Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Facebook (zoo.gr-msm κτλ) κλείνουν ή ανοίγουν σπίτια?

Ben10

Recommended Posts

Ξεκινώ αυτό το θέμα γιατί πρώτον με ενδιαφέρει (προσεχώς πάω προς "κλείσιμο" του δικού μου) και κατά δεύτερον να συλλέξω απόψεις πάνω σε αυτό το θέμα και κυρίως να μάθω αν έχει "ανοίξει" κανένα. δεν θέλω να δαιμονοποίησω τίποτα, άλλωστε είμαι στον χώρο των Η/Υ απο το 90 και χρησιμοποιούσα BBS (αν τις θυμάται κανείς) πολύ πριν εμφανιστεί το ιντερνετ και για να προλάβω κάποιους, ο εαυτός μας και το μυαλό μας φταίει για το τι χρήση κάνουμε με τους Η/Υ (δεν φταίει ο Colt και οι Smith & Wesson για τις δολοφονίες από τα όπλα τους). το θέμα είναι ότι λόγω δουλειάς, και χρόνο έχω μακριά απο το σπίτι μου, και πρόσβαση στο δίκτυο και το ίδιο συμβαίνει και με συνάδελφους. Ε, αρκετοί απο αυτούς μετά την δουλειά ασχολούνται όλη την υπόλοιπη μέρα με τα κοινωνικά δίκτυα και επι το πλείστον φλερτάρουν μόνο. Η δικαιολογία που άκουγα και εγώ ότι μιλάνε "αθώα" με φίλους /φίλες είναι αστεία, αλλιώς τι κόψιμο έχει ο καθένας μας να κάθεται μέχρι αργά να κάνει chat... (μέχρι και τις 4 καθόταν η σύζυγος μου όταν έλειπα). Ένα άλλο θέμα που με πειράζει σε αυτό το είδος φλερτ είναι ότι δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχουν γυναίκες (άντρες ?) που πιστεύουν όλα αυτά που τους γράφουν και λένε διάφοροι άγνωστοι "φίλοι". αρκετές φορές συνάδελφοι μιλάγανε είτε μέσω chat είτε και μέσω τηλεφώνου (και με ανοικτή ακρόαση) και είμαστε αρκετοί παρόν και κάναμε κασούρα μετά, ή μετά απο 1-2 φορές συνομιλία με chat ανταλλάζανε αμέσως τηλέφωνο και μιλάγανε με τις ώρες. και όλα αυτά εντάξει να το δεχτώ απο τους ελεύθερους -ες αλλά δυστυχώς η πλειονότητα είναι παντρεμένοι-ες. Εγώ επειδή κατανοώ ότι είναι και στην ιδιοσυγκρασία μας ως Έλληνες να θέλουμε περισσότερη επικοινωνία (σε αυτά τα πλαίσια δεν έφερα αντίρρηση να έχει fb στο σπίτι η σύζυγος), αλλά άλλο είναι το να γράφεις (στο κάτω κάτω κάποτε θα βαρεθείς) και άλλο είναι να μιλάς στο τηλέφωνο, άλλος βαθμός επικοινωνίας. ένα ακόμα παράδοξο είναι ότι απο όσους (όσες) ξέρω που φλερτάρουν απο το fb δεν έχουν την προσδοκία ότι θα γίνει κάτι σοβαρό (για παντρεμένους μιλάω) παρ΄ όλα αυτά προσπαθούνε με κάθε μέσο να βγούνε για κανένα καφέ/ποτό. πιο πολύ δηλαδή τους αρέσει η ιδέα μου φαίνεται... Τώρα αν βγείς για καφέ μία, δύο τρείς... και με έναν, δύο... δεν ξέρω πόσο μπορώ να το δικαιολογήσω αυτό (μπορεί κάποια ίσως να με βοηθείσει?). ψάχνοντας στο forum για σχετικά θέματα είδα ότι λίγο πολύ αρκετοί έχουν αρνητικές εμπειρίες, ελπίζω κάποιος/α να παραθέσει και καμιά θετική. και μιλάω για σοβαρή σχέση γιατί όπως ξέρουμε καλά μια εφήμερη σχέση εύκολα μπορεί κάποια να κάνει. ακόμα μην βιαστεί κάποιος να πει ότι υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας γιαυτό γίνονται όλα αυτά, γιατί στο δικό μου παράδειγμα με τα πρώτα δείγματα (τηλέφωνα) είχα ξεκινήσει διάλογο για να δούμε τι δεν πάει καλά, εντάξει η απόσταση είταν μεγάλη για το διάστημα που έλειπα αλλά προσπάθησα αυτό να το εκμεταλευτώ (έβαλα κάμερα και skype για να μιλάμε, δωράκια στον γυρισμό, κτλ) αλλά στο βρόντο.... και άστε που υπάρχουν ζευγάρια που ζούν έτσι χωρίς να "ψάχνονται" (απ όσο ξέρω τουλάχιστον). εν το μεταξύ μεγάλη σημασία έχει και το τι θα πει η άλλη πλευρά όταν του παρουσιάσεις τα στοιχεία, θα προσπαθήσει να κρυφτεί καλύτερα ή να τα βάλει κάτω να σκεφτεί τις προτεραιότητές του (παιδιά και οικογένεια φαντάζομαι) και να τραβήξει γραμμή. αν ακούσεις όμως το φοβερό "...φταις εσύ που τα έψαξες..." τι κάνεις? το παίρνεις το φαρμακάκι σου ή όχι??

