Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ονειρο ηταν........

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ......ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/09/2010 ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΥΧΟ ΣΤΗΝ 18η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΜΝΙΑΚΟ ΥΓΡΟ.....ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΔΙΑΣΤΟΛΗ......ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ......ΕΙΡΩΝΙΑ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ 24/09/2009 ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ ΚΥΗΣΗ......:-(:sad::-(

line_flow1_beg_39_time_992836800_text_c720c3f5ede1e9eadcf1e120f4e7f220e6f9def220eceff520e5dfede1e92e2e2e2e2e2e2e.gif

Διαφημίσεις

αυτο το ονειρο μπορεί να μην είχε την έκβαση που θα ήθελες....... Ποτέ όμως δεν παύουμε να ονειρευόμαστε και να είσαι σίγουρη ότι το ονειρό σου να γινεις μαμά θα το κάνεις πραγματικότητα.

Κάνε λιγο υπομονή....

Πω πω .... κρίμα βρε κορίτσι μου. Μη στεναχωριέσαι όμως .... θα ξαναπροσπαθήσεις!

Πώς γίνεται αυτό? Έτσι στα καλά καθούμενα δεν είχε αμνιακό? Πρόωρος τοκετός? Σου έδωσαν κάποια εξήγηση?

azHYp2.png

vwuep3.png

Πω πω .... κρίμα βρε κορίτσι μου. Μη στεναχωριέσαι όμως .... θα ξαναπροσπαθήσεις!

Πώς γίνεται αυτό? Έτσι στα καλά καθούμενα δεν είχε αμνιακό? Πρόωρος τοκετός? Σου έδωσαν κάποια εξήγηση?

ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΘΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ.....ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΑ ΥΓΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΠΑΣΕ Ο ΣΑΚΟΣ......

line_flow1_beg_39_time_992836800_text_c720c3f5ede1e9eadcf1e120f4e7f220e6f9def220eceff520e5dfede1e92e2e2e2e2e2e2e.gif

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ......ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/09/2010 ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΥΧΟ ΣΤΗΝ 18η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΜΝΙΑΚΟ ΥΓΡΟ.....ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΔΙΑΣΤΟΛΗ......ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ......ΕΙΡΩΝΙΑ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ 24/09/2009 ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ ΚΥΗΣΗ......:-(:sad::-(

Ποσο σε καταλαβαινω να ηξερες........Κουραγιο κοριτσακι μου,μπορω να καταλαβω πως νιωθεις αυτη την στιγμη γιατι και εγω στις 22 αυγουστου εκανα διακοπη κυησης και ημουν 23 εβδομαδων.

Και εμενα στην β επιπεδου βρηκαν οτι δεν εχω καθολου αμνιακο.

Ξερω και καταλαβαινω οτι τα λογια αυτη την στιγμη ειναι περριτα,ομως κουραγιο και υπομονη.Καποια στιγμη θα μαλακωσει ο πονος και θα νιωσεις καλυτερα...........

αχ γλυκια μου μακαρι να μπορουσα να απαλλυνω τον πονο σου καπως μα ξερω πως ειναι δυσκολο...να σε ρωτησω κατι?? ειδαν πως δεν ειχες υγρα και σε αφησανε να πας στο σπιτι σου?? δεν σε βαλανε για νοσηλια??????στην ιδια περιπου βδομαδα κι εγω στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ειχα παρα πολλα υγρα, ολοι μου ελεγαν οτι ειναι απο τις ορμονες μα μια επισκεψη στον γιατρο εδιξε ρηξη υμενων. ειχε ακομα λιγα υγρα ο σακος μου και με πολλες δυσκολιες τα καταφερα... η δευτερη εγκυμοσυνη μου δεν ειχε καμια σχεση με την πρωτη... σου ευχομαι πραγματικα μεσα απο την καρδια μου να μεινεις συντομα εγκυος και να κρατας στην αγκαλια σου ενα τελειομηνο και υγιεστατο μωρακι!!! να εχεις δυναμη και πιστη!!!!

αχ γλυκια μου μακαρι να μπορουσα να απαλλυνω τον πονο σου καπως μα ξερω πως ειναι δυσκολο...να σε ρωτησω κατι?? ειδαν πως δεν ειχες υγρα και σε αφησανε να πας στο σπιτι σου?? δεν σε βαλανε για νοσηλια??????στην ιδια περιπου βδομαδα κι εγω στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ειχα παρα πολλα υγρα, ολοι μου ελεγαν οτι ειναι απο τις ορμονες μα μια επισκεψη στον γιατρο εδιξε ρηξη υμενων. ειχε ακομα λιγα υγρα ο σακος μου και με πολλες δυσκολιες τα καταφερα... η δευτερη εγκυμοσυνη μου δεν ειχε καμια σχεση με την πρωτη... σου ευχομαι πραγματικα μεσα απο την καρδια μου να μεινεις συντομα εγκυος και να κρατας στην αγκαλια σου ενα τελειομηνο και υγιεστατο μωρακι!!! να εχεις δυναμη και πιστη!!!!

