Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

δεν κοιμάται

linis

Recommended Posts

hello είμαι ένας νέος τρελαμενος μπαμπάς ενός κούκλου 14 ημερών.

έχουμε ένα πρόβλημα ,ο μικρός μας δεν κοιμάται σχεδόν καθόλου ,σύνολο 8 ώρες όλο το 24 ώρο ε΄νω όλοι οι γνωστοί μας τα νεογνά τους κοιμόταν 16 ώρες. θηλάζει και το μόνο που δείχνει να τον ηρεμεί είναι ο θηλασμός σχεδόν κάθε 45 λεπτα.

σκεφτόμαστε να του δώσουμε kinderte αν και έχει κανονοκές κενώσεις μήπως και το χαμομίλη τον ηρεμίσει.

καμια συμβουλή???

ευχαριστώ και χαιρομαι που θα είμαι πλέον στην παρέα σας :):)

Διαφημίσεις

,ο μικρός μας δεν κοιμάται σχεδόν καθόλου ,σύνολο 8 ώρες όλο το 24 ώρο

καλησπερα και να σου ζησει!

τα ιδια εκανε και η δικια μου, δεν της εδωσα τιποτα. το παιδι κατι ξερει που θηλαζει τοσο συχνα. προσπαθει να κατεβασει περισσοτερο γαλα! οι γνωστοι σου επρεπε να σου πουν και οτι καθε μωρο εχει το δικο του χαρακτηρα. αφου θηλαζετε πριν σαραντησετε μην του δωσεις τιποτε αλλο για να μη παθει συγχησει θηλων.

προφανως η γυναικα σου χρειαζεται ξεκουραση και εσυ δειχνεις να ενδιαφερεσαι , απλα κρατα το μωρο μετα το θηλασμο για να ξεκουραστει, βοηθησε την με τις δουλειες, φροντιζε να τρωει καλα, να κοιμαται,οταν κοιμαται το μωρο.

οσο για συμβουλες περι θηλασμου στο θεμα θηλασμος γραφει η αγλαια(η ειδικη) και αλλες εμπειρες μαμαδες που σιγουρα θα σε βοηθησουν! μην παρασυρεσαι απο την πιθανη λανθασμενη εμπειρια του καθενος ... θα υπαρξουν πολλοι!

καλη συνεχεια και υπομονη... τα πραγματα συντομα θα γινουν καλυτερα!

ΥΓ δοκιμαστε να θηλασετε ξαπλωμενοι, θα κοιμηθει η μαμα, και το μωρο θα φαει !

Ειστε η ζωη μου: Θεοδώρα 3ων, Στελα 2, Μπεμπης-Αποστολος!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

linis na xaireste to moraki sas. Einai polu mikro akoma ...kai emas tis protes 30 meres den koimotane pano apo 8 ores kai pore pano apo 20 lepta kathe fora! Polu kourash kai anxos!! exo akousei kai ego gia morakia pou koimounte 16 wres alla ta dika mas den einai apo auta :roll: . Pantos me ton kairo tha strosei kai tha koimate perisotero. Emas edo kai 2 ebdomades arxise na koimate 4 -5ora to bradu kai pali thn hmera koimate para polu ligo!

Eixame kai emeis to anxos an prepei na dosoume xamomili i oxi..telika edosa merikes fores 5-6 fores kai den ekane kamia diafora...kalutera mono thilasmos kai to moraki siga siga tha brei ton ruthmo tou!

:lol: σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές και τελικά προσφέρει μεγάλη ανακούφιση όταν ξέρεις ότι δεν είσαι ο μόνος που τα περνάει,δεν πειράζει όμως χαλάλι στο αγγελούδι μου.

πολλά φιλιά

τα ιδια ειχαμε και εμεις στην ηλικια του μικρου σας....θα παρει

σειρα μην ανυσηχεις

σχετικα με κινερτε,καποτε ειχε απαγορευτει,τωρα ξαναβγηκε στην αγορα(δεν

ξερω γιατι)απλα θα σου προτεινα να μην του δωσεις....

για να ειχε απαγορευτει καποτε κατι επαιζε...

..sine qua non..

Διαφημίσεις

Το μωρό όσο θηλάζει δεν έχει ανάγκη από ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!!!

Όσον αφορά τον ύπνο... πραγματικά δεν ξέρω που είναι τα βρέφη αυτά που κοιμούνται 16 ώρες!!! Εγώ δεν ξέρω κανένα τέτοιο... (μόνο στα βιβλία τα συναντάς...) :?:P

ο γιός μου κοιμόταν ελάχιστα...όλοι έλεγαν οτι τα νεογέννητα κοιμούνται όλη μέρα κι εγώ ήθελα να κλάιω απο την εξάντληση... :wink: περνάνε όλα.

απλά ο γιός μου και τώρα δεν είναι του ύπνου,οπως κι εγώ δεν ήμουν 8) η κόρη αντίθετα φαίνεται πήρε απο τον μπαμπά καπως παραπάνω :lol: μέσα στη χαρά εγώ!!!

να σας ζήσει,να το χαιρόσαστε το μωράκι σας!