Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ..?

PopiKaz

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες σας!

Έχω μια κορούλα 8,5 μηνών! είναι ένα πανέξυπνο και κοινωνικότατο πλασματάκι, που γελάει σε όλο τον κόσμο και πάει κατευθείαν σε όποια αγκαλιά βρει πρώτα!

Το πρόβλημα είναι ότι ενώ κάθεται στον οποιονδήποτε, ξαφνικά δεν θέλει με τίποτα να πάει στον μπαμπά της!!! κλαίει, χτυπιέται και απλώνει τα χέρια της για να "την σώσω"....

Νιώθω πάρα πολύ άσχημα γιατί με τον που την παίρνω ηρεμεί κατευθείαν και όσες φορές την έχω αφήσει μπας και της περάσει, δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα..

Το παράξενο είναι πως ο μπαμπάς της συμμετέχει πάρα πολύ σε όλα από την ώρα που γεννήθηκε η μικρή και μάλιστα όταν ήταν πιο μωρό, την είχε κρατήσει αρκετές φορές με μεγάλη επιτυχία αν τυχαίνε και έλειπα εγώ από το σπίτι. Παίζει μαζί μας, είναι πολύ τρυφερός και τον βλέπω πόσο λαχταράει να την κρατήσει λίγο αγκαλιά αλλά η μικρή ουρλιάζει και αναζητάει εμένα... νιώθω απαίσια..

Δεν μπορώ να καταλάβω πως προέκυψε αυτό το πρόβλημα και κυρίως δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ.....

Καμία γνώμη για βοήθεια??

Ευχαριστώ πολύ!

Διαφημίσεις

νομιζω οτι καπου σε αυτη την ηλικια ξεκιναει το μεγαλο "δεσιμο" με την μαμα..μηπως εαν οταν γυρισει ο αντρας σου στο σπιτι τους αφησεις και πας μεχρι το περιπτερο π.χ. να τα βρουνε και να ηρεμησει η μικρη??κ αν παει καλα μεγαλωσε σε 2-3 μερες την βολτα σου..μεχρι να ξεπεραστει το θεμα της..

Θα σου έλεγα οτι το μωρό είναι κολλήμένο με την πάρτη σου.:D. Φρόντισε να περνάει χρόνο με τον μπαμπά μόνη της. Χωρίς εσένα. Πάνε για καφεδάκι με τις φίλες σου, κάνε ένα χαλαρωτικό μπάνιο. Απλά δώστους χρόνο και χώρο τα δυό τους. Θα δεις σε πολύ λίγο χρόνο (1-2εβδομάδες στην περίπτωσή μου) θεαματικές αλλαγές. Απλά αν η μικρή είναι με σένα περισσότερο, ειναι λογίκό να προτιμάει την μαμά απο τον μπαμπά όταν είστε στον ίδιο χώρο. Θα περιμένω να μυ πεις αποτελέσματα....:wink:

το ιδιο κανει και ο δικος μου με τον μπαμπα μας....παρολο που ο αντρας μου βοηθαει παρα πολυ ,ασχολειται αρκετα μαζι του!!!!!το αποτελεσμα ειναι να στεναχωριεται ο αντρας μου γιατι νομιζει οτι το μωρο δεν τον αγαπαει,πιστευω οτι ειναι μια φαση και θα τους περασει!!!!!

7rdup2.png ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!!!

Καταρχήν σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!!!

Να την αφήσω στον άντρα μου αλλά αν κλαίει και οδύρεται, τι να κάνω? να εξακολουθώ να την αφήνω μέχρι να το συνηθήσει ή μήπως αυτό θα έχει τα αντίθετα αποτελέσματα? και ξαναλέω ότι κάθεται σε όοοολους τους άλλους εκτός από τον μπαμπά της...

panoula και μενα στεναχωριέται ο άντρας μου δυστυχώς...... ελπίζω να περάσει γρήγορα αυτή η φάση...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Κάτι μου θυμίζει αυτό!

Μήπως περνάς πολλές ώρες μαζί της?

Αφού γέννησα, τον πρώτο χρόνο κάθισα με την κόρη μου. Δεν μπορώ να σου πω ότι πολυήθελε τον πατέρα της, ωστόσο εκείνος συμμέτειχε περισσότερο απ'ότι φανταζόμουν.

Τώρα όμως τα δεδομένα έχουν αλλάξει, θέλει αποκλειστικά και μόνο τον μπαμπά της, μάλλον αισθάνεται σιγουριά με εκείνον. Αυτό που θέλω να σου πω, είναι να μην ανησυχείς, τα παιδάκια αλλάζουν και σίγουρα θα αλλάξει και η κόρη σου. Απλά φρόντισε να έχουν περισσότερες κοινές δραστηριότητες!

