Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

2.5 χρονών: "ΟΧΙ - ΔΕΝ" - Δεν έχω λόγια...

Recommended Posts

κοριτσια θα προτεινω και γω κατι...ψαξτε στο βιβλιοπωλειο η στο ιντερνετ βιβλια με θεματα σχετικα..και διαβαστε τα στα παιδια.. πιστευω πως με τον καιρο θα αλλαξουν. βρειτε βιβλια οχι απαραιτητα με ηρωες παιδια, αλλα και με ζωακια που ειναι πιο κοντα σε αυτες τις ηλικιες. πχ το αρκουδακι δεν θελει να κανει μπανιο..λεω σαν παραδειγμα..δεν υπαρχει μαλλον σαν τιτλος αλλα θα βρειτε εσεις! σας φιλω και σας στελνω τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους σαν μανα και γω ενος γιου 21 μηνων..ανταρτη!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 82
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

"Όχι μπάνιο, όχι μαλλάκια - δώχε μου πίθω τη β(ρ)ώμα μου, δε θελιω να είμαι καθαλή, θέλω να μυγίζω".

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: χαχαχαχαχαχα πόσο γέλασα με αυτό!!!!!!!!!!!!

Σκέφτομαι τι με περιμένει γιατί μισό μήνα πριν κλείσουμε τα 2 είμαστε πολύ κοντά σε κάποια από αυτά που περιγράφεις και ακόμα δεν μιλάμε καλά καλα... Φαντάσου να μιλήσουμε...

Ειδικά στο θέμα μπάνιου σε νιώθω απόλυτα!

Πάω στοίχημα πως καμιά ώρα θα μας στείλουν οι γείτονες κανέναν απεσταλμένο, από αυτό το "ΕΛΙΖΑ" που διαφημίζει η Στάη με τα κακοποιημένα παιδιά. Είμαι σίγουρη πως με τόσο κλάμα και ουρλιαχτό κάθε βράδυ εκεί γύρω στις 9:30, όλο και κάποιος θα νομίζει ότι κάτι του κάνουμε αυτού του παιδιού!!!!!!

I LOVE LOVE LOVE MY LOVEs!!!

kk3v338aind9kxn9.png

kk3v94dfbst5o12x.png

Γεια σας και από μένα! Εγώ έχω 2 μικράκια(αγόρι κορίτσι) διδυμάκια 2 χρονών και 4 μηνών.. Άρχισε η φάση της άρνησης στην μικρή και από πίσω πάει και ο μικρός. Δεν θέλει με τίποτα να ντυθεί(είτε φοράει πυτζάμες και πρέπει να βάλουμε ρούχα είτε πρέπει να βάλουμε πυτζάμες). Επίσης μπάνιο ενώ ο μικρός μου το λατρεύει η τσιριχτούλα μου δεν θέλει με τίποτα οπότε ακούει και ο μικρός και φωνάζουν όλα μαζί "Πλώτα μαμά, μπάνιο". Αλλά έχουν τρέλα με την βόλτα. Λατρεύουν να φεύγουν από το σπίτι και όταν θέλουν να πάμε στο πάρκο έρχοντε και μου λένε "μαμά Τίτος κακά, πάμε πάκο τώλα..Λεεεε μαμά τα (σ)κάσει το (σ)κυλί μας" ο Τίτος είναι το σκυλάκι μας. επίσης όταν δεν θέλουν να γυρίσουμε στο σπίτι λένε "Τίτο τελει κανει παλι πιπί" Βλέπεις όμως το σκυλάκι να έχει πάει η γλώσσα στο πάτωμα και να έχει σωριαστεί κάτω από την κούραση να τραβάει να πάμε στο σπίτι αλλά η μικρή να μην θέλει να φύγει..

Χτες τους πήγα στον παιδότοπο και εκεί που έπαιζε η μικρή έρχεται τρέχοντας και μου λέει "Θα πάω πίτι του Τίλη(Βασίλης). Η μαμά του εν κανει μπλουμ(μπάνιο)"

Η μαμά του Βασίλη δίπλα να έχει κοκκινίσει!! :)

Ευτυχώς έχω τα μικρά μου και ξεχνιέμαι από όλα!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα παιδιά μου είναι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!

Ε, ρε γλέντια τι μας περιμένει.

Κορίτσια δοκιμάσατε να τους απαγορεύσετε αυτό που ΔΕΝ θέλουν να κάνουν;

Δηλαδή, σήμερα εσύ απαγορεύεται να κάνεις μπάνιο. θα κάνουν μόνο τα παιχνίδια σου. Εσύ θα μείνεις βρώμικη. Ετοιμάζεις το μπάνιο και τα παιχνίδια κανονικά και απλά δεν της επιτρέπεις να μπει.

Ή απαγορεύεται να βάλεις αυτά τα ωραία ρούχα (τα δείχνεις σαν μοντέλο τηλεμάρκετινγκ) μόνο πιτζάμες μπορείς να φορέσεις κ.ο.κ.

Με αυτόν τον τρόπο κατάφερα παιδάκι στον παιδικό να φάει φακές και σπανακόρυζο. Λέω τώρα μήπως;

Αυτό το έχουμε χρησιμοποιήσει και ως εξής: μόνο όποιος φωνάξει πιο δυνατά μπορεί να κάνει ησυχία ή μόνο όποιος φάει όλο το παγωτό του μπορεί να φάει φακές. Αντιστρέφεις δηλ. την επιβράβευση.

Επίσης πρέπει να διαλέγεις πραγματικά με πολλήηηηη προσοχή τις μάχες που θα δώσεις. Τις πάρα πολύ απαραίτητες και όχι τις ίδιες κάθε μέρα.