τεσπα κλείνω εδώ προς το παρόν, περιμένοντας τα σχόλιά σας και έχω να πώ:

δεν ξέρω αν φταίει το ότι δεν υπάρχει επικοινωνία μεταξύ δυο ανθρώπων ή το ότι εύκολα μπορούμε να επικοινωνήσουμε με πολλούς.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 85
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ω πα πα πα....στα γρηγορα γιατι ξυπνησε το μωρο. Εχω και εγω προβληματα με τον συζυγο αλλα ΠΟΤΕ δεν μιλησα με ξενουν στο διαδικτυο για κανενα λογο μετα που τον γνωρισα. Και ουτε θελω ακομα και τωρα που ειμαι τιγκα στα θεματα. Επισης τρελλενομαι και ΜΟΝΟ στην ιδεα να μιλαει με αλλες γυναικες αυτος. Το θεωρω απιστια ως κινηση και ναι ειμαι τραγικα υπερβολικη σε αυτο. Αλλα καποιος που ψαχνετε αρκετα για να αρχισει να μιλαει δεξια και αριστερα σε αλλους και να τους σκεφτεται (ποσο μαλλον να μιλαει και στο τηλεφωνο) ψαχνετε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Τι λεμε τωρα. Τι επειδη δεν εκανε την πραξη? Μπορει να την εχει κανει και απο το τηλεφωνο. Που ΠΑΛΙ απιστια εγω το θεωρω. Και ειμαι ΤΟΣΟ απολυτη σε αυτο που του εχω διευκρινησει. Αν γινει κατι τετοιο ποτε εχουμε τελειωσει. Και οσο για αυτες τις εικονικες πραγματικοτητες μεσω chat, fb ή virtual worlds (το καινουργιο μοδακι) δεν το γουσταρω με τιποτα, γιατι για μενα δεν ειναι τιποτα παραπανω απο η επιθυμια του ΠΩΣ θα ηθελες να εισαι ενω εισαι παγειδευμενος στο πως πραγματικα εισαι και ειναι λυπητερο. Μια ανοητη διεξοδος η οποια για μενα στην συντριπτικη πλειοψηφία κλεινει σπιτια. Αν ανοίγει? Υποθετω ναι αλλα πρεπει να ειναι ελαχιστο σε σχεση με το αντίβαρο του.......

ΥΓ: και ναι θυμαμαι το BBS (Bulletin Board System). Το χρησιμοποιησα και εγω αρχες τοου 90 οντας πιτσιρικα κυριως για μικρο παιχνιδακια (οχι για τιποτα σοβαρο τοτε) εμπαινα σε communities και εψαχνα ωρες...επεφτε η συνδεση και μετα αντε παλι απο την αρχη....χεχε, αλλα ηταν η αρχη του ιντερνετ....ακομα θυμαμαι το terminal screen....και εγω και ο αντρας μου ειμαστε του επαγγελματος......Δεν ξερω τι εχεις παθει, ελπιζω να λυθουν ολα σου τα θεματα........

