Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Γεια σας!!!! ηρθε σημερα το medelaki μου και ειμαι πολυ ενθουσιασμενη...εχω 2 αποριες ομως...η μια ειναι λιγο χαζη αλλα ειπα να ρωτησω:P λοιπον...1ον τωρα στην πρωτη μου αντληση εβγαλα 30μλ και απο τα 2 (καλα ειναι??) σε 5 λεπτα...μετα σταματησε να βγαζει και το εσβησα...μπορω να βαλω αυτα τα 30 στο ψυγειο και στην επομενη αν βγαλω παλι 30 να τα ενωσω και να κανω ενα γευμα 60?? και γενικα μπορω να το κανω αυτο?? να βγαζω λιγο λιγο και μετα να τα κανω 1? ενοειται εντος της ημερας...

2ον. ποση ωρα αντλω? μεχρι να σταματησει να βγαζει λογικα ε? και μετα απο 2 ωρες παλι η μετα που θηλασω σε 3ς ωρες περιπου ??:|

• 4 months later...

Διαφημίσεις

εχω και εγω ε ρ ω τ η σ η ..μπορω να αναμιξω μητρικο με σκο νη?αν ναι πωσ?

Όχι δεν πρέπει να το αναμιγνύεις για διάφορους λόγους: Κατ' αρχήν το ξένο γάλα πρέπει να το φτιάξεις με πολύ ζεστό νερό προκειμένου να καταστρέψει τυχόν μικρόβια που ενδεχομένως να έχει η σκόνη (το ξένο δεν είναι αποστειρωμένο γάλα όπως το μητρικό) και μετά να το κρυώσεις.

Το μητρικό δεν πρέπει να ζεσταίνεται πάνω από τους 38 περίπου βαθμούς γιατί αλλιώς καταστρέφονται πολύτιμα συστατικά.

Επίσης, δεν το έχω πρόχειρο τώρα, αλλά έχει αναφερθεί ήδη στο forum ότι το μείγμα αυτό (μητρικό και ξένο) γίνεται ιδιαίτερα δύσπεπτο για το μωρό.

οκ καταλαβα! η μικρη μου δεν πιανει μπουκαλι και ψαχνω διαφορα τεχνασματα για να παιρνει ενα γευμα μια φορα την ημερα απο μπαμπα η γιαγια!οταν λειπω δλδ...

Διαφημίσεις

Γεια σας!!!! ηρθε σημερα το medelaki μου και ειμαι πολυ ενθουσιασμενη...εχω 2 αποριες ομως...η μια ειναι λιγο χαζη αλλα ειπα να ρωτησω:P λοιπον...1ον τωρα στην πρωτη μου αντληση εβγαλα 30μλ και απο τα 2 (καλα ειναι??) σε 5 λεπτα...μετα σταματησε να βγαζει και το εσβησα...μπορω να βαλω αυτα τα 30 στο ψυγειο και στην επομενη αν βγαλω παλι 30 να τα ενωσω και να κανω ενα γευμα 60?? και γενικα μπορω να το κανω αυτο?? να βγαζω λιγο λιγο και μετα να τα κανω 1? ενοειται εντος της ημερας...

2ον. ποση ωρα αντλω? μεχρι να σταματησει να βγαζει λογικα ε? και μετα απο 2 ωρες παλι η μετα που θηλασω σε 3ς ωρες περιπου ??:|[/QUOT

Γεια:D!Θήλαστρο κανονικά πρέπει να κάνεις 20 λεπτά για το κάθε στήθος είτε βγάζει είτε όχι.Εμένα έτσι μου είχε πει η σύμβουλος θηλασμού όταν έκανα θήλαστρο.Το γάλα που βγάζεις θα το βάζεις στο ψυγείο και όταν θα ξανακάνεις θήλαστρο θα αφήνεις το καινούργιο γάλα 20 λεπτά στο ψυγείο και μετά θα το ενώνεις με το γάλα που είχες βγάλει πριν από ώρα:wink:.Καλό είναι θήλαστρο να κάνεις νομίζω κανα μισάωρο αφού έχεις θηλάσει.Όμως πιο σωστές και σαφείς απαντησεις θα σου δώσει η Αγλαία:wink:.Καλές αντλήσεις:wink:!