Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΒΑΦΤΙΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ "TOY STORY"

leta80

Recommended Posts

καλησπερα σε ολες .....

θα βαφτισω το αγορακι μου την 01/05......προχθες που καθομασταν με τον αντρα μου μου ειπε οτι θα του αρεσε να εχει σαν θεμα η βαφτιση το "toy story"

καθοτι δεν εχω καθολου φαντασια μπορειτε να με βοηθησετε η να μου δωσετε ιδεες πως να το ψαξω και να οργανωθω????

Διαφημίσεις

καλησπερα σε ολες .....

θα βαφτισω το αγορακι μου την 01/05......προχθες που καθομασταν με τον αντρα μου μου ειπε οτι θα του αρεσε να εχει σαν θεμα η βαφτιση το "toy story"

καθοτι δεν εχω καθολου φαντασια μπορειτε να με βοηθησετε η να μου δωσετε ιδεες πως να το ψαξω και να οργανωθω????

Βάλε μας λίγο στο κλίμα τι είναι το toy story έχω δει κάτι διαστημάνθρωπους.Το έχω αλλά δεν αρέσει του γιου μου και δεν το έχω δει ποτέ.Χρειαζομαι σεμινάριο!!!

το toy story οντως εχει σχεση με διαστημα κτλ

σε αυτο το site θα καταλαβετε περι τινος προκειται.....

http://www.youtube.com/user/toystory?blend=5&ob=4

βεβαια αν εχει κατι αλλο να μου προτεινετε πολυ ευχαριστως......δεν εχω ιδεα

Εγώ δεν το έχω δει,αλλά έχω συγκρατήσει την φάτσα του τύπου με το καπέλο.Το διάστημα τί σχέση έχει?Εξηγήστε και σε μένα.Από το βιντεάκι πάντως που είδα,έχει ένα σωρό χαρακτήρες.Πώς θα το οργανώσεις για να το καταλάβει ο κόσμος?Πολύ δύσκολο θέμα μου φαίνεται,αλλά είναι και πρωτότυπο.

ειναι θέμα πολύ δύσκολο που πολύ φοβάμαι ότι θα το καταλάβουν μόνο γονείς και με αρκετά μεγάλα παιδιά!!!Να φανταστείς ακόμα και εγώ που βλέπω παιδικά από το πρωί ως το βράδυ δεν το ξέρω!!!

Διαφημίσεις

το σιγκεκριμενο θεμα μου φαινετε λιγο μπερδεμενο. απο τη μια το ενα παιχνιδι εχει θεμα καουμποι απο την αλλη εναν διαστημανθρωπο που πολεμαει εναν αλλο ''κακο'' και μπλεξιμο.

1-2-3MPOMPIRES!!!

Απο οτι καταλαβαίνω όντως θα είναι λίγο δύσκολο στο να το καταλάβουν...δεν είναι πολυ γνωστό παραμύθι

Απο την άλλη πειρατές και ναυτακια τα θεωρώ πολυχρησιμοποιημενα....

Δεν μπορούσα να φανταστώ οτι είναι τόσο δύσκολο να αποφασίσεις θέμα...:confused::confused::confused:

Και μενα μου φαινεται πολυ μπερδεμενο και για συγκεκριμενο κοινο.

Τα στρουφακια πως σου φαινονται??? Τα ξωτικα?? Πηρες μια ιδεα απο τις φωτογραφιες που εβαλα σε αλλο θεμα??? Πιτερ παν???

Τα φρουτα???? Ποια εποχη θα γινει????

