Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

help!!!κολλησε αλουμινοχαρτο πανω στο κεραμικο ματι!!

Recommended Posts

η μανουλα μου εψησε κατι πανω στην κεραμικη κουζινα της κι κολλησε φυσικα το αλλουμινοχαρτο πανω.δοκιμασε με την ειδικη σπατουλα αλλα τπτ.μηπως γνωριζει καμια κοπελα αν και πως βγαινει?γτ μαλλον πρεπει να παρω τηλ. στην αντιπροσωπια :(

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Διαφημίσεις

το αφησες να κρυωσει και να δοκιμασεις μετα με την σπάτουλα?

ναι το βαλε λιγο απορυπαντικο πιατων και το εκανε με την σπατουλα αλλα τπτ.νομιζω οτι το κατεστρεψε:(

Δεν ξερω, ισως δεν ειναι σωστη η σκεψη μου, αλλα γιατι δε ριχνεις απο επανω με το σφουγγαρι-χωρις να ακουμπησει το σφουγγαρι- νερο με απορρυπαντικο καθαρισμου πιατων ή της κεραμικης ωστε να μουλιασεις την περιοχη και μετα να το κανεις με το ειδικο πανι και το καθαριστικο υγρο της κεραμικης;

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

Δεν ξερω, ισως δεν ειναι σωστη η σκεψη μου, αλλα γιατι δε ριχνεις απο επανω με το σφουγγαρι-χωρις να ακουμπησει το σφουγγαρι- νερο με απορρυπαντικο καθαρισμου πιατων ή της κεραμικης ωστε να μουλιασεις την περιοχη και μετα να το κανεις με το ειδικο πανι και το καθαριστικο υγρο της κεραμικης;

θα παω απο κει να το κανω με το ειδικο υγρο δεν εχει η mother!

Διαφημίσεις

tpt το καθαριστικο γιατις κουζινες και μου βγαζει η μανα το dr beckmann για λαδια λιπη και το βαλαμε,το εβγαζε με την σπατουλα σαν σκονη ενα πραγμα και αφησε μια σκια σε καποια σημεια εχει ακομη αλλα η κουζινα δεν επαθε τπτ χειροτερο και θα το κανει και αυριο λιγο λιγο με αυτο παλι.νομιζω οτι μια σκια θα αφησει αλλα το πολυ εφυγε.

παλι καλα πυ εφυγε το πολυ πολυ!

ας δοκιμασει και αυριο και καλη τυχη σου ευχομαι!!!

τουλαχιστον αυτο που ετοιμαζε εγινε καλο?

τι εφτιαχνε?

μελιτζανες εψησε δεν ηταν πολλες απο τον μπαξε της για σαλατα...το ματι δεν νομιζω παντος να ξαναχρησιμοποιηθει το ειδα σημερα και εκτος απο σκιες εχει και βαθουλοματακια φθορες πως να το πω εν ολιγης το ρημαξαμε!γι αυτο κοριτσια να ξερετε ουτε για αστειο αλουμινοχαρτο στην κεραμικη εστια!!!:(

• 6 years later...

Κοριτσια καλησπερα,

Τα "φωτα" σας. .!!μου πεσε το πανι στο ματι, και αφησε οολοκληρη σταμπα. . .το πανι σκεφτειτε αγριεψε,καηκε. .εβαλα cif ,αva,azax, αλλα τιποτα !!! Αν εχετε καποια ιδεα. .

Σας ευχαριστω!!!

Βάλε του νερό κι άσε το να μουλιάσει, κατά προτίμηση ζεστό. Αν θες άναψε και λίγο το μάτι (με ελεγχόμενη θερμοκρασία) για να ζεσταθεί και πάλεψε σιγά-σιγά κι επίμονα (για αρκετή ώρα) με την ξύστρα. Να ξέρεις ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχει καταστραφεί-αλλοιωθεί η κεραμική επιφάνεια από κάτω (αλλά αυτό δεν επηρεάζει τη λειτουργία της κουζίνας)

Διαφημίσεις

Βάλε του νερό κι άσε το να μουλιάσει, κατά προτίμηση ζεστό. Αν θες άναψε και λίγο το μάτι (με ελεγχόμενη θερμοκρασία) για να ζεσταθεί και πάλεψε σιγά-σιγά κι επίμονα (για αρκετή ώρα) με την ξύστρα. Να ξέρεις ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχει καταστραφεί-αλλοιωθεί η κεραμική επιφάνεια από κάτω (αλλά αυτό δεν επηρεάζει τη λειτουργία της κουζίνας)

Καλέ θα καεί η κοπέλα έτσι, α πα πα πα. Κοπέλα μου, μόνο με την ειδική ξύστρα για κουζίνες μπορείς να την καθαρίσεις, υπάρχουν και ειδικά καθαριστικά που πουλάνε στα σουπερ μαρκετ που είναι για κεραμικές εστίες.

Εγώ θα σου πρότεινα να μην κάνεις άλλες αλχημείες με άλλα προιόντα όπως π.χ. αζαξ κλπ γιατί μπορεί να χαλάσεις το επίστρωμα.

"Λευτεριά στο zaxaroulini!!!"

Καλέ, το ίδιο λέμε, απλώς εγώ της είπα να το μουλιάσει με ζεστό νερό πρώτα, μήπως μαλακώσει και αφαιρεθεί πιο εύκολα.

Καλέ επειδή είπες να ανάψει και το μάτι μαζί, φοβήθηκα μην πάθει κάτι η κοπέλα!

"Λευτεριά στο zaxaroulini!!!"