Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

βιοκλινικη vs γενεσις θεσσαλονικης

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Γέννησα βιοκλινική. + καλύτερες τιμές σ'όλη τη Θεσ/νίκη, + πακέτα 2 ημερών σε φτ, 3 ημερών σε κτ, +αν ζητήσεις αποκλειστικό θηλασμό σου το φέρνουν το μωρό και το βράδυ (πού καταντήσαμε!? Να θεωρούμε συν το αυτονόητο!), + καλές μαίες, + είσαι στο κέντρο της πόλης, + είναι πολυκλινική, +καλοί παιδίατροι κι αναισθησιολόγοι

- πολύ ψηλά κρεβάτια στο 3κλινο για καισαρική (supermama ελπίζω να μην τα ξαναχρειαστούμε ;) ), - ο αποκλειστικός θηλασμός δεν είναι αποκλειστικός (ε, δεν είναι δυνατόν όλα τα παιδιά να ξυπνάνε και να πεινάνε την ίδια ώρα και να έχουν ανάγκη μόνο 6 γεύματα από το πύαρ της μαμάς κι όταν τα φέρνουν να ρεύονται, να βγάζουν γουλιές και να μην πιάνουν θηλή!), -όχι ΜΕΘΝ, - καθαρίστρια στο 3κλινο μόνο μία φορά την ημέρα, - για ένα παυσίπονο σου χρεώνουν ολόκληρο κουτί, - rooming in μόνο σε μονόκλινο.

Αν θυμηθώ κάτι άλλο, το γράφω!

I believe in miracles, they happen every day:mrgreen:

πολυ καλες πληροφοριες! εγω βασικα δε με χαλαει να φαω τις μερες τις γνωστες. εμαθα τωρα...χαχαχα στο πρωτο παρακαλουσα να ερασουν να παω σπιτι μετα καλοπερνουσα.. ολα ετοιμα!χαχα . λοιπον.. στο μονο που εχω να βαλω ως διαφορα ειναι αυτο περι καθαριστριας. ερχοταν στο γενεσις οπως πολλες κοπλες ξερουν μια το πρωι (πριν 4 χρονια..) και καθε φορα που θα ερχοταν τα μωρα επερνε λιγο παλι τα βασικα..πατωμα δηλ.οσο για κεντρο δε με χαλαει γιατι ειμαι στα καστρα οποτε ειναι πιο ευκολο. μια περιφερειακο και τσουπ εφτασα. αντε να φτιαξουμε λιστα με τις διαφορες.

1-2-3MPOMPIRES!!!

το ανεφερα για τα μωρα οτι εστω ενα σφουγγαρισμα γινετε για να μπουν μεσα .. ναι ετσι θυμαμαι για τις τουαλετες.. το πρωι καθαριζαν νεροχυτη και γενικα ολη την τουαλετα. μεσα στη μερα ερχοταν να παρουν τα σκουπιδια τα δικα μας και απο τουαλετα. δε ξερω αν περνουσαν κανενα χερι να καθαρισουν. αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποια κοπελα που να γεννησε εκει προσφατα

1-2-3MPOMPIRES!!!

Διαφημίσεις

• 1 month later...

να ρωτησω κατι πουδεν εχω καταλαβει.. η βιοκλινικη ειναι γενικη(και για αλλα θεματα) ας πουμε? η μονο μαιευτηκη οπως το γενεσις?

1-2-3MPOMPIRES!!!

εχει και αλλες ειδικοτητες.το μωρο το κρατας μονο αν δεν εχει στο δωματιο αλλο ατομο.το υπερ ειναι οτι ειναι οικονομικη. το αρνητικο ειναι στο κεντρο και αντε να παρκαρεις πανε ρηξε μια ματια.

εμαθα χθες οτι καιτο γενεσις τωρα εχει πακετα. και στην καισαρικη 3 ημερων

H φιλη μου που γεννησε στο γενεσις φυσιολογικα πριν απο 2 εβδομαδες εφυγε στις 2 ημερες και της κοψανε 500 ευρω.

• 2 months later...

Πηγα στο γεννεσις εχθες να δω την καλυτερη μου φιλη που γεννησε κ ειπα να ρωτησω ποσο κοστιζει ο τοκετος (ειμαι στην 10 εβδομαδα)σας τα μεταφερω κατευθειαν απο το χαρτι που μου σημειωσε η γραμματεια : 3κλινο 1419 ͵4κλινο1314 /150? παιδιατρος /140? αναισθησιολογος /100? επισκληριδιος /120? αναλωσιμα.οι 2 διανυκτερευσεις ειναι υποχρεωτικες τις αλλες 2 μπορεις να φυγεις κ αφαιρουντε 150 την βραδια δλδ γλυτωνεις 300.Μου φανηκαν παρα πολλα!!!Με ρωτησαν βεβαια αν η πρωτη μου γεννα ηταν εκει (που δεν ηταν)προφανως γιατι θα κανουν λογικα καποια εκπτωση!Αυτααα!μου φαινετε θα φερω την μαμη στο σπιτι :)

2009-2011

Διαφημίσεις

και γω ρωτησα μετα το πασχα που πηγα να κανω την αυχενικη. μια χαρα μαςφανηκαν οι τιμουλες. εχω και 15% εκπτωση λογω 3ου παιδιου που θα γεννησω εκει. εχω μεσα τις τιμες. μολις ξυπνησει ο αντρας μου θα τις παρω και θα τις γραψω. παντως εκειθα γεννησω. μαρεσει και νιωθω πολυ ανετα. περα απο τη γιατρο μου που ετσι και αλλιως εκει συνεργαζετε

1-2-3MPOMPIRES!!!