"Κατασκόπευσα" μια βάφτιση σήμερα,που είχε θέμα το αυτοκίνητο.Αλλά ήταν πολύ πρωτότυπα όσα έκαναν.Η μπομπονιέρα των μεγάλων ήταν κουτάκι με χειροποίητο αυτοκινητάκι από αλουμίνιο και ορείχαλκο,που είχε κρικάκι και λογικά θα κρεμαστεί στο αυτοκίνητο των καλεσμένων ή σε κάποιο παιδικό δωμάτιο.Και των μικρών ήταν μεγάλο πλακέ κουτί γαλάζιο-άσπρο πουά και μέσα είχε δύο πλαστικά κομμάτια που σχημάτιζαν ένα Χ και χώριζαν το κουτί σε 4 μέρη.Στο πρώτο μέρος είχε ένα μπρελόκ,στο δεύτερο smarties,στο τρίτο κάτι ζαχαρωτά και στο τέταρτο καραμέλες.Αν δεν σου αρέσει το αυτοκίνητο σαν θέμα,θα μπορούσες να κάνεις το κουτί και αντί για μπρελόκ να έβρισκες διάφορες μικρές φιγούρες από τους ήρωες της ταινίας.Τα παιδάκια σίγουρα θα τους ξέρουν.Των μεγάλων ας είναι κάτι απλό,γιατί δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι να το συνδυάσεις.

leta, επειδη ο γιος μου εχει ψυχωση με toy story κλπ.. θα σου λεγα τωρα που μπορεις και ειναι μικρουλης κανε κατι πιο μπεμπε.. πιο παραμυθενιο.. εχεις πολλα γενεθλια μπροστα σου για να κανεις τετοια θεματα..

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

Διαφημίσεις

Cristina ωραία η μπομπονιερα πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο....

Marcopolo πρωτομαγιά θα γίνει η βάφτιση....τα στρουμφακια μου αρέσουν σαν ιδέα......για αυτοκίνητα δεν ξέρω και αυτό μου φαίνεται χιλιοφορεμενο.....

Πωπω δεν ήξερα οτι είναι τόσο δύσκολο να αποφασίσεις......

Τα στρουμφακια μήπως δεν αρέσουν στα πολυ μικρά παιδάκια?????

Με το που είδα το θέμα σου, μου ήρθε στο μυαλό το διάστημα και ο αστροναύτης σαν εναλλακτική!!!!

Έχω δει θεμα διαστημα στο μαγαζί που έκανα τη δική μου βάπτιση, και ήταν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ειδικά το κουτί αστροναύτης που είδα! Και επειδή έψαχνα για προωτότυπο θέμα για την κορούλα μου, αν είχα αγοράκι σίγουρα θα το διάλεγα. Τι λες?

Διαφημίσεις

Μπορεί να παίξει πολύ και με τη διακόσμηση...."Ηλιοι" και "πλανήτες" να κρέμονται στα δέντρα γύρω από την εκκλησία, κάτι παρόμοιο στο κέντρο στα τραπέζια με βοτσαλάκια....

Ετσι δεν θα ειναι και μπερδεμενο το θεμα οπως με το αν εβαζε θέμα το τόυ στόρυ ;) Θα ειναι πιο συγκεκριμένο και πιο εύκολο στην ηλοποίηση και απ ότι μου φαίνεται και οικονομικό για διακόσμηση!!

Τα παιδάκια που θα είναι στην βάφτιση είναι απο μηνών μέχρι 2-3 χρόνων...μικρουλια δηλαδή...δεν θα έχω πολλά είναι η αλήθεια....ούτε 20..άλλο θέμα και αυτο να κάνω ξεχωριστές μπομπονιερες η κοινές για όλους???και τα ζαχαρωτα????να είναι για όλους????

Το διάστημα σαν θέμα μου αρεσε....αλλα δεν μπορώ να φανταστώ πως θα είναι οι μπομπονιερες.....πως το λένε το μαγαζί που είδες το κουτί????μήπως έχει site???

Στα παιδάκια θα μπορούσες μα μοιράσεις απλά σακουλάκια με ζαχαρωτά ή κάποιο παιχνιδάκι με σμάρτις...Είναι λίγα τα παιδάκια και μπορείς να το ετοιμάσεις μόνη σου αν βέβαια εχεις χρόνο σαν εκπληξούλα!

