Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παίρνεις περισσότερα λεφτά από τον σύζυγο; Πρόσεχε!

litsar

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Δεν νομιζω πως ενας αντρας που εχει αυτοπεποιθηση στον εαυτο του θα εκανε κατι τετοιο ασχετως εισοδηματος της γυναικας του. Πιστευω οτι η ριζα της απιστιας δεν ειναι σε τετοια θεματα. Βρισκεται ηδη εκει. Και βγαινει με την οποιαδηποτε αιτια. Θες τωρα να την ονομασεις χρηματα? κουραση? δυσκολιες? αναγκη για επιβεβαιωση? δεν παιζει ρολο....αν υπαρχει η προδιαθεση ή βρεθει το καταλληλο εδαφος θα γινει. Οσο για τις γυναικες που εξαρτιουνται οικονομικα απο τον συζυγο οτι δεν θα τον απατησουν, παλι για μενα δεν ισχυει. Ξερω γυναικες που ζουν απο τον αντρα τους, μπροστα τον εχουν Θεο και απο πισω του τα εχουν ηδη φορεσει πολλες φορες. Ουυυυ.....αρθρα για να περναει η ωρα ειναι αυτα.....μην το ψαχνεις.

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

ο αντρας μου παντα λεει οτι αφου υπαρχει κοινο ταμειο οποιος και να φερνει τα παρισσοτερα ειναι προς οφελος ολης της οικογενειας.και συμφωνω μαζι του,αν εισαι καλα με το συντροφο σου τα αλλα ειναι σαχλαμαρες.αν δεν εισαι καλα,ολα φταινε,και που αναπνεει ο αλλος...

children=world:D

happy children=better world:wink:

Για διαβάστε αυτό και πείτε μας τις εμπειρίες σας...

http://www.madata.gr/diafora/stranges/73391.html

Αν ισχυει κατι τετοιο, χαιρομαι που το δημοσιο μου εκανε περικοπες :mrgreen:..

h0MYp3.png

Εχω υπαρξει σε σχεση με ανθρωπο ο οποιος εβγαζε λιγοτερα χρηματα απο εμενα .

Στην αρχη δε με ενοιαζε καθολου.Οταν ομως αρχισαν τα προβληματα και αυτος αρχισε να σκορπαει τα χρηματα του και να πρεπει να τον χαρτζιλικωνω...οταν ετρεχα σα το βεγγο να κανω τα παντα εγω..σκουπισμα,μαγειρεμα,ψωνια,δουλεια και απο πανω αναγκαζομουνα να πληρωνω και τους λογαριασμους εγω(μιας και εβγαζα περισσοτερα χρηματα) ενω αυτος δεν εκανε τπτ περα απο τη δουλεια του...ε τοτε αρχισα να ενοχλουμε και πολυ μαλιστα.Αν ηταν ενταξει στη συμπεριφορα του και δεν ηταν τοσο παρτακιας ισως και να μη με ειχε ενοχλησει αλλα τοτε θυμαμαι πως ημουνα σε ενα μονιμο αγχος να φροντισω να μη ξεμεινουμε απο χρηματα.

Διαφημίσεις

εμενα το θεμα παρτακιας παντως θα με ενοχλουσε ακομη κι αν ειχε παλατια..για μενα αλλο το εισοδημα κι αλλο ο χαρακτηρας...

children=world:D

happy children=better world:wink:

Δεν νομιζω πως ενας αντρας που εχει αυτοπεποιθηση στον εαυτο του θα εκανε κατι τετοιο ασχετως εισοδηματος της γυναικας του. Πιστευω οτι η ριζα της απιστιας δεν ειναι σε τετοια θεματα. Βρισκεται ηδη εκει. Και βγαινει με την οποιαδηποτε αιτια. Θες τωρα να την ονομασεις χρηματα? κουραση? δυσκολιες? αναγκη για επιβεβαιωση? δεν παιζει ρολο....αν υπαρχει η προδιαθεση ή βρεθει το καταλληλο εδαφος θα γινει. Οσο για τις γυναικες που εξαρτιουνται οικονομικα απο τον συζυγο οτι δεν θα τον απατησουν, παλι για μενα δεν ισχυει. Ξερω γυναικες που ζουν απο τον αντρα τους, μπροστα τον εχουν Θεο και απο πισω του τα εχουν ηδη φορεσει πολλες φορες. Ουυυυ.....αρθρα για να περναει η ωρα ειναι αυτα.....μην το ψαχνεις.

Σωστά....αν και πιστεύω πως η απιστία δεν έχει δικαιολογία...απλά προσπαθούν να τη δικαιολογήσουν με διάφορα......κάποιοι έχουν στο dna τους την απάτη.......και δεν υπάρχει χειρότερος άνθρωπος από αυτόν που απατά το σύντροφό του....σκεφτείτε πόσο πιο εύκολα θα προδίδει τους φίλους ή τους συνεργάτες.....άτιμη φάρα και δεν αναγνωρίζεται εύκολα.....

Όσο για αυτές που εξαρτιούνται οικονομικά ξέρω τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις στην πόλη μου "κυρίες" (λέμε τώρα)...που ο έρμος ο άντρας τους τους παρέχει τα πάντα, κι αυτές αλωνίζουν αλλού..παράσιτα σκέτα οι κυράτσες.......και δεν έχουν καν την εντιμότητα να φύγουν.....γιατί που θα βρουν άλλο χορηγό?

Μόνο προσεύχονται να μη μαθευτεί...χα...και σε αυτές τις περιπτώσεις όλοι το ξέρουν εκτός από τον καημένο τον τάρανδο, που νομίζει ότι έχει και γυναίκα ο καημένος.......

ο αντρας μου παντα λεει οτι αφου υπαρχει κοινο ταμειο οποιος και να φερνει τα παρισσοτερα ειναι προς οφελος ολης της οικογενειας.και συμφωνω μαζι του,αν εισαι καλα με το συντροφο σου τα αλλα ειναι σαχλαμαρες.αν δεν εισαι καλα,ολα φταινε,και που αναπνεει ο αλλος...

Έτσι είναι.....απλά κάποιο άνθρωποι δεν κάνουν όχι για γάμο, ούτε για σφαλιάρες........και να είναι καλά πάλι θα ψάχνονται..........

Εγώ πιστεύω ότι ένας άντρας ακομπλεξάριστος και συνειδητοποιημένος δεν νιώθει μειονεκτικά απέναντι στη σύζυγο που έχει μεγαλύτερο εισόδημα. Από κει και πέρα είναι στο χέρι της γυναίκας πώς θα τον αντιμετωπίσει. Αν αυτή με κάποιο τρόπο "του το χτυπάει" και τον μειώνει, δεν είναι απίθανο να της το ανταποδώσει με απιστία. Τέλος πάντων, αυτά τα πράγματα δεν έχουν φύλο, είναι θέμα χαρακτήρα όπως είπε και μια κοπέλα παραπάνω...

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...