Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μαργαριτάρια Μαθητών!

Recommended Posts

Η σκανδιναβία είναι μια πράξη που κάθε πολιτισμένος άνθρωπος πρέπει να αποφεύγει » (Από γυμνάσιο της Λάρνακας Κύπρου)

« Εσπεριδοειδή σαν τα πορτοκάλια είναι και τα μαντολίνια, αλλά πιο μικρά και με φλούδα που βγαίνει εύκολα » (Απο γυμνάσιο της Αθήνας, 1992 )

«Ο μισογύνης είναι τέρας μυθολογικόν, μισός γυναίκα και μισός άλλο πράμα, απερίγραπτης ασχήμιας και τελείως εξαγριωμένος με την κατάστασή του. » (Από γυμνάσιο της Θεσπρωτίας, 1991)

« Πρωτεύουσα της Κεϋλάνης είναι η Λιπτον Τι».

Το νερό ανακατεύεται με όλα τα υγρά, εκτός από το αίμα. Υπάρχει και παροιμία γι' αυτό

αυτα και αλλα

http://sxo-liko.blogspot.com/2011/02/blog-post_9908.html

Διαφημίσεις

- Σε γυμνάσιο της Αθήνας και στην ερώτηση "Τι γνωρίζετε για τη λέξη κρατήρας;" μαθήτρια απάντησε με τα εξής αστεία λόγια:

"Ο πρατήρας είναι λέξη δυσανόητη, δηλαδή με δυο έννοιες. Μια όταν είναι σε ηφαίστειο και μια όταν δουλεύει σε πρατήριο."

- Σε γυμνάσιο της Θεσσαλονίκης και στην ερώτηση "Τι είναι οι βιταμίνες;" μαθητής απάντησε με τα εξής αστεία λόγια:

"Οι ßηταµίνες ßρίσκονται ακριßώς ανάµεσα από τις αλφαµίνες και τις γαµαµίνες."

- Στις εξετάσεις των υποψηφίων για τη Σχολή Αστυνομίας και στην ερώτηση "Τι γνωρίζετε για τον Κουστώ;" υποψήφιος απάντησε με τα εξής αστεία λόγια:

"Ο Κουστώ είναι ένας σύγχρονος Οδυσσέας, αλλά που δεν κατοικούσε στην Ιθάκη, και για το λόγο αυτό οι περιπέτειές του δεν λέγονται Οδύσσειες, αλλά Κουστωδίες."

- Σε γυμνάσιο της Καλαμάτας και στην ερώτηση μαθηματικών "Συμπληρώστε την παρακάτω φράση από το Πυθαγόρειο Θεώρημα: Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται..." μαθήτρια απάντησε με τα εξής αστεία λόγια:

"Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται, αλλά όχι πάντοτε!"

- Σε γυμνάσιο της Θεσπρωτίας και στην ερώτηση "Τι είναι ο μισογύνης;" μαθήτρια απάντησε με τα εξής αστεία λόγια:

"Ο μισογύνης είναι τέρας μυθολογικόν, μισός γυναίκα και μισός άλλο πράμα, απερίγραπτης ασχήμιας και τελείως εξαγριωμένος με την κατάστασή του."

- Σε γυμνάσιο της Κορίνθου και στην ερώτηση "Ενεργητική φωνή: Κυνηγάω τον λαγό. Ποια είναι η παθητική φωνή του παραπάνω;" μαθητής απάντησε με τα εξής αστεία λόγια:

Ενεργητική φωνή: Κυνηγάω τον λαγό.

Παθητική φωνή: Ο λαγός με κυνηγάει.

Α, τώρα θυμήθηκα ένα ακόμα!

"Στη μάχη των Θερμοπυλών ο Πέρσης βασιλιάς ζήτησε από τους Σπαρτιάτες να του παραδώσουν τα όπλα τους και ο Λεωνίδας, με τα λίγα περσικά που ήξερε, του απάντησε: μολών λαβέ!"

Α, τώρα θυμήθηκα ένα ακόμα!

"Στη μάχη των Θερμοπυλών ο Πέρσης βασιλιάς ζήτησε από τους Σπαρτιάτες να του παραδώσουν τα όπλα τους και ο Λεωνίδας, με τα λίγα περσικά που ήξερε, του απάντησε: μολών λαβέ!"

