Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ-ΓΑΜΟΣ+ΒΑΦΤΙΣΗ!!

ELENI 27

Recommended Posts

καλησπερα!προσανατολιζομαστε να κανουμε τον γαμο και βαφτιση στον αγιο νικολα!ξερει καποια αν ειναι εφικτο να γινει κερασμα με catering στον χωρο?εχει κανει καποια μυστηριο εκει?αν μπορει να μου στειλει φωτο!ευχαριστω!

:P

Διαφημίσεις

Για catering δεν ξέρω αλλά σε γάμο/βάφτιση που παραβρέθηκα τα γλυκά της βάφτισης εκεί τα τσακίσαμε... φαντάζομαι ότι θα γίνεται όμως αν δεν έχει άλλες προγραμματισμένες τελετές.

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Για catering δεν ξέρω αλλά σε γάμο/βάφτιση που παραβρέθηκα τα γλυκά της βάφτισης εκεί τα τσακίσαμε... φαντάζομαι ότι θα γίνεται όμως αν δεν έχει άλλες προγραμματισμένες τελετές.

η τελετη εγινε εξω?ωραια δεν ειναι?πετυχατε και πανσεληνο?ποιον μηνα εγινε?:P

Έγινε άνοιξη προς καλοκαίρι (Μάιο) αλλά μεσημέρι :) Είναι τέλειο πάντως το εκκλησάκι! Θα σε συμβούλευα να την κάνετε μεσημέρι για να μην παγώσει το μωρό αν γίνει έξω. Δεν ξέρω βέβαια για ποιο μήνα λέτε.

(Λορέτα Ποντικίνα)

Διαφημίσεις

Έγινε άνοιξη προς καλοκαίρι (Μάιο) αλλά μεσημέρι :) Είναι τέλειο πάντως το εκκλησάκι! Θα σε συμβούλευα να την κάνετε μεσημέρι για να μην παγώσει το μωρό αν γίνει έξω. Δεν ξέρω βέβαια για ποιο μήνα λέτε.

λεμε για 4 Σεπτεμβρη.ειχε γινει εξω?ψαχνω τωρα τα τηλ. να παρω να ρωτησω.:Pηταν πολυ κουραστικο γαμοσ+βαφτιση?

Ναι είχε γίνει έξω. Όχι δεν ήταν κουραστικό για μας! Ήταν άκρως διασκεδαστικό να βλέπεις το ζευγάρι να παντρεύεται με το μωρό αγκαλιά :lol: Αν ρωτήσεις πάντως την ανιψιά μου, μάλλον δεν το πολυδιασκέδαζε από ένα σημείο και μετά που ήθελε να πάει και σε άλλες αγκαλιές και δεν την άφηναν να φύγει απο το μπαμπά και τη μαμά :lol:

Εντάξει θεωρητικά 4 Σεπτέμβρη θα έχει ζέστες. Απλώς ρώτα σε περίπτωση αέρα ή καιρικών φαινομένων αν μπορεί να γίνει ο γάμος έξω και η βάφτιση μέσα ;)

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ναι είχε γίνει έξω. Όχι δεν ήταν κουραστικό για μας! Ήταν άκρως διασκεδαστικό να βλέπεις το ζευγάρι να παντρεύεται με το μωρό αγκαλιά :lol: Αν ρωτήσεις πάντως την ανιψιά μου, μάλλον δεν το πολυδιασκέδαζε από ένα σημείο και μετά που ήθελε να πάει και σε άλλες αγκαλιές και δεν την άφηναν να φύγει απο το μπαμπά και τη μαμά :lol:

Εντάξει θεωρητικά 4 Σεπτέμβρη θα έχει ζέστες. Απλώς ρώτα σε περίπτωση αέρα ή καιρικών φαινομένων αν μπορεί να γίνει ο γάμος έξω και η βάφτιση μέσα ;)

πηρα τηλ.και δυστυχωσ γινεται μεσα μονο και χωραει 40ατομα!και δεν επιτρεπεται το catering!οποτε ψαχνω για αλλη!:P

Ειχα απογοητευθει και εγω με το εν λογω εκκλησακι απαγορευοταν ο στολισμος,το κετερινγκ και δε μιλαμε για φαγητο αλλα μπουφε γλυκων και παγωτων και απαιτηση του πατερ τα βαπτιστικα ολολευκα.Και το πιο μεγαλο μου προβλημα ηταν ο τροπος που τα απαιτουσε.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

Προφανώς έχουν αλλάξει πολλά από την γαμοβάφτιση του ξαδερφού μου!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Διαφημίσεις

καλησπερα!προσανατολιζομαστε να κανουμε τον γαμο και βαφτιση στον αγιο νικολα!ξερει καποια αν ειναι εφικτο να γινει κερασμα με catering στον χωρο?εχει κανει καποια μυστηριο εκει?αν μπορει να μου στειλει φωτο!ευχαριστω!

:P

......Στον Αγιον Νικολαο ειχε γινει η βαπτιση της ανηψια μου ........πολλα χρονια πριν ( 10 χρονια ) ηταν τελεια ειχε γινει εξω ηταν καλοκαιρακι και εκει ειχαν το μπουφε με τα γλυκα , μπαλονια κλπ.

Πριν 1,5 χρονο κοιτουσα και εγω για αυτη την εκκλησια αλλα απαγορευοταν το catering , στολισμος με μπαλονια και γενικα ο παπας μου φανηκε καπως ....οποτε το εκανα στην ΚΑΝΤΖΑ στην ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑ

Καλησπέρα κορίτσια!!...και εγω είχα βαφτίσει την κόρη μου εκεί το 2007.....ο χωρος ήταν τέλειος, βγάλαμε καταπληκτικές φωτο και ο Παπάς ήταν φοβερός...απλα έχε στο νου σου ότι από 01/01/2011 έχουν απαγορευτεί πολλά πράγματα στις εκκλησίες....εγω φέτος θέλω να βαφτίσω τον γιό μου, και οι κοπέλες που έχουν αναλάβει την οργάνωση με ενημέρωσαν ότι δεν μπορώ να στολίσω καθόλου την εκκλησία κ.τ.λ....ούτε συντριβανάκι σοκολάτας δεν αφήνουν να βάλουμε!!!!!! :(

Αχ να σου πω πια καιρος ηταν . Πανηγυρι ειχε καταντησει η βαφτιση. Και ο αλλος ο καημενος που δεν τον επαιρνε να φτασει το bugjet στον ουρανο.... ενοιωθε λες και δεν μπορει να κανει αυτο που πρεπει.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...