Είχα δει βάπτιση αστροναύτης και διαστημα εδώ http://eflam.wordpress.com που έκλεισα μπορείς να τους ρωτήσεις είναι πολύ εξυπηρετικοί γενικά. Το κουτί που είχα δει είναι αυτό: http://eflam.wordpress.com/%ce%b2%ce%b1%cf%80%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%b7/%ce%ba%ce%bf%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%ac-%ce%b2%ce%ac%cf%80%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%b7%cf%82/k62%ce%b2/

Δεν βρίσκω τις μπομπονιέρες ούτε τα υπόλοιπα που είχα δει στο χώρο τους. Οι μπομπονιέρες ήταν πουγκάκια με κάτι πλασματάκια σαν εξωγήινοι παιδικά όμως και πολύ όμορφα!Σαν χρώματα έπαιζε το γαλάζιο με το πράσινο.

Για μπομπονιερες μπορουμε να βρουμε πολλες ιδεες και για λουλουδια θα ηταν υπεροχα τα ηλιοτροπια που κανουν φοβερη εντυπωση.

Θελει ψαξιμο η ιστορια αλλα μπορει να βγει πολυ ωραιο. Οι μπομπονιερες θα μπορουσε να ειναι οτιδηποτε σε αστερακια,φεγγαρακια και αλλα διαφορα,αν ψαξουμε στο ιντερνετ σιγουρα κατι θα βρουμε. Να ξερεις τα δυσκολα θεματα δεν τα βρισκεις ευκολα και ετοιμα σε μαγαζια.

Θα μπορουσαν να ειναι μπρελοκ αστερακια φεγγαρακια,η στικ,η μελωδοι που υπαρχουν σε μαγαζια και στο ιντερνετ. Θα μπορουσε να ειναι σαπουνακια σε αυτα τα σχηματα η ακομα και κερακια για τους μεγαλους. Αποφασισε το θεμα και θα την βρουμε την ακρη.

Mπομπονιέρα μπορείς να έχεις τον συνδυασμό ήλιο-φεγγάρι.Έχει κάτι ωραιότατα καλούπια για να τα φτιάξεις και μόνη σου,άμα έχεις όρεξη,με γύψο.Είναι και αρκετά μεγάλα,οπότε είναι εντυπωσιακά.Είμαι σίγουρη ότι θα το βάλουν όλοι στο μπαλκόνι τους.Για τα παιδάκια κάνε κανένα μικρό παιχνιδάκι ή και σκέτα ζαχαρωτά.

Ήλιος και φεγγαρι, επίσης πολύ όμορφη ιδέα!! Δεν το σκέφτηκα εγώ πήγα ακόμα πιο ψηλά!:P

Στα παιδάκια μπορείς να δώσεις καμία κουπίτσα τόυ στόρυ, έτσι για να μην σπάσεις και εντελώς το θέμα σου και θα δένει και άψογα με τα άλλα!

Το toy story δεν εχει καμια σχεση με διαστημα και διαστημανθρωπους, εχει να κανει με τα παιχνιδια ενος παιδιου, (γιαυτο και εχει τοσους διαφορετικους χαρακτηρες),τα οποια ζωντανευουν οταν ειναι μονα τους.Περνανε καποιες περιπετειες και το ζητουμενο τους ειναι να παιζει μαζι τους ο ιδιοκτητης τους και να τα αγαπαει.

Ειναι μια πολυ ωραια οικογενειακη ταινια εξυπνη και αστεια.Πολυ ωραιο και πρωτοτυπο θεμα για βαφτηση.

Καλημέρα....

Όντως το toy story δεν έχει σχέση με το διάστημα απλά επειδή ο μπάζει είναι αστροναύτης και γενικα υπάρχουν πολλοί χαρακτήρες θα μπορουσα να με εστιάσουμε κάπου αλλιως θα χαθω.....πρεπει να έχω κάτι σαν αφετηρια για αυτο συζητάμε για το διάστημα.....

Δεν ξέρω κορίτσια πολυ μπέρδεμα γιατί αν εστιάσουμε στο διάστημα ξεφευγουμε απ την ιστορία.......απο την άλλη που θα βρε μπομπονιερες για τους μεγάλους που να παραμπεμπουν στην ιστορία....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...