Jump to content
Clear Cache: αν κάτι δεν λειτουργεί στην οθόνη σας, καθαρίστε την μνήμη cache στους περιηγητές σας (chrome/firefox)! Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία εκ νέου μετά απο λίγη ώρα! ×
Αλλαγή hosting/Το φόρουμ άνοιξε! Για κάποιες ώρες ή και 24ωρα ίσως παρατηρήσετε δυσλειτουργίες σχετικές με την μνήμη cache (server,software,browser) που διαχειρίζονται τα δεδομένα & απαιτείται να συγχρονιστούν. ×
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ Α'ΤΕΣΤ???

Recommended Posts

κοριτσια ξανα θα ζητησω τη δικια σας εμπειρεια για τις τιμες που μολις πηρα απο το Α τεστ και δεν ξερω πως να τις ερμηνευσω..μου φαινονται και λιγο χαμηλες...δεν ξερω!!!αν δεν σας βαζω σε φασαρια ηθελα να συγκρινουμε με δικιες σας..και να με συμβουλεψετε,,,θα παω στη γιατρο αλλα σε μια εβδομαδα και δεν αντεχω...λοιπον::::

πιθ.για συνδρομο down:1/1114

τρισ.21 :1/5443

τρισ.18 :1/28085 και κατι αλλα ακαταλαβιστικα....

η β-χοριακη γοναδοτροπ.ειναι 16,2

κοριτσακια βγαζεται ακρη!!!!!ευχαριστω για μια ακομα φορα..

ήρθες στη ζωή μου και νιώθω να ζώ ξανά...

Διαφημίσεις

κοριτσια ξανα θα ζητησω τη δικια σας εμπειρεια για τις τιμες που μολις πηρα απο το Α τεστ και δεν ξερω πως να τις ερμηνευσω..μου φαινονται και λιγο χαμηλες...δεν ξερω!!!αν δεν σας βαζω σε φασαρια ηθελα να συγκρινουμε με δικιες σας..και να με συμβουλεψετε,,,θα παω στη γιατρο αλλα σε μια εβδομαδα και δεν αντεχω...λοιπον::::

Καλέ τέλεια είναι η εξέταση σου τι το συζητάς? Η αυχενική σου πόσο ήταν?

Συμφωνώ, νομίζω πως οι μετρήσεις ήταν πάρα πολύ καλές..Εμένα μου είχαν βγάλει 3σωμία βάση ηλικίας: 1/1000 και βάση ορμονολογικών εξετάσεων 1/310...οπότε και προχώρησα σε άμνιο το Σάββατο μολις...

Καλέ τέλεια είναι η εξέταση σου τι το συζητάς? Η αυχενική σου πόσο ήταν?

ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ..ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΑΠΤΟ ΣΠΙΤΙ..ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ..ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΙς ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΡΗΣΗ...

Συμφωνώ, νομίζω πως οι μετρήσεις ήταν πάρα πολύ καλές..Εμένα μου είχαν βγάλει 3σωμία βάση ηλικίας: 1/1000 και βάση ορμονολογικών εξετάσεων 1/310...οπότε και προχώρησα σε άμνιο το Σάββατο μολις...

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ..ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ...ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙς ΤΩΡΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ..

Διαφημίσεις

Πάρα πολύ καλές είναι οι τιμές αλλά και καλές να μην ήταν αν έβγαιναν οι άλλες εξετάσεις εντάξει, πάλι δεν θα υπήρχε λόγος ανησυχίας.

Για να καταλάβεις, εμένα το Α-ΤΕΣΤ είχε πιθανότητες για σύνδρομο down 1/350, που δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Το papp-a όμως είχε δείξει 1/10.000, ενώ καλές ήταν και η αυχενική και ακόμη περισσότερο η β- επιπέδου.

Οπότε δεν προχώρησα σε αμνιοκέντηση καθώς το τελικό αποτέλεσμα που μου έβγαλε ο γιατρός από τις παραπάνω εξετάσεις ήταν 1/7.000.

• 4 months later...