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Κατ'αρχας μέσα στις συνομιλίες πιστεύω απλά βγαίνει ο εαυτός μας........εκέινος ο σύζυγος που θα "ψαχνόταν" και εκτος, ψάχνεται και μέσω internet......εκείνη η κοπέλα "θύμα" που πιστεύει ότι της λένε, θα πιστεψει και τον καθένα που chatάρει.....το να μιλάς με αγνώστους φαντάζομαι είναι για ανθρώπους που έχουν χρόνο (μάλλον όχι μαμάδες) και λείπει από τη ζωή τους η επικοινωνία (ένας σύντροφος, ένας φίλος) ή εν τελει γι'αυτούς που ψάχνουν να "ζευγαρώσουν" (άντρες- γυναίκες) :-))))

Εμένα το Facebook μου άνοιξε το σπίτι...Πραγματικά πιστεύω ότι αν δεν ήταν αυτό,δεν θα γνώριζα τον άνθρωπο που θα γίνει ο πατέρας του παιδιού μου σε λίγους μήνες...Επίσης ασχολούμαι με chat από τα 15 μου,τώρα είμαι 23 σχεδόν.Έχω κάνει αρκετές γνωριμίες από τις οποίες έβγαλα τα εξής συμπεράσματα:

1.Πολλοί είναι παντρεμένοι και το κρύβουν.

2.Πολλοί είναι δεσμευμένοι και στο λένε αλλά παραδέχονται πως θέλουν να "περάσουν καλά".

3.Πολλοί βάζουν ψεύτικες φωτογραφίες ή στοιχεία.

4.Πολλοί ντρέπονται για την εμφάνισή τους και βρίσκουν έναν τρόπο επικοινωνίας χωρίς να χρειάζεται να δείξουν το πρόσωπό τους.

5.Πολλοί αισθάνονται πιο άνετα να λένε τους προβληματισμούς τους σε μια οθόνη.

6.Κάποιοι (όπως εγώ) δεν έχουν φίλους και παρέες και ξεφεύγουν μιλώντας στο ίντερνετ.

7.Κάποιοι περιμένουν τον άνθρωπό τους και ελπίζουν να τον βρουν εδώ (εγώ δεν το είχα κατά νου αλλά έτυχε)

8.Άλλοι είναι ανώμαλοι και "την βρίσκουν" με το να μιλάνε στο ίντερνετ και επιδιώκουν πράγματα όπως syber sex.

9.Κάποιο χρησιμοποιούν το ίντερνετ για να κρατάνε επαφές από άλλες περιοχές,χώρες.

10.Λίγοι είναι νορμάλ άνθρωποι χωρίς κάποιες προσδοκίες και απλά τους αρέσει που και που να τα λένε μέσω ίντερνετ.

Παρόλα αυτά,γνώρισα 5-6 πολύ αξιόλογα άτομα συν τον σύντροφό μου και έχω μάθει να συμπεριφέρομαι στο ίντερνετ χωρίς να με παρεξηγήσει κάποιος και εννοείται δεν "ψάχνομαι" απλά είναι η παρέα και η ενημέρωση μου!

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, όπως είπα και στην εισαγωγή και εγώ πιστεύω ότι μόνο το μυαλό μας φταίει για όλα. απλά ήθελα να δω αν κάποιο-α μέλη του φόρουμ έχει θετική εμπειρία απο τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης και σε ποιο ποσοστό. από ότι είδα μόνο μια θετική περίπτωση είδα, δεν είδα βέβαια και αρνητικές οπότε δεν μπορώ να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα ακόμα.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, όπως είπα και στην εισαγωγή και εγώ πιστεύω ότι μόνο το μυαλό μας φταίει για όλα. απλά ήθελα να δω αν κάποιο-α μέλη του φόρουμ έχει θετική εμπειρία απο τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης και σε ποιο ποσοστό. από ότι είδα μόνο μια θετική περίπτωση είδα, δεν είδα βέβαια και αρνητικές οπότε δεν μπορώ να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα ακόμα.

Κ εγώ απ το ίντερνετ τον γνώρισα κουκλίτσα μου.

Διαφημίσεις

ο ben10 ειναι κουκλιτσα????? τα σοδομα και τα γομορα!!!!!