Και αυτό ου είπε στους συμπολεμιστές του με τα λίγα Αγγλικά που ήξερε: "TONIGHT, WE DINE IN HELL"

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Διαφημίσεις

Ένας αξιολάτρευτος μαθητής μου (ξανθός με καπελάκι και γλυκύτατος) που κατάγεται από την Αλβανία είχε πει κάτι πολύ αστείο.

Ρώτησε ένα παιδάκι τι σημαίνει η λέξη library και γυρνάει αυτός με ένα ύφος και του λέει "Μα το λέει η ίδια η λέξη βρε Κωστάκη, τι δεν καταλαβαίνεις;"

Προφανώς στα Αλβανικά η λέξη βιβλιοθήκη είναι σχετική με το Library, ο Κωστάκης όμως που δεν ήξερε, ακόμα αναρωτιέται τι σχέση έχει το Library με το βιβλιοθήκη!!!

Συμμαθητής της αδερφής μου στο λύκειο, τους ζητήθηκε σε διαγώνισμα να συγκρίνουν 2 γωνίες στην γεωμετρία,

και αυτός έγραψε:

Είναι ίσες, γιατί είναι εντος, εκτός ..... και έπειτα αυτά. :D:D:D

Απιθανος μαθητης μου, Α δημοτικου, για τη συναδελφο που διδασκει στη διπλανη αιθουσα:

-Κυρια, η κυρια Ειρηνη δεν ειναι κ πολυ καλη δασκαλα.

-Γιατι βρε γιαννακη το λες αυτο?

-Ουτε ποσο κανει 5+5 δεν ξερει. Ολο τα παιδια ρωταει να της πουνε....!!!

εννοειται οτι ελειωσα απο τα γελια...

All you need is faith,trust and a little pixie dust..

Η σκανδιναβία είναι μια πράξη που κάθε πολιτισμένος άνθρωπος πρέπει να αποφεύγει » (Από γυμνάσιο της Λάρνακας Κύπρου)

Κάτσε, κάτσε γιατί πρέπει να ξέρω αν έχω κάνει καμμιά παράβαση κι εγώ. Άραγε την έχω αποφύγει τη σκανδιναβία ή φέρθηκα απολίτιστα;

Κορίτσια όλα τα μαργαριτάρια με έκαναν και γέλασα πολύ.

1457745k8p286od3g.gif

Διαφημίσεις

• 3 months later...

Σε ζωγραφιά μαθήτριας μου 7 ετών.

Πολλές καρδούλες, λουλούδια, ουράνιο τόξο και άλλα πολλά γλυκούλια σχεδιάκια

Αφιέρωση:

στην κυρία Ελένη με αγάπη είστε πολύ όμορφη και γλυκιά και πάλι είστε πολύ όμορφη σαν χυσάνθεμο. με αγάπη η μαθήτρια σας τάδε.

Σαν τι είμαι όμορφη;

ορθογραφια, λεξεις... b class

milk = μιλκο

pizza = με απ ολα

tomato = πατατα

cheese = φωτογραφικη μηχανη

flour = λουλουδια (δε θυμαμαι ποιο κυρια, λειπαμε και δεν εχω διαβασει καλα ρωτηστε και τη μαμα μου οτι λειπαμε φιλακια kis kis kis )

την εχω κρατησει αυτην την ορθογραφια :lol::lol::lol::lol:

« Εσπεριδοειδή σαν τα πορτοκάλια είναι και τα μαντολίνια, αλλά πιο μικρά και με φλούδα που βγαίνει εύκολα » (Απο γυμνάσιο της Αθήνας, 1992 )

http://sxo-liko.blogspot.com/2011/02/blog-post_9908.html

δεν μπορω να παρω ανασα ΚΛΑΙΩ

Αγορακι Α δημοτικου:

-Κυρια τι σημαινει περιπλανομενο ντεκαπαζ?

-Που το ακουσες καλε αυτο?

-Να χτες το ειπε η μαμα μου στο μπαμπα μου: Αλήτη , που πηγες και επιασες γκομενα αυτο το περιπλανομενο ντεκαπαζ.

-(Εγω κάγκελο!!!) Ο πιτσιρικας συνεχιζει:

-Θα μου πειτε τι σημαινει περιπλανομενο ντεκαπαζ ? Γιατι το αλητης και το γκομενα τα ξερω!!!!

(Ήθελε να εμπλουτισει το λεξιλογιο του το παιδι!!!!)

