Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΓΙΑ ΑΥΧΕΝΙΚΗ Ο ΧΑΣΙΑΚΟΣ?

Recommended Posts

Γεια σε όλους,

Διαβαζω όλα αυτα τα περίεργα περι αυχενικής και επειδή είναι να κάνω την αυχενική σε πολύ λίγο διαστημα , θα ήθελα να μου πειτε εαν ξερετε που στέλνει ο Χασιακος για αυτή την εξεταση και αν γνωριζετε εαν είναι πιστοποιημενο το κεντρο αυτο.

Διαφημίσεις

Στην εγκυμοσύνη μου δεν ήταν γιατρός μου ο κ. Χασιάκος, απλά έτυχε να τον επισκεφτώ εκεί γύρω στον τρίτο μήνα - προσπαθούσα να βρω έναν γιατρό που να μου κάνει - κι έτυχε τότε να πρέπει να κάνω την αυχενική. Με έστειλε σοτ embryoart (κάπου στην Αλεξάνδρας, κοντά στο ιατρείο του αν θυμάμαι καλά), μάλιστα δεν ξέρω και αν είναι δικό του το κέντρο, όπου έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Κάποιος Μακάριος (Ελευθεριάδης νομίζω) μου έκανε την αυχενική, πολύ φιλικός και αναλυτικός. Αυτά ξέρω.

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.Μια διορθωση μονο:To κεντρο δεν λεγεται ΕΜΒΡΥΟ ΑΡΤ (το ξερω γιατι το ΕΜΒΡΥΟ ΑΡΤ ειναι μοναδα εξωσωματικης ,οπου εκανα την εξωσωματικη και εγω),από αυτα που εψαξα πρεπει να λεγεται embryocare.

Κοίτα, εγώ βρήκα το χαρτάκι που μου το είχε γράψει και μου είχε γράψει emvryoart, αλλά δεν έχει και σημασία, ίσως είναι δίπλα δίπλα, πάντως στη λεωφόρο Αλεξάνδρας ήταν. Εγώ είχα μείνει πολύ ευχαριστημένη και από το πόσο αναλυτικός ήταν ο γιατρός και από την εξυπηρέτηση. Μόνο που περίμενα κανα δίωρο, κάτι που πάντα μα πάντα μου συμβαίνει στους γιατρούς και με εξοργίζει....

Παλιά οι αυχενικές γίνονταν στο Embryoart,τώρα έχει ανοίξει το embryocare.Όλοι οι γιατροί είναι απολύτως πιστοποιημένοι και εξαιρετικοί!!!!Τι άλλο θα μπορούσαν να ήταν αφού τους έχει διαλέξει ο Χασιάκος...

Διαφημίσεις

• 5 εβδομάδες μετά...

Εγω δεν ξέρω που στέλνει ο Χασιακος, αλλά για τους υπέρηχους εμπειστευομαι με κλειστά μάτια τον Κούρτη του οποίου την άποψη σημερίζοντε όλοι οι πανεπιστημιακοί που έχω γνωρίσει

6/ 11/2007: Ο μικρός Πρίγκιπας!!!

24/3/2011: Η Μπουκίτσα μας!!!

κι εγώ λέω ότι ο χασιάκος συνεργάζεται με το έμβρυοαρτ στην Αλεξάνδρας στο ύψος του Ελένα (μέχρι πέρυσι εμβρυοαρτ το έλεγαν αν άλλαξε δε ξέρω ή δε πρόσεξα κάτι). έκανα εκεί το ντόπλερ πέρυσι το καλοκαίρι και έμεινα άκρως ευχαριστημένη. και φέτος όλους τους μεγάλους υπερήχους εκεί σκέφτομαι να τους κάνω.

έχω γυρίσει πολλά διαγνωστικά ένεκα του ότι περιμένω το τρίτο παιδί και το συγκεκριμένο είναι εξαιρετικό.

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

• 4 εβδομάδες μετά...

λοιπον κοριτσια σε 2 βδομαδες θα κανω την αυχενικη μου στο εμβρυο αρτ στην αλεξανδρας.ο χασιακος ειναι μετοχος μαζι με αλλους 2 νομιζω.παντως εχω ακουσει καλα λογια.για να δουμε..

Διαφημίσεις

Κοινώς ο Κος Χασιάκος είναι στον 3ο όροφο του κτηρίου και η Embryo art είναι τον 6ο όροφο του ίδιου κτηρίου....

Επίσης τα αποτελέσματα στέλνονται στον Κο Χασιάκο αυτοματα χωρις να κάνετε κάτι εσείς....

Εκεί έκανα και Αυχενική και Β επιπέδου με τον Κο Ελευθεριαδη που είναι εξαιρετικός επιστημονας επίσης!!!

• 1 month later...
Κοινώς ο Κος Χασιάκος είναι στον 3ο όροφο του κτηρίου και η Embryo art είναι τον 6ο όροφο του ίδιου κτηρίου....

Επίσης τα αποτελέσματα στέλνονται στον Κο Χασιάκο αυτοματα χωρις να κάνετε κάτι εσείς....

Εκεί έκανα και Αυχενική και Β επιπέδου με τον Κο Ελευθεριαδη που είναι εξαιρετικός επιστημονας επίσης!!!

Χερομαι που ακουω καλα λογια για το κεντρο γιατι θα κανω εκει την αυκενικη στης 2 δεκεμβριου!Πανω απ'ολα βεβεα εμπειστεβωμαι τον Χασιακο ,που ειναι και γιατρος μου!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...