Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

τι θα κανω με τον πατερα μου??

christiana000

Recommended Posts

γεια σας και παλι!ο λογος που γραφω αυτη τη φορα ειναι οτι εχω τα νευρα μου με τον πατερα μου που δε με καταλαβαινει.γεννησα πριν 15 μερες το κοριτσακι μου και απο τοτε δεν εχω προλαβει να χαρω γιατι επεμβενει στη ζωη μου.τον ειχα απο το πρωι μεχρι το βραδυ μεσ τα ποδια μου τι πρωτες μερες δεν προλαβαινα να ξεκουραστω και μεσα στην κουραση μου να τρεχω απο πισω του να μην αναψει τσιγαρο μεσα στο σπιτι μιας και να μην παει να σηκωσει τη μικρη και την ξυπνησει..οτι και να πω,οσο και να φωναξω δε με ακουει..μου λεει "αντε μωρε που ξερεις εσυ πως να μεγαλωνεις παιδια"με αντιμετωπιζει σαν να ειμαι αχρηστη.οταν του λεω πως το βραδυ δεν κοιμηθηκαμε γιατι εκλαιγε το μωρο δειχνει να το ευχαριστιεται και μου λεει "δεν πειραζει εμεις περασαμε χειροτερα οταν ησουν εσυ μωρο!!"ευτυχως μενει μακρια κοριτσια και ερχεται αραια και που,ομως τωρα με το μωρο φοβαμαι πως θα μας επισκεπτεται συχνα...:-(επισης μου λεει συνεχως(και πριν γεννηθει ακομα το παιδι)πως θα του περνει συνεχεια δωρα θα το κανει το πιο κακαμαθημενο μωρο,και θα θελει μονο τον παππου του εμας ουτε να μας βλεπει δε θα θελει..την πεθερα μου μπορω να τη δικαιολογισω λογω αγραμματωσινης αλλα αυτον οχι με τιποτα ειναι γιατρος στο επαγγελμα γιαυτο και μου τη δινει πιο πολυ

Διαφημίσεις

Join the club!! Κι εμένα τα ίδια έκανε, και τα ίδια λένε κι αυτός και η μάνα μου. Δηλαδή ότι θα της κάνουν αυτοί τόσα δώρα και θα την αγαπάνε τόσο πολύ που εμάς δεν θα μας θέλει! Και μάλιστα λέει πως όταν θα τους επισκεφτούμε πρώτη φορά (μένουν σε άλλη πόλη) θα βάλει τη μικρή στο καρότσι και θα την πάει στο καφενείο (τίγκα στους καπνούς) για να τη δείξει στα φιλαράκια του. Και σκέψου, δεν είναι 80 χρονών... είναι 55 και μορφωμένος υποτίθεται...:shock:

οκ ειναι εκνευριστικο δεν το συζητω αλλα και αυτοι τρελλενενονται οταν γινονται παππουδες και οπως λενε......του παιδιου μου το παιδι ειναι δυο φορες παιδι μου.μην τους περνετε στα σοβαρα και γω φωναζω στους γονεις μου για τον γιο μου αλλα εκεινοι συνεχιζουν το μονο που τους λεω ειναι οταν το κακομαθετε θα σας τον αφησω να τον προσεχετε εσεις....εκει σταματανε..... αλλα δυστυχως για λιγο