Κλαίει οταν έισαι και εσύ εκει υποθέτω. Αν δεν είσαι στον ίδιο χώρο όμως;; Άσε τον μπαμπά να την σηκώνει απο το κρεβάτι και να παίζει μαζί της για κανενα 10 λεπτο πριν εμφανιστείς στο δωμάτιο. Ακόμα και αν κλαίει στην αρχή νομίζω οτι μετά απο λίγο δεν θα έχει πρόβλημα. Ουφ..δύσκολο όμως και για τον μπαμπά,..χοντρή ήτα!

Δουλεύω μαζί με τον άντρα μου οπότε επιστρέφουμε μαζί απ την δουλειά και έτσι είμαστε ακριβώς τις ίδιες ώρες σπίτι... ποιός ξέρει.... ίσως όντως είναι φάση και αργότερα μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα!!

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια κορίτσια!! τουλάχιστον είδα ότι υπάρχουν κι άλλες τέτοιες περιπτώσεις!!

lovely people είτε είμαι εκεί είτε πάω μέσα το ίδιο πράγμα είναι... για να καταλάβεις χθες, μπαίνω να κάνω ένα μπάνιο... την παίρνει ο άντρας μου και δείχνουν όλα μια χαρά, παίζουν γελάνε κλπ... στο πεντάλεπτο άρχισε να πλαντάζει πάλι απ το κλάμα και δεν ηρεμούσε με τίποτα.. όπως καταλαβαίνεις βγήκα άρον άρον, την πήρα και στο καπάκι ηρέμησε.......

όπως το είπες... μεγάλη ήττα!!

• 11 months later...

Φιλη μου,

διαβαζοντας τα ποστ σου,διαβαζω την κατασταση μας ακριβως.Με τις εξης διαφορες,οτι εμενα η μικρη μου ειναι 4 μηνών και το κανει αυτο εδω και ενα μηνα,ειχα ανοιξει αντιστοιχο θεματακι και εγω.Και οτι εμενα δεν θελει ουτε να την ταισει,ουτε να την κοιμησει,ουτε να την κρατησει ωρα αγκαλια.Με αποτελεσμα να μην μπορω να παω πουθενα και ουτε να κανω μπανιο.Πλεον επειδη ουρλιαζει ασταματητα ερχεται ο αντρας μου μεσα στο μπανιο και καθεται με την μικρη αγκαλια!!!Ασε μου ερχεται να κλαιω μιλαμε!Παει σε ολους εκτος απο αυτον.Δυστυχως εξηγηση δεν εχω βρει αλλα και κανενας δεν μου εχει δωσει λυση...

Τι να πω...σε καταλαβαινω απολυτα!

Διαφημίσεις

κι εμενα ετσι εκανε με ολους εκτος απο εμενα σε εκεινη ακριβως την ηλικια,,εκτονωνεται σιγα σιγα ,απο τους 18 μηνες και περα στρωνει μεχρι που εξαλειφεται

δεν ειναι που δεν θελουν τον μπαμπα τους, απλα οτι προτιμουν σε εκεινες τις ηλικιες τις μανουλες

σε καθε παιδι εκφραζεται και με διαφορετικη ενταση ειναι φυσιολογικο μην ανησυχεις θα περασει,,,μην το δραματοποιειτε και μην επιμενετε να κατσει με τον οποιοδηποτε σε αγκαλιες αν δεν θελει,,πηγαιντε με τα νερα της μην την πιεσετε θα ειναι χειροτερα τα αποτελεσματα,,θα περασει μονο του οσο εξελισσεται ψυχοκινητικα

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

καλημερα, δεν διαβασα οες τις απαντησεις και δεν ξερω αν το ειπε και αλλη κοπελα πιο πανω, κατα τη γνωμη μου δεν ειναι κατι σημαντικο, η φαση ειναι η κατι εγινε με τον μπαμπα της και του κραταει μουτρα, δοκιμασατε να της δωσει καπιο παιχνιδακι μολις γυρισει σπιτι η μπισκοτα η οτιδηποτε που θα την κανει να ψαρει πολυ? αυτο σε συνδιασμο να τους αφησεις λιγο μονους τους στο σπιτι, εστω για μιση ωρα αλλα μιση ωρα να παιζουν οπως της αρεσει, πιστευω θα βοηθησει.

εμάς κλαίει και δεν πάει όταν είναι αξύριστος..ίσως κάτι την τρομάζει..λέω εγώ τώρα!

Και η δικιά μας το ίδιο!Παρότι είναι κοινωνική και ανοιχτή, κλαίει όταν δει ανθρώπους (συμπεριλαμβανομένων γονιών, παππούδων, νονών κτλ)

με μούσι

με πετσέτα στα μαλλιά

με γυαλιά ηλίου

με κράνος μηχανής

με μασκες

αφρικανούς (μη θεωρηθεί ρατσιστικό, απλά αφού γίνεται, το παραθέτω)

κλαίει σπαραχτικά και με έκφραση τρόμου, ειδικά οταν είδε τον νονό με κράνος παρότι είχε ανοιχτό το τζαμάκι, δεν συνέρχοταν με τίποτα, νομίζαμε θα μας μείνει...

Διαφημίσεις