Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

κανει κουτρουβαλες ΗΕLP

ouaki

Recommended Posts

:P Εχω μια μπεμπούλα σχεδόν 6 μηνών μέχρι πρίν 2 μέρες κοιμόταν μόνο του το άφηνα στο κρεβατι γύριζε το κεφάλι στα κάγκελα και έφευγα και κοιμόταν αμέσως εδω και δυό μέρες όμως που έμαθε να γυρίζει απο ανάσκελα μπρούμητα σε δευτερόλεπτα μόλις τη βάζω στο κρεβάτι κάνει κουτρουβάλες και δε μπορεί να κοιμηθεί οπότε με τυρανάει και αναγκάζομαι να την κοιμήζω στα χέρια! HELP όποια μπορεί ας βοηθήσει!!!!!

Έχω φρικάρει

Διαφημίσεις

Καλημέρα. Να την χαίρεσε την μπεμπούλα σου. Το ίδιο έκανε και μένα, αν δεν σου κλαίει στο κρεβάτι αστην να στριφογυρίζει όσο θέλει,θα κουραστεί και θα κοιμηθεί. Εμένα το κάνει μέχρι τώρα.Είναι η χαρά της ανακάλυψης μην στεναχωριέσαι.

Εμαθε καινουργια ικανοτητα κοριτσι. Θα φρικαρει για καμια βδομαδα και μετα θα ηρεμησει. Ετσι κανουν σε ΚΑΘΕ καινουργιο και ενδιαφερον πραγμα που καταφερνουν. Αντιστοιχα και οταν σηκωθει Ορθια μονη της απλα ΔΕΝ θα ξαπλωνει με ΤΙΠΟΤΑ λεμε. Μεχρι που θα το βαρεθει και αυτο. Ειναι φυσιολογικο. υπομονη θελει......

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

:-P Κορίτσια ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις σας μου δώσατε κουράγιο να συνεχίσω. Εχω περάσει και πιο δύσκολα να φανταστείτε ότι η πρώτη μου η κορη που είναι 4 χρόνων μέχρι τα 3 ξυπνούσε κάθε 2 ώρες γιατί ήθελε τη μαμά της! ποτέ για γάλα με φώναζε μαμά αγκαλίτσα τόσο ανασφαλές καρκινάκι! οπότε έχω περάσει και πιό δύσκολα απλά τώρα είναι το δεύτερο και δεν έχω βοήθεια απο κανέναν δε δουλεύω (όλη μέρα με τα μωρά) και έχουν σπάσει λίγο τα νεύρα μου αλλά θα περάσει που θα πάει? Να χαίρεστε τα ζουζουνάκια σας μέσα απ τη καρδιά μου!

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

κορίτσια help μπορώ να την κοιμίζω μόνο στα χέρια μέχρι τον 5 μήνα όλα καλά την άφηνα στο κρεβάτι κ έφευγα τώρα που έμαθε να γυρνάει δε μπορεί να κοιμηθεί με τίποτα όμως δεν αντέχω άλλο στα χέρια έχω και ένα ακόμα κοριτσάκι 4 χρονών και δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ σχεδόν καθόλου μαζί του δε δουλεύω είμαι 24 ώρες το εικοσιτετράωρο με τα μωρά έχω φρικάρει είμαι σε καινούργια γειτονια δε ξέρω κανέναν να πιώ ένα καφέ να χαλαρώσω έστω μισή ωρίτσα ο άντρας μου δουλεύει μέχρι το απόγευμα και γυρνάει κουρασμένος για οτιδήποτε η μαμά μου έχει προβλήματα υγείας δε μπορεί να με βοηθήσει καθόλου και η πεθερά αν και νέα δε θέλει να ζορίζεται με μωρά παρόλο που έχει μεγαλώσει 4 ξένα και 3 τα δικά φανταστείτε έχω να βγώ έξω για ποτό χρόνο τώρα δε τα κρατάει ούτε μέρα ούτε νύχτα και φυσικά είμαι όλο νεύρα και φωνές ξεσπάω στα μωρά και μετά νοιώθω τύψεις και κλαίω τι να κάνω? τουλάχιστον έλεγα η μικρή κοιμάται μόνη της και μπορώ να κάνω τις δουλειές μου και να ασχολούμαι και λίγο με τη μεγάλη όμως μας τελείωσε κι αυτό! κορίτσια δώστε καμιά λύση καίγομαι

Αφησε το μωρακι να κλαψει λιγο, δεν θα παθει τιποτα.Ειναι πολυ μικρο ακομα και αφου μεχρι πριν λιγες μερες κοιμοταν κανονικα μονο του πιστευω οτι θα συνηθησει παλι.

Απλα τωρα καταλαβε οτι αν κλαψει θα τρεξεις να το παρεις αγκαλιτσα και φυσικο ειναι να το προτιμαει.

Εσυ βρες ενα τροπο να ξεσκασεις.Σε βλεπω πολυ πιεσμενη και αυτο μεταδιδεται και στα παιδια που γινονται ολο και πιο δυσκολα.Καταλαβαινω οτι δεν εχεις βοηθεια απο κανεναν και οτι εχεις νευριασει και με την πεθερα σου αλλα κοιτα πως να ρυθμισεις το θεμα μονη σου.

Εχεις σκεφτει τη πιθανοτητα να εχεις μια κοπελα να σου κραταει τα παιδια λιγες ωρες καποια βραδια για να μπορεις να βγεις και εσυ με τον αντρα σου λιγακι?Κοστιζει λιγακι αλλα προς την ψυχικη σου ηρεμια??????

Α, και κατι πρακτικο που εκαναν η γιαγια και η μαμα μου και εφαρμοσα και εγω στην κορη μου τις δυσκολες ωρες του υπνου.Δεν κοιμιζαμε τα μωρα στα χερια αλλα στα ....ποδια.!!!!!!

Καθεσε ανετα σε ενα κρεβατι με την πλατη σου να ακουμπα στο προσκεφαλι και τα ποδια οριζοντια στο κρεβατι και βαζεις ενα μαξιλαρι στο κουτεπιε των ποδιων σου και εκει ξαπλωνεις το μωρο.Κουνας τα ποδια σου περα δωθε και σε λιγο το καλο σου βρισκετε στην αγκαλια του Ορφεα.Βολικη σταση γιατι εχεις ελευθερα τα χερια σου και μπορεις πχ και ενα βιβλιο να διαβαζεις, δεν κουραζεσε κιολας .... αλλα....... ξεμαθαινουν δυσκολα......

κορίτσια help μπορώ να την κοιμίζω μόνο στα χέρια μέχρι τον 5 μήνα όλα καλά την άφηνα στο κρεβάτι κ έφευγα τώρα που έμαθε να γυρνάει δε μπορεί να κοιμηθεί με τίποτα όμως δεν αντέχω άλλο στα χέρια έχω και ένα ακόμα κοριτσάκι 4 χρονών και δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ σχεδόν καθόλου μαζί του δε δουλεύω είμαι 24 ώρες το εικοσιτετράωρο με τα μωρά έχω φρικάρει είμαι σε καινούργια γειτονια δε ξέρω κανέναν να πιώ ένα καφέ να χαλαρώσω έστω μισή ωρίτσα ο άντρας μου δουλεύει μέχρι το απόγευμα και γυρνάει κουρασμένος για οτιδήποτε η μαμά μου έχει προβλήματα υγείας δε μπορεί να με βοηθήσει καθόλου και η πεθερά αν και νέα δε θέλει να ζορίζεται με μωρά παρόλο που έχει μεγαλώσει 4 ξένα και 3 τα δικά φανταστείτε έχω να βγώ έξω για ποτό χρόνο τώρα δε τα κρατάει ούτε μέρα ούτε νύχτα και φυσικά είμαι όλο νεύρα και φωνές ξεσπάω στα μωρά και μετά νοιώθω τύψεις και κλαίω τι να κάνω? τουλάχιστον έλεγα η μικρή κοιμάται μόνη της και μπορώ να κάνω τις δουλειές μου και να ασχολούμαι και λίγο με τη μεγάλη όμως μας τελείωσε κι αυτό! κορίτσια δώστε καμιά λύση καίγομαι

καλα αν σου πω οτι εχω περασει ακριβως τα ιδια και χειροτερα θα με πιστεψεις, μονο λιγο χειροτερα, εμεις δεν μπορουσαμε ουτε να αρρωστησουμε, ειμασταν οχι σε νεα γειτονια αλλα σε αλλη μακρινη πολη!

