Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

ΤΙ ΔΩΡΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ; ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ; Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑ ΒΟΛΤΑ, ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΒΑΠΤΙΣΗ (ΟΣΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ) ΓΥΡΩ ΣΤΑ 1200ΕΥΡΩ. ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΓΩ ΤΟΝΙΖΑ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΡΙΒΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΥΣΑ. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΑ (ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ, ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΞΕΛΛΑΒΕ) ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑ. ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΩ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΛΟΝ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΟΠΕΛΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ (ΓΙΑΤΙ ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ) ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΔΥΟ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΨΩΝΙΖΕΙ, ΝΑ ΠΑΡΩ ΔΥΟ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΩΝΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ. ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ. ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΝΤΟΥΛΑΠΙ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΙΔΕΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ! :shock:

Διαφημίσεις

Νομίζω ότι οι δωροεπιταγές είναι πολύ χρήσιμες.

Μήπως όμως έχει ανάγκη καμια ψηφιακή φωτογραφική????

Στη θέση σου θα έπαιρνα ένα δώρο κάτι σε χρυσό για την ίδια για να μείνει κιόλας (μπορείς να βρεις κάτι με 100 ευρώ) και αν ήθελα κάτι παραπάνω θα έπαιρνα και δωροεπιταγή.

Στη δικιά μας νονά, (δε μας βάπτισε αυτή αλλά ο νονός), πήρα δώρο έτσι για το καλό, ένα χειροποίητο βραχιόλι με μια πεταλούδα από ένα μαργαριτάρι, 100 ευρώ. Φοριέται όλες τις ώρες και θα της μείνει κιόλας. Στο νονό πήρα ένα ρολόι στην τριπλάσια τιμή.

μπορεις να παρεις

τις δωροεπιταγες που ειπες

κανενα καινουργιο επιπλο αν ειναι παντρεμενη

κανενα ταξιδακι

ψηφιακη φωτ μηχαν με καμερα(τετοιο θα παρω εγω)

μπορεις επισης εαν θελεις να πας σε μια τραπεζα κ να της βγαλεις μια καρτα προπληρωμενη, θα βαλεις οσα λεφτα θελει μεσα στην καρτα, κ εκεινη μπορει να παει οπου θελει να ψωνισει, κ μετα αυτη η καρτα ειναι ακυρη οταν τελειωσει το ποσο των χρηματων.Οποτε εαν θελει χρυσο μπορει να παει να το διαλεξει μονη της η σε οποιοδηποτε μαγαζι κ να παει περναει κανονικα ακομα κ στο ζαρα

Διαφημίσεις

Μπορεις επισης αν ειναι φιλοτεχνη να της κανεις δωρο ενα καλο εργο τεχνης για το σπιτι ή-αν δεν μπορει να εκτιμησει κατι αναλογο- μια καλή εικόνα αντίγραφο μουσειακού είδους (εχει στο μουσειο Μπενακη καταπληκτικες) και φαινονται και τα λεφτα τους. Εγω κατι τετοιο σκεφτομαι για την κουμπαρα μου, που ειναι και πολυ φιλη μου και πολυ ανοιχτοχερα με το παιδι.

Θήλασα το Βικάκι μου για 7 μήνες!

και η δικη μου κουμπαρα δεν ειναι πολυ του χρυσου...αλλα εγω ηθελα να κανω χρυσο!!! διαλεξα ενα μοντερνο και αναλαφρο σετ, κυριως ευκολοφορετο, και της το εδειξα πριν το αγορασω!! Της αρεσε πολυ :D:D

Οποτε μειναμε και οι δυο μας ευχαριστημενες :)

HAmI.jpgHAmIp3.png

Μαρικακι 12/1/2007

Λενιώ 26/5/2009