Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Διακοσμητης-Διακοσμήτρια στην Αθήνα.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω πόσο έμπειρο διακοσμητή θέλεις, αλλά έχω μια κοπέλα που δουλευάμε μαζί μεχρι το καλοκαίρι σε Τεχνική Εταιρεία, η οποία είναι τελειόφοιτη Σχολής Διακοσμητικής. Τρέχει σε εκθέσεις, μαζεύει πληροφορίες για όλα τα καινούργια υλικά, γενικά της αρέσει πολύ η δουλειά της και το ψάχνει πολύ!

Αν δεν θες κάτι εξειδικευμένο ίσως μπορεί να σε βοηθήσει!

Σίγουρα από τη στιγμή που δεν έχει πάρει ακόμα το πτυχίο της θα είναι και πολύ οικονομικότερη από κάποιον με μεγάλη εμπειρία. Αν σ' ενδιαφέρει πες μου να σου στείλω τα στοιχεία της.

aECcp2.png

3vQ5p2.png

• 5 weeks later...

Εγώ χρησιμοποίησα πέρυσι για το νέο σπίτι μου διακοσμητή και έμεινα πάρα πολύ ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα! Ακόμη περισσότερο βέβαια η γυναίκα μου η οποία είχε και πιο ενεργή συμμετοχή! Αν θυμάμαι καλά λεγόταν art wave και ήταν στο Περιστέρι! Εγώ πάντως τον είχα βρεί από τον ΧΟ εδώ:

http://www.xo.gr/dir-az/D/Diakosmiseis-Diakosmites/

Διαφημίσεις

Μπορω και εγω αν θελετε να βοηθησω (μιας και ειμαι και εγω διακοσμητρια:oops:) αλλα μονο με συμβουλες γιατι προς το παρον με το μωρο δεν εχω καθολου χρονο (εχω ηδη και αρκετες δουλειες που προσπαθω να προλαβω, και σε λιγο επιστρεφω και στη δουλεια)

Επισης μπορω να σας προτεινω καποιους συναδελφους ή και εγω για λιγα πραγματακια (προς το παρον & αφιλοκερδως βεβαια)

7ytop2.png

Ήθελα να ρωτήσω πόσο στοιχίζουν οι υπηρεσίες τω διακοσμητών, ξέρω οτι είναι ελεύθερο επάγγελμα και σίγουρα πληρώνεις τη φήμη και την εμπειρία. Τι τάξης μεγέθους είναι οι αμοιβές τους;

εχεισ πμ

Μπορω και εγω αν θελετε να βοηθησω (μιας και ειμαι και εγω διακοσμητρια:oops:) αλλα μονο με συμβουλες γιατι προς το παρον με το μωρο δεν εχω καθολου χρονο (εχω ηδη και αρκετες δουλειες που προσπαθω να προλαβω, και σε λιγο επιστρεφω και στη δουλεια)

Επισης μπορω να σας προτεινω καποιους συναδελφους ή και εγω για λιγα πραγματακια (προς το παρον & αφιλοκερδως βεβαια)

• 6 months later...

Ενδιαφέρομαι να διακοσμήσω το σπίτι μου με τη βοήθεια κάποιου ειδικού πάνω στον τομέα.

Μου πρότειναν γνωστοί μου μια διακοσμήτρια με πολύ καλές συστάσεις.

Επειδή δεν έχω έρθει ποτέ σε επαφή με διακοσμητές θα ήθελα όσες/όσοι γνωρίζετε να με βοηθήσετε:

1.Πώς πληρώνονται;Με την ημέρα/τετραγωνικά;

2.Πώς δουλεύουν;

3.Σε βοηθούν στην αγορά επίπλων/διακοσμητικών,έρχονται μαζί;

Πριν επικοινωνήσω με την κοπέλα θέλω να ξέρω τι παίζεται με τους διακοσμητές.

The family that plays plays together stays together Παύλος 10/01/08 Εβελίνα 20/01/11

Διαφημίσεις

αγορασαμε προσφατα δυοροφη μεζονετα 160 τμ.εχω παρει διακοσμήτρια η οποία μου εχει κανει την διαταξη των επίπλων, εχει σχεδιασει γυψοσανίδες, μπριζες διακοπτες, μου εχει δωσει ιδεες για να εκμεταλλευτώ καποιουσ χώρους, χρωματα και θα ερθει για κουρτίνες μαζι μου. μου εχει προτεινει υλικα και ακομα δεν εχουμε τελειώσει.μου εχει κανει παρα πολυ φιλική τιμή στα 500 ευρώ αλλα εγώ θα τησ δώσω σιγουρα παραπανω γιατι εχει κανει πολύ καλή δουλειά.παντοσ εγω υπολόγιζα πανω απο 1000 ευρώ για αυτές τισ δουλειες.α!μου σχεδίασε και ειδικες κατασκευές.αν εισαι θεσσαλονίκη να στην προτείνω. καλή συνέχεια!!!

Ενδιαφέρομαι να διακοσμήσω το σπίτι μου με τη βοήθεια κάποιου ειδικού πάνω στον τομέα.

Μου πρότειναν γνωστοί μου μια διακοσμήτρια με πολύ καλές συστάσεις.