δλδ μια φορα που επρεπε επειγοντως να παμε το μπεμπη νοσοκομειο πηραμε και τη μεγαλη μαζι και την κρατησαμε 5 ωρες εκει ωσπου να φτασει το λεοφωρειο με τη μαμα μου. τα παιδια μου ειχαν μικροτερη βεβαια διαφορα απ τα δικα σου 2 χρ και 5 μην αρα ακομη πιο ζορικα και ο αντρας μου ερχοταν το βραδυ. κοριτσι μου οπλισου με υπομονη. μη το βαζεις κατω δε θα ειναι για παντα ετσι.

βρες μια αλλη μεθοδο να κοιμαται για αρχη δεν του δινεις αρκουδακια δεν κρατα να αγκαλιαζει κατι, κουβερτουλα; αν του πεις ενα τραγουδι μαζι με το μεγαλυτερο απαλα. ξερεις τωρα ειναι πιο μεγαλο και πιο απαιτητικο. προσεχε λιγο 2-3 βδομαδες γιατι μετα θα γυριζει ξανα μονο του πισω και θα ειναι πιο ευκολο. καταφερες κατι μεχρι τωρα; κοιμηθηκε ξανα αμεσως!

μη μπεις στη διαδικασια με τα νευρα, δεν ωφελη σου μιλαω εκ πειρας, μεταδιδεται και στα παιδια και η ζωη σου γινεται πιο δυσκολη. απλοποιησε τις δουλειες να ξεκουραζεσαι. καποιες δουλειες ας μεινουν, μην τις κανεις

φροντισε απλα φαγακια και καθαριοτητα ολα τα αλλα ειναι πολυτελειες.

ρωτα μας κι αλλα να σε βοηθησουμε. ας πουμε τι μαγειρευεις κοριτσι ξερεις ποσο χρονο χανεις μ αυτο.

δε χρειαζεται να βγεις για ποτο, καπου απογευμα με το συζυγο και τα παιδια δεν μπορειται να πατε;

ευχαριστώ πολύ ειλικρινά μ έδωσες λίγο κουράγιο απλά αισθάνομαι μόνο μάνα τίποτα άλλο φαντάσου γέννησα και 4 βράδια είμουν μόνη με το μωρό μέρα νύχτα και δεν είχα έναν άνθρωπο να με κάνει παρέα να με δώσει να θηλάσω το μωρό βλέπεις ο άντρας μου ήταν με τη μεγάλη κόντεψα να πάθω επιλόχειο κατάθληψη στο παρά τσάκ τη γλίτωσα και περιτριγυρίζομαι απο μαμάδες που έχουν μαμάδες και πεθερές να είναι απο πίσω σε όλα και μερικές φορές με πιάνει το παράπονο γιατί η πεθερά είναι νέα και μπορεί ΑΝ θέλει να κρατήσει τα μωρά ένα βράδυ να βγούμε μια βόλτα βρε αδρφέ και μάλιστα κοιμούνται όλο το βράδυ όμώς δε θέλει έτσι απλά της αρέσουν οι τσάρκες και να περνάει καλά τίποτα άλλο και απλά με κακοφαίνεται πάντως θα προσπαθήσω να κοιμάται μόνη της και αν μου βγεί έχει καλώς αν όχι εύκολα δε μεγαλώνουν το ξέρουμε όλες καλά αλλιώς όπως λέει και η μαμά μου ο κόσμος δε θα έκανε 2 παιδιά θα έκανε 22! όσο για καμιά κοπέλα να τα κρατάει που και που δε ξέρω καμία και είναι και θέμα εμπιστοσύνης και οικονομικό και απ όλα Απλά με πιάνει το παράπονο και ξεσπάω στα μωρά όλα θα διορθωθούν με θέληση γερά να είναι και θα μεγαλώσουν που θα πάει? κουράγιο