Βιβλία (χωρίς αναφορά στα δικά σας προβλήματα απλά τα διαβάζετε χωρίς σχόλια)

"Δε θέλω να κάνω μπάνιο"http://www.protoporia.gr/product_info.php/products_id/80638

"Δε θέλω να πάω για ύπνο"http://www.biblioasi.gr/product_info.php?products_id=129210

Εκδόσεις Σύγχρονοι Ορίζοντες.

και εγω νομιζα οτι μονο η δικια μου κανει τετοια!!!!!!!!το ΔΕΝ και το ΦΥΓΕ και το οχι ειναι λεξεις που επαναλαμβανονται καθημερινα ανα τεταρτο περιπου!!

για το ντυσιμο μαχη καθε πρωι φωναζει ''πυθαμες μου θου λεω δικες μου ειναι''

κ αρχιζω ναι εχεις δικιο αλλα τα παιδακια δεν βγαινουν εξω χωρις ρουχα κ διαφορα τετοια και τα καταφερνω..

ευτυχως στο μπανιο παει απο μονη της και για τα νυχια καθεται γιατι νομιζει οτι μετα θα βαλουμε και οζα,χαχαχα!!!!!

το θεμα μας ειναι στο φαγητο!!!!!ΔΕΝ δοκιμαζει με τιποτα εκτος αν ειναι αυτα που ξερει δηλ μακαρονια ρυζι κεφτεδες,αυτα!!!!!!

εκει χανω την μπαλα εγω!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Τι ωραία που ενώνουμε τους πόνους μας!! Τον τελευταίο καιρό νομίζω ότι ο μεγάλος μου έχει ξεφύγει αλλά διαβάζοντας εδω βλέπω ότι υπαρχούν και χειρότερα! (κουράγιο μάνες!!);)

Με το φαγητό έχουμε θέμα, δεν δοκιμάζει καινούργια πράγματα, σήμερα εφαγε πρωτη φορα ρύζι από το πιάτο μου και έκανα παρτυ. Δεν του είχα βάλει να φάει αυτός γιατί ήξερα ότι δεν παίζει να το φάει, αλλά είδε εμάς που τρώγαμε και ζήλεψε! Βρήκα λοιπόν ένα τρόπο μπας και βελτιωθούμε! Στο μπάνιο δεν θέλει να του πλένουμε τα μαλλιά. Χθες κάναμε και τα μαλλιά του μικι και ήταν καλύτερα!

Τον τελευταίο καιρό λέμε συνέχεια "Όχι νάνι" και "όχι (σ)πίτι". Δεν πα να κλείνουν τα μάτια του "όχι νάνι, όχι νάνι". Τον κοροιδεύουμε λεγοντας όχι νάνι καλέ, έλα να ξαπλώσουμε να διαβάσουμε βιβλίο..κτλ

Ευτχώς δεν έχει πρόβλημα με τα ρούχα (είναι λίγο ψώνιο σε αυτό το θέμα) και με τις βόλτες! Στην βόλτα ποτέ δεν λέει όχι στην επιστροφή υπάρχει πρόβλημα.. "όχι πίτι"

Υπομονή και πολλή φαντασία!! Καθώς μεγαλώνουν υπαρχει βελτίωση????:P

7/3/2009

28/5/2010

weijp2.png

Καλησπερα κ απο μενα...

Λοιπον εμεις απο 1 χρονων κ κατι εχουμε ενα θεμα με το φαγητο δεν θελουμε να δοκιμασουμε ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

Εφτασα στο σημειο να την πιανω το κεφαλη κ να της βαζω μιση μπουκια φαγητο με το ζορι στο στομα (με καλαματα φυσικα)την δευτερη μπουκια το ιδιο!!!!μετα ολα καλα τρωμε μεχρι να χορτασουμε.

Εχει ενα μηνα που της εχει κολλησει να βγαινει εξω στην αυλη με την γιαγια για να τρωει αντε να δω που θα μας βγαλει!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑ το καλυτερο δεν σας το ειπα:ΚΡΕΑΤΑ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ αν δεν ειναι αλεσμενα ΜΕΣΑ στο φαγητο για να τα κρυψουμε!!!!!!!!

ολα τα κρεατα ειναι ΚΑΚΑ!!!!!!ετσι λεει η 26 μηνων κορη μου!!!!

H3Otp3.pngfxwfyd91vycpqaes.png

Καλησπερα κ απο μενα...

Λοιπον εμεις απο 1 χρονων κ κατι εχουμε ενα θεμα με το φαγητο δεν θελουμε να δοκιμασουμε ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

Εφτασα στο σημειο να την πιανω το κεφαλη κ να της βαζω μιση μπουκια φαγητο με το ζορι στο στομα (με καλαματα φυσικα)την δευτερη μπουκια το ιδιο!!!!μετα ολα καλα τρωμε μεχρι να χορτασουμε.

Εχει ενα μηνα που της εχει κολλησει να βγαινει εξω στην αυλη με την γιαγια για να τρωει αντε να δω που θα μας βγαλει!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑ το καλυτερο δεν σας το ειπα:ΚΡΕΑΤΑ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ αν δεν ειναι αλεσμενα ΜΕΣΑ στο φαγητο για να τα κρυψουμε!!!!!!!!

ολα τα κρεατα ειναι ΚΑΚΑ!!!!!!ετσι λεει η 26 μηνων κορη μου!!!!

α ωραια και εσεις στο κλαμπ του φαγητου...

και εγω νομιζα οτι ειμαι η μονη...

παλι καλα που τα κρυβεις και παρολα αυτα το τρωει εγω πλεον δεν μπορω να κρυψω τιποτα απολυτως και ειμαστε και λιγο πιο μικρες..

δεν ξερω ελπιζω να στρωσει σε καποια φαση......

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...