γεια σας και παλι!ο λογος που γραφω αυτη τη φορα ειναι οτι εχω τα νευρα μου με τον πατερα μου που δε με καταλαβαινει.γεννησα πριν 15 μερες το κοριτσακι μου και απο τοτε δεν εχω προλαβει να χαρω γιατι επεμβενει στη ζωη μου.τον ειχα απο το πρωι μεχρι το βραδυ μεσ τα ποδια μου τι πρωτες μερες δεν προλαβαινα να ξεκουραστω και μεσα στην κουραση μου να τρεχω απο πισω του να μην αναψει τσιγαρο μεσα στο σπιτι μιας και να μην παει να σηκωσει τη μικρη και την ξυπνησει..οτι και να πω,οσο και να φωναξω δε με ακουει..μου λεει "αντε μωρε που ξερεις εσυ πως να μεγαλωνεις παιδια"με αντιμετωπιζει σαν να ειμαι αχρηστη.οταν του λεω πως το βραδυ δεν κοιμηθηκαμε γιατι εκλαιγε το μωρο δειχνει να το ευχαριστιεται και μου λεει "δεν πειραζει εμεις περασαμε χειροτερα οταν ησουν εσυ μωρο!!"ευτυχως μενει μακρια κοριτσια και ερχεται αραια και που,ομως τωρα με το μωρο φοβαμαι πως θα μας επισκεπτεται συχνα...:-(επισης μου λεει συνεχως(και πριν γεννηθει ακομα το παιδι)πως θα του περνει συνεχεια δωρα θα το κανει το πιο κακαμαθημενο μωρο,και θα θελει μονο τον παππου του εμας ουτε να μας βλεπει δε θα θελει..την πεθερα μου μπορω να τη δικαιολογισω λογω αγραμματωσινης αλλα αυτον οχι με τιποτα ειναι γιατρος στο επαγγελμα γιαυτο και μου τη δινει πιο πολυ

Νομίζω ότι απλά οι ορμόνες σου μετά την εγκυμοσύνη έχουν χτυπήσει κόκκινο.

Χαλάρωσε και μην μασάς ..........οι παπουδογιαγιάδες είναι για να κακομαθαίνουν τα παιδιά και οι γονείς για να............. κρατάνε τα "μπόσικα"

Δώσε του να καταλάβει ότι οι μόνοι υπεύθυνοι για την ανατροφή του παιδιού είναι οι γονείς του.

Αυτό με το τσιγάρο δεν το καταλαβαίνω γιατρός, άνθρωπος θα έπρεπε να ξέρει καλλίτερα ........αυτή την καραμέλα............. να την χρησιμοποιείς συχνά :D:D

Να σας ζήσει το κοριτσάκι σας !!!

Βαλε τον κατω και μιλα του ηρεμα και χωρις φωνες.

Πες του δεν καταλαβαινω γιατι ενω καταλαβαινεις οτι καποια πραγματα με ενοχλουν επιμενεις να αδιαφορεις και να τα λες ξανα και ξανα.

Τι εννοεις οταν λες οτι δεν ξερω εγω να μεγαλωσω το παιδι μου και απο που κι ως που με υποβιβαζεις με αυτον τον τροπο?Θα περιμενα ειδικα απο εσενα που εισαι πατερας μου να με σεβεσαι, και να σεβεσαι το γεγονος οτι μολις γεννησα.

Αν θες να κανεις δωρα στο μωρο..κανενα προβλημα...αλλα γιατι μου λες οτι θα το κανεις να θελει εσενα μονο?Αυτος δλδ ειναι ο στοχος σου σαν παππους?

Με ενοχλουν αυτα,με στεναχωρουν και δεν καταλαβαινω γιατι τα κανεις.

Πες τα ηρεμα και περιμενε απαντηση.Μη σου πω φροντισε να ειναι και ο αντρας σου μπροστα.

Πιστευω οτι θα τον φερεις σε δυσκολη θεση και θα σου πει οτι για πλακα τα λεει ολα αυτα.Τοτε πες του.Σε παρακαλω πολυ ολα αυτα με ενοχλουν και θελω να σταματησεις.Διαφορετικα φοβαμαι οτι θα φτασουμε να τσακωθουμε και δεν το θελω.

Δειξε οτι εισαι στεναχωρημενη και προβληματισμενη και οχι θυμωμενη.

Τι λες?Υπαρχει περιπτωση να πιασει κατι τετοιο?

Παντως δε σου κρυβω πως κι εγω τετοια συμπεριφορα περιμενω απο τον πατερα μου και την πεθερα μου.Η μανουλα μου ειναι αλλος χαρακτηρας αλλα οι αλλοι δυο ειμαι σιγουρη οτι τετοιες μακακιες θα λενε ολη την ωρα.

