Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

στον ποπο εχει μια τρυπουλα!!!

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια και παλι!ντρεπομαι που το λεω αλλα σημερα το πρωι ανακαλυψα οτι ο γιος μου(3 χρονων) εχει στον ποπο του μια τρυπουλα.εκτος απο την κανονικη ακριβως απο πανω εχει μια πολυ μικρη!!!τι ειναι αυτο???πηρα τηλεφωνο τον γιατρο και μου εκλεισε ραντεβου για την πεμπτη αλλα μεχρι τοτε θα σκασω!!μου ειπε αποτ το τηλεφωνο κατι για σπονδυλικη στυλη οτι εκει που καταληγει καμια φορα δημιουργειται κατι τετοιο?τι ειναι αυτο??

εχει τυχει σε καμια??ειμαι απαισια που δε το ειδα τοσα χρονια!

Διαφημίσεις

δεν εισαι απαισια και μην το ξαναπεις αυτο!δεν το εχω ακουσει αλλα δεν χρειαζετε πανικος-αν ηταν κατι σοβαρο θα σου ελεγε να πας αμεσως πιστευω αλλα παρε και μια δευτερη γνωμη καλου κακου.περαστικα σας

Διαφημίσεις

που ειναι ακριβως;;; αν ειναι πανω απο τον πρωκτο στην "ουρα" που λεμε τοτε μπορει να ειναι απο τηον κοκκυγα,να εκανε κυστουλα και να παροχετευτηκε απο μονη της.δηλαδη να ανοιξε και να βγαζει οτι ειχε μεσα. βγαζει πυον;υγρα; ειναι καθαρη;

Ο Θεος ειναι μεγαλος !!!

Μην αγχώνεσαι. Ο γιατρός θα σε ενημερώσει λεπτομερώς την Πέμπτη. Πάντως δεν νομίζω να είναι τίποτα ανησυχητικό. Ο μικρός μου έχει μια δεύτερη τρυπούλα την οποία την είδαμε από πολύ νωρίς. Ο γιατρός αφού τον είδε μας είπε ότι δεν είναι τίποτα αφού είναι κλειστή (φαίνεται σαν τρυπούλα αλλά δεν είναι ανοιχτή, δεν έχει βάθος). Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση που είναι ανοιχτή και θα πρέπει να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις.

ειναι καθαρη δεν εχει πυον ουτε υγρα.για το βαθος δε μπορω να καταλαβω!!ειναι εκει που εχουμε την ουριτσα πανω απο την κανονικη τρυπα του ποπου!

δοντακι δεν καταπιε αφου δεν τα αλλαξε ακομα...

ο γιατρος ειπε οτι μαλλον το εχει απο τοτε που γεννηθηκε αν και δε το ειδε ακομα...

bellissima σε περιπτωση που ειναι ανοιχτη τι μπορει να συμβαινει ξερεις?

και τα τρια μου παιδια γεννηθηκαν με αυτη την τρυπουλα που περιγραφεις.

σαν γουβιτσα με μυτερο βαθος στο τελος της σπονδυλικης στηλης.

στην μεγαλη 2 κ 3μηνων, εκλεισε σχεδον εντελως πριν κανενα μηνα. κ τα διδυμα 4μιση μηνων την εχουν ακομα. ο δοκτορας μου ειχε πει κ για την μεγαλη κ γαι τα διδυμα οτι θα κλεισει μεγαλωνοντας το σωμα τους.

ελπιζω να κλεισει κ στα διδυμα.

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

Διαφημίσεις

καπως μου το ειχε πει, αλλα δεν θυμαμαι.

καμια σχεση με κυστη γογκυτος (δεν ξερω αν το εγραψα κ σωστα).

κ δεν με ανησυχησε περεταιρω δηλ., απλα να το καθαριζω πολυ καλα μου εχει πει.

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

ειναι καθαρη δεν εχει πυον ουτε υγρα.για το βαθος δε μπορω να καταλαβω!!ειναι εκει που εχουμε την ουριτσα πανω απο την κανονικη τρυπα του ποπου!

δοντακι δεν καταπιε αφου δεν τα αλλαξε ακομα...

ο γιατρος ειπε οτι μαλλον το εχει απο τοτε που γεννηθηκε αν και δε το ειδε ακομα...

bellissima σε περιπτωση που ειναι ανοιχτη τι μπορει να συμβαινει ξερεις?

Όχι καλή μου δεν ξέρω περισσότερες πληροφορίες να σου δώσω, γιατί δεν μπορώ να μιλήσω μην γνωριζοντας καλά το θέμα.

εχει τυχει σε καμια??

Έχει τύχει σ' εμένα... την ίδια :oops::lol:!

Και εγώ και η αδερφή μου έχουμε αυτό ακριβώς που περιγράφεις (κανείς απ' τους γονείς μας). Ο παιδίατρος κάπως έτσι, όπως λες κι εσύ, το είχε εξηγήσει στη μητέρα μου, σαν κάτι, πώς να το πω, "κατασκευαστικό". Εμένα το έχει και η μικρή μου (το κοίταξα επί τούτου, επειδή το έχω εγώ αλλιώς μάλλον απαίσια σαν εσένα θα ήμουν :lol:).

Μην ανησυχείς τόσο γιατί αν ο παιδίατρος είχε θορυβηθεί θα ζητούσε να σας δει αμέσως.

Διαφημίσεις

Από τον κόκκυγα είναι (την ουρά δηλ. την απόληξη της σπονδυλικής στήλης).

