Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

bachelor!!

Recommended Posts

πείτε καμιά ιδέα για Βachelor... Παντρεύουμε ένα φιλικό μας ζευγάρι στις 8 Ιουνίου και οι κοπέλες, πρέπει να βγάλουμε τη νύφη έξω....με ό,τι αυτό συνεπάγεται... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

για να μην μας βρίσουν οι admin, αν είναι κάτι "extreme" παρακαλώ στείλτε πμ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink:

Διαφημίσεις

SPA.Ναι SPA.Κλειστηκαμε 12 φιλες της νυφης [εγω η νυφη] σε ενα spa και επι 3 ωρες μας έκαναν τα πάντα.!!!!!!!!!!!!!!!μασαζ σωματος, περιποιηση προσωπου,μανικιουρ πεντικιουρ,ντουζ με μεντα,το μπανιο της Κλεοπατρας,και κανα 2 ακόμα.ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.Μετά μα ςπεριμενε σαμπάνια με σοκολάτα και φράουλες και βγηκαμε απο κει ....τι να σας λέω.βγάλαμε και photoes.ΑΞΕΧΑΣΤΟ

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Θα συμφωνησω με το σπα. Κι εμεις αυτο θα κανουμε σε λιγο καιρο που θα παντρευτει η αδερφουλα μου.

Εγω βεβαια εκανα μπατσελορ κλασσικα στα μπουζουκια και συγκεκριμενα στον Καραφωτη.

Βεβαια ειμασταν πρωτο τραπεζι πιστα κεντρικο (με μεσον φυσικα) και τα λουλουδια βροχη. Πρωτη φορα στη ζωη μου το ΚΑΤΑΦΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ!!!!!

Κατευθειαν μετα φυγαμε ολες για το εξοχικο οπου ξεκουραστηκαμε την αλλη μερα (Κυριακη) και καναμε μπανακι και μαυρισαμε!

Οπου κι αν το κανετε μια συμβουλη:

ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ!

Τουλαχιστον μια βδομαδα πριν (ειτε ειναι σπα οπου μπορει να κανει καποια αντιδραση το δερμα, ειτε βραδυνη εξοδο οπου εισαι κομματια)

Και εγώ θα συμφωνήσω με το spa. Eχω παει σε bachelor σε spa και ήταν όντως αξέχαστη εμπειρία! ! ! Η απόλυτη χαλάρωση ! Μας είχαν κλεισει και το χώρο, κυκλοφορούσαμε με τις ρομπουλες και μας σερβιραν κρασάκι και φρούτα...

Το δικό μου bachelor το είχαμε κάνει στα μπουζούκια... αλλα φοράγαμε όλες οι κοπέλες τούλια (πέπλα!) ... περάσαμε πολύ όμορφα... και γελάσαμε πολυ...

Τωρα που το σκέφτομαι... σε κάθε επέτειο γάμου μηπως να οργανώνουμε και ενα επετειακό bachelor???

:lol::lol::lol:

G9FN.jpg.png

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια εγώ το έχω άχτι το Bachelor, γιατί δεν έκανα λόγω έλειψης χρόνου...(παντρευτήκαμε πολύ γρήγορα λόγω εγκυμοσύνης)

για να φανταστείτε την προήγουμενη του γάμου είχαμε ξενυχτήσει με τον άντρα μου στην δουλειά μου, για να φτιάξουμε στον υπολογιστή το πλάνο με τα τραπέζια, αφού σπίτι δεν είχαμε pc!!!!!!!!!!!

αυτό με το σπα μου κάνει πολύ καλό και θα μιλήσω με τις υπόλοιπες για να δούμε τί έχουν κατά νου και τελικά να αποφασίσουμε, γιατί οι μέρες περνάνε και εμείς στο τέλος θα καταντίσουμε να πάμε για σουβλάκια στην ψησταριά της γωνίας και μετά η κάθε μια στο σπίτι της για ύπνο!!!!

το καλό είναι ότι ο γάμος γίνεται Κυριακή, οπότε ό,τι κανονίσουμε θα μπορούσε ίσως να γίνει και Παρασκευή αφού προβλέπεται να είμαστε αδειούχες και Παρασκευή και Δευτέρα, λόγω του γάμου!!!

αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι μπουζούκια ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ γιατί η νύφη δεν θέλει ούτε να τα βλέπει!!!!!!

