Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

να αρχισει την πιπιλα 6 μηνων

anantin

Recommended Posts

το μπουμπουκι μου μπηκε μολις στον 7 ο και θηλαζει ακομα.χρηση μπιμπερου δεν εχουμε κανει ακομα.αυτο που με απασχολει ειναι οτι τα τελευταια βραδια ο μικρος ξυπναει ανα 2ωρο, αλλα οχι για να φαει οπως εκανε παλαιοτερα αλαλ για να πιπιλησει το στηθπος μου και να ξανακοιμηθει.το ερωτημα να προσπαθησω (δεν την κρατεει πολυ, την βγαζει)να του μαθω πιπιλα ή αφου περασε ολο αυτο το διαστημα χωρις να κανω υπομονη?σε ποια ηλικια πρεπει να του την κοψω μετα?

Διαφημίσεις

Καλημέρα anantin.

Εμένα η μικρή μου μέχρι 5 μηνών περ. δεν ήθελε καθόλου πιπίλα. Δεν ξέρω πως κάναμε το λάθος και της τη δώσαμε σε κάποια φάση, προς το τέλος του 5ου μήνα επειδή γκρίνιαζε και από τότε δεν την έχει ξαναβγάλει από το στόμα της.

Από τη μια λέω, πως από το να βάζει στο στόμα στης επικίνδυνα πράγματα (γιατί η αλή΄θεια είναι ότι όσο έχει την πιπίλα δε μασάει χαρτάκια και διάφορα άλλα) είναι καλύτερη η πιπίλα αλλά από την άλλη, έχουμε φτάσει 17 μηνών και δε βλέπω να μπορώ να της την αποσπάσω εύκολα.

Προσπαθώ μεν την μέρα να την έχει στο στόμα της αλλά είνα στιγμές που μπορεί να σε τρελλάνει με τη γκρίνια της και επειδή τη θέλει. Το βράδυ είναι αδύνατον να κοιμηθεί χωρίς αυτή και πολλές φορές σηκώνομαι επειδή έχει πέσει κάτω και δεν μπορεί να την πάρει......

Αν ΄΄εχεις υπομονή λοιπόν θα σου έλεγα να μην του τη μάθεις. Θεωρώ πως θα είναι δύσκολο μετά να την κόψεις.....

sL7ap2.png

Οχι να μην του δωσεις πιπιλα. Δεν φανταζεσαι ποσο δυσκολο ειναι να την κοψεις μετα και σε τι ιστοριες μπορει να σε βαλει.

Ενα αρκουδακι μαλακο αγκαλιας μηπως?

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Και εγώ θα πρότεινα να μην δώσεις... και που δεν είναι απόλυτο ότι θα την πάρει κιόλας... και εμένα είχε κάνει το στήθος πιπίλα αλλά ήθελε the real thing στο στόμα όχι καουτσουκ και σιλικόνη... :wink:

Μιας και φτάσατε ως εδώ θα συνιστούσα και εγώ υπομονή... κάποια στιγμή θα το κόψει μόνο του και τότε δε θα έχεις και το άγχος "να σταματήσει την πιπίλα!"

Κρίμα να του δόσεις πιπίλα μετά από τόσους μήνες. Ειδικά αν δεν τη θέλει και ιδιαίτερα :wink:

Σ'αυτήν την ηλικία είναι πολύ πιθανό να ετοιμάζει κανένα δοντάκι και γι'αυτό να ξυπνάει για πιπίλισμα...οπότε θα του περάσει γρήγορα :D

...και για να γελάσουμε λίγο, ο Κωστής δεν ήθελε ποτέ την πιπίλα...κάποια στιγμή, γύρω στους 7 μήνες που ήθελε να μασουλάει τα πάντα, για τα δοντάκια του μια φίλη μου είπε ότι μπορώ να του δόσω μια πιπίλα από αυτές που είναι ολόκληρες καουτσουκ, μήπως τον ανακουφίζει. Του την έδωσα λοιπόν -στο χέρι, όχι στο στόμα- και τη μασουλούσε από όλες τις πλευρές ΕΚΤΟΣ από την κανονική. Πιο πολύ απ' όλα του άρεσε το χερούλι :D:D:D:lol:

KbCJp2.pngEYukp3.png

Διαφημίσεις

• 1 year later...
το μπουμπουκι μου μπηκε μολις στον 7 ο και θηλαζει ακομα.χρηση μπιμπερου δεν εχουμε κανει ακομα.αυτο που με απασχολει ειναι οτι τα τελευταια βραδια ο μικρος ξυπναει ανα 2ωρο, αλλα οχι για να φαει οπως εκανε παλαιοτερα αλαλ για να πιπιλησει το στηθπος μου και να ξανακοιμηθει.το ερωτημα να προσπαθησω (δεν την κρατεει πολυ, την βγαζει)να του μαθω πιπιλα ή αφου περασε ολο αυτο το διαστημα χωρις να κανω υπομονη?σε ποια ηλικια πρεπει να του την κοψω μετα?

Ακριβως ιδια κατασταση... Αλλα δεν ειναι μονο οτι ξυπναει το βραδυ, αλλα και για να κοιμηθει με πιπιλαει κανα διωρο...

Χτες οταν για πολλοστη φορα την βαλαμε στο κρεββατι και ξυπνησε παλι κλαιγοντας δεν το σκεφτηκα, πηρα την πιπιλα που ειχα προχειρη στο κομοδινο μου και της την εβαλα στο στομα!!! Την πιπιλησε για 10 δευτερολεπτα και μετα την εφτυσε... Αλλα μετα κοιμηθηκε:shock::?::shock::?::shock:

Δεν θελω να της την ξαναδωσω...αλλά ειναι μεγαλος πειρασμος!