Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΛΑΔΟΠΑΝΑ ΣΕ "ΛΟΓΙΚΗ" ΤΙΜΗ

cleo

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια.

Οσες έχετε κάνει τη σχετική έρευνα, μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε συγκεκριμένα μαγαζιά, κατά προτίμηση στις περιοχές του κέντρου της Αθήνας, όπου θα μπορούσα να βρω λαδόπανα σε λογικές τιμές;

Σε κάποια που έχω ρωτήσει (ακόμη και συνοικιακά που δεν "γεμίζουν" το μάτι), θέλουν για σετ λαδόπανα-πετσέτες από 75 ως 100 ευρώ. Και για λαδόπανα μόνο, όσα τα δίνουν χωρίς το απαραίτο "σετ", θέλουν τουλάχιστον 50 ευρώ.. Μου φαίνονται πάρα πολλά και το θεωρώ χαζομάρα να διαθέσουμε τόσα χρήματα για κάτι, μάλλον "άχρηστο".

Την προηγούμενη φορά που χρειάστηκα την είχα πατήσει, κυριολεκτικά, σαν κορόιδο...

Διαφημίσεις

Εγώ πήρα από τον Ναρλή από την Καβάλα λαδόπανα του Ασλάνη με 60ευρώ. Για επώνυμα τα θεώρησα μια χαρά τιμή.

μαζι με τα μεταφορικα?

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

ααα ο παπάς εμένα μου είπε να πάρω μεγάλα λαδόπανα γιατί τα σετ που υπάρχουν είναι τόσο δα και δεν ξέρουν τι να κάνουν ..... να σκουπίσουν το παιδί ή να προφυλάξουν το νονό από τα λάδια ??? Οπότε προσοχή !!!

Μπορείς να δεις και στο site της adorex. Πάρε τηλέφωνο και ρώτα. Επίσης, μπορείς, αν έχεις κάποιον δικό σου με ραπτομηχανή, να πάρεις ύφασμα και να ράψεις μια δαντελίτσα ή ότι άλλο σου αρέσει! Είναι πολύ εύκολο και θα σου κοστίσει πολύ οικονομικά!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...