Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

σε μωράκια με αλλεργία στη πρωτεϊνη γαλατος μετα το πρώτο χρόνο τι γάλα τους δινουμε?

Recommended Posts

:confused:Καλησπέρα κορίτσια ,

το κοριτσάκι μου κοντευει να χρονίσει.Σταμάτησα το θηλασμό απότομα με χάπια γιατι ενω θυλάζαμε παρουσιασε το μωρακι μου αιμα στα κοπρανακια του .Οι εξετάσεις δεν εδειχναν οτι εχει αλλεργία στο γάλα στο ''παιδων ''. Όμως στα ιδιωτικα εξεταστηρια εδιχνε το αντιθετο . Υποβλήθηκε και σε γενικες εξετάσεις αιματος(η οποια ηταν ομως αρνητικη) !! (σνιφ τι τραβηξα..) αναγκαστικα συνεχίσαμε με υποαλλεργικο γάλα και κρέμα , γιατι ο γιατρος μας ελεγε οτι δεν ειναι σιγουρο οτι δεν εχει αλλεργια μιας και οι εξετάσεις στο ''παιδων'' δειχνανε διαφορετικες !Τελόσπάντων αιθάνομαι ότι όλα τα επαθε άδικα και αρχίζω να πιστεύω ότι το μωρό μου είναι απλά δυσκύλιο ...το οποιο δε μπορεί πάλι να μου το επιβεβαιωσει .....

Τελόσπάντων μηπως μπορεί καποια να μου πει στο πρώτο έτος τι να κάνω με το γάλα??εχω μιλήσει και σε γαστρεντερολογο και μου ειπε μολίς χρονίζει να προσπαθήσω να περάσω σταδιακα σε κανονικο γάλα , αχ θα ναι καλό όμως πάλι να αλλαξει πόσα γάλατα μεχρι να βρουμε το σωστό ??

μηπως καποια απο εσας ειχε καμια παρόμια εμπειρία ??σνιφ help/?:oops:

:Pstilian

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 54
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

απο οσο ξερω για εδω(για ελλαδα δε ξερω) υπαρχουν τετοια γαλα σε μορφη ''φρεσκου''.πιστευω ομως οτι θα υπαρχουν κ στην ελλαδα.ειναι χωρις λακτοζη.επισης μπορεις να δινεις κ κατσικισιο.το θηλασμο γιατι τον σταματησες?ισα ισα ειναι το καλυτερο οταν το μωρο εχει αλλεργια .απλα δε θα επρεπε εσυ να τρως γαλακτομικα η να περιοριζες κατα πολυ.

άλλο η αλλεργία την πρωτεΐνη του αγελαδινού και άλλο στη λακτόζη, τα γάλατα χωρίς λακτόζη ή με λίγη δεν κάνει να τα πίνουν τα μωρά με αλλεργία στην πρωτεΐνη.

Τώρα για το θηλασμό, όταν πήγα εγώ στην αλλεργιολόγο μου είπε να το κόψω σιγά σιγά το μωρό ήταν τότε 5-6 μηνών δεν το έκοψα συνεχίζω ακόμη και εδώ και μια εβδομάδα άρχισα να δίνω και μπουκάλι γιατί σε κάνα μήνα θα πάω δουλειά. Ο λόγος που μου είπε να το κόψω ήταν ότι ακόμη και αν κάνεις αποχή ενδέχεται ο οργανισμός να μην καθαρίσει και η πρωτεΐνη να κυκλοφορεί και να περνάει στο γάλα με τα γνωστά συνεπακόλουθα.

τον άλλο μήνα θα πάμε να δούμε αν έχει ακόμη αλλεργία, ελπίζω όχι γιατί θέλω να δώσω φρέσκο.

γιατί να αλλάξεις γάλατα? τα φρέσκα πάνω κάτω ίδια μου φαίνονται.

0eqUp2.png

άλλο η αλλεργία την πρωτεΐνη του αγελαδινού και άλλο στη λακτόζη, τα γάλατα χωρίς λακτόζη ή με λίγη δεν κάνει να τα πίνουν τα μωρά με αλλεργία στην πρωτεΐνη.