Αχ κορίτσια τι μου θυμισατε τωρα! Εγώ εκανα 2 barcelor ενα την τεταρτη πριν το γαμο και ενα την παραμονη του γαμου οπου γυρίσα 7 το πρωί :( χαλαλι ομως περασα ΤΕΛΕΙΑ.Την τεταρτη πριν το γαμο πηγαμε γυρω στις 20 κοπελας ΑΝΤΖΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και την παραμονη πηγαμε οι 3 κολλητες απο πιτσιρικια εως και σημερα στον ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΡΑ.

Αυτά όμως είναι γούστα,ανάλογα τον χαρακτήρα της κοπελας και τι προτιμαει.σκεψου οτι γι'αυτην γίνεται το παρτακι.

rQGhp3.png

να ρωτησω κατι χαζο?αυτο με το σπα πως γινετε ακριβως?

τους λες οτι ερχονται 10 κοπελες για μασσαζ και τετοια ?εννοω οταν κλεινεις ραντεβου τι λες?

να ρωτησω κατι χαζο?αυτο με το σπα πως γινετε ακριβως?

τους λες οτι ερχονται 10 κοπελες για μασσαζ και τετοια ?εννοω οταν κλεινεις ραντεβου τι λες?

Eτσι ακριβως λες για ποσα ατομα ειναι και τι ακριβως θα κανετε.Σε ενημερώνουν και τηλεφωνικα τι δυνατοτητες εχεις,τιμες κτλ.

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

α,ωραια....ειχα παει με 2 φιλες αλλα για 10 ατομα μου φανηκε παραξενο...τελειο θα ειναι..

απλα στο σπα που παω εγω εχει μια κοπελα για μαλαξη και μια αισθητικο οποτε χλωμο το βλεπω να προλαβουν 10 απο εμας...

Τι ωραία ιδέα το spa!!!!

Εγώ στην κουμπάρα μου είχα κανονίσει και είχαμε νοικιάσει κρυφά ένα ιστιοπλοϊκό για μία μέρα -με τον skipper βέβαια!!!-

και ήταν ΤΕΛΕΙΑ.

-7 κορίτσια πάνω σ'ένα ιστιοπλοϊκό όλη μέρα και βουτιά όπου και όποτε μας άρεσε!!!!!!!!-

Η κουμπάρα μου δεν ήξερε τίποτα μέχρι να φτάσει στο λιμάνι!!!

Δυο γλυκά χαμόγελα...η ζωή μου όλη...

Τι ωραία ιδέα το spa!!!!

Εγώ στην κουμπάρα μου είχα κανονίσει και είχαμε νοικιάσει κρυφά ένα ιστιοπλοϊκό για μία μέρα -με τον skipper βέβαια!!!-

και ήταν ΤΕΛΕΙΑ.

-7 κορίτσια πάνω σ'ένα ιστιοπλοϊκό όλη μέρα και βουτιά όπου και όποτε μας άρεσε!!!!!!!!-

Τέλειο.........!

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

και ήταν ΤΕΛΕΙΑ.

Ωραία δουλειά να σαι skipper :lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Τι ωραία ιδέα το spa!!!!

και ήταν ΤΕΛΕΙΑ.

καλέ θα ξεφραγκιαστούμεεεεεεε!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: δεν γίνεται κάτι αντίστοιχο με φουσκωτή βάρκα από τα τζάμπο???? :D

και ήταν ΤΕΛΕΙΑ.

Ωραία δουλειά να σαι skipper :lol::lol::lol::lol:

αυτό μάλιστα !!! :lol:

τι Spa και Ξεspa βρε κορίτσια !!!!! δεν παλεύεται ο γάμος ...... με spa ! :lol::lol::lol::lol:

καλέ θα ξεφραγκιαστούμεεεεεεε!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: δεν γίνεται κάτι αντίστοιχο με φουσκωτή βάρκα από τα τζάμπο???? :D

άσε το ιστιοπλοικό... και κράτα τον Skipper για μια μέρα ! :lol:

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Εμεις ειχαμε παει Μυκονο!!!!

Φυγαμε Σαββατο απογευμα και γυρισαμε Κυριακη απογευμα. Ηταν απλα φανταστικα! Ηταν και τελος Απριλιου δεν γινοταν πανικος στη Μυκονο και ηταν παρα πολυ ωραια.

