Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

τι εκανα στο παιδακι μου ρε κοριτσια????

Recommended Posts

δεν ηξερα δε ρωταγα??θα τα παρω απ την αρχη.θηλαζω αποκλειστηκα την 5 μηνων μπεμπα μου.σημερα λοιπον δεν ξερω τι με επιασε και μετα το θηλασμο σα να μου φανηκε οτι δεν ειχε φαει καλα και(αναθεμα την ωρα)λεω δεν της δινω και λιγο ξενο να δω αν θα το πιει?εχουμε ενα κουτι στο σπιτι και σημερα το ανοιξα μιας και η μικρη εχει να πιει ξενο απο τοτε που γεννηθηκε και αυτο κανα δυο φορες.ε απο τη στιγμη που της εδωσα το ξενο ηπιε γυρω στα 50μλ και μετα απο 2 ωρες εκανε συνεχεια εμετους!!!τα παιξαμε.πηρα τηλ την παιδιατρο και μου ειπε οτι της επεσε βαρυ το συμπληρωμα μιας και δεν το εχει συνηθησει :|επισης απο εκεινη την ωρα ειναι ακεφο το πουλακι μου,ουτε ενα χαμογελο...:(:(:-(:cry::cry:

Διαφημίσεις

Μην ανησυχείς.Πιθανότατα συμβαίνει αυτό που σου είπε ο παιδίατρος.

Είναι μικρά τα στομαχάκια τους σε αυτές τις ηλικίες και το λίγο παραπάνω τους πέφτει βαρύ.

Κοίτα την ημερομηνία λήξεως. Το λέω, γιατί φαντάζομαι ότι από τη στιγμή που θηλάζεις αποκλειστικά δεν θα παίρνετε συνέχεια συμπλήρωμα, και το συμπλήρωμα λήγει σε 20 μέρες.

ναι δε μου φανηκε σωστα!!:)το συμπληρωμα δεν εχει ληξει το πιο πιθανο ειναι να της επεσε βαρυ.αφηστε κοριτσια τρομαξα πραγματικα!!δεν ξερω πως μου ρθε ισως γιατι σημερα ενοιωθα το στηθος μου αδειο προσπαθησα με το θηλαστρο και δεν καταφερα τιποτα.ξερω πως αυτο δεν ειναι ενδειξη οτι διακοπηκε η γαλουχια ομως να που την εκανα την πατατα μου!!:oops:

Διαφημίσεις

αν σου φαινεται οτι δεν χορτασε (αληθεια, γιατι ειχες τετοια εντυπωση; ) απλα ξαναβαλ'τη στο στηθος!ασε τις σκονες.....

αν θηλαζει αποκλειστικα κ δεν πινει ξενο καθολου κ ποτε, μπορει κ να εχει αλλεργια, μην μπαινεις σε τετοιους πειραματισμους...:?

το στηθος σου μετα απο 5 μηνες αλιμονο αν εδειχνε 'πρησμενο'..εχετε χτισει μια καλη συνεργασια, εφοσον επιθυμεις το θηλασμο μην βαζεις μονη σου εμποδια;)

αν σου φαινεται οτι δεν χορτασε (αληθεια, γιατι ειχες τετοια εντυπωση; ) απλα ξαναβαλ'τη στο στηθος!ασε τις σκονες.....

αν θηλαζει αποκλειστικα κ δεν πινει ξενο καθολου κ ποτε, μπορει κ να εχει αλλεργια, μην μπαινεις σε τετοιους πειραματισμους...:?

