Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

mother baby -παιδικα επιπλα ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ -ΠΡΟΣΟΧΗ-


Recommended Posts

18 μηνες μετα την αγορα των επιπλων του μωρου μου και παλι ψαχνω για επιπλα...

φυσικα τα παλια ουτε σε αγγελια δεν τα βαζω...

κανοντας μια ερευνα στο αντιστοιχο site του parents ειδα πολλες μανουλες να ψαχνουν στα τυφλα οπως κι εγω καποτε θα ηθελα λοιπον να κανω κι εδω μια αναφορα για το τι μου συνεβει αγοραζοντας απο εκει κουνια ντουλαπα συρταριερα..

 

μας ξεκολλησαν τα καγκελα και τα συρταρια επεσαν

αλλα το πιο σημαντικο ειναι οτι στη δευτερη σκαλα οταν πια κατεβαζεις το στρωματακι του μωρου πιο χαμηλα εκει ανακαλυπτεις τη προχειροτητα της δουλειας τους ...οι βιδες πετανε προς τα μεσα και το στρωμα με το κρεβατι κανει τρελο κενο ..ο μικρος μου εγδαρε τα ποδια του πολλες φορες..

 

 

τους καλεσα τους εκανα παραπονα και με γραφανε κανονικα...οταν πια πηγα απο κοντα μου προτινανε κατι λυσεις τις οποιες δεν μπορουσα να τις δεχτώ ,μου είπανε να μου βαλουνε προσθετα πανακια στις βιδες κατι που μου φανηκε καπως ασχημο τοσο οπτικα οσο και πρακτικα...

 

οσο για την εξυπηρετηση δεν εμεινα ευχαριστημενη!

σου δινουν την αισθηση οτι σου κανουν χαρη και ακουσα και καποια αλλα σχολια τα οποια με χαλασαν ακομα πιο πολυ.

 

 

τι να σας πω εγω ειχα πολυ καλη αποψη που βρηκα ωραια και φτηνα αλλα 18 μηνες μετα ψαχνουμε για νεα επιπλα !!!!!

"...ήρθες κι έφερες φως ο δικός μου Θεός

αγκαλιά μου εσύ ξεκινάει η γιορτή

θα΄ναι η τύχη με μας αν εσύ μ΄αγαπάς..."

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Καλησπερα κοπελα μου !

Απαραδεκτοι ελεος πια τι αλλο να πουμε!

 

Τωρα που το παιδακι σου ειναι πια 18 μηνων παρτου ενα κανονικο κρεβατακι και βαλτου προστατευτικο , πηγαινε ικεα εχει ωραι και φτηνα!

Link to comment
Share on other sites

δεν ξερω εχω πικραθει παρα πολυ ειλικρινα

εκανα τοσα ονειρα για το μωρουδιακο δωματιο και τωρα που ολα στις μερες ειναι δυσκολα εγω πρεπει να ξανα αγοραζω απο την αρχη κρεβατια και σιφινιερες.

"...ήρθες κι έφερες φως ο δικός μου Θεός

αγκαλιά μου εσύ ξεκινάει η γιορτή

θα΄ναι η τύχη με μας αν εσύ μ΄αγαπάς..."

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάλι έχω πάρει από το mother baby την κούνια που γίνεται κρεβατάκι (συν λευκά είδη κλπ) ... Με συρτάρια από κάτω και δίπλα μια μικρή συρταριέρα που βγαίνει αργότερα για να γίνει παιδικό κρεβάτι ..

http://www.motherbaby.gr/products1.php?wh=1〈=1&the1id=16&the2id=36&theid=36&open1=16&open2=36

(Υ.Γ. πιο απλό σχέδιο και άλλο χρώμα .. )

Δεν έχω κανένα ιδιαίτερο παράπονο μόνο ότι τα κάγκελα είναι ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ και σταθερά !!

Μια κούνια που μας έχουν δώσει και την έχω στη μητέρα μου, καμία σχέση στο ύψος στα κάγκελα και ανεβοκατεβαίνουν.