Μου ειπαν οτι η νοσηλεια δεν εχει κατι να μου προσφερει και να ξαναπηγαινα μετα απο 3 ημερες μηπως και αλαζε κατι.....αλλα μου ειχαν δωσει πιθανοτητες 99 με 1.....εγω το ιδιο βραδυ ειχα κατι ποναλακια και την επομενη το μεσημερη μιλησα με τον γιατρο μου και μου ειπε να παω να με δουν.....καρδιακη λειτουργια θετικη αλλα χωρις αμνιακο....μου εγινε γυναικολογικη εξετασει και ειχα κανει διαστολη και τα ποδαρακια του μωρου μου στον κολπο μου......οπως καταλαβαινεις αντι για το σπιτι μου πηγα μαιευτηριο για γεννα......

Βρε κορίτσια με αγχώνετε τώρα ... πρώτη φορά το ακούω αυτό με το αμνιακό! Πώς γίνεται? Πού οφείλεται? Τυχαίο γεγονός?

Η δικη μου περιπτωση δεν ξερω αν ειναι ιδια με της κοπελας,εκεινη απο οτι καταλαβα εχασε αμνιακο,ενω εγω ενω εδειχναν ολα καλα σε ολες τις εξετασεις παρουσιαστηκε προβλημα στην β επιπεδου και μου ειπαν οτι δεν εχω καθολου αμνιακο,το οποιο σημαινει οτι υπηρχε καποιο προβλημα στα νεφρα του μωρου.

Ακομα περιμενω να παρω απαντησεις απο τις ιστολογικες του εμβρυου......

Εμας μας ειπαν τυχαιο γεγονος ολοι οι γιατροι που μας ειδαν.

Διαφημίσεις

Μου ειπαν οτι η νοσηλεια δεν εχει κατι να μου προσφερει και να ξαναπηγαινα μετα απο 3 ημερες μηπως και αλαζε κατι.....αλλα μου ειχαν δωσει πιθανοτητες 99 με 1.....εγω το ιδιο βραδυ ειχα κατι ποναλακια και την επομενη το μεσημερη μιλησα με τον γιατρο μου και μου ειπε να παω να με δουν.....καρδιακη λειτουργια θετικη αλλα χωρις αμνιακο....μου εγινε γυναικολογικη εξετασει και ειχα κανει διαστολη και τα ποδαρακια του μωρου μου στον κολπο μου......οπως καταλαβαινεις αντι για το σπιτι μου πηγα μαιευτηριο για γεννα......

λογικα η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη και εκριναν οτι δεν χρειαζοταν νοσηλεια. εγω στην ρηξη υμενων εμεινα σε πληρη ακινησια μεσα σε νοσοκομειο με ενα σωρο αντιβιωσεις..

καρδιακη λειτουργια θετικη... μονο που το λες ανατριχιαζω.. κουραγιο κοριτσακι μου...

Κι εγώ έχω υγρά ... άσπρα παχύρευστα. Μήπως να το ψάξω??

azHYp2.png

vwuep3.png

Eπειδή και μένα με έχετε αγχώσει θα ήθελα περισσότερες λεπτομέρειες?

Πώς γίνετε χωρίς αμνιακό να αισθάνεστε (να κουνιέτε ) το μωρό?

Πόσα υγρά δηλαδή είχατε και θορυβήθηκε ο γιατρός σας?

Όχι, ρε κορίτσι μου....:cry::cry::cry:

και συχνά αναρρωτιόμουν για σένα...

Το μόνο που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι ότι σε καταλαβαίνω απόλυτα....

Θα είναι δύσκολα, αλλά θα ξανασηκωθείς....

Θα γίνεις ξανά μανούλα....

Σήκω πάνω!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

Eπειδή και μένα με έχετε αγχώσει θα ήθελα περισσότερες λεπτομέρειες?

Πώς γίνετε χωρίς αμνιακό να αισθάνεστε (να κουνιέτε ) το μωρό?

Πόσα υγρά δηλαδή είχατε και θορυβήθηκε ο γιατρός σας?

Δεν υπαρχει λογος να αγχωνεσαι καλη μου εσυ.

Η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη,και δεν συμβαινει συχνα κατι τετοιο.

Εμενα στις 17 εβδομαδες μου παρουσιαστηκε ολιγαμνιο,δηλαδη μειωμενο αμνιακο,και στην β επιπεδου δεν ειχα καθολου αμνιακο.

Στην δικη μου περιπτωση ομως υπηρχε προβλημα στο μωρακι,το οποιο ητανε τυχαιο γεγονος.

Μην παιδευεις το μυαλουδακι σου με αυτα,δεν βγαζεις ακρη αυτο λεω και εγω στον εαυτο μου τελικα,καποια πραγματα απλα ειναι να γινουν.

Αν καταλαβα καλα εισαι εγκυος και εχεις αγχωθει με ολα αυτα,για αυτο κοιτα να ηρεμησεις ολα καλα θα πανε με εσενα μην επηρεαζεσαι σου κανει κακο.

Σε φιλω:P

Διαφημίσεις

Όχι, ρε κορίτσι μου....:cry::cry::cry:

και συχνά αναρρωτιόμουν για σένα...

Το μόνο που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι ότι σε καταλαβαίνω απόλυτα....

Θα είναι δύσκολα, αλλά θα ξανασηκωθείς....

Θα γίνεις ξανά μανούλα....

Σήκω πάνω!

Το προσπαθω....ειναι στιγμες που λεω οκ ηταν να γινει....αλλα ειναι αρκετα δυσκολο.....δεν θελω να με βλεπει η κορη μου χαλια γιατι στεναχωριετε....

κοριτσια φοβηθηκα πολυ τωρα....ειμαι στον πρωτο μηνα κα εχθες επεσα κατω και κυριολεκτικα τα ποδια μου εκαναν σπαγκατ ειχα και την μικρη μου αγκαλια ευτυχως δεν χτυπησε..εγω χτυπησα αρκετα στον αριστερο μοιρο και ποναω..εχω και κατι τσιμπιματα στην κοιλια σαν αυτα της περιοδου,αλλα αυτα τα ειχα και πριν το πεσιμο...στο γιατρο θα παω την τεταρτη...να ανησυχω???φοβαμαι πολυ

Ο ΣΟΦΟΣ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΖΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!!!!

Ειμαι μια εργαζομενη,συζηγος και μητερα που κανει ταντεμ σαν τρελη!

Κι εγώ έχω υγρά ... άσπρα παχύρευστα. Μήπως να το ψάξω??

αγαπητη μου βερα μην αγχωνεσαι... απο οτι θυμαμαι ηταν διαφανα και πολλα το πρωι που σηκωνομουν... γιατρος βεβαια δεν ειμαι γι αυτο καλυτερα μιλα με τον γυναικολογο σου να σε καθησυχασει.

κοριτσια φοβηθηκα πολυ τωρα....ειμαι στον πρωτο μηνα κα εχθες επεσα κατω και κυριολεκτικα τα ποδια μου εκαναν σπαγκατ ειχα και την μικρη μου αγκαλια ευτυχως δεν χτυπησε..εγω χτυπησα αρκετα στον αριστερο μοιρο και ποναω..εχω και κατι τσιμπιματα στην κοιλια σαν αυτα της περιοδου,αλλα αυτα τα ειχα και πριν το πεσιμο...στο γιατρο θα παω την τεταρτη...να ανησυχω???φοβαμαι πολυ

η άποψη μου είναι οτι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Το μωρό είναι ακόμα όσο η μύτη της καρφίτσας, είναι μέσα στο αμνιακό υγρό, κι εσύ δεν χτύπησες καν την κοιλιά σου. Όλα θα πάνε καλά, θα το δεις.

Το προσπαθω....ειναι στιγμες που λεω οκ ηταν να γινει....αλλα ειναι αρκετα δυσκολο.....δεν θελω να με βλεπει η κορη μου χαλια γιατι στεναχωριετε....

Ξέρω....

Είναι πολύ δύσκολο, έχεις όμως την κόρη σου....πρέπει γι' αυτή να σφίξεις τα δόντια...

Έχεις και τον καλό σου....ακούμπα πλάι του...πιθανότατα πονάει πολύ κι εκείνος και ίσως δεν μιλάει....συνήθως οι άντρες κλείνονται στον εαυτό τους...

Έχασα κι εγώ το προηγούμενο μωρό μου στοις 18 εβδ....αλλά ήρθε ξανά η ανατολή....

Μπορεί να δύει ο ήλιος αλλά....πάντα ανατέλει....ξανά.

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

Αυτος ο μηνας ειναι δικος σου! Θρηνησε για λιγο και ανασκουμπώσου! Το μωράκι σου σου κανει νάζια. Ξεκινα πάλι. Μηδένισε το κοντερ και αυτη τη φορά θα το κατεβάσεις το μωράκι σου στην κοιλίτσα σου και θα το έχεις εκει 9μήνες!

Kι εγω το ιδιο επαθα.Ημουν στην 16η εβδομαδα,οταν ειδα λιγο ροζ,πηγα στον γιατρο και μου ειπε να κατσω στο κρεβατι.Μετα απο 2 μερες ,ξυπνησα με δεκατα.Πηγα και ειδαμε οτι ειχε μειωθει το αμνιακο υγρο και ειχα θετικη καλλιεργεια σε e-coli.Μπηκα στο νοσοκομειο και εκανα διακοπη για να μην υπαρξει γενικοτερη μολυνση του οργανισμου.Το χειροτερο παντως ειναι να βλεπεις την καρδια να λειτουργει και να ξερεις οτι σε λιγες ωρες θα παρεις φαρμακο για να το σκοτωσεις.