι υπερανω υποψιας? Σωστα......Στο παιδι, στην προκειμενη περιπτωση.....

Και φυσικα παντου βλεπουμε υπερβολες οταν κατι δεν το γνωριζουμε.....Θα του σηκωσουν την μπλουζα, θα το "ακουμπησουν" ξενοι ανθρωποι κ.α.

Θα γινει ενας απλος ελεγχος, οπως γινεται σε ολο τον κοσμο και θα ειμαστε και ασφαλεις κατα την διαρκεια του ταξιδιου μας......Το οτι ειναι παιδι δεν σημαινει οτι ειναι υπερανω υποψιας....Οχι λογω παιδιου αλλα λογω γονιων....

Και εγω εαν ταξιδεψω με την κορη μου, θα αφησω να την ψαξουν χωρις κανενα προβλημα....

Δυστηχως στην Ελλαδα εχουμε λαθος αντιληψη για πολλα πραγματα και ενα ειναι αυτο που αναφερεται πιο πανω.....Σωματικος ελεγχος.....Που ειναι το περιεργο δεν καταλαβαινω

Και φυσικα παντου βλεπουμε υπερβολες οταν κατι δεν το γνωριζουμε.....Θα του σηκωσουν την μπλουζα, θα το "ακουμπησουν" ξενοι ανθρωποι κ.α.

Σε περίπτωση που δεν έγινε αντιληπτό ξαναβάζω την φράση για την οποία και άνοιξα το συγκεκριμένο θέμα, και έχει να κάνει καθαρά και μόνο με την ψυχολογία του παιδιού και λιγότερο με το κόλλημα και τις υπερβολές τις δικές μου.

Κι εγώ δεν είδα τίποτα μεμπτό στο βίντεο... ίσα ίσα είδα ένα παιδί ήρεμο που άρχισε να "δυσανασχετεί" όταν η μαμά του δυσανασχέτησε και μία αστυνομικό που προσπάθησε με τα λόγια να καθησυχάσει το παιδί λέγοντάς του τι κάνει σαν παιχνίδι...

Και συμφωνώ πως η προετοιμασία έπρεπε να έχει γίνει από το σπίτι γιατί είναι για την δική μας ασφάλεια η σωματική έρευνα!

εδιτ: Επίσης η φωνή του παιδιού που ακούγεται δεν είναι του παιδιού που "εξετάζεται"

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Δεν μιλησα εναντιον σου απλα εξεφρασα την γνωμη μου...Ελπιζω να μην με παρεξηγησες....Αλλα ειναι το παραδοξο της υποθεσης, οταν λεμε γιατι να γινει ελεγχος στο παιδακι? Τι θα κουβαλαει? Εαν ,οπως ειπαν και παραπανω καποιοι, υπαρχουν ενδειξεις φυσικα και θα γινει και πιο εξονυχιστικος ελεγχος.....Αυτο λεω.....

Οσο για την ψυχολογια του παιδιου, εξερταται αποκλειστικα και ΜΟΝΟ απο τους γονεις σε τετοια θεματα......Δεν νομιζω να διαφωνει κανεις σε αυτο.....

Δυστηχως μπορει οντως να κλαψει ενα παιδι, ειτε μικρο ειτε μεγαλο, γιατι φοβηθηκε...Αλλα αυτο ειναι κατι που δεν μπορει να αποφευχθει, ακομα κι αν οι γονεις το εχουν προιδεασει για το τι θα συμβει....

Δεν μιλησα εναντιον σου απλα εξεφρασα την γνωμη μου...Ελπιζω να μην με παρεξηγησες..

Δεν είμαι "παρεξηγησιάρα" μην σκας.

Απλά σε θέματα που έχουν να κάνουν με παιδιά είμαι πολύ.........."κάπως", μου γυρίζει το μάτι πανεύκολα.

Και επειδή το δικό μου το παιδί είναι τζαναμπέτικο (να το θέσω ευγενικά:D), αναρωτιέμαι τι θα γίνει αν κάποιος αστυνομικός σε κα'να αεροδρόμιο την "ψάξει" (frisk που λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι):lol:.

Κανονικά θα έπρεπε να χαιρόμαστε που ετσι υποτίθεται οτι θα ειμαστε ασφαλεις στο αεροπλάνο αφου ολα ειναι ελεγμένα.

Συμφωνω όπως επίσης και το κοριτσακι σε μια πιθανη περιπτωση να προκειται για διεστραμμενους γονεις θα ενιωθε τυχερό και ευγνωμον!

Harlow, υπάρχει ειδικό μηχάνημα ανίχνευσης που ακόμα και στο εσώρουχο του παιδιού να έχουν μπει ουσίες, το καταλαβαίνουν χωρίς να γδύσουν το παιδί.!

Επίσης, πιστεύω ότι αν έχει προηγηθεί συζήτηση απο τους γονείς, δεν υπάρχει περίπτωση αυτό να φοβηθεί (μπορεί να γίνει και σαν παιχνίδι κάπως και να το δει πιο διασκεδαστικά αν το παιδί φοβάται).

Και εγώ μόλις διάβασα την είδηση μου ήρθε κάπως, όταν όμως είδα το βίντεο κατάλαβα ότι ήταν ένας αξιοπρεπέστατος σωματικός έλεγχος απο γυναίκα αστυνομικό σε κοριτσάκι, η οποία του φέρθηκε πολύ σωστά και ήρεμα. Μάλλον οι γονείς είχαν το πρόβλημα.

Δεν είμαι "παρεξηγησιάρα" μην σκας.

Απλά σε θέματα που έχουν να κάνουν με παιδιά είμαι πολύ.........."κάπως", μου γυρίζει το μάτι πανεύκολα.

Και επειδή το δικό μου το παιδί είναι τζαναμπέτικο (να το θέσω ευγενικά:D), αναρωτιέμαι τι θα γίνει αν κάποιος αστυνομικός σε κα'να αεροδρόμιο την "ψάξει" (frisk που λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι):lol:.

Ολοι ειμαστε "περιεργοι" οταν προκειται για τα παιδια μας και ετσι θα επρεπε να ειμαστε.....Γονεις ειμαστε.....;)

Απλα λογω δουλειας, ειμαι παντα υπερ της ασφαλειας και μετα ολα τα αλλα......:-D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...