Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Γειά σε όλους σας και πάλι!!!

Recommended Posts

Κορίτσια (και αγόρια) καλημέρα σας! Να'μαι και πάλι!

Δε φαντάζεστε πόσο μου λείψατε!

Είμαι έξω από το site και την παρέα σας εδώ και 40 μέρες περίπου και νοιώθω ότι έχω πάθει στερητικό σύνδρομο...

Είστε η παρέα μου και η παρηγοριά μου και μου λείψατε πολύ!

Χρειάστηκε να μείνω σπίτι από τις αρχές του Μάρτη, γιατί είχα για μερικές μέρες συνέχεια συσπάσεις και πονάκια και ο γιατρός μου ανησύχησε λιγάκι. Φοβήθηκε για πρόωρο τοκετό. Και για αυτό έφταιγε η συσσωρευμένη κούρασή μου λόγω δουλειάς-σπιτιού-παιδιού και φυσικά της μετακόμισης που είχε γίνει μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων.

Χρειαζόμουν λοιπόν ξεκούραση και κυρίως πολύ ξάπλα γιατί αν συνεχίζονταν οι συσπάσεις θα χρειαζόταν να μπω στο νοσοκομείο για παρακολούθηση. Μη τα πολυλογώ, όλα πήγαν καλά. Μετά από αρκετές μέρες αγωνίας και φόβου μου, όλα είναι καλά τώρα. Όμως θα συνεχίσω να είμαι σπίτι μιας και έφτασε και η άδεια εγκυμοσύνης μου.

Το μεγάλο κακό (!) ήταν ότι μέχρι τώρα δεν είχα internet στο σπίτι και κόντεψα να σκάσω που δεν μπορούσα να έχω επαφή μαζί σας.

Τώρα όμως, ο καλός μου ο αντρούλης φρόντισε να με εξοπλίσει και με internet αλλά και με ένα προσωπικό laptop κι έτσι θα μπορώ και πάλι να επικοινωνώ καθημερινά! Δε φαντάζεστε πόσο χαρούμενη είμαι!!

Έχω μείνει, όμως πολύ πίσω στα νέα σας. Θα μου πάρει αρκετές ώρες (μπορεί και μέρες) να διαβάσω τα μηνύματά σας και να μάθω τις εξελίξεις. Πολλές φίλες θα έχουν ήδη γεννήσει και ειλικρινά εύχομαι να είναι καλά και να χαίρονται στην αγκαλίτσα τους να μωράκια τους. Και σίγουρα θα έχουν προστεθεί στην λίστα πολλές νέες μέλλουσες μανούλες. Εύχομαι και σ'αυτές "με το καλό".

Καλώς σας βρήκα και πάλι φιλενάδες μου και από σήμερα θα τα λέμε συχνά και πάλι!!!

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

Διαφημίσεις

Καλωσορισες και παλι!

Χαιρομαι που ολα πηγαν καλα και πλεον εχεις και προσωπικο υπολογιστη και ετσι θα σε εχουμε συχνοτερα κοντα μας!

Καλο υπολοιπο εγκυμοσυνης να εχεις!!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ για το καλοσόρισμα!!!

Γι'αυτό μου λείψατε πολύ. Γιατί παρόλο που ουσιαστικά δεν γνωριζόμαστε, είμαστε μια πολύ καλή παρεά!!!! :D:D:D

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

• Create New...