Το έχω και εγώ και η κόρη μου και ναι είναι κατασκευαστικό...

Μην ανησυχείς, το έχει πολύς κόσμος, σε άλλους δημιουργεί προβλήματα μεγαλώνοντας (δεν έχεις ακούσει κανέναν φίλος σου να κάνει αφαίρεση κύστης κόκκυγα?), σε άλλους όχι τίποτα σοβαρό, σε άλλους και τίποτα εντελώς.

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλει πιο συνειδητό καθαρισμό της εκεί περιοχής! Πράγμα το οποίο έτσι κι αλλιώς καλό είναι να γίνεται!

Διάβασε και το link της zouzounel!

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΤΩΡΑ,ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ.ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΙΡΙΟΣ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΣΧΕΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΙΩΝΕΙ ΣΑΝ ΡΙΓΟΣ.Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 7 ΜΙΝΩΝ ΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ.

Έχει τύχει σ' εμένα... την ίδια :oops::lol:!

χαχαχχα κ γω την εχω.. ειναι κατι σαν "λακακι" να το πω...

παραπλανιτικη "τρυπα" την λεει ο συζηγος!

δεν ρωτησα ποτε τι ειναι το θεωρησα αυτονοητο οτι ειναικατι σαν λακακι ή μαλλον οτι ειναι λακακι.

δεν μου εκλεισε κ βεβαια δεν προκειται...

αντε να μαθεις να μας πεις κ μας τι ειναι :lol: :lol:

δηλαδη η εγχειρηση της κυστης κοκκυγα συμβαινει μονο οταν καποιος εχει αυτο το λακακι?ο μικρος δε λεει οτι ποναει και ουτε εχει καποιον ερεθισμο.ειναι καθαρο εντελως απλα δε μπορω να καταλαβω αν ειναι κλειστο η οχι...

ζουζουνελ πολυ κατατοπιστικο το λινκ σου αλλα λεει οτι συμβαινει σε αντρες ανω των 40:confused::confused:

θα κανω υπομονη μεχρι την πεμπτη:mad:

κοριτσια εσεις που το εχετε δεν σας εχει δημιουργησει καποιο προβλημα?

ξερετε γιατι αγχωθηκα πιο πολυ?γιατι μιλησα με μια γνωστη μου και μου ειπε οτι αυτο μπορει να ειναι σημαδι καποιας νοητικης διαταραχης?????ειναι δυνατον η μηπως ειναι ραδιο αρβυλα??

δηλαδη η εγχειρηση της κυστης κοκκυγα συμβαινει μονο οταν καποιος εχει αυτο το λακακι?ο μικρος δε λεει οτι ποναει και ουτε εχει καποιον ερεθισμο.ειναι καθαρο εντελως απλα δε μπορω να καταλαβω αν ειναι κλειστο η οχι...

ζουζουνελ πολυ κατατοπιστικο το λινκ σου αλλα λεει οτι συμβαινει σε αντρες ανω των 40:confused::confused:

θα κανω υπομονη μεχρι την πεμπτη:mad:

ξερετε γιατι αγχωθηκα πιο πολυ?γιατι μιλησα με μια γνωστη μου και μου ειπε οτι αυτο μπορει να ειναι σημαδι καποιας νοητικης διαταραχης?????ειναι δυνατον η μηπως ειναι ραδιο αρβυλα??

:shock: έ λ ε ο ς

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΤΩΡΑ,ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ.ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΙΡΙΟΣ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΣΧΕΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΙΩΝΕΙ ΣΑΝ ΡΙΓΟΣ.Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 7 ΜΙΝΩΝ ΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ.

Δεν είναι τίποτα καλή μου, όταν τα μωράκια κάνουν τσισάκια έχουν ρίγη…. Παρατήρησε το και θα καταλάβεις…. Εμένα σε τέτοιες ηλικίες το κάνανε και οι δύο και γέλαγα…. Μμμμ κατάλαβα (έλεγα στο σύζυγο) μας κατούρησε ο μικρός!!!!!! ;)

Θέλω να βαρεθώ και δεν προλαβαίνω…

το δικο μου παντως ειναι κλειστο.

ουτε υγρο μαζευει ουτε τπτ. ειναι ακριβως οπως το περιεγραψα, σαν ενα "λακακι" , δεν μου εχει δημιουργησει κανενα προβλημα. ειμαι περιεργη να δω τι θα σου πει ο παιδιατρος.

Xaroulis, κανένα πρόβλημα ποτέ!

Μάλιστα... η γνωστή νοητική διαταραχή που για να διαγνωστεί-επιβεβαιωθεί σου ζητάνε να κατεβάσεις το παντελόνι σου!!! Επίσης, δεν παρουσιάζει καμία άλλη σωματική ένδειξη (ένα σύνολο χαρακτηριστικών που θα μπορούσαν ίσως να παραπέμπουν σε κάποιο χρωμοσωμικό σύνδρομο) παρά μόνο αυτό: τρυπίτσα στον πωπό και νοητικό πρόβλημα :confused:.

Μην ανησυχείς. Άσε τον παιδίατρο να κάνει τις διαγνώσεις. Λίγη υπομονή μέχρι την Πέμπτη :).

Υ.Γ. melisoula, "παραπλανητική τρύπα", ε; Πολύ ευρηματικός ο σύζυγος!!!

Επεξεργάστηκαν by kiki v
συμπλήρωση

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...