Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

παιδικοι αταθμοι στο μαρουσι - στον Σωρο

Recommended Posts

μηπως εχετε υποψην σας τον ιδωτικο σταθμο "πορτοκαλιτσα" στην Σωρου+Ναυπακτου?

Ειναι πολυ κοντα στο σπιτι μου και το σκεφτομαι σοβαρα για τον 3χρονο μικρουλη μου.

Ο νεος δημοτικος σταθμος μηπως ξερετε που θα ειναι?

ο Δημος μου ειπε κοντα στην BAYER αλλα τιποτε αλλο.

Αλλες εναλακτικες?

Διαφημίσεις

Η δικιά μου πάει στους Μπόμπιρες που είναι οικονομικός οικογενειακός παιδικος σταθμός. Αν σε ενδιαφέρει, είναι στη Φειδίου, στον Κυριακόπουλο και έχει σχολικό. Το τηλέφωνό τους είναι 210-6122448 και πηγαίνουν τα παιδια μας από το 2003 εκεί. Το βασικό είναι πως οι ιδιοκτήτες είναι καλοί άνθρωποι και μας έχουν σταθεί πολύ, όχι μόνο σε εμάς αλλά και σε άλλους γονείς, κάτι που δεν θα βρεις σε κανέναν δημοτικό σταθμό.

Όταν λες οτι οι ιδιοκτητες σας εχουν σταθει τι εννοεις? Για πες ενα παραδειγμα να καταλαβουμε.. Εννοεις οτι μπορει να κρατησουν τα παιδια περα απο το ωραριο αν υπαρξει αναγκη? Εννοεις οτι αν δεν εχεις να πληρωσεις ενα μηνα σου λενε οκ τον επομενο?

Δεν καταλαβα τι εννοεις με αυτο που λες.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

..EKEI KONTA EIXA DEI KAI ENAN ALLO PERNAS TA EKPAIDEYTHRIA TOU DOUKA KAI PAS PROS POLYDROSO..EINAI STO DEXI SOU XERI..FAINOTANE POLY WRAIOS..EXWTERIKA.

GNWMH GIA PORTOKALITSA DEN EXW STO SITE TO EIXA DEI TOTE POU EPSAXNA.

TELIKA KATELHXA STHN PITSIRIKOUPOLI SYNORA XALANDRI VRILISIA DIPLA STHN ATTIKH ODO EINAI..KAI MOU FAINETAI OTI EKANA KALH EPILOGH ..8A DEIXEI.

http://WWW.PITSIRIKOUPOLI.GR

ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΤΣΑ ΠΕΡΙΣΥ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ. ΔΕΝ ΜΕΙΝΑΜΕ ΚΑΘΟΥΛΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ 1 ΜΗΝΑ ΦΥΓΑΜΕ. ΝΟΜΙΖΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ. Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ.

UOMVp3.pngNossp2.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω Vassilis71 για τις πληροφοριες σου.

Αν εχεις χρονο θα ηθελα μερικες πληροφοριες παραπανω για την Πορτοκαλιτσα, γιατι ενας κακος παιδικος σταθμος ειναι ιδιαιτερα επικυνδυνο θεμα.

Ευχαριστω και τους υπολοιπους για τις αλλες εναλλακτικες.