Διαφημίσεις

Πραγματικά join the club!

Ο πατέρας μου γενικώς λατρεύει τα μωρά. Ένα παραπάνω τώρα που έχει και εγγόνι (και το πρώτο).

Πέρσι όταν γέννησα και μετά ήταν ο καθημερινός επισκέπτης των 10!Συνταξιούχος εδώ και 11/2 χρόνο. Τον έπαιρνε αγκαλιά τον χάζευε, όλα οκ. Χαρούμενη εγώ.

Έρχεται η παιδίατρος σπίτι να δει το μωρό μετά την κλινική. Τη ρωτάω για το σκυλί που έχω, μου λέει κανένα πρόβλημα και μου εξηγεί κάποια πράγματα. Παρόν ήταν και ο πατέρας μου (αλοίμονο) τρώμε το μεσημέρι και λέει: είπε η παιδίατρος το σκυλί να το βγάλεις στο μπαλκόνι...με έβγαζε τρελλή δηλαδή...Πρώτο κρούσμα.

Μεγαλώνοντας το μωρό προσπαθούσα να το βάλω σε πρόγραμμα και κάποιες φορές το άφηνα και να κλάψει λίγο προκειμένου να κοιμηθεί μια συγκεκριμένη ώρα.Χαμός!Ξαφνικά ανακαλύψαμε ένα νέο νόμο ο οποίος λέει:απαγορεύεται να κλαίει το μωρό!Μιλάμε ότι είχε λίγο πυρετό, μάξιμουμ 38, και βαρούσε τα χέρια του στον τοίχο!Μας έβριζε, και εμένα και τη μάνα μου (η οποία ευτυχώς είναι σώφρων άνθρωπος) και τον άντρα μου!Γελούσαμε εμείς.

Όσο καλοκαίριαζε πήγαινε το μπούκωνε στο νερό (διψάει το μωρό δεν το βλέπετε?) δεν έπινε μετά το μωρό το γάλα του.Κι άλλα τέτοια. Ειλικρινά του είπα ότι ώρες ώρες είναι απαλά χαριτωμένος αλλά πολλές φορές μου σπάει τα νεύρα.Ειδικά τώρα που είμαι και έγκυος έχουμε σκοτωθεί ουκ ολίγες φορές!

Το έχω πάρει απόφαση ότι είναι μέσα στο πρόγραμμα. Ο μικρός περιττό να πω ότι έχει πάρει πρέφα ποιον μπορεί να χορέψει και το κάνει!Κλαίει για να τον έχει συνέχεια αγκαλιά και να του δίνει ότι θέλει.Μόνο σε αυτόν όμως. Σε εμάς είναι κύριος!

Κι έτσι έχω διαβάσει από τον Ντράικουρς. ότι μην ανησυχείς για τους παππούδες, τα παιδιά ξέρουν ποιον μπορούν να εκμεταλλευτούν, δνε επηρεάζει δλδ τη δική σου σχέση με το παιδί.

Djccp2.png

67KIp2.png

αχ κοριτσια μακαρι να ηταν απλα τα νευρα της λοχειας!δεν ειναι αυτο ειναι αγανακτηση.προβληματα ειχαμε πολυ πιο πριν γεννησω,παντοτε..δυστηχως ειναι πολυ παραξενος ανθρωπος που δε παιρνει απο λογια και παρεξηγειται παρα πολυ ευκολα.λυπαμαι που το λεω αλλα θα πρεπει να γινω κακιαμου φαινεται και ας μη μου ξαναμιλησει

Αμφισβητεις ενα γιατρο που τα λογια του και η αποψη του διαμορφωσαν την υγεια τοσων ανθρωπων; :lol:Και περιμενεις να αλλαξει κι' ολας; :lol: Συναδελφισσα, παρτο αποφαση, γνωμη δεν αλλαζει ειδικα αν εχει χρονια γιατρος, η προσωπικοτητα του μαζι με την ειδικοτητα του ζυμωθηκε πια.

