Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Προσφορά σε προϊόν χωρίς όμως απόθεμα από αλυσίδα super market

Recommended Posts

Ta carrefour εβγαλαν μια προσφορα απο τις 7/01-14/01 που αφορα στο λαδι κτημα με τιμη 11.90.Παμε την Παρασκευη το πρωι με τον αντρα μου 11 η ωρα στην ευκαρπια και βλεπουμε πινακιδα οτι εξαντληθηκαν.Φευγουμε και παμε στην πυλαια οπου ειχαν ακριβως την ιδια πινακιδα.Σαββατο πρωι ξαναπαμε και βλεπουμε οτι το λαδι εξαντληθηκε και παλι.Μας ενημερωνουν οτι τη Δευτερα θα εχει και νεα παραλαβη.Δευτερα ξαναπαμε παλι τα ιδια εξαντληθηκε.Σημερα το πρωι ξαναπαμε και βλεπουμε την ιδια ταμπελα:εξαντληθηκε νεα παραλαβη αυριο.Διαμαρτυρηθηκαμε εντονα και εμεις και αλλοι πελατες γιατι μας κοροιδευουν.Και πιστευω οτι το ολο θεμα ειναι κοροιδια απο μερους τους.Ντροπη τους.

Διαφημίσεις

Ta carrefour εβγαλαν μια προσφορα απο τις 7/01-14/01 που αφορα στο λαδι κτημα με τιμη 11.90.Παμε την Παρασκευη το πρωι με τον αντρα μου 11 η ωρα στην ευκαρπια και βλεπουμε πινακιδα οτι εξαντληθηκαν.Φευγουμε και παμε στην πυλαια οπου ειχαν ακριβως την ιδια πινακιδα.Σαββατο πρωι ξαναπαμε και βλεπουμε οτι το λαδι εξαντληθηκε και παλι.Μας ενημερωνουν οτι τη Δευτερα θα εχει και νεα παραλαβη.Δευτερα ξαναπαμε παλι τα ιδια εξαντληθηκε.Σημερα το πρωι ξαναπαμε και βλεπουμε την ιδια ταμπελα:εξαντληθηκε νεα παραλαβη αυριο.Διαμαρτυρηθηκαμε εντονα και εμεις και αλλοι πελατες γιατι μας κοροιδευουν.Και πιστευω οτι το ολο θεμα ειναι κοροιδια απο μερους τους.Ντροπη τους.

εγω σημερα πηρα απο του Ωραιοκαστρου και ειχε πολλα ακομη

Μαλλον ειστε ατυχοι.Εγω πηγα σημερα στο Μαρινοπουλο-Καρφουρ της Περαιας και ειχε αρκετα ακομη. Εγω ηθελα να παρω 2 σωτεζες της tefal που ειχε με εκπτωση, χθες ειχε 5 κομματια και σημερα ισα που προλαβα το 1 τελευταιο.Παντως που τσεκαρα και τις αλλες προσφορες , πραγματι υπαρχουν, πραγματι τελειωνουν και ξεναφερνουν, π.χ. εγω ετσι την πατησα με τα μωρομαντιλα τα septona.

Κατι ασχετο. Θυμαστε ολοι πως η εταιρεια ΚΟΡΕ, της οποιας το λαδι ηταν σε προσφορα, ηταν η πρωτη που ακουστηκε τοτε με το σκανδαλο με τα ηλιελαια ε;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...