Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Παιδικό πάπλωμα

Recommended Posts

Γειά σας,

θέλω να πάρω ενα πάπλωμα για την κόρη μου (3 ετών) και σκέφτομαι για πουπουλένιο.Εσείς τι γνώμη έχετε? Είναι απο τα καλύτερα??Η να της έπερνα μαλλί,αλλά μου φαίνετε πολύ ζεστό.

• 2 weeks later...

Διαφημίσεις

Σε κάποιο από τα μηνύματα που διάβασα σε αυτήν την ενότητα αναφέρουν για τα προβλήματα στην καθαριότητα των πουπουλένιων παπλωμάτων.

Επίσης τα μάλλινα θεωρώ ότι δεν είναι κατάλληλα για μικρά παιδιά(βαριά και ζεστά).

Πούπουλο και μαλλί γενικά θεωρούνται υλικά που ευνοούν αλλεργίες.

Τώρα κι εγώ σκέφτομαι να του πάρω ένα πάπλωμα,θα πάρω μιας εταιρείας που δεν θυμάμαι τώρα το όνομα αλλά είναι γνωστή για την ποιότητα παιδικών ειδών.Κάνει 50 ευρώ και είναι ελαφρύ και λεπτό ώστε να είναι κατάλληλο για μικρό παιδί.Περιμένω από εβδομάδα να φέρουν το σχέδιο που θέλω.

Και γενικά απαγορεύεται το πάπλωμα σε παιδιά κάτω του έτους.

και εγω σκεφτομουν να αγορασω παπλωμα για τη μικρη μου η οποια ειναι 7,5 μηνων αλλα ειδα που ειπε η hellokitty οτι απαγορευεται σε παιδια κατω του ετους,ισχυει?αν ναι πως θα ζεστθει το παιδι μονο με κουβερτα?

τa ΜΩΡΑΚΙA ΜΟΥ ειναι το ΝΟΗΜΑ της ΖΩΗΣ μου!hpWgp3.png

CNy3p2.png

Διαφημίσεις

Δεν θυμάμαι την εταιρεία τώρα,θα πάω την τρίτη να το πάρω και θα σας πω.

Κάτω του έτους δεν κάνει και η κουβέρτα θα πρέπει να είναι κάτω από τις μασχάλες του.΄Η να πάρεις έναν υπνόσακο κάτω από τον οποίο το παιδί θα είναι πολύ ελαφρά ντυμένο.Τα βρέφη κινδυνεύουν περισσότερο από την υπερθέρμανση παρά από το κρύο.

Όσο χωράνε τα παιδάκια σας σε υπνόσακο είστε τυχερές! Δεν ξεσκεπάζονται κι όλοι κοιμούνται ήσυχοι! Μετά αρχίζουν τα δύσκολα! Μην τους παίρνετε πουπουλένια! Μυρίζουν και πλένονται δύσκολα! Φέρνουν αλλεργίες!

κοριτσια,

κι εγω δεν θα επαιρνα πουπουλενιο παπλωμα σε μικρο παιδακι(καλα ουτε για εμας) και προσπαθω να λυσω το θεμα με υπνοσακο και κουβερτουλα-σεντονι αναλογα.

Για την δευτερη περιπτωση πηρα κατι κρικακια που πιανουν στα καγκελα της κουνιας και σταθεροποιουν την κουβερτα κατω απο τις μασχαλες της μπεμπας κι ετσι η κυρα δεν μπορει να την πεταξει και να ξεσκεπαστει!

Με τον υπνοσακο παλι ειδα οτι πρεπει απο τωρα να της βαλω τον πιο βαρυ γιατι χτες τα χερια της ηταν ξυλιασμενα οταν ξυπνησε και σημερα το παιδι εβηχε συχνα!!

• 2 months later...

Καλησπερα!

Θελω ν'αγορασω παπλωμα για την μικρη μου αλλα δεν ξερω τι υλικο να παρω.Σιγουρα θα χρησιμοποιω παπλωματοθηκη.Θελω να ειναι υγιεινο σιγουρα. τΟ πουπουλενιο μου την δινει γιατι μεσα στον χειμωνα πως θα το στεγνωσω.Ξερω οτι δεν μπαινει στεγνωτηριο..Τι αλλες επιλογες εχω?

