Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΓΛΥΚΟΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ!!!!

ΠΑΡΟΣ

Recommended Posts

καλησπερα σε ολες τις μανουλες!!! 30 απριλιου βαπτιζω το αντρακι μου και ενω τα εχω βρει ολα δεν μπορω να καταληξω σε γλυκο. ειμαι στην παρο και η βαπτιση θα γινει στην αθηνα και δεν εχω την πολιτελεια να ψαξω παρα μονο απο το pc μου αρεσουν τα cupcake αλλα ειναι λιγο τσουκτερα και το κυριοτερο αν ειναι ωραια απο εμφανιση και απο γευση μαπα....σας παρακαλω εαν εχετε καμια ιδεα βοηθηστε γιατι τα νευρα μου δεν ειναι καλα εχω κανει ολη την βαπτιση μπροστα σε εναν υπολογιστη....

Διαφημίσεις

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Βρηκα capcake με 1.20 που ειναι το φθηνοτερο που εχω βρει για τα γεννεθλια του γιου μου στο σχολειο και ολως παραδοξως ειναι απιστευτα νοστιμα.

Και εγω οτι ετρωγα ηταν μαπα αλλά αυτά ξεχωρισαν πρωτα απο εμφανιση αλλά και απο γευση

.Σου στελνω που ακριβως τα βρηκα να ρωτησεις.

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Βρηκα capcake με 1.20 που ειναι το φθηνοτερο που εχω βρει για τα γεννεθλια του γιου μου στο σχολειο και ολως παραδοξως ειναι απιστευτα νοστιμα.

Και εγω οτι ετρωγα ηταν μαπα αλλά αυτά ξεχωρισαν πρωτα απο εμφανιση αλλά και απο γευση

.Σου στελνω που ακριβως τα βρηκα να ρωτησεις.

Μπορω να εχω πμ κι εγω?

εμείς είχαμε μελεκούνι - τοπικό γλυκό της Ρόδου, σαν παστέλι είναι

σε διάφανο σακουλάκι με αυτοκόλλητο που είχε πάνω το όνομα του μικρού!

είναι πολύ νόστιμο και πρωτότυπο

και η τιμή του σούπερ!

αν θυμάμαι καλά 0,50 ? το ένα

δες το εδ'ω

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=1523

Διαφημίσεις

την Κυριακη βαφτισα το γιο μου και εκανα κεκακια μονη μου. Το Σαββατο ξεκινησα και σε 3-4 ωρες ειχα ετοιμασει 80 κεκακια τα αλοιψα με λιωμενη βανιλια(υποβρυχιο) και τα βουτηξα σε μπλε τρουφα. Μετα τα τυλιξα σε διαφανη χαρτι. Ζητημα να μου βγηκε 10 λεπτα το ενα.

καλησπερα σε ολες τις μανουλες!!! 30 απριλιου βαπτιζω το αντρακι μου και ενω τα εχω βρει ολα δεν μπορω να καταληξω σε γλυκο. ειμαι στην παρο και η βαπτιση θα γινει στην αθηνα και δεν εχω την πολιτελεια να ψαξω παρα μονο απο το pc μου αρεσουν τα cupcake αλλα ειναι λιγο τσουκτερα και το κυριοτερο αν ειναι ωραια απο εμφανιση και απο γευση μαπα....σας παρακαλω εαν εχετε καμια ιδεα βοηθηστε γιατι τα νευρα μου δεν ειναι καλα εχω κανει ολη την βαπτιση μπροστα σε εναν υπολογιστη....

σοκολατες ,ειναι μια καλη ιδεα

Διαφημίσεις

την Κυριακη βαφτισα το γιο μου και εκανα κεκακια μονη μου. Το Σαββατο ξεκινησα και σε 3-4 ωρες ειχα ετοιμασει 80 κεκακια τα αλοιψα με λιωμενη βανιλια(υποβρυχιο) και τα βουτηξα σε μπλε τρουφα. Μετα τα τυλιξα σε διαφανη χαρτι. Ζητημα να μου βγηκε 10 λεπτα το ενα.