Παρε τα παιδακια σου και πηγενε μια βολτουλα τωρα που ειναι ακομα καλοκαιρακι .Δεν ξερω που μενεις αλλα δε μπορει ολο και καποια πλατια η κατι αναλογο θα υπαρχει εκει κοντα .Παρτε ενα παγωτο και καθιστε σ'ενα παγκακι και χαζεψτε τον κοσμο που περναει η αφησε τη μεγαλη σου κορη να παιξει και να ξεσκασει κι' αυτο το καημενουλι.

Μετα στο σπιτι θα ειστε ολοι πιο χαλαροι.Ο υπνος της μικρης θα φταιξει αν εισαι ηρεμη και σταθερη στη συμπεριφορα σου.Λιγη ωρα αγκαλια και μετα υπνο στο κρεβατακι της.Θα κλαψει , θα κλαψει , θα κλαψει...... που θα παει θα μαθει.

Αληθεια ο αντρα σου δεν μπορει να σε βοηθησει καθολου?

Διαφημίσεις

δουλεύει μέχρι αργά το απόγευμα και πολλές φορές και τα σαββατοκύριακα όμως επειδή εγώ δε δουλεύω δε μοιραζόμαστε τις δουλειές ο καθένας τη δουλειά του σ ευχαριστώ πολύ πάντως

Α και κατι ακομα.

Αν παει ο αντρα σου και πει στη μανουλα του, " ξερεις μαμα, αποψε θα καθισεις εσυ με τα παιδια γιατι εγω θα βγω με τη γυναικα μου" θα του πει οχι??

Να της το πει ομως σαν δεδομενο και οχι να τη ρωτησει .

Ε ποτε ποτε χρειαζεται και λιγο θρασος.

δουλεύει μέχρι αργά το απόγευμα και πολλές φορές και τα σαββατοκύριακα όμως επειδή εγώ δε δουλεύω δε μοιραζόμαστε τις δουλειές ο καθένας τη δουλειά του σ ευχαριστώ πολύ πάντως

Ναι, αυτο βεβαια δεν ειναι και τοσο δικαιο γιατι η δικη σου δουλεια ειναι 24 ωρη και τα παιδια δεν ειναι μονο δικα σου.

Παντα με το καλο, κανε μια κουβεντα μαζι του μηπως αρχισει και σε βοηθαει λιγο το βραδακυ τις δυσκολες ωρες του υπνου

ouaki οταν πρωτο μπηκα εδω στο φορουμ περνουσα μια τετοια φαση, οπως προανεφερα.

επεσα σε μια συζητηση που ειχαν κοριτσια εδω δε θυμαμαι που τωρα που ειναι μονογονεϊκη οικογενεια

καλα εκεινα τα κοριτσια μιλουσαν με τοσο ενθουσιασμο και τοση χαρα για τη ζωη και τα παιδακια τους που ξαφνικα ενιωσα αδυναμη.

σκεφτηκα γιατι αραγε δεν καταφερνω εγω να ειμαι τοσο αισιοδοξη παντα, απ την αλλη σκεφτηκα πως μπορει η ζωη να σου δωσει και χειροτερα ασχοληθηκα στον ελαχιστο χρονο μου ας πουμε ενα 10 λεπτο την ημερα, με κατι που με χαλαρωνε ακομη και εδω το φορουμ, το λεω, και σιγα σιγα πατησα στα ποδια μου. δε λεω ακομη δεν ειναι αυτο που θα ηθελα αλλα ειμαι καλυτερα. μεγαλωνουν και τα μικρουλια. ποσο γρηγορα μου φαινεται τωρα πια οτι περασαν ολα! θα δεις ολα θα φτιαξουν!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...