Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ταμειο μετα απο απολυση

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,

ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 1/7/2009. ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΩ

ΛΟΓΟ…ΚΡΙΣΗΣ! ΕΧΩ ΕΝΣΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 4ο ΤΟΥ 2006 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ 7ο ΤΟΥ 2007 ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΕ

ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΚΟΜΑ ΑΣΦΑΛΗΣΗ ΤΟΝ 4ο ΤΟΥ 2008 ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΡΓΟΔΟΤΗ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΩ

ΑΠΟ ΤΟΝ 5ο ΤΟΥ 2008 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ 8ο ΤΟΥ 2008 ΜΕ ΗΜΙΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΔΗΛ. 76 ΕΝΣΥΜΑ, ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. ΜΕΤΑ ΕΧΩ ΠΑΛΙ ΕΝΣΥΜΑ ΑΠΟ 1/7/2009 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ

ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ? ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΩΡΑ, ΠΟΣΑ ΕΝΣΥΜΑ ΘΕΛΩ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ

ΜΠΩ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ? ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ?

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ!

QzW2p3.png

Διαφημίσεις

ΠΗΡΑ ΤΗΛ. ΣΤΟ ΟΑΕΔ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΑΣΑΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ! ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ!!!!

QzW2p3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,

ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 1/7/2009. ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΩ

ΛΟΓΟ…ΚΡΙΣΗΣ! ΕΧΩ ΕΝΣΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 4ο ΤΟΥ 2006 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ 7ο ΤΟΥ 2007 ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΕ

ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΚΟΜΑ ΑΣΦΑΛΗΣΗ ΤΟΝ 4ο ΤΟΥ 2008 ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΡΓΟΔΟΤΗ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΩ

ΑΠΟ ΤΟΝ 5ο ΤΟΥ 2008 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ 8ο ΤΟΥ 2008 ΜΕ ΗΜΙΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΔΗΛ. 76 ΕΝΣΥΜΑ, ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. ΜΕΤΑ ΕΧΩ ΠΑΛΙ ΕΝΣΥΜΑ ΑΠΟ 1/7/2009 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ

ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ? ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΩΡΑ, ΠΟΣΑ ΕΝΣΥΜΑ ΘΕΛΩ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ

ΜΠΩ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ? ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ?

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ!

Καλησπερα... επειδη εργαζομαι σ'αυτον τον τομεα και ετσι οπως τα γραφεις μπερδευτηκα πραγματικα θελω να σε παρακαλεσω αν μπορεις να μου γραψεις αναλυτικα τι λεει ο Αναλυτικος Λογαριασμος Ενσημων σου απο το ΙΚΑ ανα μηνα δηλαδη θα δεις και θα λεει :

π.χ. 4/2006 ημερ.ασφαλ.22 και ολο το κατεβατο ...γιατι εχεις καποια βασικα κενα και πολυ φοβαμαι οτι δεν θα το δικαιουσαι.... και κατι βασικο θελω να μου πεις εαν εχεις ξαναπαρει ποτε σου ταμειο ανεργιας.

τοτε θα μπορεσω να σου πω ακριβως αν δικαιουσαι η οχι ... και κανεις συναδελφος δεν καθεται να δωσει τετοιες απαντησεις μεσα απο ενα τηλεφωνο... και ειδικα οταν εχει μπροστα του καποιον αλλον ανεργο ... και χωρις να μπορει να δει αναλυτικα τα ενσημα σου,....δεν ειναι ολα χαλαρα κι ωραια... μην τα παρεξηγουμε ολα τα πραγματα τοσο ευκολα και να βγαζουμε συμπερασματα... :(

Το λεω αυτο γιατι αν δεν τα βλεπει ο υπαλληλος δεν μπορει να ξερει αν εσυ απο το ενα διασημα εως το αλλο εχεις σε καποιον μηνα καποια ασθενεια η σου εχει κολησει ο εργοδοτης λαθος κωδικο υπαλληλου για αυτο ζηταμε να τα βλεπουμε .. υπαρχουν καποια πακετα καλυψης που δεν τους παρεχουν οι κρατησεις το επιδομα του ταμειου ανεργιας... για αυτο εαν μπορεις εξυπηρετησε με οπως σου ζητησα για να σου πω αναλυτικα εαν περνεις η οχι... καλο βραδυ και περιμενω.