Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - ΜΩΡΟ 6 ΜΗΝΩΝ ΖΥΓΙΖΕΙ 20 ΚΙΛΑ

elena 79

Recommended Posts

Tώρα το είδα...... Μα καλά τι το ταϊζουν ήθελα να ήξερα;; Την υγεία του δεν την σκέφτονται;; :evil:

http://www.alfavita.gr/artro.php?id=7643 και εδώ 10 μηνών.......του δίνουν και μπριζόλες.....δηλαδή ΕΛΕΟΣ....

Διαφημίσεις

Και ομως, πολλοι το θεωρουνε υγεια...Και γλυκουλικο γιατι τσιμπανε μαγουλα! Ειδικα εδω στην Ελλαδα! Μανουλες,ολου του κοσμου, το παχος ειναι αρρωστια για ολα τα παιδια, δεν ειναι για καμαρι!

Εχω δει πανεμορφες μητερες και εχω παθει πλακα με τα παχυσαρκα παιδια τους. Δεν ξερω πως γινεται αυτο!

Βεβαια η εικονα αυτη ειναι φρικτη, σε λιγο καιρο σα μεγαλωσει, δε θα μπορουν να το κουβαλαν!Αυτο το παιδι κινδυνευει απο καρδιακες παθησεις, εγκεφαλικα και διαβητη οταν ενηλικιωθει, αν συνεχισει ετσι.

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

• 1 χρόνο μετά...

Αχ να! :shock::shock::shock::shock::shock::shock: αυτά φοβάμαι!!!! Κι όμως, το πιστεύετε πως δεν πρέπει να κάνει δίαιτα;;; :eek::-o:-o:-o

Η μικρούλα γεννήθηκε 2860. Την πήρα 2460 από το μαιευτήριο. Σε έναν μήνα ήταν 3800 και τώρα κοντά στον 7ο είναι 9 κιλά.

Είναι αφρατούλα και τρώει κανονικά, μην σας πω πως "κλέβω" κι όλας απ το φαγητό της με τρικ. Πχ 3ο μήνα δεν της έδινα πάνω από 120γρ γάλα. Και την τάϊζα με μπιμπερό που δυσκολευόταν το παιδί, για να αργεί να τρώει και να "αντιλαμβάνεται" ότι χορταίνει πριν το γάλα τελειώσει.

Κι όμως η γιατρός μου είπε πως θα φάει αυτό που πρέπει να φάει, δεν κάνουμε δίαιτα σε παιδί αν δεν κλείσει τον χρόνο, ούτε μπορεί να μιλάς για παχυσαρκία σε βρέφος πριν περπατήσει.

Επίσης μου είπε πως εφόσον το παιδί δεν τρώει σκατολοϊδάκια, δλδ γλυκά και σνακ κλπ., δεν γίνεται παχύσαρκο.

Αλλο αν εμένα ο φόβος μου εξακολουθεί να υπάρχει να πω την αλήθεια...

Διαφημίσεις

Και είδατε πόσο περήφανη ήταν η μαμά του;

Φριχτή εικόνα, τόσο μικρό μωρό τόσα κιλά!

Κοριτσομάνα συνήθως οι πανέμορφες μητέρες έχουν τόσο υστερική σχέση με το φαγητό που τα παιδιά τους πάνε στο άλλο άκρο!Γιατί μπορεί η μαμά να προσέχει να μην παχύνει, αλλά δεν πρέπει να στερεί από τα παιδιά και το τηγανιτό, και το σουβλάκι και την πίτσα, σε λογικά πλαίσια πάντα!Συνήθως όμως επιβάλλουν στα παιδιά τους τόσες απαγορεύσεις, ανάγουν την εμφάνιση σε κάτι ιερό κι έτσι τα παιδάκια ή γίνονται παχύσαρκα ή ανορεξικά (το τελευταίο συμβαίνει κατά κόρον στην Αμερική, και υπάρχουν και κλινικές για τη θεραπεία παιδιών 10 και 11 χρονών ας πούμε που τα ενθάρρυνε η μαμά να μην τρώνε!!!!!!)!!!!!

Όταν η μητέρα μαθαίνει στο παιδί πώς να τρέφεται σωστά, και παράλληλα του επιτρέπει κάποιες παροδικές παρασπονδίες και του μαθαίνει να αγαπά το σώμα τους όπως και να είναι, χοντρό ή λεπτό γιατί ο εσωτερικός κόσμος είναι που μετράει, τότε έχει περισσότερες πιθανότητες το παιδί να αναπτύξει υγιή σχέση με το σώμα του και να διατηρεί κανονικό το βάρος του!

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

Και είδατε πόσο περήφανη ήταν η μαμά του;

Φριχτή εικόνα, τόσο μικρό μωρό τόσα κιλά!

Και εμένα η υπερηφάνεια της μαμάς με ενόχλησε πολύ.