Μόλις πήρα τα αποτελέσματα του Α-τεστ που έκανα συμπληρωματικά με το pap-A και την αυχενική για να νιώσω πιο σίγουρη. Θυμίζω ότι pap A και αυχενική είχαν βγει πιθανότητες 2860 και 3900 περίπου.

Τώρα στο Α-test γράφει:

Έλεγχος αρνητικός

Κίνδυνος down, 1 προς 690 (στον τοκετό)

Κίνδυνος για ΒΝΣ 1 προς 3.800

Σχόλια: Ο κίνδυνος για down που προκύπτει από τον ορμονικό έλεγχο είναι μικρότερος από τον αναμενόμενο λόγω της ηλικίας της εγκύου (1 προς 510)

Η γιατρός μου μου είπε ότι δεν είναι και άριστο αλλά είναι πάνω από το όριο...εμένα όμως αυτά τα όρια (510 με 690) δεν μου φαίνονται να έχουν και καμιά απόσταση ασφαλείας...είπε να περιμένουμε να κάνουμε την Β επιπέδου και μετά βλέπουμε για άμνιο...γενικά με βάση τις τιμές αυχενικής και pap A είναι πιο αισιόδοξη αυτή από μένα...

:(:(:(

ξέρει καμιά από τιμές για Α-τεστ?? Γιατί στο ιντερνετ δεν μπόρεσα να βρω κανένα πλήρες άρθρο με τιμές κλπ...αγχώθηκα... :(

gwggp2.png ISWTp2.png

για καθε γυναικα βαση ηλικιας υπαρχει ενα οριο ασφαλειας..πχ για μενα που ειμαι 30 το οριο ηταν 1/970 και οι πιθανοτητα για Down ειναι 1/2140 δηλαδη υπαρχει μια σεβαστη αποκλιση αλλα οπως λεει και το ποσοστο υπαρχει μια πιθανοτητα στις δυο χιλιαδες..

ολα αυτα ειναι αφενος σχετικα και παντα μιλαμε με ποσοστα, αφετερου αν κανεις την ιδια εξεταση σε αλλο εργαστηριο θα δεις διαφορετικες μοναδες για το οριο ασφαλειας της ηλικιας σου (μεχρι τωρα εγω απο 3 διαφορετικα εργαστηρια ειχα διαφορετικες μοναδες)..

αρα στη δικη σου περιπτωση εισαι πανω απο το οριο (αγορακι κυοφορεις? συνηθως αυτα εχουν μικρους δεικτες..λενε..αλλα αν δεν ξερεις μη το δενεις και σχοινι κορδονι..ειναι θεωρητικη ερωτηση μου)..παρολα αυτα αν νοιωθετε ανασφαλεια εσυ και η γιατρος σου σιγουρα η αμνιοπαρακεντηση ειναι μια λυση με 99% απαντηση στο θεμα υπαρξης Down..η αμνιοπαρακεντηση εχει ποσοστο αποβολης 1/200 αλλα σε προχωρημενη κυηση δεν νομιζω οτι το ποσοστο αυτο ισχυει (για κατι τετοιο η γιατρος σου θα ξερει με συνεπεια να σου πει)..

προσωπικα πιστευω οτι ολα θα ειναι καλα ομως αν δεν εφησυχαζεσε μιλα ανοιχτα με τη γιατρος σου και το συντροφο σου για το τι θα κανεις και ποτε θα κανεις την εξεταση..

ευχομαι και πιστευω στο καλυτερο..αυτα τα ποσοστα θα μας φανε με το αγχος που μας δημιουργουν (σαφως μιλω και για μενα..)

prosperous σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Δεν ξέρουμε ακόημη το φύλλο του μωρού.

Η γιατρός μου και ο άντρας μου είναι πιο αισιόδοξοι από μένα και κατά περίεργο τρόπο και εγώ μετα που έγραψα αυτό το μήνυμα αισθάνομαι πιο σίγουρη ότι όλα είναι καλά. Ελπίζω και έτσι να είναι. Θα κάνουμε την Β επιπέδου και βλέπουμε μετά τι θα κάνουμε.

Σε ευχαριστώ πολύ για το μήνυμα σου. :)

gwggp2.png ISWTp2.png