Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ποσο η κακη διαθεση μπορει να επηρεασει το μωρουλι?

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια...ηθελα απλα να ρωτησω ποσο αληθευει το γεγονος οτι η κακη διαθεση επηρεαζει τα μωρουλια...ειναι αληθεια αυτο?γιατι πολλα λεγονται αλλα ισχυουν πραγματικα...

πολυ συχνα δεν ειμαι καλα...και το μονο που μου δινει κουραγιο και δυναμη ειναι το πλασματακι που προσπαθει να μεγαλωσεις...χαιδευω την κοιλιτσα..του μιλαω και περνω κουραγιο...

πολυ παραγοντες με ριχνουν καθημερινα και ιδιαιτερα στη δουλεια...εχω γινει και πιο ευαισθητη τελευταια...

τι λετε?

ήρθες στη ζωή μου και νιώθω να ζώ ξανά...

Διαφημίσεις

Αυτό βρήκα στο Ίντερνετ :wink:

Η θετική σκέψη γεννάει πιο υγιή μωρά

Η στάση της μέλλουσας μαμάς απέναντι στη ζωή μπορεί να επηρεάσει την εγκυμοσύνη της σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστήμιου της Νέας Υόρκης.

Πιο συγκεκριμένα, οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι οι απαισιόδοξες γυναίκες, που παρουσίαζαν υψηλά επίπεδα στρες, είχαν περισσότερες πιθανότητες να γεννήσουν λιποβαρή βρέφη από ό,τι οι αισιόδοξες.

Και αυτό γιατί οι αισιόδοξες γυναίκες έχουν την τάση να ζουν καλύτερα και πιο υγιεινά. Έτσι, έχουν καλή ψυχολογική κατάσταση και παράλληλα διατηρούν πιο γερό ανοσοποιητικό σύστημα, το οποίο τις καθιστά ανθεκτικές σε μολύνσεις που ενδεχομένως θα οδηγούσαν σε πρόωρο τοκετό.

Αν και χρειάζεται να γίνουν περισσότερες έρευνες πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, σίγουρα θα ωφεληθείτε από κάθε άποψη αν είστε θετικές και αισιόδοξες.

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Δεν ξέρω πόσο επηρεάζει το μωρό πάντως και εγώ είμαι πολύ διαφορετική και νευριάζω πολύ πιο εύκολα και γενικά έχω μια απαισιοδοξία εξαιτίας των ορμονών.

Καλά είναι να προσπαθούμε να έχουμε όση καλύτερη διάθεση γίνεται γιατι το μωράκι στην κοιλίτσα δεν φταίει σε τίποτε να πρέπει να υποστεί την κάθε μας διάθεση.

Σίγουρα δεν γίνετε να είμαστε και κάθε μέρα μες στην τρελλή χαρά...αλλά και η καθημερινή στεναχώρια, το άγχος ή και η κατάθλιψη δεν νομίζω να είναι ό,τι καλύτερο για τα νινάκια μας.

Think positive :wink::wink:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Διαφημίσεις

Καλά είναι να προσπαθούμε να έχουμε όση καλύτερη διάθεση γίνεται γιατι το μωράκι στην κοιλίτσα δεν φταίει σε τίποτε να πρέπει να υποστεί την κάθε μας διάθεση.

Σίγουρα δεν γίνετε να είμαστε και κάθε μέρα μες στην τρελλή χαρά...αλλά και η καθημερινή στεναχώρια, το άγχος ή και η κατάθλιψη δεν νομίζω να είναι ό,τι καλύτερο για τα νινάκια μας.

Think positive :wink::wink:

Θα συμφωνησω!!!!!!!!!!

Χαλαρα!!!!!

pEmXp3.png

γεια σας κοριτσια...ηθελα απλα να ρωτησω ποσο αληθευει το γεγονος οτι η κακη διαθεση επηρεαζει τα μωρουλια...ειναι αληθεια αυτο?γιατι πολλα λεγονται αλλα ισχυουν πραγματικα...

