Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Filicine (folic acid)

Marouki

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,

είμαι ολοκαίνουρια στο forum, μόλις πρίν απο λίγα λεπτά τελείωσα με την εγγραφή μου.

Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε να μου απαντήσετε.

είμαστε με τον άντρα μου στη διαδικασία της προσπάθειας να αποκτήσουμε παιδί. πρίν απο 9 ημέρες ο γιατρός μου έδωσε filicine. 2-3 ημέρες αφού το ξεκίνησα με πιάνουν πονοι στο έντερο μέχρι κ σημερα κ υπάρχει ενα ελαφρυ φούσκωμα και έπίσης εχω βγάλει κάτι σπυράκια γύρω απο το πηγούνι. Μήπως γνωρίζετε να μου πείτε αν έχει κάποια σχέση ή είναι ένα τυχαίο γεγονός?! Δεν θέλω να ενοχλήσω το γιατρό μου Κυριακή, γι'αυτό ζητάω τη γνώμη σας!

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!

περιμένω

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας,

είμαι ολοκαίνουρια στο forum, μόλις πρίν απο λίγα λεπτά τελείωσα με την εγγραφή μου.

Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε να μου απαντήσετε.

είμαστε με τον άντρα μου στη διαδικασία της προσπάθειας να αποκτήσουμε παιδί. πρίν απο 9 ημέρες ο γιατρός μου έδωσε filicine. 2-3 ημέρες αφού το ξεκίνησα με πιάνουν πονοι στο έντερο μέχρι κ σημερα κ υπάρχει ενα ελαφρυ φούσκωμα και έπίσης εχω βγάλει κάτι σπυράκια γύρω απο το πηγούνι. Μήπως γνωρίζετε να μου πείτε αν έχει κάποια σχέση ή είναι ένα τυχαίο γεγονός?! Δεν θέλω να ενοχλήσω το γιατρό μου Κυριακή, γι'αυτό ζητάω τη γνώμη σας!

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!

περιμένω

γλυκια μου καλως ορισες και με το καλο να γινεις συντομα μανουλα!!λοιπον filicine παιρνω και εγω δεν εχω ομως το προβλημα που λες...μηπως κρυωσες πουθενα??μηπως περιμενεις να αδιαθετησεις?μηπως εισαι στις γονιμες?ή πιθανον να ειναι και εγκυμοσυνη!!απο το filicine μου φαινετε λιγο δυσκολο να φερνει αυτα τα συμπτωματα!!!αλλα ρωρησε τον γιατρο σου καλυτερα!!!ειναι παντως ενα θαυματουργο χαπακι που στο εξωτερικο το δινουν κανενα μηνα πριν ξεκινησεις προσπαθειες για παιδι...βοηθαει οταν γινει συλληψη να εχει αποθεματα φολικου οξεως για να κρατηθει το εμβρυο...καλο ειναι που στο εδωσε..εγω το παιρνω απο μονη μου...εμεις προσπαθουμε 6 μηνες..αλλα δυστυχως δεν τα εχουμε καταφερει ακομη...το filicine το παιρνω ενα μηνα τωρα...μακαρι να βοηθησα...

χωρισ να θελω να σε παρω στο λαιμο μου , εχω την εντυπωση οτι ειναι τυχαια η συνδεση τουσ. κι εγω επαιρνα filicine ηδη πριν μεινω εγκυοσ. και επειδη ηξερα οτι σαν βιταμινη το φυλικο οξυ κανει πολυ καλο στον οργανισμο εδινα και στο συζυγο...!!μην αγχωνεσαι. σοπυ ευχομαι ολα καλα με την εγκυμοσυνη σου!!

rYWUp3.png?PFNMbDcb

Σας ευχαριστώ πολύ για το θερμό καλωσόρισμα κ τη γρήγορη ανταπόκριση σας!!

Λεμονιά μου σου ευχομαι πολύ σύντομα να γίνεις μανούλα!! κ εμείς προσπαθούμε 4 μήνες!

Πολύ πιθανό να είναι ενα τυχαίο γεγονός αλλά οπως έψαχνα πληροφορίες στο internet διάβασα οτι εχει μια σπάνια παρενέργεια. την αλεργικη αντίδραση και πολύ φοβάμαι οτι μάλλον το εχω παθει, γιατί και τα σπυράκια ειναι ξαφνικό κ μια φαγούρα που εχω σε όλο μου το κορμί!! Μάλλον είμαι λίγο άτυχη! Λέω να πάρω τον γιατρό μου πρωι πρωι κ θα σας ενημερώσω!!

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλες!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας

μίλησα με τον γιατρό μου κ σας ενημερώνω.

Μου είπε οτι παρ'ολο δεν ειναι καθόλου συχνό φαινόμενο καλύτερα να το σταματήσω προς το παρόν γιατι μπορεί να είναι κάποια αλεργική αντίδραση. όσον αφορά το φούσκωμα κ τον πόνο στο έντερο το filicine περιεχει μονουδρική λακτόζη οπότε αν εχεις δυσανεξία δημιουργει πρόβλημα. καθε οργανισμός είναι διαφορετικός! αυτά!! Σας ευχαριστώ κ πάλι!! Καλό βράδυ

καλησπερα κι απο μενα!μαρουκι καλωσηρθες και μακαρι συντομα να εχεις τα επιθυμητα αποτελεσματα!εαν σε ενοχλει το φιλισιν μπορεις εναλλακτικα να καταναλωνεις τροφες που ειναι πλουσιες στο φολλικο οξυ και να καλυπτεις ετσι την ημερισια συνιστωμενη ποσοτητα που χρειαζεται ο οργανισμος σου.ενδεικτικα σου αναφερω καποιες απο αυτες:

πρασινα λαχανικα,πιτυρουχα δημητριακα οπως ψωμι και ζυμαρικα ολικης αλεσεως,κρεας,ψαρια,αυγα και γαλακτομικα.

αν εχεις συχνα ενοχλησεις στο εντερο και φουσκωματα ενδεχομενως να πασχεις απο Συνδρομο Ευερεθιστου Εντερου.παρατηρησε για λιγο πως αντιδρα ο οργανισμος σου σε πρασινα λαχανικα,οσπρια και γαλακτομικα.αν οι ενοχλησεις συνεχιζονται συμβουλεψου εναν γαστρεντερολογο.το ΣΕΕ δεν ειναι επικινδυνο σαν παθηση αλλα ειναι ενοχλητικο.

ελπιζω να βοηθησα εστω και στο ελαχιστο και παλι καλη επιτυχια στην προσπαθεια για μωρακι!

tt1108c2.aspx

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...