Τώρα για το θηλασμό, όταν πήγα εγώ στην αλλεργιολόγο μου είπε να το κόψω σιγά σιγά το μωρό ήταν τότε 5-6 μηνών δεν το έκοψα συνεχίζω ακόμη και εδώ και μια εβδομάδα άρχισα να δίνω και μπουκάλι γιατί σε κάνα μήνα θα πάω δουλειά. Ο λόγος που μου είπε να το κόψω ήταν ότι ακόμη και αν κάνεις αποχή ενδέχεται ο οργανισμός να μην καθαρίσει και η πρωτεΐνη να κυκλοφορεί και να περνάει στο γάλα με τα γνωστά συνεπακόλουθα.

τον άλλο μήνα θα πάμε να δούμε αν έχει ακόμη αλλεργία, ελπίζω όχι γιατί θέλω να δώσω φρέσκο.

γιατί να αλλάξεις γάλατα? τα φρέσκα πάνω κάτω ίδια μου φαίνονται.

:roll:σευχαριστω καταρχήν που μου απάντησες.Γιατι το γάλα που πίνει τώρα είναι υποαλλεργικό και η γιατρός μας ειπε οτι γύρω στο χρόνο θα μπορεί να το αλλάξει για να το γυρίσει σε μη αλλεργικό και ετσι θα μπορέσω να του δώσω και αλλες κρέμες με αλλες γεύσεις που τώρα δε μπορεί να φαει!Ασε που αυτα τα γάλατα και οι κρέμες ελιναι πανακριβα !!Και εγω τώρα δε δουλευω και ειναι πολυ δύσκολα ....

Διαφημίσεις

απο οσο ξερω για εδω(για ελλαδα δε ξερω) υπαρχουν τετοια γαλα σε μορφη ''φρεσκου''.πιστευω ομως οτι θα υπαρχουν κ στην ελλαδα.ειναι χωρις λακτοζη.επισης μπορεις να δινεις κ κατσικισιο.το θηλασμο γιατι τον σταματησες?ισα ισα ειναι το καλυτερο οταν το μωρο εχει αλλεργια .απλα δε θα επρεπε εσυ να τρως γαλακτομικα η να περιοριζες κατα πολυ.

Αφου φαντασου οτι αυτα που λές τα εκανα και δεν αλλαζε η κατασταση δε ξερω εαν ηταν καλη η γιατρος ... ηθελα και στηρηξη που δεν τη ειχα στη προσπαθεια μου απο τη γιατρο ..

:roll:σευχαριστω καταρχήν που μου απάντησες.Γιατι το γάλα που πίνει τώρα είναι υποαλλεργικό και η γιατρός μας ειπε οτι γύρω στο χρόνο θα μπορεί να το αλλάξει για να το γυρίσει σε μη αλλεργικό και ετσι θα μπορέσω να του δώσω και αλλες κρέμες με αλλες γεύσεις που τώρα δε μπορεί να φαει!Ασε που αυτα τα γάλατα και οι κρέμες ελιναι πανακριβα !!Και εγω τώρα δε δουλευω και ειναι πολυ δύσκολα ....

οκ, εγώ κατάλαβα ότι θα αλλάζεις τα φρέσκα. η γιατρός σου ειπε ότι θα αρχίσετε το κανονικό χωρίς να σας ελέγξει με τεστ?

0eqUp2.png

οκ, εγώ κατάλαβα ότι θα αλλάζεις τα φρέσκα. η γιατρός σου ειπε ότι θα αρχίσετε το κανονικό χωρίς να σας ελέγξει με τεστ?

το τελευταιο που καναμε ηταν αρνητικο !!:confused:

Και εμενα ο γιος μου ειχε αλλεργια και πιναμε allergy care στους 18 μηνες το αλλαξαμε σε υποαλλεργικο και σε φρεσκο θα αργησουμε να παμε,

Αυτο που εχω να σου πω ειναι να μη βιαστεις να δωσεις στο μωρο τροφες η γαλα φρεσκο στην ηλικια που ειναι μπορεις να το ελεγχεις και μην ανησυχεις οταν ερθει η ωρα θα φαει απο ολα,

