Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΒΟΗΘΕΙΑ.... ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΕΤΟΙ???

Recommended Posts

Είμαι στην 9η εβδομαδα κύησης και από την 8η εβδομαδα άρχισαν έντονα οι αναγουλες και οι εμετοί.... δεν μπορω να φάω και δεν μπορω να πιω υγρα... ενω νιωθω αδυναμια και αφυδατωση.... ημουν 58Kg (1,75 υψος) και έγινα 55Kg και νιώθω υπερβολική εξάντληση.... θα σταματήσουν αυτα μεχρι τελος του τρίτου μηνα? μήπως υπαρχει κάποιος τρόπος να την γλυτώσουμε? επειδη δεν μπορω να φαω ή να πιω μηπως κάνει κακό στο έμβρυο ο υποσιτισμος;

Διαφημίσεις

το εμβρυο παιρνει οτι χρειαζεται αλλά εσυ πρεπει να φροντισεις για τον εαυτο σου και να σταθεις στα ποδια σου. φρυγανιτσες παρε να δοκιμασεις και νερο με το κουταλακι, οπως οταν εχουμε γαστρεντεριτιδα

Ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό. Επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό!

Κανε υπομονη,στις περισσοτερες περιπτωσεις αυτα σταματουν τελειως οταν "ακουσεις" το μωρακι.Μην ανησυχεις για τα κιλα,εγω ειχα χασει 6 σε 1,5 μηνα απο αυτα τα ωραια:rolleyes: συμπτωματα!!!Το εμβρυο τρεφεται κανονικα,εσυ μονο αποδυναμωνεσαι.Καλη δυναμη σου ευχομαι και με το καλο το μωρακι σου!!!:-D

N9Urp2.pngGowOp3.png

μην ανυσηχεις για το εμβρυο, αυτο παιρνει οτι χρειαζεσαι.

και εγω οπως εσυ ειχα και εχω ακομα τα ιδια συμπτωματα.

ρωτα και τον γιατρο σου, εμενα μου ειχε δωσει υποθετα αλλα δεν βοηθησαν.

και μετα μου ειχε πει συχνα και μικρα γευματα και νερο λιγο-λιγο.

αν εχεις πολλους εμετους καλυτερα να συμβουλευτεις τον γιατρο σου.

668bab1939.png

Διαφημίσεις

Καταρχήν με το καλό σου ευχομαι!Οντως το μωρακι σου θα πάρει οτι χρειάζεται!Εμενα αυτό που με βοηθούσε ήταν να τρωω ελαφρια φαγητα σε μικρες ποσότητες σιγα-σιγα.Εβαζα ας πούμε κριθαρακι κοκκινιστό(το οποίο σημειωτεον ήταν απο τις ελάχιστες τροφες που δεν με πείραζαν) στο πιατακι του γλυκούκαι το ετρωγα απο το μεσημερι μεχρι το βραδυ.Φρυγανιες πολλές, και γενικα αν βρεις μια τροφη που να μενει στο στομαχι σου, φτιαχνε την όσο πιο συχνα μπορείς!απέφευγε περίεργες σαλτσες, βαρια φαγητα κτλ.

cceXp3.png

pcTFp3.png

Είμαι στην 9η εβδομαδα κύησης και από την 8η εβδομαδα άρχισαν έντονα οι αναγουλες και οι εμετοί.... δεν μπορω να φάω και δεν μπορω να πιω υγρα... ενω νιωθω αδυναμια και αφυδατωση.... ημουν 58Kg (1,75 υψος) και έγινα 55Kg και νιώθω υπερβολική εξάντληση.... θα σταματήσουν αυτα μεχρι τελος του τρίτου μηνα? μήπως υπαρχει κάποιος τρόπος να την γλυτώσουμε? επειδη δεν μπορω να φαω ή να πιω μηπως κάνει κακό στο έμβρυο ο υποσιτισμος;

Καταρχην με το καλο να γεννησεις το μωρακι σου.

Εγω περασα τα ιδια και χειροτερα... Ξεκινησαν την 6η εβδομαδα (!!!). Οταν εμεινα εγκυος ημουν 59 κιλα και σε ενα μηνα πηγα 53. Εκανα 10 φορες τη μερα εμετο και τη νυχτα δεν μπορουσα να κοιμηθω απο τη ναυτια... με το ζορι επινα λιγο γαλα, λιγο νερακι (μπλιαχ), ετρωγα εστω μια μπουκιτσα γιατι σκεφτομουνα οτι και μια μπουκια φαγητο και νερακι να μεινει στο στομαχι μου ειναι καλο για το μωρακι.

Απο εξαντληση και αδυναμια αλλο τιποτα. Ζαλαδα στο φουλ. Και φυσικα αγχος για το αν κανει κακο στο μωρο μου ολο αυτο.

Οπως ειπαν και οι κοπελες το μωρακι παιρνει απο εμας ολα αυτα που χρειαζεται, απλα εμεις παρουσιαζουμε ολα αυτα τα συμπτωματα....

Μην ανησυχεις. Καποια στιγμη θα περασουν και θα τα ξεχασεις κιολας, οπως εγω που ειχα και αλλα προβληματα και δεν θυμαμαι τιποτα οταν κρατω στην αγκαλια μου τον πριγκηπα.

Χωρις να σε απογοητευσω, αλλα για να σε προετοιμασω αν σου συμβει κατι που απευχομαι, εμενα κρατησαν τοσο εντονα ως την 17 εβδομαδα, αλλα εκανα εμετουλη σε ολη την εγκυμοσυνη, οχι βεβαια οπωσ στην αρχη.

Οταν γεννησα ημουν 67 κιλα.

Και παλι με το καλο :-P