Jump to content
Clear Cache: αν κάτι δεν λειτουργεί στην οθόνη σας, καθαρίστε την μνήμη cache στους περιηγητές σας (chrome/firefox)! Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία εκ νέου μετά απο λίγη ώρα! ×
Αλλαγή hosting/Το φόρουμ άνοιξε! Για κάποιες ώρες ή και 24ωρα ίσως παρατηρήσετε δυσλειτουργίες σχετικές με την μνήμη cache (server,software,browser) που διαχειρίζονται τα δεδομένα & απαιτείται να συγχρονιστούν. ×
➔ ParentsCafe.gr

• Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

o μικρός μου πρίγκηπας

margi1
 Share

Recommended Posts

Κορίτσια εσείς που έχετε τόσο φοβερές ιδέες και έχω πραγματικά ενθουσιαστει μπορειτε να μου προτεινεται μαγαζιαμε επωνυμα βαπτιστικα αι μπομπονιερες σε καλες τιμες?

Το ονομα αυτου ιορδανης και9 θεμα ο μικρος μου πριγκηπας . Μας αρεσουν και τα ξυλινα παιχνιδια πολυ

Διαφημίσεις

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

εγω αφου το εψαξα αρκετα, πηγα και στο an agapas αλλα καμια σχεση με το site, απο αποψη ποικιλιας του βαζω 0, κατεληξα στο catherinekatsarou, ειναι Γουναρη 134, Γλυφαδα, αλλα εχει κ Ερμου. πηραμε επωνυμο set περιπου 300ευρω μαζι με παπουτσια,εχει απιστευτη ποικιλια, και μπομπονιερες πηραμε λινο πουγκι με ασημενια κορωνα(κολλημα και εγω με τον πριγκηπα) 3,50 ευρω περιπου 1 μια. εμεινα πολυ ικανοποιημενη απο την εξυπηρετηση,και τα ρουχα ειναι κορυφαια οοοολααααααααα. :lol::lol::lol:

ο αστερης μας, ηρθε στη ζωη 29/10/07!!!!

η τοσοδουλα μας,ηρθε στη ζωη 14/11/09!!!

Γιατί ψαχνεις αποκλειστικά για επώνυμα.Εχει τόσο φοβερές ιδέες μέσα στο site. Εκτός και αν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος.

Κορίτσια εσείς που έχετε τόσο φοβερές ιδέες και έχω πραγματικά ενθουσιαστει μπορειτε να μου προτεινεται μαγαζιαμε επωνυμα βαπτιστικα αι μπομπονιερες σε καλες τιμες?

Το ονομα αυτου ιορδανης και9 θεμα ο μικρος μου πριγκηπας . Μας αρεσουν και τα ξυλινα παιχνιδια πολυ

UYijp2.png

2Wlep2.png

Καλημέρα! Εγώ τα βαπτιστικά του γιου μου τα αγόρασα μαζί με την νονά από ένα μαγαζί που βρίσκεται στην Ρόμβης 26 και λέγεται Κοττάς Γιώργος. Οι τιμές του είναι απίστευτα χαμηλές σε σύγκριση με άλλα μαγαζιά. Ρούχο επώνυμο που βρίσκαμε περίπου στα 250€ αυτός μας το άφησε στα 120€

Πιστεύω ότι εκεί θα βρείς πάρα πολλά πράγματα και σε πολύ καλές τιμές. Όσο αφορά για ξύλινα έχει απίστευτη ποικιλία.

Πήγαινε και δεν θα χάσεις!

Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

ΥΓ: Πές του αν πας ότι βρήκες τα στοιχεία του απο μένα μέσω του φορουμ για να σου κάνει ότι καλύτερο είναι δυνατό. Με αυτό τον τρόπο έχει δώσει πάρα πολύ καλές προσφορές σε πολλές απο εμάς του φόρουμ.

Φιλικά

Χρύσα

ποσο σας ζηλευω!!!!βαφτησα περυσι ενα αγορακι κ τα πηρα απο χανια το λιγοτερο που εβρισκα τα πιο απλα βαφτιστικα ηταν 600 ευρω!!!!!φαντασου να επερνα κ επωνυμα...

Διαφημίσεις

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=4915

Γιατί ψαχνεις αποκλειστικά για επώνυμα.Εχει τόσο φοβερές ιδέες μέσα στο site. Εκτός και αν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος.

UYijp2.png

2Wlep2.png

• 9 months later...
Καλημέρα! Εγώ τα βαπτιστικά του γιου μου τα αγόρασα μαζί με την νονά από ένα μαγαζί που βρίσκεται στην Ρόμβης 26 και λέγεται Κοττάς Γιώργος. Οι τιμές του είναι απίστευτα χαμηλές σε σύγκριση με άλλα μαγαζιά. Ρούχο επώνυμο που βρίσκαμε περίπου στα 250€ αυτός μας το άφησε στα 120€

Πιστεύω ότι εκεί θα βρείς πάρα πολλά πράγματα και σε πολύ καλές τιμές. Όσο αφορά για ξύλινα έχει απίστευτη ποικιλία.

Πήγαινε και δεν θα χάσεις!

Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

ΥΓ: Πές του αν πας ότι βρήκες τα στοιχεία του απο μένα μέσω του φορουμ για να σου κάνει ότι καλύτερο είναι δυνατό. Με αυτό τον τρόπο έχει δώσει πάρα πολύ καλές προσφορές σε πολλές απο εμάς του φόρουμ.

Φιλικά

Χρύσα

συμφωνω απολυτα με οτι γραφεις.εκανα βαφτιση ως νονα σε αυτο το μαγαζι και ολα ηταν τελεια και σε πολυ καλη τιμη.τωρα που θα βαφτισω το γιο μου εκει θα ξαναπαω .ανεπιφυλακτα

as1cCuh0g411210Nzc3NjRkdnwwMDAwNDVkYnxNeSBiYWJ5IGlz.gif

• 2 months later...

Κορίτσια καλησπέρα βαπτίζω το αγοράκι μου τον Ιούλιο και θέλω να ετοιμάσω μόνη μου την διακόσμηση της δεξιωσης. Εχω σκεφτεί για θέμα Μικρός Πρίγκηπας, αλλά το πρόβλημα είναι τοι μένω σε νησι και μάλλον δύσκολα θα βρω εδω υλικά! Μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποιο σάιτ απο το οποίο να μπορώ να αγοράσω online? Α κι αν έχετε καμια ωραια ιδεα σχετική με το θέμα της βάπτισης θα μ αρεσε να την ακούσω. Ευχαρσιτώωωωωωωω!!!

80ffc6ceff.png[/url]59b611aa66.png

Διαφημίσεις

προσκλητηριο βρηκα, 'ενα σιελ μ τυπωμενο αναγλυφα το όνομα του (Κωνσταντίνος) στο φάκελο. Για το στοίσμό της δεξίωσης προβληματίζομαι ιδιαιτερα!!!

80ffc6ceff.png[/url]59b611aa66.png

ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ http://WWW.PROMESSI.GR ENA LAXANI PROSKLHTHRIO ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΡΩΝΙΤΣΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ...ΗΤΑΝ ΦΩΤΕΙΝΟ Κ ΤΕΛΕΙΟ,ΑΝ Κ ΛΙΓΟ ΜΙΚΡΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ!

ΜΠΟΜΠΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΔΩ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=23256 ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΕ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗ Κ ΙΔΕΕΣ...ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!

• 1 month later...

Να μαι και παλι!Στο βιντεο της βαφτισης θα υπαρχει βιντεοκλιπ στο οποιο εκτος απο πλανα της βαφτισης βαζουν και διαφορα πλανα απο κινουμενα σχεδια..Το θεμα της βαφτισης θα ειναι πριγκηπας(οχι απαραιτητα μικρος πριγκηπας)Υπαρχουν κινουμενα σχεδια με αυτο το θεμα?

• 1 month later...

Ψάχνω παιδική μπομπονιέρα με το Μικρό Πρίγκιπα ( του Εξυπερύ). Μήπως έχει πάρει κάπου κάτι το μάτι σας ..... Έλεγα για κούπες (εχώ βρει κάποιες αλλά είναι ακριβούτσικες) ή όποια άλλη ιδέα δεκτή....

Διαφημίσεις

Κάτι τέτοιο σκέφτεσαι?

http://www.magikes-stigmes.gr/main.html

Η σελίδα δεν μου ανοίγει σ' αυτό που έβλεπες αλλά ... αν είναι οι πρίγκιπες σε καμβά μινιατούρα... δεν είναι αυτό που ψάχνω. Δεν θέλω πρίγκιπες με κορώνες κτλ. Θέλω τη φιγούρα του κλασικού βιβλίου "Ο μικρός πρίγκιπας" του Antoine de Saint Exupéry. Αν έχετε δει κάτι .... μου λέτε...

αχ κι εγω το ειχα σκευτει πριν γεννησω, αλλα αρκεστηκα σε παρτυ γενεθλειων για τον μεγαλο... ασε που δεν εβρισκα τιποτε σχετικο για ντεκορ...

σε ενα μαγαζι με ασημικα ειχα δει κουτακι με κορδελα και τον μικρο πριγκηπα μαλλον ασημενιο... θα ψαξω διευθυνση και θα σου πω...

me and my men...

εγω που ειχα παει σε μια βαφτιση ειχαν ημερολογια με κλειδαρια με τον μικρο πριγκιπα.

Είναι μια ιδέα ... για παιδική μπομπονιέρα. Μήπως ξέρεις από που τα πήρε;

θυμαμαι οτι το μαγαζι το λεγανε νικολας (επειδη ετσι βγαλαν και το μωρό) και η κοπελα μενει ηρακλειο - ν.ιωνια καπου εκει...

αν θες την παιρνω αυριο να μου πει τηλ..

(στειλε και ενα πμ να το θυμηθω..)

παντως δεν ηταν μεγαλα ημερολογια, πιο πολυ σαν σημειωματαρια με κλειδαρια πες τα, αλλα ειναι ωραια μεσα σε κουτακι...

μεχρι να βρω το τηλ του μαγαζιου σου εβγαλα φωτο τις μπομπο να τις δεις...

Σ' ευχαριστώ πολύ.... αλλά δεν είναι ο μικρός πρίγκηπας του Εξυπερύ. Θα προσπαθήσω να βάλω φωτογραφία...