6Eujp3.png svAfp3.png

λυπαμαι για την ταλαιπωρια που περασες αλλα μαλλον αδικα εκοψες τον θηλασμο...αν εκανες εσυ αποχή απο τα γαλακτοκομικα (και απο τα κρυφα)σε δυο εβδομαδες θα είχε καθαρίσει ο οργανισμός σου και σε άλλες δυο του μωρού.Τόσο απλά.Τωρα για φρεσκο γαλα δεν παιζει αν δεν φυγει εντελως η αλλεργία(αν όντως έχετα)εμενα εχθες η μεγαλη μου κόρη εκλεισε τα δυο και πίνει ακόμα υποαλλεργικό σε σκόνη.Εχεις επισκεφτει αλλεγιολόγο;αν ναι ζήτα του να σου δωσει χαρτι οτι απαιτειται η λήψη υποαλλεργικού γαλακτος και θα στο δικαιολογήσει το ταμείο σου.Ποιο γαλα πίνετε;

γνωμη μου είναι να πας σε ενανν παιδοαλλεργιολόγο να σας κανει τα τεστ και στις υπόλοιπες τροφες και να σε καθοδηγήσει αυτός.

Διαφημίσεις

Και εμενα ο γιος μου ειχε αλλεργια και πιναμε allergy care στους 18 μηνες το αλλαξαμε σε υποαλλεργικο και σε φρεσκο θα αργησουμε να παμε,

Αυτο που εχω να σου πω ειναι να μη βιαστεις να δωσεις στο μωρο τροφες η γαλα φρεσκο στην ηλικια που ειναι μπορεις να το ελεγχεις και μην ανησυχεις οταν ερθει η ωρα θα φαει απο ολα,

σευχαριστω που απαντησες !

λυπαμαι για την ταλαιπωρια που περασες αλλα μαλλον αδικα εκοψες τον θηλασμο...αν εκανες εσυ αποχή απο τα γαλακτοκομικα (και απο τα κρυφα)σε δυο εβδομαδες θα είχε καθαρίσει ο οργανισμός σου και σε άλλες δυο του μωρού.Τόσο απλά.Τωρα για φρεσκο γαλα δεν παιζει αν δεν φυγει εντελως η αλλεργία(αν όντως έχετα)εμενα εχθες η μεγαλη μου κόρη εκλεισε τα δυο και πίνει ακόμα υποαλλεργικό σε σκόνη.Εχεις επισκεφτει αλλεγιολόγο;αν ναι ζήτα του να σου δωσει χαρτι οτι απαιτειται η λήψη υποαλλεργικού γαλακτος και θα στο δικαιολογήσει το ταμείο σου.Ποιο γαλα πίνετε;

γνωμη μου είναι να πας σε ενανν παιδοαλλεργιολόγο να σας κανει τα τεστ και στις υπόλοιπες τροφες και να σε καθοδηγήσει αυτός.

Δυστυχως δεν εχουμε παει σε αλλεργιολόγο - παιδοαλλεργιολόγο και μπροεώ να πω πως εισαι η πρώτη που με ενημερώνει , γιατι ειναι το πρώτο μας και πελαγώσαμε όταν εγιναν ολα αυτά!Πίνει το almiron pepti και κρεμα την allergy care..αλλά τώρα που χρονίζει όντως αυτο πρέπει να κανω για να μας δωσει μια σωστη διατροφή ..απλά ξερεις τι επαθα . Εχασα την αξιοπιστία που ειχα στους γιατρους ο ενας στον αλλο ... κι ολλο τα ιδια κανεις δεν το σιγουρευε και αυτο ειναι οτι χειρότερο !!!

Παντως σευχαριστω πολυ .

και εγω φαντασου οτι δεν ήξεα καν οτι υπάρχει τετοια ειδικότητα.Τυρανιόμασταν μόνοι μας να μαθουμε μεσω ιντερνετ τι μπορούμε να κανουμε γιατί η παιδιατρος μας δεν είχε εμπειρία με το θεμα.εμας η Δεσποινα χρειαζόταν τότε αντιαλλεργικό και άυτη μας εδινε το υποαλλεργικό και μας ελεγε οτι δεν υπάρχει κατι αλλο....

