Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ?

Recommended Posts

Αλλη ερωτηση παλι.

Οταν παμε το κολατσιο ,π.χ ενα γιαουρτακι το βαζουμε σε παγοκυστη ?

Και μετα το βαζουν στο ψυγειο οι δασκαλες?

Α και γραφουμε το ονομα του παιδιου μας στο φαγητο?

Καλα λετε να την μπερδεψω την δασκαλα με το ονομα? χαχαχα!

Θα γραφω Εφη κ αυτη θα ψαχνει για Φροσω.

Πως γινεται, δεν παει ολοημερο η μικρη μου.

Διαφημίσεις

αν οντως γραψεις Εφη και οχι Φροσω(διαβασα το θεμα σου) :Dκαι τελικα της το δωσει νομιζω πως καλο ειναι να εχεις γραψει το ονομα απο εξω.

δεν ξερω παλι αν εγω θα εμπιστευομουν να τους στελνω γιαουρτακι λογω το οτι ειναι ευαισθητο μηπως το ξεχασουν να το βαλουν ψυγειο.

καλυτερα να στελνεις κατι αλλο για κολατσιο.:D

Σε όλα του τα πράγματα (πάμπερς,κρεμα,τσαντούλα με αλλαξια κτλ )βάζω λευκα αυτοκόλλητα και ολογραφως το όνομα του.

Στο ποτήρι το έγραψα με ανεξιτηλο μαρκαδόρο και στο τάπερ αυτοκολλητάκι πάλι, αλλά θέλει συχνα αλλαγή!!!!

Γιαουρτάκι στέλνω εγώ αλλά δεν γράφω.. το βάζω μεσα στην τσάντα του και το βάζει η δασκάλα στο ψυγείο.

Σιγουρα θέλει πάντως ονοματα επάνω που να θυμουνται ποιανου είναι τι.....!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

ναι σε ολα αν και καποια στιγμη σταματησα να το γραφω γιατι πλεον ταχε μαθει ταπαιδακια. να μη πω οτι το κολατσιο το περνουν μονα τους απο την τσαντα. και το μεσημεριανο βασικα τους τα ζεστενει τα βαζει στο τραπεζι και το καθενα παει και καθετε μονο του στο πιατο του.

1-2-3MPOMPIRES!!!

Ναι σε όλα τα αντικείμενα τώρα που είναι αρχή είναι πολύ βασικό. Αργότερα θα τα γνωρίζουν κ οι δασκάλες κ τα παιδιά. Μπορείς να χρησιμοποιείς κ ανεξίτηλο μαρκαδόρο αν θες για τα γιαουρτάκια ή τους χυμούς.

"Great is the human who has not lost his childlike heart"-Mencius

Τι να πω η δικια μας κρεμαστρα ειναι απο εχθες πιασμενη με το ονομα της Εφης και δεν κρεμιεται η τσαντα σωστα.Ηθελα να βαλω την ζακετουλα της διπλα απο την τσαντα αλλα τζιφος.Υπηρχε ηδη αλλη ,τα νευρα μου .....:evil:.

Ειμαι υπερβολικη?

Δεν ειμαι κακιά.

εμεις στο δικο μας νηπιαγωγειο μολις παμε βγαζουμε τα μπωλακια με το μεσημεριανο τα βαζουμε μονες μας στο ψυγειο τα οποια γραφουν με ανεξιτιλο μαρκαδορο ονοματεπωνυμο ακομα και στα καπακια το ιδιο επισης στα κουταλακια (πιρουνακια απαγορευονται)..και στα ταπερακια και επειδη το δεκατιανο ειναι γυρω στις 9-9¨30 τα φρουτα ή τα σαντουιτσακια τα εχουν στην τσαντουλα και τα παιρνουν μονα τους..δεν τα βαζουμε ψυγειο οσο για τα γιαουρτακια 'η χυμους ολα αναγραφουν τουλαχιστον επωνυμο με μαρκαδορο...φυσικα ενημερωνω το παιδι μου οτι στην τσαντα του εχει τα συγκεκριμενα να ξερει τι εχει μεσα γιατι δυστυχως τα νηπια εξυπηρετουνται μονα τους..α οσον αφορα τα ρουχα τους μας ειπαν να γραψουμε στις ετικετες τους (ζακετες αργοτερα μπουφαν το επωνυμο τους ή να ραψουμε το μονογραμμα τους ακομα και στα σεντονακια -κουβερτουλες και μιλαω για το ολοημερο..

Διαφημίσεις

...φυσικα ενημερωνω το παιδι μου οτι στην τσαντα του εχει τα συγκεκριμενα να ξερει τι εχει μεσα γιατι δυστυχως τα νηπια εξυπηρετουνται μονα τους..QUOTE]

τι εννοεις δυστυχως;δεν χαιρεσαι που το παιδι σου μπορει να εξυπηρετειται μονο του;τι καλυτερο απο αυτο;ποσο δυσκολο φαινεται να αναγνωρισουν το γιαουρτακι τους;

εννοω δυστυχως -για τα νηπια-εμενα θα μου αρεσε να εξυπηρετηθει μονο του αλλα δυσκολα μαθαινουν μονα τους ειδικα τα αγορια (αν κρινω απο τον δικο μου) εχω προσπαθησει αρκετα αλλα με το θεμα της τουαλετας δυσκολευομαι ακομη..του φαινεται περιεργο γιατι ηταν σε σταθμο μεχρι περυσι και τους τα ειχαν ολα στο πιατο! ακομα και στο σπιτι δυσκολευεται ειναι στο παιδι πιστευω αλλα που θα παει θα προσαρμοστει..

εννοω δυστυχως -για τα νηπια-εμενα θα μου αρεσε να εξυπηρετηθει μονο του αλλα δυσκολα μαθαινουν μονα τους ειδικα τα αγορια (αν κρινω απο τον δικο μου) εχω προσπαθησει αρκετα αλλα με το θεμα της τουαλετας δυσκολευομαι ακομη..του φαινεται περιεργο γιατι ηταν σε σταθμο μεχρι περυσι και τους τα ειχαν ολα στο πιατο! ακομα και στο σπιτι δυσκολευεται ειναι στο παιδι πιστευω αλλα που θα παει θα προσαρμοστει..

οπως το λες,θα προσαρμοστει κ θα εινια για καλο του