Χρονια πολλα!!!Να χαιρεστε ολες τα παιδακια σας και ευχομαι οσες προσπαθουν να κανουν παιδακια, το 2011 να ειναι το τυχερο σας!

Γεια σου Χριστίνα και χρόνια πολλά!

Γιατί λες ότι το πουπουλένιο δε μπαίνει στεγνωτήριο?

Εγώ έχω πουπουλένια μαξιλάρια και στις οδηγίες γράφει για στέγνωμα στο στεγνωτήριο:confused:

Διαφημίσεις

εχω μπερδευτει λιγο...αλλοι προτεινουν πουπουλενια και αλλοι σου λενε να μην παρεις..Ψαχνομαι για να το παρω απο ιντερνετ αλλα απ'οτι με κοβω θα παω σε μαγαζι πρωτα να το δω απο κοντα.Εμεις εχουμε υπερδιπλο αλλα η ετικετα δεν εγραφε κατι..το ειχα παει καθαριστηριο και φοβαμαι να το βαλω στεγνωτηριο μηπως και το χαλασω.παντως δεν με εχει βολεψει.τα πουπουλα κατεβαινουν προς τα κατω και θελει συνεχεια τιναγμα..ισως δεν ειναι καλης ποιοτητας μου το ειχε στειλει μια θεια μου απο την αυστραλια...η αληθεια ειναι πως ειναι πολυ ζεστο ομως και ελαφρυ

Καλησπερα!

Βασικα ετσι νομιζα οτι δεν μπαινουν δεν ξερω γιατι..μπαινουν ολα τα πουπουλενια παπλωματα στεγνωτηριο?το δικο σου τι ποιοτητας ειναι?

Εγώ μαξιλάρια έχω όχι πάπλωμα.

Πάντως στο καθαριστήριο που ρώτησα μου είπανε ότι τα στεγνώνουν στο στεγνωτήριο.

Τώρα απ'ότι είδα στα μηνύματα πιο πάνω κάποιες κοπέλες λένε ότι

τα πουπουλένια παπλώματα είναι επικίνδυνα για αλλεργίες,

αλλά δε γνωρίζω αν ισχύει αυτό :confused:

Διαφημίσεις

μαλλον μονη μου κανω διαλογο αλλα δεν πειραζει!!καποια θα βρεθει με τις ιδιες αναζητησεις!!χαχαχαχ

αυτο πως σας φαινεται?

http://www.pennieshops.gr/product_info.php?cPath=32_48_83&products_id=1008

παρα πολυ ζεστο δεν ξερω αν ειναι αλλα ποσο ζεστο βρε παιδι μου θα βαλω και παπλωματοθηκη...μπαινει και στο στεγνωτηριο

Έχει το ΙΚΕΑ παιδικά παπλώματα από υποαλλεργικό υλικό, γιατί τα μάλλινα, πουπουλένια κτλ μπορεί να προκαλέσουν αλλεργίες νομίζω ( και για εμάς ήταν και πολύ ζεστά). Ήταν λίγο τσιμπημένη η τιμή του για ΙΚΕΑ ( έκανε 90 ευρώ περίπου νομίζω) αλλά νομίζω είναι καλό.

There is no patch for human stupidity.

μωρε σκεφτομαι μηπως γινομαι λιγο υπερβολικη..ολοι θελουμε το καλυτερο για τα παιδακια μας.Κοιταγα τα οργανικα και ειναι πανακριβα.Μαλλινο και πουπουλενιο το εχω αποκλεισει για πολλους λογους...σιγουρα θα ειναι πολυ ζεστα, δυσκολα στο πλυσιμο και το πουπουλενιο με αλλεργιες.Μετα λεω ας ειναι 100% βαμβακι επενδυση και μια βαμβακερη παπλωματοθηκη.Θα κοιταξω και του ικεα που λες..και θα επανελθω.ζαλιστηκα