Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΣΠΡΗΣ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗΣ ΣΕ ΚΑΡΕΚΛΑ

Recommended Posts

Γεια σας!!

εχω καρεκλες με ασπρη δερματινη. Η μια λερωθηκε κ δεν ξερω πως. Εχει ενα μαυρο σημαδι. Μηπως γνωριζετε πως καθαριζει;;προσπαθησα κ με χλωρινη αλλα τιποτα!!!!!

Διαφημίσεις

βρεξε ενα σφουγγαρι με CIF και θα καθαρίσει!!

ακριβως αυτο,με χλωρινη δεν κανει γιατι τελικα το κιτρινιζει!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

απο πείρα συ μιλάω ότι ΔΥΣΤΥΧΩΣ η δερματίνη δεν καθαρίζει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!

4 καρέκλες έχω στην κουζίνα μές στη βρώμα .. απο φαγητά, παπούτσια των παιδιών, μαρκαδόρους, μπογιές κλπ κλπ .. έχω βάλει ζίφ, χλωρίνη, άζαξ, υγρό πιάτων, οινόπνευμα καθαρό και δεν έχουν χαμπαριάσει ΤΙΠΟΤΑ !!! .. χίλιες φορές να ήταν δέρμα παρά δερματίνη ..

αποτέλεσμα: αγόρασα ύφασμα και τις έντυσα (αφού τις περίλαβε και ο γιός μου κι έσκισε τη μία καρέκλα :( )

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

με οδοντόκρεμα (άσπρη πάστα όμως όχι αυτές με τους κόκκους κλπ)

και τρίψιμο με την οδοντόβουρτσα

(κατά προτίμηση όχι αυτή που χρησιμοποιείτε για την στοματική σας υγιεινή :wink:)

Διαφημίσεις

με οδοντόκρεμα (άσπρη πάστα όμως όχι αυτές με τους κόκκους κλπ)

και τρίψιμο με την οδοντόβουρτσα

(κατά προτίμηση όχι αυτή που χρησιμοποιείτε για την στοματική σας υγιεινή :wink:)

κανει δουλεια δηλαδη; θα το προσπαθησω thanks

απο πείρα συ μιλάω ότι ΔΥΣΤΥΧΩΣ η δερματίνη δεν καθαρίζει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!

4 καρέκλες έχω στην κουζίνα μές στη βρώμα .. απο φαγητά, παπούτσια των παιδιών, μαρκαδόρους, μπογιές κλπ κλπ .. έχω βάλει ζίφ, χλωρίνη, άζαξ, υγρό πιάτων, οινόπνευμα καθαρό και δεν έχουν χαμπαριάσει ΤΙΠΟΤΑ !!! .. χίλιες φορές να ήταν δέρμα παρά δερματίνη ..

αποτέλεσμα: αγόρασα ύφασμα και τις έντυσα (αφού τις περίλαβε και ο γιός μου κι έσκισε τη μία καρέκλα :( )

να φανταστεις τις πηρα δερματινη για ποιο πρακτικες κ να καθαριζουν με ενα πανι..ασε που τις ακριβοπληρωσα, 100 ευρω η μια..πηρα κ 2 σκαμπο με ασπρη δερματινη παλι ασε...την πατησα για τα καλα..

να φανταστεις τις πηρα δερματινη για ποιο πρακτικες κ να καθαριζουν με ενα πανι..ασε που τις ακριβοπληρωσα, 100 ευρω η μια..πηρα κ 2 σκαμπο με ασπρη δερματινη παλι ασε...την πατησα για τα καλα..

μήπως είμαστε δίδυμες?????????????????????????????????????????????????????????????????

σε συμπονώ όμως καλή μου .. :(

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

μήπως είμαστε δίδυμες?????????????????????????????????????????????????????????????????

λες;;;;;;;;;;;;χι χι....το υφασμα κοστισε πολυ να το αλλαξεις;;Καλο

Διαφημίσεις

λες;;;;;;;;;;;χι χι....αληθεια το υφασμα σου κοστισε πολυ να το αλλαξεις;;;το magic υφασμα ειναι καλο!!!

όχι .. 7ε έδωσα για 1 μέτρο (απο το στόκ του Χυτήρογλου .. ένα ωραιότατο ύφασμα που το πλένω κι άμα λάχει .. το ξαναλλάζω :P ).. πρίν κάνεις όμως αγορά κοίτα άν οικαρέκλες σου έχουν βίδες για να τις ξεμοντάρεις και να βάλεις το ύφασμα .. ;)

• 4 years later...

επαναφέρω το θεμα,γιατι μολις η μικρη μου εκανε χαλια με μαρκαδορο μια καρεκλα από δερματινη ασπρη.Υπαρχει κατι άλλο να δοκιμασω μηπως και την σωσω;;;