Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αγοράζοντας θηλαστρο απο Ελλάδα!

Recommended Posts

Θηλαζω αποκλειστικά και το θηλαστρο μου είναι απαραίτητο. Τον πρωτομηνα τις γεννήσεις του παιδιού μας, νοικιασαμε ένα νοσοκομειακο, με το οποίο ήμουν πολυ ευχαριστημένη. Για τη συνέχεια αποφασίσαμε να αγοράσουμε ένα μικρότερο της ίδιας εταιρίας. Στο amazon, το βρήκε οσυζηγος μου 150?. Πήρα τηλ. Εδώ στην εταιρια και μου είπαν, ότι έχει 150? το μόνο και 170 ή 180? το διπλό, για ταυτόχρονη άντληση και απο τα 2 στήθη.

Αποφασίσαμε να το πάρουμε απο Ελλάδα, μιας και η τιμή ήταν ίδια.

Σήμερα το πρωί, που εκανα άντληση, το βγάζω απο το κουτί(ναι, δεν το έχω πετάξει και το έχω σε ένα ράφι με το κουτί του) και διαβάζω στο πλάι της συσκευασίας, τι περιέχει. Γράφει:

"Θηλαστρο διπλής άντλησης

Διπλό θηλαστρο

Προσαρμογεασ ισχυοσ (Ανταπτορας)

Οδηγίες χρησης"

Αυτό δε σημαίνει ότι έχει δυο "χωνια", ένα για κάθε στήθος. Εμένα η συσκευασία περιείχε μόνο ένα, αφού με βάσει τα λεγόμενα του κυριουλη που με πληροφόρησε, το δεύτερο κάνει 20? επιπλέον!

Έχει αγοράσει καμία απο εσάς; Έχει 2 χωνια;

Καλά δεν πιστεύω να είναι τόσο καρμοιριδες και να βγάζουν απο τη συσκευασία πράγματα και να τα πουλάνε μεμωνομενα!

Θα πάρω τη Δευτέρα τηλέφωνο να δούμε τι θα πουν!

Διαφημίσεις

Θηλαζω αποκλειστικά και το θηλαστρο μου είναι απαραίτητο. Τον πρωτομηνα τις γεννήσεις του παιδιού μας, νοικιασαμε ένα νοσοκομειακο, με το οποίο ήμουν πολυ ευχαριστημένη. Για τη συνέχεια αποφασίσαμε να αγοράσουμε ένα μικρότερο της ίδιας εταιρίας. Στο amazon, το βρήκε οσυζηγος μου 150?. Πήρα τηλ. Εδώ στην εταιρια και μου είπαν, ότι έχει 150? το μόνο και 170 ή 180? το διπλό, για ταυτόχρονη άντληση και απο τα 2 στήθη.

Αποφασίσαμε να το πάρουμε απο Ελλάδα, μιας και η τιμή ήταν ίδια.

Σήμερα το πρωί, που εκανα άντληση, το βγάζω απο το κουτί(ναι, δεν το έχω πετάξει και το έχω σε ένα ράφι με το κουτί του) και διαβάζω στο πλάι της συσκευασίας, τι περιέχει. Γράφει:

"Θηλαστρο διπλής άντλησης

Διπλό θηλαστρο

Προσαρμογεασ ισχυοσ (Ανταπτορας)

Οδηγίες χρησης"

Αυτό δε σημαίνει ότι έχει δυο "χωνια", ένα για κάθε στήθος. Εμένα η συσκευασία περιείχε μόνο ένα, αφού με βάσει τα λεγόμενα του κυριουλη που με πληροφόρησε, το δεύτερο κάνει 20? επιπλέον!

Έχει αγοράσει καμία απο εσάς; Έχει 2 χωνια;

Καλά δεν πιστεύω να είναι τόσο καρμοιριδες και να βγάζουν απο τη συσκευασία πράγματα και να τα πουλάνε μεμωνομενα!

Θα πάρω τη Δευτέρα τηλέφωνο να δούμε τι θα πουν!

