Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τι γίνεται με τη β χοριακή??

Ellie29

Recommended Posts

Καλησπέρα, θα ήθελα τη βοήθεια σας αν έχετε ακούσει κάτι σχετικό. Η τελευταία μου περίοδος ήταν 2 Μαρτίου μετα απο καθυστέρηση έκανα χοριακή που βγήκε γύρω στις 350 μονάδες και συνέχιζε να διπλασιάζεται σταθερά ανα 2 ημέρες. Στην πρώτη μου επίσκεψη στον γιατρό - πριν απο μια εβδομάδα- μου είπε οτι δεν τα βλέπει καλά τα πράγματα και οτι ο αμνιακός μου σάκος του φάνηκε πολύ μικρός. Μου ζήτησε να κάνω χοριακές και να με δει ξανά σε μια εβδομάδα. Απο τότε οι μονάδες ήταν την Παρασκευή 12000, τη Δευτέρα 20000 και σήμερα Τετάρτη 27000 ο γιατρός μου είπε πάλι οτι δεν είναι πολύ αισιόδοξος αλλά θα δούμε στον επόμενο υπέρηχο. Πως σας φαίνονται οι τιμές?

Διαφημίσεις

Κοριτσάκι μου,

Έχοντας ως δεδομένη την πρώτη μέρα της τελευταίας περιόδου σου την 2/3 κανονικά τώρα κοντεύεις να κλείσεις τις 6 βδομάδες. Λογικά στον υπέρηχο θα έπρεπε να βλέπατε τον αμνιακό σάκκο και εμβρυϊκά στοιχεία, μη σου πω ότι ίσως και να ακούγατε καρδούλα.. Κι εγώ νομίζω ότι τα νουμεράκια της χοριακής σου δεν είναι πολύ καλά αλλά κάνε λίγη υπομονή ακόμη και μακάρι να πάνε όλα καλά και να διαψευστεί ο γιατρός σου!

καμμια φορα μπορει να ειναι κ καθυστερημενη ωορρηξια οποτε το σπορακι να σκασε μυτη αργα,μην χανεις τις ελπιδες σου!!!ευχομαι να πανε ολα καλα κ συντομα να ακουσεις μια δυνατη καρδουλα!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

Αν δεν κανω λαθος εισαι περιπου 5 εβδομαδων και κατι. Οταν πηγες στον γιατρος ησουν περιπου 4 εβδομαδων και κατι οποτε ειναι λογικο να μην ειδε και πολλα πραγματα. Θμασαι ποσο ηταν η χοριακη σου τοτε? Οσον αφορα καρδουλα βλεπουμε απο τις 6+ εβδομαδες.

Νομιζω οτι ολα θα πανε καλα!!!

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστώ για την απάντηση την επόμενη μερα απο την επισκεψη στον γιατρό η χοριακή ήταν 12000. Πως βρίσκετε τις εβδομάδες και εγω δεν το καταλαβαίνω?

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ. Απο την άλλη η χοριακή μου που δεν ανέβηκε ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες φανταζομαι οτι δεν είναι και πολυ καλό!:(

Νομιζω οτι απο ενα σημειο και μετα η χοριακη δεν διπλασιαζεται. Δεν ξερω ομως περισσοτερα γιατι εγω ειχα κανει μονο 3 φορες χοριακη. Μετα παρακολουθουσαμε την κυηση με κολπικο υπερηχο.

Σου ευχομαι να πανε ολα καλα.

Διαφημίσεις

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι υπομονή. Συχνά οι χοριακές δεν διπλασιάζονται αλλά η κύηση προχωράει κανονικά. Μη σκέφτεσαι για εξωμήτριο. Ο επόμενος υπέρηχος πότε είναι;

ellie δες εδώ για τη χοριάκη και τις τιμές της καποια πράγματα http://www.woman-on-top.gr/?p=485

σε ένα σημείο γράφει και αυτό

"Μεταξύ 1200 και 6000 mlU/ml, η ορμόνη συνήθως διπλασιάζεται σε 72-96 ώρες. Για τιμήαπό 6000 mlU/ml και πάνω χρειάζονται περισσότερες από 4 μέρες για να διπλασιαστέι η τιμή,"

Σχετικά με τον υπερηχογραφικό έλεγχο δε μπορώ να σου πω κάτι.....μόνο οτι θα μπορούσες να πας να πάρεις και μια 2η γνωμη.

Εξωμήτριο δε νομίζω να είναι

gNrhp2.png

• 4 months later...
Νομιζω οτι απο ενα σημειο και μετα η χοριακη δεν διπλασιαζεται. Δεν ξερω ομως περισσοτερα γιατι εγω ειχα κανει μονο 3 φορες χοριακη. Μετα παρακολουθουσαμε την κυηση με κολπικο υπερηχο.

Σου ευχομαι να πανε ολα καλα.

geia sa s tha ithela na sas rotiso mipos kserete kati na mou peite i proti mou xoriaki itan 20,1 meta apo 4 meres 36,1 o giatros mou mou eipe na ksanakano se 2 meres k enas allos giatros pou rotisa mou eipe oti mallon einai eksomitrio

geia sa s tha ithela na sas rotiso mipos kserete kati na mou peite i proti mou xoriaki itan 20,1 meta apo 4 meres 36,1 o giatros mou mou eipe na ksanakano se 2 meres k enas allos giatros pou rotisa mou eipe oti mallon einai eksomitrio

ουτε εγω ξερω , αλλα γιατι να ναι εξωμητριο;; παντως δε παει καλα η χοριακη σου αν υποθεσουμε οτι ειχες 20 την πρωτη φορα σε 4 μερες επρεπε να ναι κοντα στο 80 οχι στο 36...ελπιζω να παει καλυτερα στη συνεχεια!

Διαφημίσεις

• 3 months later...
  • 1 month later...

Γεια σας κ από μένα.Είμαι νέα στο forum και δεν είμαι σίγουρη άν ποστάρω σωστα.Το πρόβλημά μου είναι το εξής.Μετά από 2 μέρες καθυστέρηση έκανα β χοριακή κ έδειξε 170.Μου φάνηκε χαμηλή σε σχέση με προηγούμενες εμπειρίες μου.Την έκανα Παρασκευή κ την επανέλαβα την Δευτέρα,που ΄ομως δεν ανέβηκε αρκετά.Πήγε 285.Αύριο θα ξανακάνω.Ο γιατρός μου είπε ότι ή είναι παλλίνδρομη ή εξωμήτριο ή έγινε λάθος στις τιμές του εργαστηρίου άν έγινε κάποια αραίωση.Θυμάμαι ότι την πρώτη φορά η γιατρός είπε στην βοηθό της να κάνει αραίωση ενω την δεύτερη φορά η βοηθός μου είπε ότι δεν θα κάνει.Υπάρχει περίπτωση να επηρεάσει αυτό τις τιμές?Είχε κάποια από σας ανάλογη εμπειρία?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...