Σε λίγο βλέπω τον μικρό μου να βουτάει .. Του έχω βάλει δίπλα στην κούνια (στο πάτωμα) ένα στρώμα έτσι ώστε αν επιχειρήσει ταρζανιές να προσγειωθεί τουλάχιστον στα μαλακά ... Θα δείξει .. Κοιμάμαι και ξυπνάω με το φόβο ότι θα σηκωθεί, θα πηδήξει από την κούνια του και θα τριγυρνά στο σπίτι μπουσουλώντας νυχτιάτικα ...

Αργότερα θα χρειαστεί άλλο στρωματάκι (γιατί με αυτό που έχει η κούνια θα αφήνει κενά ) για να γίνει κρεβατάκι μικρό (με τη συρταριέρα ακόμη) και πιο μετά πάλι άλλο για πιο μεγάλο (αφού βγάλουμε τη συρταριέρα).

Εμάς μας βόλεψε από οικονομικής άποψης (τουλάχιστον έτσι νομίζαμε) και πιάνει λίγο χώρο στο δωμάτιο - γιατί έχει τα συρτάρια από κάτω - από ότι αν παίρναμε χώρια κούνια και ξεχωριστά σιφινιέρα (βέβαια έχουμε και ντουλάπα στο δωμάτιο, οπότε οκ).

Τώρα θα δείξει στο μέλλον αν θα βολέψει .. Προς το παρόν έχω φόβο για τα κάγκελα..

...ζω & υπάρχω για να σας βλέπω να μεγαλώνετε!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλημερα!

Και εγω απο εκει πηρα την κουνια που γινεται κρεβατι με την αλλαξειρα που βγαινει και δεν ειχα κανενα προβλημα και εχει κανει και 2 μετακομισεις!

ΤΣΤην αρχη ηταν κουνιστο κρεβατι μετα το εκανα σταθερο και οταν ο μικρος εγινε 18 μηνων εβγαλα εντελως τα καγκελα και εβαλα ενα προστατευτικο καγελακι.Τωρα που εγινε 2,5 βγαλαμε και την αλλαξιερα και εγινε κανονικο κρεβατι με κομοδινο.Δεν ειχαμε κανενα προβλημε ουτε με βιδες ουτε να διαλυεται και ας το μετακομισαμε 2 φορες.Εχουμε και την συρταριερα και αυτη μια χαρα ειναι.Εγω παντως θα το αποθηκευσω μετα την επομενη μετακομιση μας την ανοιξη για το επομενο μωρο γιατι θα του παρουμε το κρεβατι του mcqueen...Και μια φιλη μου το εχει 5 χρονια τωρα ειανι το δευτερο παιδι της μεσα και κανενα προβλημα...

Link to comment
Share on other sites

Εμεις παλι οταν γεννησα την κορη μου, λογω οικονομικων δυσχερειων δεν μπορουσαμε να αγορασουμε κουνια και ετσι μας χαρισανε μια της επωνυμιας που λεει και το katianaki. Ηταν αχρησιμοποιητη, στα κουτια μεσα (συγκεκριμενα η κοπελα που μου την εδωσε, ειχε ηδη αγορασει κουνια για το γιο της και επειδη η πεθερα της ηθελε σονι και ντε να παρει κι εκεινη κουνια στο μωρο, καταληξανε με δυο κουνιες κι ετσι χαρισανε σε εμενα τη μια). Αγορασαμε μονο στρωμα.

18 μηνες αργοτερα, καθομαστε απογευματακι στο σαλονι και ακουμε -στο πουθενα ετσι?- ενα ΜΠΑΜ! απο το παιδικο δωματιο. Το παιδι ηταν μαζι μας στο σαλονι και απορησαμε απο που προερχεται ο θορυβος. Εν τελει, ειχε σπασει το κατω πλαϊνο καγκελο της κουνιας (αυτο στο οποιο στηριζονται οι ταβλες αλλα στο κατω μερος του). Εκανα και ξαναεκανα το σταυρο μου που δεν ηταν μεσα η μικρη την ωρα που εσπασε!

Η κουνια φυσικα πηγε στα σκουπιδια αφου μετα απο 18 μηνες δεν μπορουσα να παραπονεθω σε καποιο καταστημα αλλα και εκτος αυτου μου την ειχαν χαρισει, οποτε που να απευθυνομουν?

Εν τελει, μου εδωσε μια το μελος DEMS που ειναι και φιλη μου, η οποια ειναι απο το ΙΚΕΑ και δεν εχω κανενα παραπονο απο αυτη!