Εγώ νοίκιασα κάποια στιγμή νοσοκομειακό κι εκεί τα υπόλοιπα εξαρτήματα πλην της συσκευής έπρεπε να τα αγοράσω ξεχωριστά. Πραγματικά δεν ξέρω αν γίνεται το ίδιο και σε περίπτωση που αγοράζεις (φαντάζομαι πως όχι), αλλά ήθελα να πω ότι 20 ευρώ μου φαίνονται πάρα πολλά μόνο για τη χοάνη που ακουμπά στο στήθος!!!! :shock: εγώ είχα αγοράσει μία έξτρα θυμάμαι ένα νούμερο μεγαλύτερη από τη στάνταρ και την είχα πάρει 4-5 δολάρια, τα 20 ευρώ είναι πολλά τα λεφτά, Άρη! :D

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Εγώ νοίκιασα κάποια στιγμή νοσοκομειακό κι εκεί τα υπόλοιπα εξαρτήματα πλην της συσκευής έπρεπε να τα αγοράσω ξεχωριστά. Πραγματικά δεν ξέρω αν γίνεται το ίδιο και σε περίπτωση που αγοράζεις (φαντάζομαι πως όχι), αλλά ήθελα να πω ότι 20 ευρώ μου φαίνονται πάρα πολλά μόνο για τη χοάνη που ακουμπά στο στήθος!!!! :shock: εγώ είχα αγοράσει μία έξτρα θυμάμαι ένα νούμερο μεγαλύτερη από τη στάνταρ και την είχα πάρει 4-5 δολάρια, τα 20 ευρώ είναι πολλά τα λεφτά, Άρη! :D

Στην Ελλάδα, όμως, κάποιες μάρκες είναι πιο ακριβές από το εξωτερικό. Αγόρασα από Αγγλία το swing της medela με 77 λίρες, ενώ εδώ κάνει 160 ευρώ! Σχεδόν μισή τιμή. Το ίδιο ισχύει και για άλλα εξαρτήματα για θήλαστρο...ΔΥΣΤΥΧΩΣ...

I believe in miracles, they happen every day:mrgreen:

Διαφημίσεις

Κι εγώ πήρα μια χοάνη για το swing medela από τα λητώ 13 ευρώ και μου φάνηκαν πολλά...

:shock: μ' αρέσει που εμένα μου είχαν φανεί πολλά τα 4-5 δολάρια (μια χούφτα ήταν! :P)...

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Αναφέρομαι στο lactaline της ameda.

Μίλησα με την εταιρία και μου είπαν ότι η συσκευασία είναι για το θηλαστρο διπλής άντλησης και αξίας 180? και όχι μονής, των 150?.

Δηλ. μου έδωσαν λάθος συσκευασία; Θα μας τρελλανουν τελείως.

Αυτό που κατάλαβα είναι ότι, μάλλον, βγάζουν απο τη συσκευασία τη δεύτερη χωανη και την πουλάνε έξτρα.

Μάλιστα μου είπαν: "τι τη θέλεις τη δεύτερη; Το μόνο που κανείς είναι να ζητάς έξτρα γάλα"

!!!!!

Ετοιμαζω καταγγελία για συνηγορο. Το θεωρώ ντροπή. Τέτοια κοροϊδία.

• 3 weeks later...
Στην Ελλάδα, όμως, κάποιες μάρκες είναι πιο ακριβές από το εξωτερικό. Αγόρασα από Αγγλία το swing της medela με 77 λίρες, ενώ εδώ κάνει 160 ευρώ! Σχεδόν μισή τιμή. Το ίδιο ισχύει και για άλλα εξαρτήματα για θήλαστρο...ΔΥΣΤΥΧΩΣ...
εγω το πηρα απο ελληνικο σαιτ 100 ευρω αν θυμαμαι καλα. υπαρχει το www farmasy.gr εχει πολυ φθηνα θηλαστρα και εξαρτηματα.τα σακουλακια φυλαξης τα επερνα 11 ευρω και στο φαρμακειο εχουν 20:shock: