Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πως βγαίνει ο μαρκαδόρος;

Recommended Posts

Καλημέρα! Δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί παλαιότερα, αλλά μήπως μπορείτε να μου πείτε πώς βγαίνει ο μαρκαδόρος από τα χέρια και τα ρούχα, γιατι πασσαλείφτηκε ο μικρός μου χθες;

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Διαφημίσεις

καλημερα! για τα ρουχα αν θελεις σου στελνω πμ, για συγκεκριμενο σπρει λεκεδων. για χερακια , πρωτα απαλα πλυσιμο με σαπουνι και μετα απαλα με οινοπνευμα. δοκιμασε πρωτα κ με μωρομαντηλα, τυχαινει να βγαινουν και ετσι.

για να μην εχεις τετοια, δωστου κραγονια(απο πλακακια βγαινει με μωρομαντηλο, απο τοιχο με ελαφρυ τριψιμο με σφουγγαρακι κουζινας βρεγμενο) η δαχτυλομπογιες(απο χερια με μωρομαντηλο βγαινουν τελειως, απλως για τυχον υπολειματα τα σαπουνιζεις λιγακι, απο ρουχα/καναπεδες/τοιχους κα. βγαινει κατευθειαν με μωρομαντηλο)

Καλημέρα! Δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί παλαιότερα, αλλά μήπως μπορείτε να μου πείτε πώς βγαίνει ο μαρκαδόρος από τα χέρια και τα ρούχα, γιατι πασσαλείφτηκε ο μικρός μου χθες;

Για τα ρουχα ξερω το καθαρο οινοπνευμα εκεινη την ωρα ομως.τοπικα ριχνεις το οινοπνευμα και θα εξαφανιστει.

Τωρα για τα χερακια μαλλον θα μπει στην μπανιεριτσα της για μπανακι να φυγουν.

Από τα χέρια θα φύγει σιγά σιγά με τα πλυσίματα [μη βάλεις χημικές ουσίες στο δέρμα του μικρού.]

Από τα ρούχα εγώ τους βγάζω με το SWAZ [σουάζ]

Βάζω λίγο στο ρούχο ,το τρίβω και φεύγουν αμέσως. Μετά στο πλυντήριο ..

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Για τους μαρκαδόρους εγώ δεν κάνω τίποτα φεύγουν με το πλύσιμο στο πλυντήριο. Νομίζω ότι πλέον οι μαρακδόροι είναι νερού και φεύγουν εντελώς. Από τα χέρια και το μουτράκι πιο δύσκολα αλλά προσπαθώ με το σφουγγάρι του στο καθημερινό μας μπάνιο. Να πω την αλήθεια δεν βάζω ούτε οινόπνευμα ούτε τίποτα γιατί παιδάκι είναι πως θα φάινεται ότι έχει φτιάξει μια ''φανταστική'' ζωγραφιά!!!!

xZBdp3.png

υπάρχει ο "διαβολακος του λεκε" για μαρκαδόρους

οπως και το oxygen σπρέι

ή το ace gentile σε σπρέι

δεν ειναι ολοι οι μαρκαδοροι νερου. καλύτερα να ψωνίζεις από αυτούς για να εισαι σιγουρη.

age.png

και οι νερομπογιές?

Εχουμε αχρηστεύσει πολλά ρούχα απο τις νερομπογιές, που ενώ στα χέρια του παιδιού φεύγει αμεσως με σκέτο νερό , στα ρούχα κάνει απίστευτους λεκέδες που δεν βγαίνουν με τίποτα.

Ευχαριστώ το θεό που μου χάρισε δυο υπέροχες κορούλες

Διαφημίσεις

Εγώ τα βουτάω στο νερό κανα 2μερο βάζοντας επάνω υγρό πιάτων και μετά πλυντήριο. Αυτό όσον αφορά τους μαρκαδόρους που βγαίνουν με το νερό. Ωστόσο μου είχε γράψει ο μικρός το κάλυμμα του καναπέ με μαρκαδορο που βγάινει με νερό υποτίθεται , αλλά δυστυχώς καταστράφηκε. Το έβαλα πλυντήριο και το σημείο εκείνο άσπρισε.

Τώρα τα χέρια με νεράκι και κανένα μωρομάντηλο και όσο βγουν μωρέ.

marag το σουάζ υπάρχει στο σούπερ μάρκετ; τι ακριβώς είναι;

Το σουαζ το παίρνεις από τη λαϊκή και κάνει θαύματα!!

Είναι για οοολους τους τεκέδες!

ένα χειμώνα σε ένα τραπέζι που κάναμε , μια μικρή σκανταλιάρα έριξε το πιάτο με το κοκκινιστό στο χαλί …,το έπλυνα τοπικά και ούτε ίχνος

κάνει για τα πάντα!! Πάτωμα, κουζίνα ηλ. ,πλυντήριο ρούχα, χαλιά κτλ

Α και κα΄νει μόνο 2 ευρώ

• 2 months later...

Διαφημίσεις

με οινοπνευμα εκειμη την στιγμή (μου το ειπαν στο καθαριστήριο)

αλλιώς και διαβολάκος του λεκε ή γαλα ή κοκα κολα, εκείνη τη στιγμή ομως. μετα ποτίζει το υφασμα και θελει καθαριστήριο!

age.png

Γενικά για μελάνι στα ρούχα βαλε ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ και bye bye λεκέδες :-)

Στα ρουχα δεν ξερω αλλα προχθες που πασαλιψε ο μικρος ολη την μουρη του με μαρκαδορο εβγαλε τα παντα το γαλατακι :D

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

εγω θα θα πρεπε να τα κανω τα παιδια μπανιο με γαλα σα τη κλεοπατρα για να καθαρισουν ετσι που γινονται καθε απογευμα. οτι βγαινει με πλυσιμο αλλιως επειδη με το τριψιμο μας ακουει η γειτονια απο τις φωνες ταφηνω ετσι

!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

μηπως με λακ??

* Τα πιο γλυκά χαμόγελα,που υπάρχουν στη ζωή μας,μας δίνουνε απλόχερα,οι άγγελοι οι δικοί μας,Κι αυτοί είναι τα μικρά παιδιά,που ζουν ανάμεσά μας,και μας διδάσκουν πως σωστά...να λειτουργεί ...η καρδιά μας...Κάθε πρωϊ στα μάτια τους,βλέπουμε άλλιως το κόσμο...με άνθη και ροδόσταμο..μέλι ,μέντα και δυόσμο...

αν τώρα βουτηξουν τους ανεξιτηλους για τα cd....

...και σου βάψουν το καλοκαιρινό καλαμο-ξύλινο χαλάκι, άστα βράστα!

Οι μαρκαδόροι του τζάμπο δέν ειναι όλοι νερού παρόλο που ειναι παιδικοι. Μια φορα εκανε η μεγαλη στη μικρη και στον εαυτο της face painting και τρομαξα να τις καθαρισω! αλήθεια στο πρόσωπο αν βαφτουν τι βαζουμε?

...και σου βάψουν το καλοκαιρινό καλαμο-ξύλινο χαλάκι, άστα βράστα!

Οι μαρκαδόροι του τζάμπο δέν ειναι όλοι νερού παρόλο που ειναι παιδικοι. Μια φορα εκανε η μεγαλη στη μικρη και στον εαυτο της face painting και τρομαξα να τις καθαρισω! αλήθεια στο πρόσωπο αν βαφτουν τι βαζουμε?

με baby oil ή ελαιόλαδο... επισης η κόλλα (απο αυτοκολλητα) βγαινει πολυ ευκολα με λάδι Ειχε κολλησει η μεγάλη μου στα ποδια κατι αυτοκολλητα και δεν μπορουσαμε να τα βγαλουμε με τιποτα, γιατι τραβιοταν και οι τριχουλες και πονουσε, αφου δοκιμάσαμε τα παντα βγηκαν ανετα με λαδι.!!!!:!::!::!:

α ωραια! βασικα baby oil δεν εχω αγορασει ποτε αλλα λαδακι εχουμε παντα ! μετα βεβαια θα ναι σα λαδωμενοι ποντικοι (εγω το λαδι το σιχαινομαι γιατι φευγει πολυ δυσκολα απο το δερμα αλλα στην αναγκη τι αλλο να κανεις???)

• 4 months later...

εχω αρχισει γενικη στο σπιτι μου βεβαια δεν θα τα κανω εγω ολα θα παρω και βοηθεια γιατι ειναι μεγαλο. το θεμα μου ειναι πως οι κορεσ μου εχουν κανει μουτζουρεσ στης πορτες με μαρκαδορο και και στυλο πως βγαινουν?εχετε δοκιμασει κατι?θελω να ξερω να το πω στην κοπελα που θα ερθει πως θα τα καθαρισει