Επειδή δεν έχω έρθει ποτέ σε επαφή με διακοσμητές θα ήθελα όσες/όσοι γνωρίζετε να με βοηθήσετε:

1.Πώς πληρώνονται;Με την ημέρα/τετραγωνικά;

2.Πώς δουλεύουν;

3.Σε βοηθούν στην αγορά επίπλων/διακοσμητικών,έρχονται μαζί;

Πριν επικοινωνήσω με την κοπέλα θέλω να ξέρω τι παίζεται με τους διακοσμητές.

Έχεις πμ :)

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

αγορασαμε προσφατα δυοροφη μεζονετα 160 τμ.εχω παρει διακοσμήτρια η οποία μου εχει κανει την διαταξη των επίπλων, εχει σχεδιασει γυψοσανίδες, μπριζες διακοπτες, μου εχει δωσει ιδεες για να εκμεταλλευτώ καποιουσ χώρους, χρωματα και θα ερθει για κουρτίνες μαζι μου. μου εχει προτεινει υλικα και ακομα δεν εχουμε τελειώσει.μου εχει κανει παρα πολυ φιλική τιμή στα 500 ευρώ αλλα εγώ θα τησ δώσω σιγουρα παραπανω γιατι εχει κανει πολύ καλή δουλειά.παντοσ εγω υπολόγιζα πανω απο 1000 ευρώ για αυτές τισ δουλειες.α!μου σχεδίασε και ειδικες κατασκευές.αν εισαι θεσσαλονίκη να στην προτείνω. καλή συνέχεια!!!

Καλημερα θα μπορουσες να μου δωσεις κ εμενα στοιχεια απο την διακοσμητρια σου?Ειμαι απο Γιανιιτσα.Ευχαριστω...

Καλημερα θα μπορουσες να μου δωσεις κ εμενα στοιχεια απο την διακοσμητρια σου?Ειμαι απο Γιανιιτσα.Ευχαριστω...
Δυστυχως δεν εχω ιδεες...κ θελω την γνωμη ειδικου

Καλησπέρα in love.... συνήθως οι διακοσμητές πληρώνονται με το τετραγωνικό ή με ποσοστό επι του συνόλου του έργου.

Πάντα, μαζί με σένα συνεργάζονται και παίρνουν το ναί σου για τα πάντα.

θα σου κάνει καποια μελέτη χώρου (σχεδιασμό)?, μελέτη φωτισμού ? καποια ειδική κατασκευή πχ. ένα χώρισμα απο πλεξι γκλάς , απο γυαλότουβλο, γυψοσανίδα ? θα ψωνίσουν για σένα? όλα αυτά είναι εξτρά καταλαβαίνεις....βέβαια ένας επαγγελματίας διακοσμητής δεν είναι παράλογος ούτε υπερβολικός στη τιμή του. βλέπε της Vassilikis αρκετά καλή τιμή!!!

συμβουλή αν επιτρέπεται....στη πρώτη συνάντησή σας δειξε απο περιοδικά - βιβλία τι περίπου θέλεις, σκέφτεσαι, ζήτα να δεις το χαρτοφυλάκιο της (δουλειες της ), πες της το υφος που σου ταιριάζει σα τρόπο ζωής σου, την εικόνα που θές να προβάλεις, χρώματα που προτιμάς, να σου ορίσει με μικρή απόκλιση το χρόνο που θα της πάρει να αποπερατώση το προγραμμά της, μη σου αφήσει μερεμέτια (γιατί αυτά ειναι που κοστίζουν τρελά).

Ελπίζω να βοήθησα in love...και να θυμάσε εχουμε δικαίωμα στη διαπραγμάτευση τιμής ...μια που οι εποχές είναι δυσκολες εεεε????

Διαφημίσεις

Καλησπερα Σοφια..Επειδη μου αρεσει πολυ κ μενα ο σχεδιασμος κ ψιλοασχολουμε....μπορεις να μου πεις ποιο προγραμμα χρεισιμοποιεις για τα φωτορεαλιστικα σου??ειδα στο site σου κ μου αρεσαν παρα πολυ.....-)-)-)

Η βοήθεια σας μου φάνηκε πολύ χρήσιμη! :-)

Σας ευχαριστώ όλες,ειδικούς και μη.

Βασιλική,η τιμή μου ακούγεται πάρα πολύ καλή.Βρίσκομαι Αθήνα,συνεπώς πολύ μακριά,για να μπορέσει να με βοηθήσει.

Αφού ενημερώθηκα για τη φύση της συνεργασίας και της συναλλαγής θα κανονίσω να τη δω σύντομα.

The family that plays plays together stays together Παύλος 10/01/08 Εβελίνα 20/01/11

• 1 year later...

επαναφερω....

ψαχνω αμεσα οικονομικο διακοσμητη χωρου για με βοηθησει με την επιλογη χρωματων κ υφασματων ξερεις κανεις καποιον καλο σε λογικη τιμη η οποια δεν εχω ιδεα ποια μπορει να ειναι????

ευχαριστω

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

• 3 years later...

Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιοιο καλό και οικονομικό διακοσμητή στην Αθήνα??Οι τιμές στο internet είναι αποκαρδιωτικες...

• 4 years later...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΤΡΕΥΩ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΛΙΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!