Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μανικιούρ-πεντικιούρ @ home

Ευάκι

Recommended Posts

Κορίτσια, για πείτε την γνώμη σας. Επειδή δεν μπορώ να δίνω 40άρια για μανικιούρ-πεντικιούρ και πιάνουν τα χέρια μου, κάνω πλέον μόνη μου στο σπίτι. Το αποτέλεσμα όμως δεν είναι το ίδιο με το επαγγελματικό, φυσικά. Σκέφτομαι λοιπόν να αγοράσω σβουράκι για καλύτερο αποτέλεσμα. Τι λέτε; Έχω δει κάποια ηλεκτρικά σβουράκια με περίπου 90ευρώ. :rolleyes: Να κάνω μια τέτοια αγορά ή δε θα το καταφέρω;

74Qtp3.png2SeRp3.png

Διαφημίσεις

Από όσο ξέρω τα σβουράκια καταστρέφουν το νύχι. Τα έχω δει να τα χρησιμοποιούν μόνο για τις πολύ σκληρές περιοχές των ποδιών μόνο.

There is no patch for human stupidity.

εγω για τα ποδια επειδη δεν εχω προβλημα μια καλη λιμα(δε ξερω αν λεγετε ετσι) αυτο που τριβουμε τις φτερνες τελος παντων και μια καλη κρεμα της νιουτροτζινα για ποδια δινουν το τελειο αποτελεσμα. τα νυχια τα κανω μονη μου και στα χερια και στα ποδια. με την ιδια λογικη μια καλη λιμα για τα νυχια ενα ειδικο ψαλιδακι για τα πετσακια. χρωματα. και οσο για γαλλικο και τετοια εχω το ασπρο και το αλλο απο πανω.που το διαλεξα εγω δε πηρα τα σετ που κυκλοφορουν, εχω και τα αυτοκολητα αν και αν συνηθισεις δε τα χρειαζεσαι αφου λες εχεις καλο χερι. επισης ειναι σωτηρια και το ασετον σε μαρκαδορο για τις λεπτομεριες του γαλλικου. αλλα κοιτα ναχεις καμια ωρα και βαλε διαθεσιμη για να πετυχεις ενα τελειο αποτελεσμα με πολυ λεπτοδουλεια!

1-2-3MPOMPIRES!!!

Υπαρχουν και πιο οικονομικα σβουρακια...αν και για τη χρηση που τα θελεις,δεν το χρειαζεσαι..

Οπως ειπαν και τα κοριτσια,λιμα, ρασπα για φτερνες,πενσακι για παρανυχιδες και πετσακια,correct pens...και υπομονη.

εύκολο ειναι ,θα τα καταφερεις

iQSqp3.png

qajOp2.png

MACEDONIA IS GREEK AND ONLY GREEK

Ως δευτερο επαγγελμα μου σου λέω ότι αν θες να πάρεις σβουράκι θα κοιτάξεις να είναι μεχρι 10.000-30.000 στροφές αν το θές μόνο για την φτέρνα το βάζεις στις 20.000 με 25.000 και αν το θες για χέρια 10.000 αυστηρά.....

Επειδή δεν το έχεις ξανακάνει θέλει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ γιατι το σβουράκι μπορεί να σου κλωτσήσει και να φάς σημεία του κορμιού σου και να κάνεις πληγές....

Για τις φτέρνες

Η μύτη που θα έχει μπροστά θα κοιτάξεις να πέρνει και σβουράκι ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΑ (έτσι λέγετε και έτσι θα την ζητήσεις).....Την οποία θα αλάζεις σε κάθε εφαρμογή σου διότι αν το αφήσεις πιάνει μύκητες...Οπότε κοιτά να πάρεις σακουλάκι των 10 ανταλακτικών....

Βέβαια αν θές να έχεις τέλειο αποτέλεσμα θα πάρεις και μια ΡΑΣΠΑ απο είδη μανικιουρ πετικιούρ την οποια με το που θα τελειώνεις τον τροχό και όπως θα είναι στεγνο το πόδι θα περνάς ως τελευταία την ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΡΑΣΠΑ για να πάρει τα τελευταια λέπια και για να γυαλίσει το πόδι

Για τα χέρια

Θα κοιτάξεις να πάρεις μύτη πολύ πολύ μικρή κονική ΑΛΛΑ όχι σιδερένια απο υαλοχαρτο λεπτό.....Την οποία δυστηχώς δεν μπορείς να βάζεις ανταλακτικό...Οπότε δεν σε συμφέρει να πετάς όλη την μυτη διότι είναι και ακριβες....

