Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Λεει οχι στα παντα εκτος απο τον θηλασμο

Recommended Posts

Το ξερω πως μπορει νε με πειτε και τρελη αλλα εχω ενα θεμα με την μπεμπα μου που με απασχολει παρα μα παρα πολυ. Θηλαζουμε αποκλειστικα και εχει να βαλει στο στομα της μπουκαλι απο τοτε που ηταν 2 μηνων. Εχει ενα μηνα που μπηκαμε στα στερεα οπου δεν τα παμε πολυ καλα καθως ενω πειναει ανοιγει με το ζορι το στομα της για να φαει λιγες μπουκες και μετα βουρ στο στηθος. Επισης προσπαθω να της μαθω να πινει νερακι απο το μπουκαλι οπου και εκει τζιφος, με τιποτα δεν το δεχεται. Νερο πινουμε με το κουταλακι οπου βασικα δεν μπορω να πω οτι το πινει αλλα περισσοτερο οτι το κανει γαργαρα. Εχω ανχωθει πολυ καθως σε λιγες βδομαδες τελειωνει το εξαμηνο και παιζει ενα 50% να γυρισω στην δουλεια. Τι θα την κανω ρε κοριτσια;;; Ολη μερα νυστικη θα ειναι ή δεν θα παω δουλεια. Στις μερες μας δεν ειναι να παραιτησε απο την εργασια σου ετσι απλα.

helppppp me pleaseee :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Ηρθε στην ζωη μας ενα μικρο θαυμα 27-8-2010

Με τον αντρούλη μου είμαστε μαζί από 26-3-2008

8cb77eec73ea8ded8efbb8757f6cb8c0.jpg

14/9/2014... δεν ξεχνω

Διαφημίσεις

'Ετσι ήταν και το δικό μου. Οχι με ζόρι, αν το μωρό δεν τρώει -δεν είναι έτοιμο το πεπτικό του σύστεμα! Ρώτα και την Αγλαϊα να σου το πεί πιό καλα. Αν μπορείς να καθηστερείσεις με την δουλειά θα ήταν ότι καλύτερο για το μωράκι σου, μια φορά χτίζεται ο οργανιζμός, είναι η υγεια για όλη την ζωή του!

να ξερεις οτι τα μωρα προσαρμοζονται στις νεες καταστασεις..οταν λειπω απο το σπιτι θα την ταισει ο μπαμπας και θα την κοιμησει η γιαγια.οταν ειμαι σπιτι δεν τρωει αν δεν την ταισω και δεν κοιμαται με κανεναν αλλον!

δεν νομιζω οτι πρεπει να ανυσηχεις!

μηπως να δοκιμαζες να λειψεις για λιγο απο το σπιτι (πραγματικα, οχι να κρυφτεις γιατι τα καταλαβαινουν ολα) και να προσπαθησει να την ταισει καποιος αλλος? οταν σε βλεπει ξερει οτι εσυ εισαι το φαι της!

83hKp3.png

εγώ θα έλεγα να σκεφτείς και το ενδεχόμενο των αντλήσεων που θα της το δίνει όμως κάποιος άλλος ενώ εσύ θα λείπεις. δοκιμή κάνεις και βλέπεις. το άλλο που θα μπορούσες να δοκιμάσεις είναι να της δίνεις μαλακές τροφές να τρώει μόνη της με τα χέρια

vyLxp3.pngG7Azp3.png

μεχρι και τον 11ο μηνα επινε κυριως γαλα και ετρωγε και λιγη φρουτοκρεμα 10 κουταλιτσες το πολυ

μετα αρχισε να τρωει φρουτα σε μικρα κομματακια μπανανες φραουλες ροδακινα και δσιγα σιγα αρχισε να τρωει και σαλλα πραγματα φακες σουπες αλλα οχι σε μορφη κρεμας σε κομματακια

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

328e.jpg328ep3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω κοριτσια θα δοκιμασω λιγο απ΄ολα να δω τι θα πιασσει :)

Τι να κανω η δολια νεα μαμα;;;; Να δω πως θα την καταφερω την τιτιλικα μου... αχαχαχαχαχαχα

Ηρθε στην ζωη μας ενα μικρο θαυμα 27-8-2010

Με τον αντρούλη μου είμαστε μαζί από 26-3-2008

8cb77eec73ea8ded8efbb8757f6cb8c0.jpg

14/9/2014... δεν ξεχνω

• 6 months later...

Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω.

Αρχίσαμε πριν 20μερες στερεες κ εχω εισαγει φρουτόκρεμα (μηλο-αχλαδι-μπανανα), κρεατοχορτόσουπα κ ρυζάλευρο.

Δεν τρώει παρα 2-3 κουταλιές, άντε λίγο παραπάνω από το ρυζάλευρο. Και δώστου θηλάζει.

Ανησυχώ ότι μέχρι το χρόνο δε θα έχει τριπλασιάσει το βάρος γέννησης.

Ήδη είναι λίγο μινιόν κατά τη γνώμη μου, γεννήθηκε 3150 κ 49εκ και στους 6 μήνες ήταν 7 κιλά και 64εκ.

Από ότι βλέπω μάλλον έχε πέσει καμπύλη αλλά ο γιατρός λέει ότι είναι μια χαρά κ να συνεχίζω να τη θηλάζω χωρίς άγχος.

Το γάλα είναι πιο πιθανό να βοηθήσει την αύξηση του βάρους του παιδιού από ό,τι οι στερεές αν δεν τις δέχεται.

Όταν είναι έτοιμα ανοίγει ένας διακόπτης και δεν ξανακλείνει εύκολα. Συνεχίστε να προσφέρετε θρεπτικά πράγματα, όπως φρούτα και λαχανικά ή κρέας όταν έρθει ο καιρός του και μη σας νοιάζουν τα υπόλοιπα. Θυμηθείτε να ζητήσετε έλεγχο αιματολογικό κοντά στο χρόνο, αν δεν το αναφέρει ο παιδίατρος.

annathi μπορείς να αντλήσεις; Μήπως να έκανες μια τράπεζα γάλακτος σιγά σιγά για τις ώρες που θα λείπεις;

Επίσης κοίτα λίγο το baby led weaning που ουσιαστικά δίνεις τις τροφές κομματάκια κι όχι αλεσμένες.

Καλό κουράγιο.

Εχω και εγω αντίστοιχο πρόβλημα. Η μικρή κατ αρχας δεν δέχεται να πιει γάλα απο το μπουκάλι με τίποτα. Δοκίμασα διαφορετικές θηλες, διαφορετικές μάρκες, πήρα εκπαιδευτικά ποτηράκια... με τα χίλια ζόρια το περισσότερο που είπιε ήταν 50 ml και αυτο όχι απο εμένα βεβαια, αλλά απο την κοπέλα στον βρεφικό. Αποτέλεσμα ήταν να σταματησουμε τις προσπάθειες μετά απο 10 μέρες και απλά να τρώει περισσότερη φρουτόκρεμμα.

Ετσι στον παιδικό τρώει 220 περίπου ml φρουτόκρεμμα. Σπίτι όμως θεωρείται επιτυχία να φάει 100ml! Μετά απο ένα μήνα λοιπόν,ειπα να ξεκινήσω και 2ο γευμα μπας και φάει καλύτερα. Ξεκίνησα έτσι λαχανικά. Πρώτη μέρα, ζήτημα να έφαγε 2-3 κουταλίτσες. Την επόμενη το ίδιο. Ενημέρωσα και τον παιδικό και τους είπα να προσπαθησουν να της δώσουν και όσο φάει... Ξέρετε τί μου είπαν απο την πρώτη κιόλας μέρα; Οτι έφαγε ολόκληρο το πιατάκι!

Αααααχ είμαι η μικρή της αγελαδίτσα δηλαδή! Οσο είμαι σπίτι θέλει μόνο γάλα, άντε και λιιιιιγο φαγητό. Τί θα κάνω;;;

Χαιρομαι βεβαια που στο σχολειο τουλάχιστον τρώει, αλλά θέλω και σπίτι ένα γευμα να το αντικαταστησουμε πια.

Εν το μεταξυ, δεν πίνει σχεδόν καθόλου νερο (αφου δεν θελει κανενος είδους μπουκάλι). Με εκπαιδευτικό ποτηράκι πίνει με το ζόρι 10μλ

6/ 11/2007: Ο μικρός Πρίγκιπας!!!

24/3/2011: Η Μπουκίτσα μας!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...