Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Recommended Posts

Αγαπητοί γονείς,

θα ήθελα να αναφέρω ένα περιστατικό που μου συνέβηκε την προηγούμενη Κυριακή.Ο μικρός μου είχε 4 ημέρες πυρετό και λόγω του ότι έχουμε περάσει πνευμονία στο παρελθόν τον πήγα στο Παίδων Πεντέλης.Αφού λοιπόν του έκαναν εξετάσεις η γνωμάτευσή των γιατρών ήταν ότι το παιδί έχει μεσογειακή αναιμία. Μόλις μου το είπαν, τους είπα ότι κάνουν κάποιο λάθος καθώς ούτε εγώ ούτε ο σύζυγος μου έχουμε στίγμα.Είχαν όμως την απάντηση έτοιμη."Μπορεί να έχει μεταλλαχθεί το DNA".Εγώ να έχω τρελαθεί και να επιμένω ότι έχω κάνει στο παιδί μου επανειλημμένα εξετάσεις και ουδέποτε μου είπαν ότι έχει μεσογειακή αναιμία.Δεν είναι κάτι που το "κολλάς" 5 ετών.Με τα πολλά, αυτοί να επιμένουν στα δικά τους παίρνω το γιο μου και φεύγω.Την επόμενη μέρα αφού έχω στείλει τις εξετάσεις (παλαιότερες και νέες) σε άλλα δύο νοσοκομεία και σε άλλους 10 παιδιάτρους με διαβεβαιώνουν όλοι ότι δεν μπορεί οι εξετάσεις που μου έδωσαν να είναι του γιου μου.Είναι άλλου παιδιού.Τηλεφωνούμε λοιπόν στο Παίδων Πεντέλης και τους ενημερώνουμε για λάθος και ότι κάποιο άλλο παιδί έχει τις εξετάσεις του γιο μου που είχε μία ίωση.Στο τέλος μας πήραν από το αιματολογικό και μας είπαν ότι "Συγνώμη.Έγινε Λάθος".Επανεκτυπώθηκε πάνω στο όνομα του παιδιού σας οι εξετάσεις του προηγούμενου παιδιού. Και εγώ θέλω να ρωτήσω το εξής?

Μα πόσο ανεύθυνος και ασόβαρος μπορεί να είναι κάποιος?

Ευχαριστώ

Διαφημίσεις

γιατι δεν τους εκανες μια ωραιοτατη καταγγελια να τρεχουν κ να μην φτανουν?!

εντελει ολα καλα με το παιδι?

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

γιατι δεν τους εκανες μια ωραιοτατη καταγγελια να τρεχουν κ να μην φτανουν?!

εντελει ολα καλα με το παιδι?

Δεν νομίζω ότι θα έβγαζα κάτι με καταγγελία.

Στο τέλος θα τα μπάλωναν.

Μια χαρά ο μικρός.

Μία ίωση τελικά είχε.

Διαφημίσεις

Δεν νομίζω ότι θα έβγαζα κάτι με καταγγελία.

Στο τέλος θα τα μπάλωναν.

Μια χαρά ο μικρός.

Μία ίωση τελικά είχε.

αν κραταγες στα χερια σου την πρωτη εκτυπωση που σου δωσανε, πολλα θα μπορουσες να κανεις...

τελος καλο, ολα καλα!:wink:

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

Περαστικά στο παιδάκι σου,να είναι πάντα γερό! κατά τα άλλα, ο Θεός να μας φυλάει, με αυτά που γίνονται στα νοσοκομεία! Δεν ξέρω τι φταίει, υπάρχει έλλειψη προσωπικού και δουλεύουν πολλές ώρες και τα παίζουν ή είναι απλά ανεύθυνοι και απρόσεχτοι?

Στη μαμά μου, όταν είχε νοσηλευτεί πριν από τέσσερα χρόνια, επέμεναν να της δώσουν να πιεί ένα χάπι, το οποίο δεν της εξηγούσαν γιατί πρέπει να το πιεί και δεν προβλεπόταν να το πάρει. Μετά από καυγά, τελικά πείστηκε και το πήρε....ήταν χάπι διουρητικό που ρίχνει την πίεση και, όλως τυχαίως, προοριζόταν για την διπλανή της κυρία! Ευτυχώς που δεν ήταν κάτι άλλο πιο βαρύ! Απίστευτη ανευθυνότητα......

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...