Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Εχετε κατι να προτεινετε; Ελεγα για 3-4 μερες, εχω αδεια για αλλες 2 εβδομαδες, κριμα να κραταω το μωρο στο διαμερισμα. Ο αντρας μου δεν μπορεσε να παρει αλλη αδεια. Καπου να μπορει ισως να πηγαινοερχεται;

Διαφημίσεις

εγω πηγα λουτρακι μια χαρα κοντα ηταν ολα τα ειχα διπλα μου μαγαζια θαλασσα καφε να πιουμε γιατι ειμαστε πορτογυρες οπως μας λενε. ο μπαμπας μας ηρθε 2 φορες την μια απογευμα και εφυγε βραδυ και εκανε και η μπεμπα μπανακια

εμεις εχουμε εξοχικο στους αγιους αποστολους,στον καλαμο αττικης.εχει καποια ενοικιαζομενα δωματια αλλα πρεπει να πας να δεις πρωτα.δεν ξερω αν θα βρεις στις εφημεριδες ή στο internet.εχει μονο 2 ξενοδοχεια.τα δελφινια και to kalamow beach.εχει.ωραια παραλια,μαγαζια και ειναι ωραια για παιδακια.κοντα στην αθηνα και κυριως στα βορεια που βλεπω οτι μενεις.

κοιτα εμεις παμε για μπανιο στην αγκωνα στο beach bar!!κατα πασα πιθανοτητα αν πατε εκει θα σας εχουμε δει.η μικρη μου γυρνοβολαει και πιανει κουβεντα με πολλα πιτσιρικια.αλλιως στανταρ στο λουνα παρκ!!!

Διαφημίσεις

:cool:

Εχετε κατι να προτεινετε; Ελεγα για 3-4 μερες, εχω αδεια για αλλες 2 εβδομαδες, κριμα να κραταω το μωρο στο διαμερισμα. Ο αντρας μου δεν μπορεσε να παρει αλλη αδεια. Καπου να μπορει ισως να πηγαινοερχεται;

Καλημερα σε ολες! ειμαι καινουρια στο forum

και συμμετεχω πρωτη φορα σε συζητηση. Χαρα-Μαρια πολυ καλος προορισμος ειναι το Τολο μιαμιση ωρα σχεδον απο Αθηνα ευκολη διαδρομη. Τα παντα μεσα στα ποδια σου πας παντου με το καροτσι κ στην θαλασσα! πληθωρα δωματιων. πηγαμε πριν 1μιση μηνα με τον μπεμπακο μας που ηταν σχεδον 5 μηνων κ ηταν τελεια!! το προτεινα κ στην παιδιατρο του κ περασε εξισου ωραια. στο προτεινω ανεπιφυλακτα.καλες διακοπες.:cool:

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!