Αρχικά, να σου ζήσει ο νεοφώτιστος να είναι πάντα υγιής και τυχερός!

Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις πώς έλιωσες τη βανίλια και αν το αποτέλεσμα ήταν καλό?

δεν υπάρχει κάποιο τοπικό γλυκό; επίσης θα μπορούσες αφού είναι άνοιξη να βάλεις ένα παγωτατζή!!!

εχουμε καμια ιδεα για τον παγωτατζη??

ειχε καμια κοπελα στην βαπτιση?

83hKp3.png

εγώ γλυκο του κουταλιου θα παρω για τη δική μας βαπτιση, απ τη γιαγιά, δες εδω:

https://www.sintagigiagias.gr/products.asp?k=21&newquery=1

εχουν παρει κι άλλες μαμαδες και ηταν ευχαριστημενες, εδω στο φορουμ το ανακαλυψα κι εγώ

για τον παγωτατζή, μπορείς να ρωτήσεις τις εταιρίες που κάνουν παιδικά παρτυ. ειναι βεβαια ενα θεμα η πάρος....

δες κι εδω καποια θεματα:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=22783

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=23704

EXXQp3.pngAIzKp2.png

για τον παγωτατζή, μπορείς να ρωτήσεις τις εταιρίες που κάνουν παιδικά παρτυ. ειναι βεβαια ενα θεμα η πάρος....

ευχαριστω πολυ για την ενημερωση!

(μακαρι να ημουν στην παρο...:cry:πιο αθηνα δεν γινεται :twisted:)

83hKp3.png

Διαφημίσεις

αχ μα εχεις το ίδιο νικ με την κοπέλα που άνοιξε το θεμα, και μπερδεύτηκα! :)

τον παγωτατζή κι εγώ τον έχω στο μυαλό μου, αλλά αν διαβασες τα άλλα ποστ, μιλανε για 300-400 ευρώ και δεν ξερω... ασε που λενε για λιωμενα παγωτά και τέτοια...

ειδωμεν

EXXQp3.pngAIzKp2.png

αχ μα εχεις το ίδιο νικ με την κοπέλα που άνοιξε το θεμα, και μπερδεύτηκα! :)

τον παγωτατζή κι εγώ τον έχω στο μυαλό μου, αλλά αν διαβασες τα άλλα ποστ, μιλανε για 300-400 ευρώ και δεν ξερω... ασε που λενε για λιωμενα παγωτά και τέτοια...

ειδωμεν

ουτε που το ειχα προσεξει!!και εγω θα μπερδευομουν!! :lol::lol::lol::lol:

αυτο διαβασα κι εγω..καπου εψαχνα χθες -δεν θυμαμαι που- και βρηκα για την δωδωνη οτι κανει την ιδια δουλεια..αλλα θα ηθελα να εχω επιλογες και φυσικα να ακουσω και καμια εμπειρια..εσεις για ποτε εισαστε?

83hKp3.png

Πολύ ωραία ιδέα είχε μια κοπέλλα σε βάφτιση που είχα παρευρεθεί, αυτή είχε αγοράσει χειροποίητες σοκολάτες απο τα max perry, αλλά μας είπε ότι ήταν τελικά πολύ εύκολο να τις έφτιαχνε μόνη της σε διάφορα σχήματα(καρδιές αστέρια φεγγάρια), στολισμένα με smarties κλπ μπιρμπιλόνια.

Πάντως αρκετά καλή ιδέα είναι (αν και πολυφορεμένα) τα σπιτικά γλυκά του κουταλιού τα οποία στην Πάρο αφθονούν (σταφύλια, σύκα κλπ.) εάν φυσικά θέλεις να δώσεις ένα στοιχείο του νησιού.

Εμένα προσωπικά μου αρέσει στην Πάρο και τα κεράσματα που κάνουν έξω απ'τις εκκλησίες με ξερά σύκα και στραγάλια, σούμα κλπ. τα οποία έχουν ενδιαφέρον και για τους μεγαλύτερους.

