Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Άνοιξα σήμερα το γνωστό γιαούρτι 1% με ροδάκινο Μακεδονικής Βιομηχανίας Γάλακτος με σημερινή ημερομηνία λήξης αγορασμένο σε Σουπερ Μαρκετ και είχε μούχλα στην επιφάνεια. Έστειλα στο ΙΝΚΑ μήνυμα...

g4BDp3.pngyCdLp3.png

Διαφημίσεις

εγω ειχα βρει 2 φορες σε γιαουρτι γνωστης εταιρειας που κανει και παιδικες τροφες, πηρα την εταιρεια τηλ, αλλα αν τριτωσει θα κανω καταγγελια στο ινκα.

Η μούχλα προκαλείται αν για κάποιο λόγο μπει αέρας στη συσκευασία. Το χειρότερο είναι να μην μουχλιάζουν τα γιαούρτια... Αν δεν μουχλιάζουν σημαίνει ότι η εταιρεία χρησιμοποιεί παράνομα μυκητοκτόνα που δυστυχώς δεν ανιχνεύονται σε μικρή ποσότητα (δεν υπάρχουν ευαίσθητα τεστ ανίχνευσης). Όταν τρώμε γιαούρτια με μυκητοκτόνα τότε καταστρέφεται η φυσιολογική χλωρίδα του εντέρου μας...

Τα γιαούρτια με μούχλα δεν είναι για πέταμα. Καθαρίζετε τη μούχλα και το τρώτε. Προτιμώ τις εταιρείες που τα γιαούρτια τους μουχλιάζουν...

ναι οκ , αλλα θεωρω απαραδεκτο τοσο μεγαλες εταιρειες να εχουν προβλημα στη συσκευασια και αντε να μου τυχαινε μια φορα εχει καλως, μου ετυχε 2!

Διαφημίσεις

ναι οκ , αλλα θεωρω απαραδεκτο τοσο μεγαλες εταιρειες να εχουν προβλημα στη συσκευασια και αντε να μου τυχαινε μια φορα εχει καλως, μου ετυχε 2!

Δεν είναι μόνο η συσκευασία (μπορεί να είναι καλά κλεισμένο) αλλά και η μεταφορά, το πώς εκτέθηκε στο σούπερ μάρκετ ή στο σπίτι...

Όταν ξανατυχαίνει σημαίνει ότι υπάρχει το πρόβλημα στη γραμμή παραγωγής, άρα είναι η συσκευασία. Αν υπάρχει τηλέφωνο δωρεάν επικοινωνίας, πάρε στην εταιρεία και ενημέρωσέ τους.

Μπορει κατα την τοποθετηση στο ψυγειο του σουπερ μαρκετ να χτυπηθηκε και να ανοιξε.. η επεισης οπως το εβαλες εσυ στη σακουλα μαζι με αλλα πραγματα να εκανα καμια τρυπιτσα το αλουμινοχαρτο..

Καλο ομως ειναι να μην καταναλωνουμε τα γιαουρτακια την τελευταια μερα που ληγουν.. Γιατι αυτο σημαινειοτι εχει ηδη συσκευαστει αρκετο καιρο.. εγω την πατησα κανα δυο φορες που επερνα αρκετα μαζι και στο τελος παρολο που δεν ειχαν ληξει ψιλοβρωμουσαν οπότε πλεον παιρνω καθημερινα..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΑΓΛΑΙΑ. ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΟΤΑΝ ΜΟΥΧΛΙΑΖΕΙ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟ. ΕΜΕΙΣ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΛΗΞΕΙ, ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑΜΕ , ΤΡΩΓΟΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ. ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΠ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΗΡΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