Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ευχαριστώ το μέλος fairy's mom

Recommended Posts

ήθελα μέρες να γράψω αλλά δεν έβρισκα χρόνο..ευχαριστώ το μέλος fairy;s mom γιατί χωρίς να με ξέρει, έψαξε, πήρε τηλέφωνα, μπήκε στον κόπο να μου γράψει και να μου ξαναγράψει πληροφορίες για ένα ιατρικό θέμα που με απασχολεί..Νεραιδομανούλα, σε ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου, τον χρόνο σου και όλη την καλή σου διάθεση..με το καλό να δεχτείς και το καινούριο σας μωράκι..ευχαριστώ και πάλι!

Διαφημίσεις

Εχεις δίκιο η νεραιδομανούλα είναι μια πολυ γλυκιά κοπέλα με κέρδισε σε πολυ μεγαλο βαθμο και εμενα και το ξερει και η ιδια ,ταλαντούχα όσο δεν πάει μας ζωγράφισε ένα πίνακα θαύμα που κοσμεί το δωματιό μας!

Είναι μια φανταστική οικογένεια ,χαμογελαστοι και καλοσυνατοι!

Είναι πολυ σπάνιος άνθρωπος!

Χαίρομαι πολύ για τα καλά νέα ...θα σε πάρω και τηλεφωνάκι!

Εύχομαι περαστικα σας genuine!!

"...ήρθες κι έφερες φως ο δικός μου Θεός

αγκαλιά μου εσύ ξεκινάει η γιορτή

θα΄ναι η τύχη με μας αν εσύ μ΄αγαπάς..."

Να προστεθούν ακόμα περισσότερα καλά λόγια;; :)

Αν και μια φορά τους συνάντησα σαν οικογένεια,κατάλαβα πως είναι πολύ καλοσυνάτοι και ευγενικοί άνθρωποι...."Ανοιχτοί" και φιλόξενοι!!!

Να σας έχει καλά ο Θεός και να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!!!

Βρες αυτόν που θα σου δείξει τα χρώματα την στιγμή που ο ουρανός για σένα θα φαίνεται γκρίζος...

Εμείς δεν έχουμε γνωριστεί ποτέ από κοντά και όμως, έψαξε,ρώτησε,έμαθε,έγραψε..και ήταν και άρρωστη η μικρούλα της και όμως πάλι έμπαινε στον κόπο να ασχοληθεί μαζί μου..

φτυστε τους κοριτσια ...φτου φτου σκορδα !!!

Μια χαρα παιδια ,κουκλια και με καρδια περιβολι φτου φτου ξανα και ξανα γιατι υπαρχουν οχι μονο κακα ματια αλλα και μαυροψυχοι ανθρωποι που τα φορανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"...ήρθες κι έφερες φως ο δικός μου Θεός

αγκαλιά μου εσύ ξεκινάει η γιορτή

θα΄ναι η τύχη με μας αν εσύ μ΄αγαπάς..."

Διαφημίσεις

Mε πήρε χθες το katianaki να μου ευχηθεί για το καινουριο μωρό που θα έρθει και έτσι έμαθα ότι έγραψες για μένα... Δεν έκανα τίποτα! Πραγματικά! Δεν το λέω έτσι!

Εύχομαι υγεία σε όλη σου την οικογένεια μέσα από την καρδιά μου!!

Δυστυχώς είσαι σε νησί που δεν προτιμάμε για τις οικογενειακές μας διακοπές (το είχα επισκεφτεί στα νιάτα μου), αλλά αν έρθεις ποτέ προς Ζωγράφου πες μου να πάμε για κανένα καφεδάκι να γνωριστούμε!

Κατιανάκι στο είπα χθες κάθε φορά που χρησιμοποιώ το καροτσάκι σου σε θυμάμαι και σε ευχαριστώ που μου το έδωσες σε τόσο καλή κατάσταση και τόσο καλή τιμούλα!

Βίκυ υποθέτω είσαι εσύ με άλλο όνομα πλέον? Να σαι καλά για τα καλά σου λόγια! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!

Νεραιδομανούλα Ζωγράφου γύρναγα κι εγώ ως φοιτήτρια!!Τώρα μας πέφτει λιγάκι μακριά..και να φανταστείς ότι κάθε χρόνο το Παν/μιο οργάνωνε εκδρομές Μύκονο και Σαντορίνη..Δεν είχα πάει ούτε μια φορά Μύκονο..δεν μου άρεσε σαν ιδέα..4 χρόνια φοιτήτρια,4 χρόνια σαντορίνη!!Τα καλοκαίρια με τις φίλες,Ιθάκη,Παξούς, Αμοργό,μήλο κτλ,κτλ..έλα όμως που ήρθε ο έρωτας..και φύσηξε πολύ και με παρέσυρε στη Μύκονο!αλλά εμείς ζούμε την άλλη πλευρά της μυκόνου..ησυχη ,οικογενειακή ζωή με λίγους καλούς φίλους..

Τέλος πάντων..

όταν ξανάρθω αθήνα θα προσπαθήσω να επικοινωνήσουμε!Θα χαρώ πολύ να σε γνωρίσω!!

Βίκυ υποθέτω είσαι εσύ με άλλο όνομα πλέον? Να σαι καλά για τα καλά σου λόγια! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!

Ναι,εγω ειμαι!!!!:D:D

Βρες αυτόν που θα σου δείξει τα χρώματα την στιγμή που ο ουρανός για σένα θα φαίνεται γκρίζος...

• 2 εβδομάδες μετά...

ευχαριστουμε πολυ και εμεις fairy s mom! εμεις ειμασταν οικογενειακώς σημερα και μετα πηγαμε στις κουνιες! επρεπε να ειχαμε κανονισει να ερχοσασταν και εσεις μαζι με τον αντρα σου.

να στε καλα και με το καλο το μωρακι σας!

WEW9p3.png

gZ5Xp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...