καναμε κ μεις αιμα στα κακα, 15 ημερων

αυτη ηταν η ενδειξη οτι ειμαστε αλλεργικοι στο αγελαδινό(κ θηλαζα κ ξενο)

με το που πηραμε υποαλλεργικο δε καναδαμε τιποτα στα κακα,

δεν εχω κάνει καμία εξέταση, δε το εχω ψάξει καθόλου,

στις τροφες μοσχαρι, τυρια κλπ μπηκαμε λιγο πιο αργα κ δειλά δειλά κ όλα οκ

από 0-6 μηνών πιναμε το NAN HA 1,

από 6-12 πιναμε το NAN HA 2

και τωρα πινουμε το ναν το απλό 3,

που το εχει κ του σουπερ μαρκετ κ σιγουρα αλλο να δινεις 12 ? το ΗΑ και αλλο 6,80 το απλό

συζητουσα προχτες με το γιατρο να του πάρω κανονικό γάλα,

με τιποτα μου λέει, οι σκονη ειναι το καλύτερο,

καλε του λέω πες οτι ξεμεινω τι θα πάθει αμα του δωδω αλλο???

ε νταξει μου λεει δεν εγινε κ τιποτα τουλάχιστον παρε του adnance,

ειναι το πρώτο μου παιδάκι κ ειμαι κ λίγο ψαρωμένη κ γενικώς επιδη ο γιατρος μου ειναι οκ κανω κατα γράμμα οτι μου λέει

αλλά ντάξει ειπαμε....κοντευει 15 μηνών τωρα, ποσο ακόμα σκονη???

τεσπα απλά με χαλασε αυτη η επιμονή του με τα συγκεκριμενα γάλατα!!!

λιγο τραγικοι εχουν γινει κ αυτοι με τα γαλατα, αλλα λεει ο ενας αλλα ο αλλος, θα μας τρελανουν:?

φίλη που ανοιξες το θεμα .....

εγω προσωπικά δε θα τη κρατησω για πολυ ακόμη τη σκόνη,

θα το βαλω δειλά δειλά στο κανονικό το γαλα,

βαρεθηκα τοσο καιρό με τα ειδικά κ τρεμει το φυλλοκάρδι μου μη δε τα εβρισκα στα φαρμακεια κλπ...καλα για το οικονομικό αστα......

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

σαμπρινα οπως ειπα πιο πανω το κατσικισιο γαλα ενδεικνεται για τις αλλεργιες.δοκιμασε αυτο.ειναι πολυ καλυτερο κ απο το αγελαδινο!

Τι μας προσφέρει

Λιγότερη λακτόζη, λιγότερες ενοχλήσεις. Όσοι προτιμούν το κατσικίσιο γάλα θα σας πουν ότι το βρίσκουν πιο εύπεπτο από το αγελαδινό. Αυτό συμβαίνει γιατί η περιεκτικότητά του σε λακτόζη είναι μικρότερη από εκείνη του αγελαδινού. Έτσι, σε περιπτώσεις ελαφριάς δυσανεξίας στο αγελαδινό, συστήνεται η χρήση κατσικίσιου. (Αν όμως υπάρχει έντονη δυσανεξία στη λακτόζη, θα πρέπει να στραφείτε σε γαλακτοκομικά προϊόντα που είναι εντελώς απαλλαγμένα από αυτήν.) Το κατσικίσιο γάλα, συγκριτικά με το αγελαδινό, περιέχει ακόμα αρκετά μεγαλύτερο ποσοστό ινοσιτόλης, μιας ουσίας που εμπλέκεται στο μεταβολισμό των λιπαρών οξέων, γεγονός που το κάνει πιο εύπεπτο.

Πολλοί υποστηρίζουν ακόμα ότι δεν επιβαρύνει ήδη υπάρχουσες αλλεργίες ή όσους πάσχουν από άσθμα, σε αντίθεση με άλλα είδη γάλακτος. Κλινικές έρευνες σε αυτό τον τομέα -όπως αυτές που πραγματοποιήθηκαν στο Πανεπιστήμιο Davis της Καλιφόρνιας- έδειξαν ότι η γαλακτοαλβουμίνη, μια πρωτεΐνη που εμπεριέχεται στο αγελαδινό γάλα και ενοχοποιείται για αλλεργίες, στο κατσικίσιο εμφανίζεται με διαφορετική δομή, που δεν προκαλεί παρενέργειες.