Πηγα στο γεννεσις εχθες να δω την καλυτερη μου φιλη που γεννησε κ ειπα να ρωτησω ποσο κοστιζει ο τοκετος (ειμαι στην 10 εβδομαδα)σας τα μεταφερω κατευθειαν απο το χαρτι που μου σημειωσε η γραμματεια : 3κλινο 1419 ͵4κλινο1314 /150? παιδιατρος /140? αναισθησιολογος /100? επισκληριδιος /120? αναλωσιμα.οι 2 διανυκτερευσεις ειναι υποχρεωτικες τις αλλες 2 μπορεις να φυγεις κ αφαιρουντε 150 την βραδια δλδ γλυτωνεις 300.Μου φανηκαν παρα πολλα!!!Με ρωτησαν βεβαια αν η πρωτη μου γεννα ηταν εκει (που δεν ηταν)προφανως γιατι θα κανουν λογικα καποια εκπτωση!Αυτααα!μου φαινετε θα φερω την μαμη στο σπιτι :)

ααα τελεια!!!

Εγω γέννησα τον Ιουλιο του 2008 με καισαρική στο Γεννεσις κ με δωμάτιο ΙΚΑ , γλυτωσα 300ευρω ετσι. Εχω μονο τα καλυτερα να πω ,για τις νοσοκόμες που πετυχα εκεινες τις μέρες, για την προισταμένη της πρωτης νυχτας μου εκει, κοντεψα να παθω αποπληξια απο κατι βλαμενες διπλα μου που Ιουλιο μηνα κρυωναν απο το κλιματιστικο....και ειχαμε και κλειστά τα παράθυρα...και εξω ο τοπος εβραζε... Τις τακτοποιήσε κανονικα οταν ειδε οτι επεσε η πιεση μου τραγικα (ήταν το πρωτο βραδυ μετα την καισαρική μου) και τις ενημερωσε οτι αυτο που ζητανε δεν ειναι εφικτο και αν δεν τους αρεσει θα τις αλλαξει δωμάτιο...χοχο

τις καλυτερες των εντυπωσεων και το καλυτερο απο όλα για μένα ήταν το "γερμανικό" στυλ για τις επισκέψεις που τηρούνταν ευλαβικά καθε μερα και την αυστηρότητα ως προς τις επισκέψεις των συγγενών , που απαγορευόταν να βρισκεται ουδεις αλλος στο δωμάτιο περα των γονιων την ωρα που εφερναν τα μωρακια μας και οτι τα εδειχναν στους συγγενεις απο αποσταση , πισω απο την κόκκινη γραμμη χε χε

Το απολαυσα πραγματικά! Βεβαια ως πρωτάρα ηθελα και εγω την τριτη μερα να φυγω.....που να ξερα τι με περιμένει σπιτι....

πολυ χαιρομαι που ρωτάνε αν εχεις ξαναγεννησει εκει....να μας κάνουν καμια εκπτωση για το επομενο μπεμπε οταν με το καλο έρθει!

1900? για τετρακλινο ειναι καλη τιμουλα???για να το αγορασουμε???τεσπα αυτο ειναι τελειως υποκειμενικο θεμα!κ εσυ νομιζω γραφεις οτι σου φανηκε ακριβο.ακουσα οτι λογω οικονομικης κρισης εχουν ριξει κ τις τιμες αληθευει?δλδ ποσο ηταν?εγω πριν 2χρονια εδωσα 1600 στην γενικη για 2κλινο!

2009-2011

το 4κλινο παντως ειναι τελειο γιατι στην ουσια ειναι 2 2κλινα χωρις τοιχο. το λεω νομιζω πιο πανω. ολα ανα 2 ειναι. λοιπον οι τιμες που μου ειπαν..(ειμαι με ικα!)

για φτ.

4κλινο 1314Ε

3κλινο 1419Ε

2κλινο 1886Ε

1 κλινο ''β'' 2617Ε

1 κλινο ''α'' 3100Ε

λουξ 3626Ε

σουιτα 4687Ε

παιδιατρος 150Ε-αναισθησιολογος 160Ε

εχω σημειωμενο οτι καισαρικη σε 4κλινο ειναι 1145Ε εδω δεν ειμαι σιγουρη αν ισχυει ετσι η τοχω σημειωσει με το 15% που εχω εκπτωση..

1-2-3MPOMPIRES!!!