καποιος δεν βλεπει παιδικα, μαριαντινος.....

ΩX!έκανα πατάτα;

Αλλά στον σταυρό π σ κάνω ΔΕΝ BΛEΠEI ΠΑΙΔΙΚΆ το φρούτο μου.BΛEΠEI MAYPA μεσάνυχτα,μπάλα , θρίλερ κ γενικά ότι έχει φασαρία κ σκοτωμούς.

μαριαντινος!οχι κ κουκλιτσα ο ανθρωπος!

το ξερω το κινουμενο σχεδιο....οπως κ ολααα τα αλλα:rolleyes:

εγω ειμαι της αποψης οτι οντως δε κλεινου σπιτια απο μονα τους αλλα ΑΛΛΑ αν ο αλλος εχει τον πειρασμο στα ποδια του κ ειναι κ επιρρεπης τοτε θα μπλεξει.ο αντρας μου δε ξερει απο υπολογιστες κ τα σχετικα(παλι καλα!:P) οποτε δεν εχω σχετικη εμπειρια (ευτυχως) εγω ασχολουμε ομως με ιντερνετ υπολογιστες κ ολα τα παρεμφερη απο τα 15 κ ειμαι 27.εκανα μια σχεση απο ιντερνετ στα...16.5 η οποια κρατησε μεχρι τα 18 κ στο καπακι γνωρισα τον αντρα μου.οχι απο το ιντερνετ:P τι να πω?τοτε επειδη ημουν κ μικρη μου φαινοταν ολα μαγικα!τωρα βλεπω ποσο ...αχαρα ηταν!εχω φεις μπουκ αλλα εχω κ το ονομα του αντρα μου μαζι με το δικο μου οπως κ φωτο του μονο κ μονο για να μη μου κανει αιτηματα φιλιας ο καθε ασχετος.στο ζου μπηκα 2 φορες πριν κατι χρονια κ αηδιασα κ δε ξαναμπηκα.της ανωμαλιας γινεται εκει μεσα.ο αντρας μου δε ζηλευει παντως ουτε κ ψαχνει (γιατι ετσι κιαλλιως δε ξερει πως να ψαξει!).ισως αν ηταν καποια πιο...ελαφρων ηθων να το πω?στη θεση μου που να ηταν 12 ωρες τη μερα χωρις τον αντρα της ο οποιος δε θα ηξερε γρι απο υπολογιστες ισως να ψαχνοταν για καμια περιπετιουλα.αρα καταληγω στο συμπερασμα πως εχει να κανει κ με τον ανθρωπο κ με το αν το εχεις μεσα στα ποδια σου.γιατι ΣΙΓΟΥΡΑ πιο ευκολα κανεις γνωριμιες απο το ιντερνετ,οποτε μια παντρεμενη με παιδια δε θα μπορουσε να παρει τα παιδια παραμασχαλα κ να τρεξει να βρει γκομενο εξω!(οχι τοσο ευκολα τουλαχιστον)ενω με ιντερνετ?πανευκολο!γιαυτο λεω ειναι να μην εισαι τετοιος τυπος αλλα κ να μη το εχεις κ σπιτι σου το...μαραφετι!

το μωρο?????

Ναι!στο ορκίζομαι!πιο πολύ ενδιαφέρον ΔEIXNEI στην τηλεόραση όταν είναι κλειστή(γιατί προσπαθεί να την ανάψει)

Πάρα όταν βάζω παιδικά!μ μοναδική εξαίρεση τα ζουζούνομαζουτραγουδα.

Διαφημίσεις

Η αλήθεια είναι πως όλα είναι στο μυαλό όπως πολύ σωστά είπες κι εσύ.

Αν κάποιος έχει μπει στη διαδικασία να το σκέφτεται, με ή χωρίς ίντερνετ, θα βρει τρόπο, όλα εκπέμπονται.

Όμως δεν μπορούμε να αρνηθούμε πως όλα αυτά τα σάιτς διευκολύνουν πιο ανώδυνα και ασφαλώς κάποιον που έχει μπει στη διαδικασία, να κάνει νέες γνωριμίες...

There is no way to be a perfect mother but a million ways to be a good one!