Δεν θα σου εξηγήσω πως γίνετε γιατι εμείς τον τροχό στα χέρια τον χρησιμοποιούμε μόνο όταν βάζουμε τεχνιτό νύχι....Αποφυγέ το για τα χέρια (ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ)

Τρόχοι - Σβουράκια

Ο επαγγελματικός τροχός είναι ο MARATHON ο καλύτερος αλλά επειδή είναι εκμετάλευση (τον δίνουν 500 ευρώ)...Να πάς σε μαγαζιά με εργαλεία και να ζητήσεις τροχό DREMEL 300 series (o οποίος είναι από 10000-30000) το ρυθμίζεις εσύ και έχει δώρο το μικρό τροχουδάκι για τα χέρια που οι στροφές πέφτουν μόνες τους)...Εμένα μου κόστισε 75? (πρίν 4 χρόνια) άντε να έχει πάει 90-100?.

Αυτά μου ήρθαν.... Ότι άλλο θές στείλε μου μύνημα να σου απαντήσω οκ?

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Panaxan αν τελικά πάρω τροχό θα το πάρω από το site έχει όντως πολύ καλές τιμές. Σου στέλνω πμ Stellinula ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Σίγουρα θα χρειαστώ κάποιες συμβουλές σε κάποια φάση. :P

74Qtp3.png2SeRp3.png

Ως δευτερο επαγγελμα μου σου λέω ότι αν θες να πάρεις σβουράκι θα κοιτάξεις να είναι μεχρι 10.000-30.000 στροφές αν το θές μόνο για την φτέρνα το βάζεις στις 20.000 με 25.000 και αν το θες για χέρια 10.000 αυστηρά.....

Επειδή δεν το έχεις ξανακάνει θέλει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ γιατι το σβουράκι μπορεί να σου κλωτσήσει και να φάς σημεία του κορμιού σου και να κάνεις πληγές....

Για τις φτέρνες

Η μύτη που θα έχει μπροστά θα κοιτάξεις να πέρνει και σβουράκι ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΑ (έτσι λέγετε και έτσι θα την ζητήσεις).....Την οποία θα αλάζεις σε κάθε εφαρμογή σου διότι αν το αφήσεις πιάνει μύκητες...Οπότε κοιτά να πάρεις σακουλάκι των 10 ανταλακτικών....

Βέβαια αν θές να έχεις τέλειο αποτέλεσμα θα πάρεις και μια ΡΑΣΠΑ απο είδη μανικιουρ πετικιούρ την οποια με το που θα τελειώνεις τον τροχό και όπως θα είναι στεγνο το πόδι θα περνάς ως τελευταία την ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΡΑΣΠΑ για να πάρει τα τελευταια λέπια και για να γυαλίσει το πόδι

Για τα χέρια

Θα κοιτάξεις να πάρεις μύτη πολύ πολύ μικρή κονική ΑΛΛΑ όχι σιδερένια απο υαλοχαρτο λεπτό.....Την οποία δυστηχώς δεν μπορείς να βάζεις ανταλακτικό...Οπότε δεν σε συμφέρει να πετάς όλη την μυτη διότι είναι και ακριβες....

Δεν θα σου εξηγήσω πως γίνετε γιατι εμείς τον τροχό στα χέρια τον χρησιμοποιούμε μόνο όταν βάζουμε τεχνιτό νύχι....Αποφυγέ το για τα χέρια (ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ)

Τρόχοι - Σβουράκια

Ο επαγγελματικός τροχός είναι ο MARATHON ο καλύτερος αλλά επειδή είναι εκμετάλευση (τον δίνουν 500 ευρώ)...Να πάς σε μαγαζιά με εργαλεία και να ζητήσεις τροχό DREMEL 300 series (o οποίος είναι από 10000-30000) το ρυθμίζεις εσύ και έχει δώρο το μικρό τροχουδάκι για τα χέρια που οι στροφές πέφτουν μόνες τους)...Εμένα μου κόστισε 75? (πρίν 4 χρόνια) άντε να έχει πάει 90-100?.

Αυτά μου ήρθαν.... Ότι άλλο θές στείλε μου μύνημα να σου απαντήσω οκ?

Τελειες συμβουλες. Μου φανηκαν πολυ καταρτισμενες κ λογικές!! ειχα ακριβως την ιδια απορια με το Ευακι μια που κ εμενα μ αρεσει πολυ να φτιαχνω τα νυχια μονη μου. το χω διασκεδαση κ χαλαρωση μαζι.σβουρακι δεν εχω παρει ακομα αλλα ολο το σκεφτομαι, χαρη ευκολιας.το εχω ακουσει οτι δεν κανει καλο αλλα δεν νομιζω οτι θα με αποτρεψει αυτο απ το να το αγορασω. πιο πολυ δεν ηξερα τι να παρω...κ για βερνικια παραγγελνω peggy sag απ το ιντερνετ.