γιατι δεν βάζεις ένα τοπικο παραδοσιακο γλυκο της πάρου?θα ειναι κάτι ξεχωριστο για την Αθήνα

1129643tvsq1yiqpw.gif

Εμένα προσωπικά μου αρέσει στην Πάρο και τα κεράσματα που κάνουν έξω απ'τις εκκλησίες με ξερά σύκα και στραγάλια, σούμα κλπ. τα οποία έχουν ενδιαφέρον και για τους μεγαλύτερους.

Τώρα που το λες,θυμάμαι ότι σε μια βάφτιση είχαν,αντί για γλυκό, διάφορες γυάλες με ξηρούς καρπούς,ξερά φρούτα,κλπ,σαν αυτά που περιγράφεις και ο καθένας έβαζε ό,τι ήθελε στα γνωστά χωνάκια.Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία τα τίμησαν δεόντως!

Τώρα που το λες,θυμάμαι ότι σε μια βάφτιση είχαν,αντί για γλυκό, διάφορες γυάλες με ξηρούς καρπούς,ξερά φρούτα,κλπ,σαν αυτά που περιγράφεις και ο καθένας έβαζε ό,τι ήθελε στα γνωστά χωνάκια.Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία τα τίμησαν δεόντως!

ναι ωραία ιδέα αυτό και δεν έχεις θέμα και με την ζέστη.....έτσι έκαναν οι κουμπάροι μου στο γάμο τους στην δεξίωση πριν μπεις να κάτσεις ειχε σακιά με κουφέτα αυτά με τις πολλές γεύσεις και έβαζες σε ένα πουγκάκι ότι ήθελες....βέβαια δεν έμεινε τιποτα.....

1129643tvsq1yiqpw.gif

Αρχικά, να σου ζήσει ο νεοφώτιστος να είναι πάντα υγιής και τυχερός!

Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις πώς έλιωσες τη βανίλια και αν το αποτέλεσμα ήταν καλό?

την ελιωσα στο κατσαρολακι σιγα σιγα. Με ενα πινελι την αλοιφα πανω στα κεκακια. Οταν κρυωσε δεν ηταν ασπρη αλλα διαφανής

Πολύ ωραία ιδέα είχε μια κοπέλλα σε βάφτιση που είχα παρευρεθεί, αυτή είχε αγοράσει χειροποίητες σοκολάτες απο τα max perry, αλλά μας είπε ότι ήταν τελικά πολύ εύκολο να τις έφτιαχνε μόνη της σε διάφορα σχήματα(καρδιές αστέρια φεγγάρια), στολισμένα με smarties κλπ μπιρμπιλόνια.

Το είχα κανει κι εγώ στη βάπτιση του γιου μου. Ειχα πει και εγραψαν και το όνομά του επάνω, ήταν και εμφανίσημα πολύ (μου δανεισαν και καλάθια για να τα μοιράσω) και φυσικά η σοκολάτα του μαξ περυ είναι το κάτι άλλο. Για καλοκαίρι όμως εχω ενδοιασμούς, θα γίνουν όλοι... σαν εκείνον τον πιτσιρικά στη διαφήμιση που έλεγε "σοκολαση"! :)

αυτο διαβασα κι εγω..καπου εψαχνα χθες -δεν θυμαμαι που- και βρηκα για την δωδωνη οτι κανει την ιδια δουλεια..αλλα θα ηθελα να εχω επιλογες και φυσικα να ακουσω και καμια εμπειρια..εσεις για ποτε εισαστε?

για τη δωδώνη διαβασα ότι ειναι η πιο ακριβή.

εμείς δεν εχουμε νονό ακόμα, αλλά θα ήθελα να κανουμε τη βαπτιση 18 Ιουνιου. ελπίζω να προλάβω μέχρι τότε :)

EXXQp3.pngAIzKp2.png