Διαφημίσεις

Σε νηπιαγωγείο μιλούσαμε για τη βροχή και τα είδη της (ψιχάλα, βροχή, καταιγίδα).

Οπότε ρωτάω "Τι έχουμε όταν ρίχνει πααααααρα πολύ νερό από τον ουρανό;"

Απάντηση "ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΚΥΡΙΑ!!!!!"

Ίδια μέρα (ήταν απίστευτες ατακες μαζεμένες).

"Τι γίνεται όταν μπουμπουνίζει;"

Απάντηση: "Η κυρία Θεού κηνυγάει το Θεό με την παντόφλα να τον δείρει και κάθε φορά που τον βαράει ακούγεται ΜΠΟΥΜ!"

Άλλη μέρα με 3χρονο

"Κυρία, πέθανε ο παππούς μου!"

"Α! Πήγε στον ουρανό τώρα ο παπούς και σε βλέπει από ψηλά..."

"Ποιόν ουρανό καλέ! Στη γη τον βάλανε και ρίξανε και χώμα από πάνω για να μην φύγει!"

Α' λυκείου, Ιστορία:

Ερώτηση: Τι είναι η εκκλησία του δήμου;

Απάντηση: Η εκκλησία του δήμου είναι ο δήμος Παμ....(τάδε)..... με δήμαρχο τον κ. ..(τάδε).. και αντιδήμαρχο τον κ. ...(τάδε)... που κάνουν καλά πράγματα και έτσι ο δήμος περνά καλά και όμορφα.

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Κορίτσια μη σταματήσετε να βάζετε κι άλλα μαργαριτάρια, να γελάμε κι εμείς λίγο, τι λίγο δηλαδή, εδώ μιλάμε για πολύ γέλιο. Δεν πιστεύω να τα μαλώνετε τα παιδιά που γράφουν τέτοια "νόστιμα" πράγματα και σταματήσουν να γράφουν;

1457745k8p286od3g.gif

οι ανηψιές μου κουβεντιάζαν πριν κάνα 4άρι χρόνια στα 11 η μια στα 9 η άλλη ρωτάει η μεγάλη την αδερφή μου "μαμά οι Κινέζοι απο πού είναι;" εννοώντας πως λέγεται η χώρα τους και πετάγεται η μικρή με ύφος: "απο την Κινεζία ρε βλάκα" :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ακόμα Κινεζία τη φωνάζουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!

φίλη μου στην 'Α δημοτικού ορθογραφία: πα-πα κάνουν τα κακάκια :P:p:p:p:p

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Γραπτό πανελληνίων, και ο μαθητής γράφει: σε όλη τη σελίδα...

χιονίζει

χιονίζει

χιονίζει

χιονίζει

χιονίζει

χιονίζει

χιονίζει

χιονίζει

χιονίζει

χιονίζει

χιονίζει

χιονίζει

χιονίζει

χιονίζει

χιονίζει

χιονίζει

χιονίζει

χιονίζει

χιονίζει

χιονίζει

χιονίζει

χιονίζει

χιονίζει

χιονίζει

χιονίζει

χιονίζει

χιονίζει

χιονίζει

ΤΟ ΣΤΡΩΣΕ!!

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Επίσης, σε διαγωνισμό έκθεσης (φέτος) από το υπουργείο, με θέμα σχετικό με τους βουλευτές και το ρόλο τους. Γράφει ένας μαθητής:

χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα

.... Αυτό ... σε όλο το 4σέλιδο!

Υ.Γ. Πολλά γραπτά έλεγαν κάτι αλήθειες, μα κάτι αλήθειες... που έτσουζαν!! Έπρεπε να τα έχουν κάνει ΠΑΝΟ για τους "αγανακτισμένους πολίτες".

Επίσης, σε διαγωνισμό έκθεσης (φέτος) από το υπουργείο, με θέμα σχετικό με τους βουλευτές και το ρόλο τους. Γράφει ένας μαθητής:

χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα

.... Αυτό ... σε όλο το 4σέλιδο!

Υ.Γ. Πολλά γραπτά έλεγαν κάτι αλήθειες, μα κάτι αλήθειες... που έτσουζαν!! Έπρεπε να τα έχουν κάνει ΠΑΝΟ για τους "αγανακτισμένους πολίτες".

δε μπορώ παρά να συμφωνήσω απολύτως!

io6Qp3.png

g3BCp2.png