πολυ συχνα δεν ειμαι καλα...και το μονο που μου δινει κουραγιο και δυναμη ειναι το πλασματακι που προσπαθει να μεγαλωσεις...χαιδευω την κοιλιτσα..του μιλαω και περνω κουραγιο...

πολυ παραγοντες με ριχνουν καθημερινα και ιδιαιτερα στη δουλεια...εχω γινει και πιο ευαισθητη τελευταια...

τι λετε?

Ντίνα, επειδή διάβασα και σε άλλο ποστ σου πως σου συμπεριφέρονται στη δουλειά και είναι κρίμα να χαλάς την ψυχολογία σου εξαιτίας τους, παίρνε αναρρωτικές. Συζήτησέ το και με το γιατρό σου και αν έχεις και καποιο δικό σου να σου γράφει τις άδειες όταν νιώθεις πεσμένη. Κρίμα και για σένα αλλά και για το νινί σου.... Και γιατί να σου μείνει όταν με το καλό έρθει το μωρό, αυτή η πίκρα από την τόσο όμορφη περίοδο που διανύεις....

Ή αν μπορείς γίνε γαϊδούρα.... Στις γαϊδούρες μόνο η γαϊδουριά περνάει.... Μπορείς όμως;

sL7ap2.png

Αγαπητη ντινα πρεπει να διαφυλαξεις αυτο το θησαυρο που εχεις μεσα σου και να ξερεις πως για κανεναν πικροχολο και μικροψυχο δεν αξιζει να χαλας τη ζαχαρενια σου.

Θυμησου το καιρο των προσπαθειων και της αγωνιας να πιασεις μωρακι!!

Αξιζει??? Σιγουρα Οχι!!

Γραφτους λοιπον κανονικα εκει που ξερεις, και μην αφηνεις κανενα να σου χαλαει τη διαθεση. Ευτυχισμενη μαμα = ευτυχισμενο μωρο!!!!!!

Αντε και σημερα εχουμε γιατρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D

Ο γιατρός μου λέει ότι η ήρεμη μητέρα στην εγκυμοσύνη, γεννάει ήρεμα παιδιά. Στο πρώτο μας μωρό, αυτό έπιασε. Σε λίγους μήνες θα σου πω και για το δεύτερο. Όμως, πέρα από την πλάκα, οι συναισθηματικές μας εντάσσεις τα επιρρεάζουν. Ένα πράγμα είμαστε. Δεν ξέρω τί συμβαίνει στη δουλειά σου. Αν όμως μπορούσες να κλείσεις τα μάτια και να κάνεις μία προβολή στο μέλλον και να δεις το μωρό σου να σου χαμογελάει, θα καταλάβαινες ότι .... τίποτα άλλο δεν έχει σημασία. Είναι σαν να έχω όλα τα λεφτά του κόσμου στην τσέπη μου και οι άλλοι να τσακώνονται για τα πενηνταράκια! Αστείο!

Dina27,διαβασα αυτα που εγραψες για το ποσο σε εκνευριζουν στη δουλεια,στην ενοτητα "Θελω να μεινω εγκυος" και σου εχω απαντησει εκει.

Εκει σουεχω γραψει ποια ειναι η δικη μου αποψη για ολα αυτα,επειδη,πιστεψε με,τα περναγα κι εγω πριν απο λιγους μηνες που ημουν εγκυος. Ειχα τα ψυχολογικα μου σκαμπανεβασματα,ειχα τους καυγαδες με τον αντρα μου,ειχα και την ασεβεια των συναδελφων μου. Τουλαχιστον εκει αντιδρουσα!!!

Αν θες μπες εκει να διαβασεις τι σου εχω γραψει και πανω απ' ολα μη σκας για τιποτα και για κανεναν. Μονο το μωρο σου εχει πλεον σημασια καλη μου!!! :wink::wink::wink:

Διαφημίσεις

σας ευχαριστω κοριτσακια μου..μου δινεται πολυ κουραγιο και δυναμη..θα κανω οτι μπορω..θα προσπαθησω το καλυτερο για το μικρο μου..

ήρθες στη ζωή μου και νιώθω να ζώ ξανά...