Δεν εχω αγορασει κατι αλλο απο τη συγκεκριμενη εταιρεια περαν της κουνιας την οποια -ξαναλεω- μου τη χαρισαν, οποτε δεν μπορω να ξερω αν ηταν τυχαιο γεγονος ή αν γενικοτερα υπαρχει προβλημα.

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Link to comment
Share on other sites

και εγω αυτη την κουνια αγορασα

την teddy που γινεται και μονο κρεβατι! Βλεπεις ειχα σκοπο να την κρατησω για πολυ καιρο αλλα τελικα τα σχεδια αλλαξαν!!!

 

Ναι τα καγκελα ειναι οντως πολυ χαμηλα ουτε καν μετρο αυτο ειναι πολυ προβλημα αλλα το λιγοτερο σε σχεση με τα οσα αλλα βγηκαν στην πορεια!!!

 

επισης να πω οτι οι σανιδες που μας εδωσαν ειναι απλο κοντρα πλακε που στραβωνει καθε λιγο και αναγκαζομουνα να τα γυρναω διαρκως ....σιγα μη σου δωσουν και ορθοπεδικες ταβλες.. δεν ξερω ο αντρας μου τοτε ειχε πολλες αντιρησεις και τελικα ειχε δικιο κριμα που δεν τον ακουσα τοτε!

 

τουλαχιστον ας το περνανε πισω και ας μας δινανε καποιο ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗΣ ΑΞΙΑΣ AΛΛΑ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ δε θα με ενοιαζε..

 

εκει που φτασαμε το οτι εχασα τα λεφτα μου ειναι πλεον το γεγονος ....το θεμα μου και το ζητουμενο μου αλλο να κοιμαται καπου το μωρακι μου ασφαλες ..

 

αυτη τη στιγμη κοιμαται στο παρκοκρεβατο!!!

"...ήρθες κι έφερες φως ο δικός μου Θεός

αγκαλιά μου εσύ ξεκινάει η γιορτή

θα΄ναι η τύχη με μας αν εσύ μ΄αγαπάς..."

Link to comment
Share on other sites

και εγω εχω αγορασει αυτη την κουνια δεν εχω βαλει ακομα τον μικρο γιατι ειναι 1 μηνος

αλλα αγχωθηκα οντως ειναι χαμηλα τα καγκελα

και εκει που λεγαμε οτι χασαμε ηρθανε τα θαυματακια μας

η αννα μαρια μας γεννηθηκε στις 16/2/2009

και ο μπεμπης στις 17/7/2010

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Αναστασί μου σε ευχαριστω αλλα δεν παυει να με στεναχωρει το γεγονος οτι ευτιαχνα αυτο το δωματιο με τοσα ονειρα και με την κοιλια στο στομα και τωρα ειμαι αναγκασμενη να ψαχνω λυσεις που σε αλλη περιπτωση ουτε θα το σκεφτόμουν..

αγορασα μεταχειρισμενη κουνια σε πολυ καλη τιμη απο μια κοπελα εδω στο φορουμ αν δεν ηταν κι αυτη μας εβλεπα παρκοκρεβατο μεχρι το δημοτικο!!!!!

 

να 'ναι καλα η κοπελα την Κυριακη παω να τα παρω..

αλλα αυτο με πίκρανε που δεν μπορεσε το παιδακι μου να χαρει αυτα που εγω με τοση αγαπη διαλεξα για εκεινο..

 

σιγουρα με καταλαβαινεται!!

 

@anna maria ...τι να πω ευχησου να βγει το μωρακι σου ησυχο και να μην ειναι μαιμουδακι σαν το δικο μου που του αρεσει το σκαρφαλωμα σε τοιχους ταβανια κλπ..

"...ήρθες κι έφερες φως ο δικός μου Θεός

αγκαλιά μου εσύ ξεκινάει η γιορτή

θα΄ναι η τύχη με μας αν εσύ μ΄αγαπάς..."

Link to comment
Share on other sites

-------------------------------------

"...ήρθες κι έφερες φως ο δικός μου Θεός

αγκαλιά μου εσύ ξεκινάει η γιορτή

θα΄ναι η τύχη με μας αν εσύ μ΄αγαπάς..."

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...