Προστασία από την οστεοπόρωση και τη σιδηροπενία. Μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο της Γρανάδας έδειξε ότι μέσω του κατσικίσιου γάλακτος μεταβολίζονται καλύτερα μεταλλικά στοιχεία, όπως το ασβέστιο, ο σίδηρος και ο φώσφορος, και στη συνέχεια επιτυγχάνεται καλύτερη απορρόφησή τους από τον οργανισμό. Αυτό το πλεονέκτημα του κατσικίσιου γάλακτος είναι που το κάνει αποτελεσματικότερο στην αντιμετώπιση της σιδηροπενίας και της οστεοπόρωσης συγκριτικά με το αγελαδινό.

Μικρότερη επιβάρυνση από αντιβιοτικά και ορμόνες. Ένας επιπλέον λόγος για να γνωρίσετε το κατσικίσιο γάλα είναι ότι οι κατσίκες ως πιο ανθεκτικοί και καλύτερα εγκλιματισμένοι στα ελληνικά δεδομένα οργανισμοί σε σχέση με τα βοοειδή, αν είναι ελευθέρας βοσκής, συνήθως δεν επιβαρύνονται με αντιβιοτικά που παρέχονται μέσω της τροφής για προληπτικούς λόγους ή με αυξητικές ορμόνες. Όσο οι έρευνες προχωρούν, θα αυξάνονται και οι γνώσεις μας γύρω από το κατσικίσιο γάλα και τις ιδιότητές του. Γεγονός πάντως είναι ότι το κατσικίσιο γάλα δεν επιβαρύνει τον οργανισμό μας με επιπλέον θερμίδες, καθώς περιέχει περίπου όσες και το αγελαδινό.

ολο το αρθρο ειναι εδω

http://ariadni144.wordpress.com/2009/10/09/advantages-of-goat-milk/

Διαφημίσεις

σαμπρινα αν δεν καταλαβες η κοπελα δινει ΑΝΤΙΑΛΛΕΡΓΙΚΟ γαλα στο παιδί της.στο φρεσκο δεν υπαρχει κατι τετοιο.διαβαζεσε παρακαλώ πολύ πιο προσεχτικα τα μυνηματα γιατι ισως αθελα σου δωσεις λάθος συμβουλη σε καποια κοπέλα που ισως να γινει και επικυνδυνη...

edit:δημητρα σε σοβαρες περιπτωσεις αλλεργιας το κατσικισιο αντενδυκνεται.εχει παρόμοιες πρωτεινες με το αγελαδινό.

μαμα χρυσα το ξερω αλλωστε το εγραψα κιολας.απλα επειδη η κοπελα ειπε οτι θελει να μπει στο κανονικο λεω μηπως για αρχη να δοκιμαζε κατσικισιο που ειναι κ πιο ελαφρυ παρα να δωσει αγελαδινο με τη μια

Δημητρα εχεις δίκιο, το προσπέρασα...stilian vasilen διευκρινησε μας κατι.Το αλμιρον πεπτι είναι αντιαλλεργικό ή υποαλλεργικό;Γιατί αν είναι αντιαλλεργικό πρέπει απαραιτητως να περασεις απο το υποαλλεργικό για καποιο διαστημα και μετα να περάσεις στο κατσικίσιο και στο αγελαδινό.αν είναι υποαλλεργικό τότε το επόμενο βημα είναι κατσικισιο και αγελαδινό.Αλλα πανω απο όλα να επισκεφτείς εναν παιδοαλλεργιολόγο για να σε κατευθυνει γιατί μπορεί αποότι καταλαβα να μην έχετε καν αλλεργία!

Ο λόγος που μου είπε να το κόψω ήταν ότι ακόμη και αν κάνεις αποχή ενδέχεται ο οργανισμός να μην καθαρίσει και η πρωτεΐνη να κυκλοφορεί και να περνάει στο γάλα με τα γνωστά συνεπακόλουθα.

Λάθος!!! Ο οργανισμος καθαρίζει σε 1 μήνα, εφόσοσν κοπούν όλες οι αλλεργιογόνες τροφές. Μάλιστα από την βδομάδα βλέπει κανέις μεγάλη βελτίωση στο παιδί.