Εγώ παιδιά πάλι ειμαι υπερ. Εχω λογαριασμό στο fb με την δική μου φωτο . Οποιος αγνωστος μου στελνει αιτήματα απλά δεν τα αποδέχομαι. Αν είμουν ελεύθερη ΝΑΙ θα τα δεχόμουν γιατί όχι? Ειναι και αυτός ένας καινούργιος τρόπος να γνωρίζεις ανθρώπους. Αν σου πουν ψέματα ή όχι δεν φταίει το διαδίκτυο φταίει ο άνθρωπος αυτός που μπορεί να τον συναντούσες στον δρόμο ή σε ένα καφέ και να σου έλεγε τα ίδια πράγματα. Τώρα ανάμεσα στο ζευγάρι αν είναι πειρασμός ΕΙΝΑΙ όταν το ζευγάρι έχει προβλήματα μεταξύ τους. Οταν εχει χαθεί η χημεία, όταν , οταν οταν......... ΣΕ ΑΥΤΗ την περίπτωση δεν φταιει πάλι το fb αλλα οι άνθρωποι που δεν μπορούν να χαλιναγωγήσουνα τα πάθη τους και να αντισταθούν απέναντι στο πειρασμό. ΚΑΙ σε αυτή την περίπτωση πάλι δεν φταίει το fb. Ολα σε αυτόν τον κόσμο φτιάχτηκαν απο τον άνθρωπο κακά και άσχημα αυτός είναι υπαίτιος για όλα. Ειναι σαν να λέμε το χέρι και το μαχαίρι ....... ποιος έκοψε το πεπόνι το μαχαίρι ή το χέρι? Φυσικά το χερι

εχει να κανει κ με τον ανθρωπο κ με το αν το εχεις μεσα στα ποδια σου.γιατι ΣΙΓΟΥΡΑ πιο ευκολα κανεις γνωριμιες απο το ιντερνετ,οποτε μια παντρεμενη με παιδια δε θα μπορουσε να παρει τα παιδια παραμασχαλα κ να τρεξει να βρει γκομενο εξω!(οχι τοσο ευκολα τουλαχιστον)ενω με ιντερνετ?πανευκολο!γιαυτο λεω ειναι να μην εισαι τετοιος τυπος αλλα κ να μη το εχεις κ σπιτι σου το...μαραφετι!

συμφωνω μεχρι εκει που λες για το μαραφετι γιατι οπως εχουμε πει και σε αλλο θεμα υπαρχει και το ιντερνετ καφε..εγω εχω απ ολα fb,msn,zoo,myspace,hi5,tagged,twitter και ισως να μου ξεφευγει και καποιο αλλα σαν ανθρωπος δεν ημουν ποτε των φλερτ με αγνωστους..αλλα εχει ωραια παιχνιδια στα πιο πολλα..οποτε δεν ειναι μονο ο "πειρασμος" που φταιει αλλα και ποσο επηρρεπεις ειναι οι ανθρωποι σε αυτον..

ο ben10 ειναι κουκλιτσα????? τα σοδομα και τα γομορα!!!!!

καποιος δεν βλεπει παιδικα, μαριαντινος.....

Χα, χα να' σται καλά μόλις το διάβασα... ε, ναι έβαλα βέβαια σαν avatar τον Gogo και όχι τον Bεν αλλά όχι να μας βγεί και το όνομα :D:D:D χαράς το κουράγιο σου πάντως daniela20, εγώ επειδή στην δουλειά μου χρησιμοποιώ Η/Υ δεν έχω όρεξη για πολλά, και με τους φίλους μου με απλό email μιλάω. τεσπά να 'στε καλά με όλα αυτά που μου συμβαίνουν (...δυστηχώς δεν είναι μόνο το πρόβλημα με την σύζηγο:-() καιρό είχα να γελάσω λίγο... καληνύχτα

Γενικά μου φαίνεται πως έχουμε χαθεί μεσα στον κυβερνοχώρο και την ανωνυμία και δεν μπορούμε να μιλάμε πια face to face. Είναι τραγικό να γνωρίζεις πια ανθρώπους και αντί να ανταλλάζετε τηλέφωνα να σε ρωτάει "Εχεις facebook;" Έλεος....