Βαλε ορια, αποφασισε η ιδια σε τι θα υποχωρησεις και σε τι οχι και πες τι σε ενοχλει και μεινε σταθερη, ακομη και αν χρειαστει να συγκρουστεις. Ετσι θα σε σεβαστει και θα το παρει αποφαση οτι αυτο ειναι. Προσεξε μην προσβαλλεις τις γνωσεις του και το κυρος του, με σταθεροτητα και διακριτικοτητα...

Αλλωστε θα τον χρειαστεις παααρα πολυ, θα ειναι ο σταθερος παραγοντας υγειας του παιδιου σας! (Σκεψου οτι οσες φορες χτυπησαν στο κεφαλι τα παιδια μου, ο μπαμπας σα γιατρος ερχοταν μεσα στην αγρια νυχτα να παρακολουθει τις ιριδες και τη συμπεριφορα των παιδιων μετα το πεσιμο-ποιος γιατρος θα το εκανε αυτο σημερα;αυτος ετρεχε στο νοσοκομειο μαζι με τον αντρα μου και να ρωταει τους συναδελφους του...και τοοοσα αλλα...)Θα σε συμπαρασταθει οσο δε φανταζεσαι αυτη τη στιγμη. Κανε υπομονη, μη μαλωνεις, βαλε ορια δικα σου και θα κερδισεις! ;) Θα με θυμηθεις!

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

christiana ΜΗΝ ΜΑΛΩΣΕΙΣ τον μπαμπά σου. Απλά έχει ξετρελαθεί με το εγγόνι του. Εμένα ο πατέρας μου είναι αξιωματικός της αστυνομίας (δεν είναι θέλω να σου αποδείξω θέμα μόρφωσης) και μου λέει πως τον πρώτο καιρό θα έρθει με την μητέρα μου να με βοηθήσουν στο σπίτι. Κάθε ημέρα παίρνει τηλέφωνο και με ρωτάει τι κάνει το παιδί μου και τι κάνουν τα εγγόνια μου - τα οποία δεν έχω γεννήσει ακόμη. - :lol: Επίσης μου είπε πως μόλις περπατήσουν θα τα πάρει στο εξοχικό για να παίζουν και όχι να μένουν μέσα στις πολυκατοικίες και στο καυσαέριο.... Να χαίρεσαι που έχεις έναν πατέρα που ενδιαφέρεται τόσο για εσένα και για το παιδί, είμαι σίγουρη πως δεν το κάνει για να σε ενοχλήσει, αλλά ο μπαμπάς σου όπως και οι γονείς μου περιμένουν να ακούσουν για εγγόνια, πόσο μάλλον να τα δουν. Μην τον αποπάρεις μπορεί να του δίνει ευτυχία το ότι βρίσκεται κοντά σας. Απλά μπορεί να μην ξέρει να το δείξει. Λογικό δεν είναι να θέλουν να συμμετέχουν;;; Για τα παιδιά των παιδιών τους πρόκειται......και αυτό εγώ το βρίσκω γλυκό. Βέβαια το μόνο που δεν θα μου άρεσε είναι να τα κακομαθαίνουν και να μην υπάρχει μια σειρά. Αυτό θα ήταν το μόνο που θα με πείραζε.

christiana δεν χρειαζεται να γινεις κακια με το μπαμπα σου..το μονο που πρεπει να του κοψεις ειναι το τσιγαρο μεσα στο σπιτι...οσο για τα αλλα αστον να τα λεει να δειχνει τη χαρα του..

Διαφημίσεις

• 4 εβδομάδες μετά...

Εγώ πάλι που φέρω τον τίτλο της κακιάς θα του έλεγα "Όταν αποφασίσεις να σεβαστείς το σπίτι μου και να ακολουθήσεις τους κανόνες αυτού, θα χαρώ πολύ να σε ξαναφιλοξενήσω!"

O5X4p2.png 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...