Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

θελω να προσλαβω...

Recommended Posts

εχω σχολή μπαλετου και θελω να προσλάβω μία γραμματέα μέσω του οαεδ.

ξερει κανεις να μου πει πώς γινεται αυτό;

διδικαστικά, χαρτιά, αιτήσεις κλπ που χρειάζονται;

πόσο είναι η επιδότηση που δίνεται στον εργοδότη οταν προσλαμβάνει άνεργο;

υπολογίζω γυρω στις 6 ωρες εργασίας ημερησίως.

age.png

Διαφημίσεις

Θα σου πρότινα να επισκευτείς τον ΟΑΕΔ της περιοχής σου γιατί δυστυχώς έχουν την φήμη ότι κάθε γραφείο ζητάει τα δικά του.

There is no patch for human stupidity.

Εξαρτάται από το πρόγραμμα που θα σας δώσουν. Εμένα μου έδιναν 300 ευρώ το μήνα περίπου αλλά τα έδιναν ανά 1000 ευρώ όποτε το θυμόντουσαν. Ένα θα σου πω, μην βασιστείς σε αυτά τα λεφτά για να πληρώνεις την γραμματέα. Καθυστερούν ως και 2-3 μήνες την κάθε δόση. Εμάς τελείωσε το πρόγραμμα και ακόμα κάνει να παίρνω λεφτά.

Θα σου πρότινα να επισκευτείς τον ΟΑΕΔ της περιοχής σου γιατί δυστυχώς έχουν την φήμη ότι κάθε γραφείο ζητάει τα δικά του.

το 'χω ξανα ζήσει αυτόοοοοοο σε αλλη υπηρεσία

age.png

Διαφημίσεις

εχω κεντρο ειδικης αγωγης κ τον μαρτιο εκανα προσληψη σε μια κοπελα μεσω οαεδ. πρεπει να πας απο εκει να δεις τι προγραμματα "τρεχουν". εγω συμμετεχω σε ενα προγραμμα που η επιδοτηση ειναι οσο αυτη που επαιρνε ο ανεργος, δλδ 456 ευρω τον μηνα κ διαρκει 2 χρονια, ΑΛΛΑ επρεπε να προσλαβω ατομο που ειχε απολυθει εντος 3μηνου. δεν υπηρχε αλλο προγραμμα εκεινη την περιοδο που πηγα. α, επισης, ηταν υποχρεωτικο να την προσλαβω για 8ωρο.

απο διαδικαστικα, δεν πρεπει να εχει γινει μειωση προσωπικου απο απολυσεις για τον τελευταιο χρονο, θελει την εναρξη επιτηδευματος κ κατι αλλες αιτησεις που συμπληρωνεις εκει για να γνωστοποιησεις την θεση.

εγω ακομα δεν εχω πληρωθει, επειδη ομως καθυστερησα εγω να καταθεσω τα χαρτια, αλλα απ' οτι ακουσα στο συγκεκριμενο προγραμμα πληρωνουν αμεσα.

ολα αυτα στον οαεδ γλυφαδας, οπου μια κυρια στο τμημα αυτο ηταν τοοοοοσο εξυπηρετικη που της χρωσταω πολλα που δεν εχασα επιδοτηση απο δικο μου λαθος κ σεβαστηκε το γεγονος της εγκυμοσυνης κ ετρεξε για εμενα. Ειναι εκτος θεματος, αλλα νομιζω οφειλω να το αναφερω, γιατι φερθηκε πολυ καλα!!

αν χρειαστεις κατι αλλο, ρωτα με!

Ποτέ δεν μας δίνεται κάτι που δεν μπορούμε να αντέξουμε...

εχω κεντρο ειδικης αγωγης κ τον μαρτιο εκανα προσληψη σε μια κοπελα μεσω οαεδ. πρεπει να πας απο εκει να δεις τι προγραμματα "τρεχουν". εγω συμμετεχω σε ενα προγραμμα που η επιδοτηση ειναι οσο αυτη που επαιρνε ο ανεργος, δλδ 456 ευρω τον μηνα κ διαρκει 2 χρονια, ΑΛΛΑ επρεπε να προσλαβω ατομο που ειχε απολυθει εντος 3μηνου. δεν υπηρχε αλλο προγραμμα εκεινη την περιοδο που πηγα. α, επισης, ηταν υποχρεωτικο να την προσλαβω για 8ωρο.

απο διαδικαστικα, δεν πρεπει να εχει γινει μειωση προσωπικου απο απολυσεις για τον τελευταιο χρονο, θελει την εναρξη επιτηδευματος κ κατι αλλες αιτησεις που συμπληρωνεις εκει για να γνωστοποιησεις την θεση.

εγω ακομα δεν εχω πληρωθει, επειδη ομως καθυστερησα εγω να καταθεσω τα χαρτια, αλλα απ' οτι ακουσα στο συγκεκριμενο προγραμμα πληρωνουν αμεσα.

ολα αυτα στον οαεδ γλυφαδας, οπου μια κυρια στο τμημα αυτο ηταν τοοοοοσο εξυπηρετικη που της χρωσταω πολλα που δεν εχασα επιδοτηση απο δικο μου λαθος κ σεβαστηκε το γεγονος της εγκυμοσυνης κ ετρεξε για εμενα. Ειναι εκτος θεματος, αλλα νομιζω οφειλω να το αναφερω, γιατι φερθηκε πολυ καλα!!

αν χρειαστεις κατι αλλο, ρωτα με!

ευχαριστω πολύ

δεν ξερω αν εχω τη δυνατοτητα να πρσλάβω και τις δασκάλες (ωρομίσθιες) που θα απασχολήσω στη σχολή μέσω ΟΑΕΔ, αλλα βασικά το ξεκίνησα για γραμματέα που θέλω.

την αλλη εβδομάδα θα πάω να κοιτάξω για τα προγράμματα που τρεχουν. μπορώ μηπως να τα βρω μεσα στο site του ΟΑΕΔ;

age.png

δεν το διευκρινησα, κ εγω για γραμματεα αφορουσε η προσληψη.

δεν ξερω αν θα βγαλεις ακρη απο την ιστοσελιδα, γιατι μπορει να βγουν νεα προγραμματα κ να αξιζει τον κοπο να περιμενεις λιγο, αλλα δεν αναγραφονται κ ολα τα προγραμματα επιδοτησης που υπαρχουν. Κανε μια βολτα απο εκει, αξιζει κ ευτυχως δεν εχει μεγαλη γραφειοκρατια. Εγω μεσα σε 2 μερες τελειωσα!!

Ποτέ δεν μας δίνεται κάτι που δεν μπορούμε να αντέξουμε...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...