Ben λυπάμαι που στο λέω. Επειδή διάβασα και σε άλλο thread τη δημοσίευσή σου, η σύζυγος έχει πάρει πολύ δρόμο. Γιατί το FB ήταν μόνο η αρχή. Τώρα από ότι διαβασα άρχισε και τα ραντεβού.

Όπως έγραψαν και άλλες κοπέλες, έχω και εγώ account εκεί και έχω φροντίσει να αναρτήσω τη φωτογραφία μου με τον άντρα μου. Ο λόγος; Για να περάσω το ξεκάθαρο μήνυμα: ΜΑΚΡΙΑ. Αυτό κάνω και σε όλα τα κοιν.φόρουμ που συμμετέχω.

Γιατί υπήρξε εποχή που με ενόχλησαν. Και μάλιστα ήταν άνθρωπος που ήξερα και εκτός FB. Είχε γίνει πολύ φορτικός και επίμονος σε σημείο που αναγκάστηκα να τον διαγράψω από τις επαφές μου.

Γιατί αν δεν ψάχνεσαι, δεν ψάχνεσαι. Τελεία και παύλα. Δεν αρχίζεις διαλογο ούτε για αστείο.

Το νου σου μόνο στα παιδάκια σου. Και μπράβο σου για την εν γένει στάση σου.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

γνωρισα τον αντρα μου μεσα απο το zoo!εχω λογαριασμο στο fb με δικη μου φωτο αλλα μεσα ειναι ολο φωτος του αντρα μου και του γιου μου.ασε που στα στοιχεια λεει οτι ειμαι παντρεμενη.οταν καποιος δε θελει να μπλεξει δεν μπλεκει.οσα προβληματα και να εχεις σπιτι σου δεν ειναι δικαιολογια να αρχισεις να κλεινεις ραντεβου με τον εναν και τον αλλον

γνωρισα τον αντρα μου μεσα απο το zoo!εχω λογαριασμο στο fb με δικη μου φωτο αλλα μεσα ειναι ολο φωτος του αντρα μου και του γιου μου.ασε που στα στοιχεια λεει οτι ειμαι παντρεμενη.οταν καποιος δε θελει να μπλεξει δεν μπλεκει.οσα προβληματα και να εχεις σπιτι σου δεν ειναι δικαιολογια να αρχισεις να κλεινεις ραντεβου με τον εναν και τον αλλον

συμφωνώ απόλυτα..

μόνο που εγώ τον γνώρισα στο fatsa...

και αποθηλασε επιτελους!

Όπως έγραψαν και άλλες κοπέλες, έχω και εγώ account εκεί και έχω φροντίσει να αναρτήσω τη φωτογραφία μου με τον άντρα μου. Ο λόγος; Για να περάσω το ξεκάθαρο μήνυμα: ΜΑΚΡΙΑ. Αυτό κάνω και σε όλα τα κοιν.φόρουμ που συμμετέχω.

Εγω εχω αναρτησει φωτο του χεριου της μικρης. Εχω αποσυρει ΟΛΕΣ τις φωτο απο μεσα, και επανηλημενα με εχουν ενοχλησει για γνωριμιες. Παντα απανταω σε οποια κλησει φιλιας με το 'σε ξερω?' ......αν τους ξερω ΙΣΩΣ και να τους βαλω αν δεν τους ξερω απλα δεν ξαναπανταω.....ασε που μπαινω καθε δευτερο φεγγαρι και αν........εχω δε ακριβως 20 φιλους απο τους οποιους οι 10 ειναι συγγενεις.....!!!!!

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Εγώ έχω προφίλ στο fb στο οποίο κατά καιρούς αλλάζω τη φώτο(βάζω δικά μου, του παιδιού του σκύλου κτλ),αναφέρω ότι είμαι παντρεμένη και με ποιον.

Δε με έχει ενοχλήσει ποτέ κανένας περίεργος.Οι Έλληνες φίλοι μου είναι λίγο έως πολύ γνωστοί και φίλοι.Οι ξένοι είναι φίλοι μου γιατί μου είναι χρήσιμοι στη φάρμα κτλ...:lol::lol::lol:

Τώρα που σταμάτησα να παίζω, προσπαθώ να το ξεσκαρτίσω.

Djccp2.png

67KIp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...