Αυτό είναι αρρώστεια:cry:

Κοριτσομάνα συνήθως οι πανέμορφες μητέρες έχουν τόσο υστερική σχέση με το φαγητό που τα παιδιά τους πάνε στο άλλο άκρο!Γιατί μπορεί η μαμά να προσέχει να μην παχύνει, αλλά δεν πρέπει να στερεί από τα παιδιά και το τηγανιτό, και το σουβλάκι και την πίτσα, σε λογικά πλαίσια πάντα!Συνήθως όμως επιβάλλουν στα παιδιά τους τόσες απαγορεύσεις, ανάγουν την εμφάνιση σε κάτι ιερό κι έτσι τα παιδάκια ή γίνονται παχύσαρκα ή ανορεξικά (το τελευταίο συμβαίνει κατά κόρον στην Αμερική, και υπάρχουν και κλινικές για τη θεραπεία παιδιών 10 και 11 χρονών ας πούμε που τα ενθάρρυνε η μαμά να μην τρώνε!!!!!!)!!!!!

Όταν η μητέρα μαθαίνει στο παιδί πώς να τρέφεται σωστά, και παράλληλα του επιτρέπει κάποιες παροδικές παρασπονδίες και του μαθαίνει να αγαπά το σώμα τους όπως και να είναι, χοντρό ή λεπτό γιατί ο εσωτερικός κόσμος είναι που μετράει, τότε έχει περισσότερες πιθανότητες το παιδί να αναπτύξει υγιή σχέση με το σώμα του και να διατηρεί κανονικό το βάρος του!

Κορίτσια για να καταλάβω και να μπορέσω να συμμετάσχω.

Το πανέμορφη τι σχέση έχει με την παχυσαρκία ?:?

Και εμένα η υπερηφάνεια της μαμάς με ενόχλησε πολύ.

Αυτό είναι αρρώστεια:cry:

Κορίτσια για να καταλάβω και να μπορέσω να συμμετάσχω.

Το πανέμορφη τι σχέση έχει με την παχυσαρκία ?:?

Λέει η κοριτσομάνα ότι έχει δει πανέμορφες μητέρες, που προφανώς ξέρουν πώς να τρέφονται σωστά, με παχύσαρκα παιδιά!Και αποπειράθηκα να εξηγήσω γιατί συμβαίνει αυτό, σύμφωνα με τη δική μου άποψη βέβαια!

Λέει η κοριτσομάνα ότι έχει δει πανέμορφες μητέρες, που προφανώς ξέρουν πώς να τρέφονται σωστά, με παχύσαρκα παιδιά!Και αποπειράθηκα να εξηγήσω γιατί συμβαίνει αυτό, σύμφωνα με τη δική μου άποψη βέβαια!

το κατάλαβα αυτό και δεν αναφερόμουν αποκλειστικά σε εσένα αλλά και στις δύο.

Επίσης για να απαντήσω σε εσένα το να διατηρούμαστε σε φυσιολογικά κιλά σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει στέρηση.;)

Απλά το πανέμορφη δεν συνεπάγεται πάντα με το φυσιολογικά κιλά, όπως και το φυσιολογικά κιλά δεν συνεπάγεται πάντα με το πανέμορφη.

Εγώ πάλι όταν βλέπω παχύσαρκο παιδάκι, βλέπω ότι και ο ένας τουλάχιστον γονιός είναι από υπέρβαρος έως παχύσαρκος.

το κατάλαβα αυτό και δεν αναφερόμουν αποκλειστικά σε εσένα αλλά και στις δύο.

Επίσης για να απαντήσω σε εσένα το να διατηρούμαστε σε φυσιολογικά κιλά σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει στέρηση.;)

Απλά το πανέμορφη δεν συνεπάγεται πάντα με το φυσιολογικά κιλά, όπως και το φυσιολογικά κιλά δεν συνεπάγεται πάντα με το πανέμορφη.

Εγώ πάλι όταν βλέπω παχύσαρκο παιδάκι, βλέπω ότι και ο ένας τουλάχιστον γονιός είναι από υπέρβαρος έως παχύσαρκος.

Δεν θεωρώ ούτε εγώ ότι σημαίνει στέρηση, απλώς λέω ότι πολλές μαμάδες το περνάνε έτσι στα παιδιά τους, ότι στέρηση=ωραίο σώμα!

Συμφωνώ και για το πανέμορφη, αλλά το χρησιμοποίησα όπως αναφέρθηκε, δηλαδή σαν ταυτόσημο με το ωραίο σώμα...

Κοίτα συνήθως βλέπουμε την μητέρα με το ''τέλειο'' σώμα και το παχύσαρκο παιδί...Πολύ πιθανό αν βλέπαμε και τον πατέρα να ήταν έτσι...Κατά περίπτωση μάλλον...Εγώ κρίνω αυστηρά από το δικό μου στενό περιβάλλον!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...