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

Τελειες συμβουλες. Μου φανηκαν πολυ καταρτισμενες κ λογικές!! ειχα ακριβως την ιδια απορια με το Ευακι μια που κ εμενα μ αρεσει πολυ να φτιαχνω τα νυχια μονη μου. το χω διασκεδαση κ χαλαρωση μαζι.σβουρακι δεν εχω παρει ακομα αλλα ολο το σκεφτομαι, χαρη ευκολιας.το εχω ακουσει οτι δεν κανει καλο αλλα δεν νομιζω οτι θα με αποτρεψει αυτο απ το να το αγορασω. πιο πολυ δεν ηξερα τι να παρω...κ για βερνικια παραγγελνω peggy sag απ το ιντερνετ.

Εγώ στις σειρές βερνικιών που έχω εξοπλίζομαι με Επαγγελματικά ORLY και MAGNETIC....έχω και λίγα αλλά πολύ λίγα peggy sage....

δεν τα χω δοκιμασει ποτε μου. τα δα, ειναι πιο ακριβα απ τα peggy αλλα θα παραγγειλω κανενα να δω τη διαφορά. γενικα εγω προτιμαω πολυ παλ χρωματα κ οχι εντονα κ θελω να ναι καλης ποιοτητας για να στρωνουν ωραια. μηπως ξερεις κ πουθενα να παραγγειλω ωραια αυτοκολλητακια κ τετοιες σαχλαμαριτσες για στολισμα???

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

Τα ORLY είναι εγγύηση λέμε......Δεν έχει ξαναβγεί τέτοια ποιότητα Μανό κατά την γνώμη μου....Τα magnetic επίσης τέλεια και σε πολλά χρώματα....

Δεν συμφέρει να παραγγείλεις σχεδιάκια απο το νετ διότι περισσότερα χρήματα θα είναι τα έξοδα αποστολής....

Αν δεν σου κάνει κόπος πήγενε στην Σωκράτους στον Χαρμάνη και πάρε απεριόριστα σχέδια με 0,50-1? η διαφάνεια με περίπου 20 σχεδιάκια πάνω...έχει και πολύ μεγάλη ποικιλία....

Αν θές ακόμα πιο περιεργη ποικιλία και πιο extreme σχεδιάκια πήγενε στην άλλη γωνία στον γνωστό και μη εξαιρεταίο Δάφνη αλλά θα τα βρείς με τσιμπιμένες τιμούλες απο 1,5? - 5?....Ο Δάφνης επίσης φέρνει και ΟΛΑ τα προιόντα της MAGNETIC....

Διαφημίσεις

Εξαρτάται Dalia μου η περιοχή.

Δεν μου κάνει εντύπωση το 40 γιατί και εδώ τριγύρω (βόρεια) έχω δει τιμές από 35-42 ευρώ και σε μερικές εξαιρέσεις και 50!!!!!!!!!!!!!!

Όσο για τα βερνίκια να σας πω ότι για μένα εξαιρετική ποιότητα έχει η ESSIE.

Και φυσικά τα παίρνω από εξωτερικό με 9-9,90 ευρώ ενώ στην Ελλάδα έχουν τουλάχιστον 15 ευρώ σε κομμωτήρια.

Εξαρτάται Dalia μου η περιοχή.

Δεν μου κάνει εντύπωση το 40 γιατί και εδώ τριγύρω (βόρεια) έχω δει τιμές από 35-42 ευρώ και σε μερικές εξαιρέσεις και 50!!!!!!!!!!!!!!

Όσο για τα βερνίκια να σας πω ότι για μένα εξαιρετική ποιότητα έχει η ESSIE.

Και φυσικά τα παίρνω από εξωτερικό με 9-9,90 ευρώ ενώ στην Ελλάδα έχουν τουλάχιστον 15 ευρώ σε κομμωτήρια.

ομολογουμένως είναι πολύ καλά μανό ...Τα χρησιμοποιούσα στις αρχές....

Dalia τα έκανα σε ένα φοβερό τύπο ποδολόγο στο κέντρο. Καταπληκτικό μανικιούρ και κυρίως πεντικιούρ, χίλιες φορές χαλάλι τα χρήματα. Απλά πλέον τα σκέφτομαι περισσότερο τα ρημαδοευρώ .

74Qtp3.png2SeRp3.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...