Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Επίσκεψη σε σπίτι φίλου. Πότε?

Recommended Posts

θα αφήνατε το παιδί σας μόνο του, στο σπίτι από κάποιο φίλο του για να παίξουν?

Εγώ προβληματίζομαι ακόμα και για το πιο απλό θέμα της τουαλέτας ...:confused:

Διαφημίσεις

τι ηλικια εχει το παιδακι σου;

εγω φανταζομαι ως σπασικλο ελληνιδα μανα με γιο θα πηγαινω μαζι του μεχρι να παει φανταρος:mrgreen:

πλακα κανω,δε ξερω εμενα ειναι μικρος και παμε πακετο παντου και θα συνεχισουμε για πολλα ετη φανταζομαι,αλλα και 7 ετων να ηταν και να ερχοταν ενα παιδακι σπιτι μας θα προτεινα στη μαμα του καφεδακι να κατσει και εκεινη.

ειναι μεγαλη ευθυνη και φυσικα ειναι μεγαλος φοβος τωρα πια τα αγνωστα σπιτια,προσεχεις για να εχεις.:wink:

τι ηλικια εχει το παιδακι σου;

εγω φανταζομαι ως σπασικλο ελληνιδα μανα με γιο θα πηγαινω μαζι του μεχρι να παει φανταρος:mrgreen:

πλακα κανω,δε ξερω εμενα ειναι μικρος και παμε πακετο παντου και θα συνεχισουμε για πολλα ετη φανταζομαι,αλλα και 7 ετων να ηταν και να ερχοταν ενα παιδακι σπιτι μας θα προτεινα στη μαμα του καφεδακι να κατσει και εκεινη.

ειναι μεγαλη ευθυνη και φυσικα ειναι μεγαλος φοβος τωρα πια τα αγνωστα σπιτια,προσεχεις για να εχεις.:wink:

το ένα 4,5 και το άλλο 6, και ενώ έρχονται στο σπίτι μας παιδάκια χωρίς τη μαμα τους(εννοείται όχι από την 1η φορά) εγώ κολλάω να τα αφήσω. Με τόσα που ακούμε καθε τόσο...., μήπως όμως δε χρειάζεται τόση υπερβολή ή αν μεγαλώσουν λίγο ακόμα θα χαλαρώσω και εγώ...

Φοβάμαι οτι αν με πάρουν χαμπάρι και οι γονείς από τους φίλους τους θα με παρεξηγήσουν (πώς αυτοί αφήνουν ενώ εγώ όχι?)

το ένα 4,5 και το άλλο 6, και ενώ έρχονται στο σπίτι μας παιδάκια χωρίς τη μαμα τους(εννοείται όχι από την 1η φορά) εγώ κολλάω να τα αφήσω. Με τόσα που ακούμε καθε τόσο...., μήπως όμως δε χρειάζεται τόση υπερβολή ή αν μεγαλώσουν λίγο ακόμα θα χαλαρώσω και εγώ...

Φοβάμαι οτι αν με πάρουν χαμπάρι και οι γονείς από τους φίλους τους θα με παρεξηγήσουν (πώς αυτοί αφήνουν ενώ εγώ όχι?)

τι να σου πω βρε κοριτσακι εμενα ειναι μικρο το δικο μου και ολα μου φανταζουν τρομακτικα:roll:

αυτο που λες ειναι ενα θεμα απλα μπορεις σταδιακα να αφηνεις το μεγαλο να παιξει σε κανενα σπιτι που ξερεις ετσι ωστε και το παιδι να αισθανθει ανεξαρτητο αν στο ζηταει βεβαια αλλιως κανε την παπια:lol:

σιγουρα μανουλες με παιδακια στη ηλικια που ειναι τα δικα σου θα σου πουν πως τα αντιμετωπιζουν αυτα τα πραγματα.

Μέχρι σήμερα (είναι 4,5) δεν τον έχω αφήσει αλλά δεν μου το έχουν ζητήσει κιόλας:-P:razz::-P. Αντίθετα ο φιλαράκος του έχει έρθει σπίτι μας και έχουν παίξει χωρίς τη μαμά του (μένει δίπλα οπότε δεν είχα και πολύ άγχος για την ευθύνη). Αν μου το ζητήσουν οι γονείς και το παιδί μου θέλει και φυσικά γνωρίζω τους ανθρώπους, θα τον αφήσω, γιατί όχι? Εκτός αν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος, οπότε έχω και ως δικαιολογία τον μικρότερο, ότι και καλά ζηλεύει, και θα αρνηθώ ευγενικά.

Διαφημίσεις

Μέχρι σήμερα (είναι 4,5) δεν τον έχω αφήσει αλλά δεν μου το έχουν ζητήσει κιόλας:-P:razz::-P. Αντίθετα ο φιλαράκος του έχει έρθει σπίτι μας και έχουν παίξει χωρίς τη μαμά του (μένει δίπλα οπότε δεν είχα και πολύ άγχος για την ευθύνη). Αν μου το ζητήσουν οι γονείς και το παιδί μου θέλει και φυσικά γνωρίζω τους ανθρώπους, θα τον αφήσω, γιατί όχι? Εκτός αν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος, οπότε έχω και ως δικαιολογία τον μικρότερο, ότι και καλά ζηλεύει, και θα αρνηθώ ευγενικά.

και εμάς μένουν κοντά και τους γνωρίζω τους γονείς. Το πρόβλημά μου είναι το πόσο καλά μπορώ να τους γνωρίζω όταν ακούμε να συμβαίνουν διάφορα παράξενα ακόμα και από συγγενείς....Ισως θα πρέπει να χαλαρώσω λίγο:confused:

MY TREASURE,

τόοοσο καλά όσο το εννοείς, δεν είναι δυνατό να γνωρίζεις ποτέ και κανέναν,

ακολούθησε το ένστικτό σου, και ναι, μάλλον πρέπει να χαλαρώσεις λίιιιιγο:wink:

Από τότε που κουράστηκα να ψάχνω, έμαθα να βρίσκω. Και από τότε που ο άνεμος μού εναντιώθηκε, έμαθα να σαλπάρω με όλους τους ανέμους. Φ. Νίτσε

και εμάς μένουν κοντά και τους γνωρίζω τους γονείς. Το πρόβλημά μου είναι το πόσο καλά μπορώ να τους γνωρίζω όταν ακούμε να συμβαίνουν διάφορα παράξενα ακόμα και από συγγενείς....Ισως θα πρέπει να χαλαρώσω λίγο:confused:

Ναι, να χαλαρώσουμε νομίζω. Κι εγώ κι εσύ. Και για δασκάλους έχουν 'ακουστεί' αλλά θα τα στείλουμε σχολείο, έτσι?

Εγώ, να σου πω, μπορεί να μην τον άφηνα κάπου, επειδή δεν θα θεωρούσα τους ανθρώπους ικανούς να χειριστούν μία φάση κρίσης. Πχ. Αν βλέπω την άλλη να παραμελεί, ή να παθαίνει υστερία με το παιδί της, ε δεν θα της έστελνα και το δικό μου...... να τα ξεκάνει (ή να την ξεκάνουν) και τα δύο.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...