σαμπρινα οπως ειπα πιο πανω το κατσικισιο γαλα ενδεικνεται για τις αλλεργιες.δοκιμασε αυτο.ειναι πολυ καλυτερο κ απο το αγελαδινο!

Λάθος!!!! Παιδί με αλλργία στην πρωτείνη του αγελαδινού έχει πάνω απο 90% πιθανότητες να έχει αλλεργία και στο κατσικίσιο! Είτε σκόνη είτε φρέσκο. Σε ένα παιδί χωρίς αλλεργίες, φυσικά και το κατσικίσιο είναι προτιμητέο για όλους τους λόγους που ανέφερες.

το κοριτσάκι μου κοντευει να χρονίσει.Σταμάτησα το θηλασμό απότομα με χάπια γιατι ενω θυλάζαμε παρουσιασε το μωρακι μου αιμα στα κοπρανακια του .Οι εξετάσεις δεν εδειχναν οτι εχει αλλεργία στο γάλα στο ''παιδων ''. Όμως στα ιδιωτικα εξεταστηρια εδιχνε το αντιθετο . Υποβλήθηκε και σε γενικες εξετάσεις αιματος(η οποια ηταν ομως αρνητικη) !! (σνιφ τι τραβηξα..) αναγκαστικα συνεχίσαμε με υποαλλεργικο γάλα και κρέμα , γιατι ο γιατρος μας ελεγε οτι δεν ειναι σιγουρο οτι δεν εχει αλλεργια μιας και οι εξετάσεις στο ''παιδων'' δειχνανε διαφορετικες !Τελόσπάντων αιθάνομαι ότι όλα τα επαθε άδικα και αρχίζω να πιστεύω ότι το μωρό μου είναι απλά δυσκύλιο ...το οποιο δε μπορεί πάλι να μου το επιβεβαιωσει .....

Τελόσπάντων μηπως μπορεί καποια να μου πει στο πρώτο έτος τι να κάνω με το γάλα??εχω μιλήσει και σε γαστρεντερολογο και μου ειπε μολίς χρονίζει να προσπαθήσω να περάσω σταδιακα σε κανονικο γάλα , αχ θα ναι καλό όμως πάλι να αλλαξει πόσα γάλατα μεχρι να βρουμε το σωστό ??

Τα τεστ που πρέπει να κάνεις είναι

1 Δερματικά τεστ

2 Ραστ τεστ (αίματος)

3 Πάτσ τεστ (αυτοκόλλητα στην πλάτη).

Πρέπει να γίνουν και οι 3 κατηγορίες τεστ, γιατί πχ σε εμάς τα 2 πρώτα ήταν αρνητικά και φάνηκαν οι αλλεργίες με τα αυτοκόλλητα. Με αυτά τα τεστ βλέπεις πού είναι αλλεργικό το παιδί και τι είδους αλλεργία έχει.

Πρέπει να βεβαιωθείς ότι δεν υπάρχει αλλεργία, γιατί αυτό θα καθορίσει και το είδος του γάλατος που θα πιει το παιδί σου. ΑΚόμα και το αν θα είναι φρέσκο ή σκόνη παίζει ρόλο. Εμείς πχ πλέον πίνουμε κατισκίσιο αλλά μας επιτρέπει η γιατρός μόνο σκόνη και όχι ακόμα το φρέσκο. Σου προτείνω το αλλεργιολογικό του Σωτηρία. Τον γαστρεντερολόγο καλύτερα να τον αφήσεις, δεν νομίζω ότι είναι η ειδικότητα του. Πρώτα πρέπει να βεβαιωθείς για ύπαρξη ή μη αλλεργίας.

Τέλος να πω ότι επειδή τα θέματα υγείας είναι εξαιρετικά σοβαρά καλό είναι να μην δίνονται συμβουλές αν δεν είμαστε 100% σίγουροι για τις γνώσεις μας. Καταλαβαίνω τη διάθεση για βοηθεια, αλλά μπορεί να κάνετε περισσότερο κακό αντί για καλό.

Φιλικά προς όλες!