Και συμφωνω απολυτα το bachelor να γινεται τουλαχιστον μια εβδομαδα πριν το γαμο!!!! Αλλιως η νυφη ειναι με μαυρους κυκλους και κομματια!!!

Επισης μια αλλη φαση που εχω ακουσει , οι φιλοι του γαμπρου και οι φιλες της νυφες ειχαν κλεισει στο ιδιο μαγαζι τραπεζι αλλα ξεχωριστα τραπεζια (διπλα το ενα στο αλλο). Και εβαλαν το ζευγαρι να ανεβει ο καθενας στο δικο του τραπεζι, να χορευει, πεταγανε λουλουδια και....και....και..... μας ειπαν οτι περασαν φανταστικα! :D:roll:

Τι ωραία ιδέα το spa!!!!

και ήταν ΤΕΛΕΙΑ.

:lol::lol::lol:

Αν είστε πολλές μοιράζονται! Τα ίδια θα έδινες και σε μπουζούκια μην σου πω και περισσότερα!!!

Αφροδίτη ...άσε! Ο Skipper...... δεν!!! :lol::lol::lol:

Δυο γλυκά χαμόγελα...η ζωή μου όλη...

starlight etsi ειναι για τον σκιππερ, δεν θελει τοσα πολλα χρηματα.

Να μην ξεχασω να σας πω οτι εμεις ειχαμε μπλουζακια με την "ιδιοτητα" της καθεμιας (νυφη, φιλη νυφης κλπ) και εκαναν τρομερη εντυπωση....

Και τις φορατε και κατα τη διαρκεια των ετοιμασιων.... :wink:

(και μετα τις κοιτατε και θυμαστε τοοοοοοσα πολλα..... :D )

διαβαζω το τοπικ κ μου βαζετε ιδεες...

αυτο με το ιστιοπλοικο δε το χα σκεφτει... ωραιο ακουγεται..

(οταν ερθει η ωρα του γαμου μου θα το σκεφτω :lol: )

κι εμεις μπουζουκια ειχαμε πει.. κ για την ακριβεια Πετρελη... με μεσον, στο καλυτερο τραπεζι-καναπε του μαγαζιου.. τελεια ειχαμε περασει. Καμια 12αρια παλαβες.. μετα ευτυχως ηρθαν κ 2 φιλοι της κουμπαρας μου κ μας μαζεψαν :lol:

Spa και πάλι Spa.

Στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης μια κοπέλα παντρεύονταν πριν ένα χρόνο. Η καλύτερή της φίλη προκειμένου να την ευχαριστήσει (τι το ήθελε κι αυτή..) έκλεισε έναν μαύρο για στρηπτίζ. Η batcelor βραδιά κύλισε υπέροχα και το στρηπτίζ θεωρήθηκε εντυπωσιακό.

Η νύφη παντρεύτηκε και εννιά μήνες μετά φέρνει στον κόσμο ένα ωραιότατο μαυράκι!! Ο άντρας της την χώρισε και οι γονείς της την έδιωξαν από το χωριό με συνοπτικές διαδικασίες.

Την ιστορία μου την διηγήθηκε το Πάσχα άτομο που εργάζεται στην Χαλάστρα.

Γι αυτό λέω και επιμένω spa και πάλι spa!

Grow up and get a life!

Spa και πάλι Spa.

Στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης μια κοπέλα παντρεύονταν πριν ένα χρόνο. Η καλύτερή της φίλη προκειμένου να την ευχαριστήσει (τι το ήθελε κι αυτή..) έκλεισε έναν μαύρο για στρηπτίζ. Η batcelor βραδιά κύλισε υπέροχα και το στρηπτίζ θεωρήθηκε εντυπωσιακό.

Η νύφη παντρεύτηκε και εννιά μήνες μετά φέρνει στον κόσμο ένα ωραιότατο μαυράκι!! Ο άντρας της την χώρισε και οι γονείς της την έδιωξαν από το χωριό με συνοπτικές διαδικασίες.

Δυστυχως ομως εχουν και μασερ στα σπα....... Αν ο ανθρωπος το εχει στο αιμα του δεν αποβαλλεται ευκολα.........

Spa και πάλι Spa.

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

• Create New...