το στηθος σου μετα απο 5 μηνες αλιμονο αν εδειχνε 'πρησμενο'..εχετε χτισει μια καλη συνεργασια, εφοσον επιθυμεις το θηλασμο μην βαζεις μονη σου εμποδια;)

ναι εχεις δικιο.μπορει να επιρεαστηκα και απο πεθερα και γενικα τριτους πουολο με ρωτανε πως ξερω πως το παιδι χορταινει με το θηλασμο.δεν δικαιολογουμαι το φταιξημο ειναι καθαρα δικο μου.εγω ειμαι η μανα στο κατω κατω

Καλά παιδί μου, μη σκάσεις κιόλας!!! Τώρα σου μιλάει μια μαμά που την πανικόβαλαν από το μαιευτήριο (το μωρό ήταν πρόωρο) και από το άγχος μου (δεν ήξερα το πάρεντς τότε:cry::cry::cry:) έβγαζα το γάλα με θήλαστρο, το μέτραγα και της το έδινα, μην τυχόν και δεν επαρκεί και χάσει βάρος το παιδί!!!! Είναι λογικό να νιώθεις έτσι το στήθος σου τώρα (όχι πρησμένο). Την πάτησα κι εγώ εκεί στον 5ο μήνα πριν αρχίσουν οι κρέμες και άρχισα το συμπλήρωμα και φτάσαμε στο 8ο μήνα να με ΣΠΡΩΧΝΕΙ και να κλαίει όταν της έδινα το στήθος μου, γιατί ήθελε πεισματικά το μπουκάλι! Και να κλάμα εγώ!!! Γι αυτό σου λέω, δίνει μονο στήθος και τέλος, μην υπονομεύσεις τον θηλασμό γιατί θα χάσεις ένα παιχνίδι που έδωσες αγώνα για να το κερδίσεις!!!

μπορει να επιρεαστηκα και απο πεθερα και γενικα τριτους πουολο με ρωτανε πως ξερω πως το παιδι χορταινει με το θηλασμο.

δεν έχουν βαρεθεί όλοι με αυτή την ερώτηση "πιπίλα"???ελεος!!...μη δίνεις σημασια κοριτσάκι μου, εφόσον το παιδι παίρνει βάρος και είναι μια χαρά άστους να λενε...στα λέω κι εγώ ως παθούσα απο τέτοιες ερωτήσεις

γιατι σημερα ενοιωθα το στηθος μου αδειο προσπαθησα με το θηλαστρο και δεν καταφερα τιποτα.ξερω πως αυτο δεν ειναι ενδειξη οτι διακοπηκε η γαλουχια ομως να που την εκανα την πατατα μου!!:oops:

αν προσπάθησες να αντλήσεις μετά το θηλασμό είναι πιθανό να μην βγάλεις και σταγόνα (όσες φορές το επιχειρησα είχα αυτό το αποτέλεσμα και κατα συνέπεια αγχωνόμουν περισσότερο)....σίγουρα υπάρχουν και γυναίκες που μπορεί να έχουν πολύ μεγαλύτερη παραγωγή και να καταφέρνουν να βγαζουν και μετά το θηλασμό...εγώ πάντως δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία:mrgreen:

gNrhp2.png

Διαφημίσεις

Α, και όταν μιλάει η παντογνώστρια γιαγιά, πεθερά, θεια, ξαδέλφη, συνυφάδα κλπ, ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ όπως έκανε ο Οδυσσέας όταν περνούσε από τις Σειρήνες!!!:cool:

Ω!!ΝΑΙ!!!

gNrhp2.png

ειλικρινά, έχω βαρεθεί πια με αυτές τις ιστορίες του τύπου "μα δεν ξέρεις πόσο γάλα ήπιε", "δεν κουράστηκες πια με αυτόν τον θηλασμό", "ξυπνάει το βράδυ γιατί πεινάεϊ" και άλλα κουλά

Σημειωτέον, θήλασα μόνο οχτώ μήνες τον καθένα γιατί μετά μου κόπηκε το γάλα (επέστρεψα στη δουλειά)

Κουκλίτσα μου, μην ακούς κανέναν!

το καλύτερο δώρο είναι ο θηλασμός!

οταν σε ρωτανε πως ξερεις οτι χορταινει, θα τους δειχνεις πρωτον το γελαστο σου το μωρο και δευτερον αυτες τις υπεροχες διπλες στα μπουτακια, που εχουν τα μωρα πριν περπατησουν (γιατι απο τοτε κ μετα πεφτει πολυ τρεξιμο κ σχεδον παντα ....αχ, πανε οι διπλες....!:-(:mrgreen:)