διάβασα μόνο το ποστ της κοπέλας,

της απαντησα επειδη τα εχω περάσει κ γω κ ακομα ψαχνομαι πως να το αλλαξω

συμβουλές δεν δίνω δεν ειμαι γιατρός,

όπως κ κανενας εδω αν δεν ειναι γιατρός

κ απλά της κατεθεσα την εμπειρία μου, αυτό που ρωτουσε δηλ.

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

Δημητρα εχεις δίκιο, το προσπέρασα...stilian vasilen διευκρινησε μας κατι.Το αλμιρον πεπτι είναι αντιαλλεργικό ή υποαλλεργικό;Γιατί αν είναι αντιαλλεργικό πρέπει απαραιτητως να περασεις απο το υποαλλεργικό για καποιο διαστημα και μετα να περάσεις στο κατσικίσιο και στο αγελαδινό.αν είναι υποαλλεργικό τότε το επόμενο βημα είναι κατσικισιο και αγελαδινό.Αλλα πανω απο όλα να επισκεφτείς εναν παιδοαλλεργιολόγο για να σε κατευθυνει γιατί μπορεί αποότι καταλαβα να μην έχετε καν αλλεργία!

αχ κοριτσια δε ξερω να το διαχωρίσω.. (?)!γραφει επανω allergy care για βρεφη με διαγνωσμενη αλλεργια στην πρωτεϊνη του αγελαδινου γαλακτος!

καναμε κ μεις αιμα στα κακα, 15 ημερων

αυτη ηταν η ενδειξη οτι ειμαστε αλλεργικοι στο αγελαδινό(κ θηλαζα κ ξενο)

με το που πηραμε υποαλλεργικο δε καναδαμε τιποτα στα κακα,

δεν εχω κάνει καμία εξέταση, δε το εχω ψάξει καθόλου,

στις τροφες μοσχαρι, τυρια κλπ μπηκαμε λιγο πιο αργα κ δειλά δειλά κ όλα οκ

από 0-6 μηνών πιναμε το NAN HA 1,

από 6-12 πιναμε το NAN HA 2

και τωρα πινουμε το ναν το απλό 3,

που το εχει κ του σουπερ μαρκετ κ σιγουρα αλλο να δινεις 12 ? το ΗΑ και αλλο 6,80 το απλό

συζητουσα προχτες με το γιατρο να του πάρω κανονικό γάλα,

με τιποτα μου λέει, οι σκονη ειναι το καλύτερο,

καλε του λέω πες οτι ξεμεινω τι θα πάθει αμα του δωδω αλλο???

ε νταξει μου λεει δεν εγινε κ τιποτα τουλάχιστον παρε του adnance,

ειναι το πρώτο μου παιδάκι κ ειμαι κ λίγο ψαρωμένη κ γενικώς επιδη ο γιατρος μου ειναι οκ κανω κατα γράμμα οτι μου λέει

αλλά ντάξει ειπαμε....κοντευει 15 μηνών τωρα, ποσο ακόμα σκονη???

τεσπα απλά με χαλασε αυτη η επιμονή του με τα συγκεκριμενα γάλατα!!!

λιγο τραγικοι εχουν γινει κ αυτοι με τα γαλατα, αλλα λεει ο ενας αλλα ο αλλος, θα μας τρελανουν:?

φίλη που ανοιξες το θεμα .....

εγω προσωπικά δε θα τη κρατησω για πολυ ακόμη τη σκόνη,

θα το βαλω δειλά δειλά στο κανονικό το γαλα,

βαρεθηκα τοσο καιρό με τα ειδικά κ τρεμει το φυλλοκάρδι μου μη δε τα εβρισκα στα φαρμακεια κλπ...καλα για το οικονομικό αστα......

πω τι το περιμενει το παιδάκι μου ... πραγματικα τα εξοδα ειναι παρα πολλα αν υπολογισεις μονο το γαλα οτι κανει 20,40€!!καλα εντομεταξυ αυτο με το φαρμακειο το χω παθει και εγω πωππω ...

το πεπτι ειναι ειδικο για διαγνωσμενη αλλεργια.οποτε ναι πρεπει να περασει στο ΗΑ πριν δωσει κατσικισιο η αγελαδινο

σευχαριστω παρα πολυ!Δε μπορεις να φανταστεις τη στενοχωρια εχω τραβηξει ..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...